Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
BigBaby
Δημοσιεύσεις: 1222
Εγγραφή: Τετ 22 Οκτ 2014, 23:36

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από BigBaby »

Μπορει η ΠΑΕ να εβγαλε οτι και καλα δεν παει για μεταγραφικο ταξιδι.
Μπορει να το εβγαλε απο το μυαλο του το αρδοσαιτ των μπουληδων.
Μεχρι 12 μπορουμε να δηλωσουμε παικτη .
Άβαταρ μέλους
burbu
Δημοσιεύσεις: 941
Εγγραφή: Τρί 28 Ιαν 2014, 21:37
Τοποθεσία: Εδιμβούργο

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από burbu »

Εγώ απορώ με μερικούς που απελπιζονται και γκρινιάζουν.... Μεταγραφική περίοδος είναι απόλαυση όλη η αγωνία και το λιώσιμο του φ5 ξενύχτια.. Είτε έρθει κάποιος είτε όχι εγώ το διασκεδαζω
Άβαταρ μέλους
buffalobill4
Δημοσιεύσεις: 7360
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:37

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Η δημοσιογραφια εχει προ πολλου πεθανει. Κανεις δεν κανει ερευνα. Ολοι δουλευουν με nonpaper. Και ενιοτε οταν δεν εχουν τα nonpaper που θελουν, απαντουν με λασπη προς συμορφωση για την επομενη φορα.
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος
Δημοσιεύσεις: 932
Εγγραφή: Παρ 18 Ιούλ 2014, 16:32

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Ποτε ειναι τα ματς της εθνικης; ποτε λενε οτι θα "φυγει" για δανια;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 14686
Εγγραφή: Τετ 06 Μάιος 2009, 16:48

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από Equalizer »

Παίζει Πέμπτη η Δανία νομίζω. Γι αυτό το ρώτησα πριν αν έχει ματς...
TheCursed
Δημοσιεύσεις: 2058
Εγγραφή: Σάβ 28 Ιουν 2014, 23:55

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από TheCursed »

Ο Φράνκ Άρνεσεν σύμφωνα με πληροφορίες αναχώρησε από την Θεσσαλονίκη για την Αυστρία προκειμένου να αναζητήσει - συζητήσει με παίκτες που ενδιαφέρουν και έχουν προταθεί στον ΠΑΟΚ. Ο Δανός αθλητικός θα κάνει μια στάση στην Βιέννη καθώς υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις παικτών που έχουν μείνει ελεύθεροι και αναζητούν νέα ποδοσφαιρική στέγη. Ο Άρνεσεν στη συνέχεια θα ταξιδέψει Βόρεια μιας και εξετάζεται στην Σκανδιναβία μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που αν συμφωνήσει μπορεί να κάνει την διαφορά στην επίθεση.

Διάβασε περισσότερα στο: ΠΑΟΚ: Μεταγραφικό ταξίδι Άρνεσεν στην Αυστρία | Superleague & ΠΑΟΚ | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebookticle/795234/paok-metagrafiko-taxidi-arnesen-stin-aystria
ron-swanson
Δημοσιεύσεις: 6532
Εγγραφή: Τετ 04 Δεκ 2013, 00:28

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από ron-swanson »

Η κλασσικη τυχη του ΠΑΟΚτση.

Χαλαει του Μπερμπατοφ με την Αστον Βιλα και την ιδια ωρα βγαινει η ξενερωτικη ειδηση για Αρνεσεν.

Δεν μας θελει ρε! :evil:


Δεν μασαμε ομως! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Δημοσιεύσεις: 7749
Εγγραφή: Τρί 15 Ιούλ 2008, 12:42
Τοποθεσία: kozani
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από gergeo4 »

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ!ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Άβαταρ μέλους
vs40
Δημοσιεύσεις: 6058
Εγγραφή: Τετ 13 Αύγ 2008, 00:07

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από vs40 »

Βαρέθηκα να διαβάζω τον εαυτό μου και τόσους άλλους να γράφουν ότι πρέπει να προσαρμοστούμε στο πλάνο του κάθε ΤΔ ή ιδιοκτήτη. Ακούστε μία πραγματικότητα που συμβαίνει στην παγκόσμια οικονομία και το Μάρκετινγκ:
Όταν μία εταιρία αποφασίζει να επενδύσει σε μία ξένη χώρα ή να επεκταθεί σε μία νέα χώρα, μελετάει τα πάντα για αυτήν και τις ανάγκες των πελατών της και προσαρμόζεται σε αυτούς. Δεν προσπαθεί να αλλάξει πρώτα τους πελάτες της. Κάνει πρώτα αυτή 10 βήματα και περιμένει ο κόσμος να κάνει 1-2 κατόπιν (δε μιλάω για χρήματα αλλά νοοτροπία).

Ο ΠΑΟΚ είναι ποδοσφαιρικό σωματείο και ισχύει πιο έντονα αυτή η σχέση, καθώς δεν πουλάς υλικό αγαθό στον οπαδό, αλλά βασίζεται η σχέση σε σχέση εμπιστοσύνης που θα δημιουργήσει loyalty. Για να το πετύχεις αυτό βλέπεις τα θέλω των οπαδών και προσαρμόζεσαι. Από όταν ήρθε ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ δεν έχει μάθει τίποτα από το πως λειτουργεί ο Παοκτσής και το μόνο που θέλουν είναι να αλλάξουμε. Ήρθε ο Τσιστιακόφ και άλλαξε έτσι για πλάκα τον τρόπο εισόδου της ομάδας που έπαιζε ACDC και όλος ο κόσμος γούσταρε και έβαλε φλωρο-bits, λες και είμαστε ντισκοτεκ ανατολικού μπλοκ. Από τέτοια μικρά πράγματα βλέπεις ότι μυρουδιά δεν έχουν πάρει.

Ο οπαδός του ΠΑΟΚ βαρέθηκε να κάνει τόσα χρόνια ανούσια υπομονή. Η μπάλα είναι απλή --> παίρνεις παικταράδες και παίζεις μπάλα. Αν πάρεις σαρδέλες, όσο καλός και να είναι ο μάγειρας, σαρδέλα θα φας. Αυτά τα είπε ο Φερνάντο Σάντος και έτσι είναι. Οι ανταγωνιστές μας δεν είναι η Παρί, Γιούβε, Μπάρτσα, Τσέλσι. Δεν παίζουμε σε οργανωμένο πρωτάθλημα που χρειάζεται 3 χρόνια προγραμματισμού για να νικάς τον Αστέρα, την αεκ που μόλις ανέβηκε κατηγορία. Κατανοητό ότι το να πάρεις πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο, αλλά ο κόσμος δεν απογοητεύτηκε επί Σάντος γιατί χάσαμε το πρωτάθλημα. Ξέρουμε τι συμβαίνει. Βλέπαμε όμως τι δουλειά έγινε και στηρίξαμε. Ήταν ένας ΠΑΟΚ με dna ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ δε μπορεί να έχει στην ομάδα του γατάκια για παίκτες, γιατί πολύ απλά όταν θα έρθουν τα δύσκολα θα πει το σύνθημα: Ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με @@ και όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Εγώ δε θα το πω αυτό το σύνθημα ποτέ γιατί ο Πόντιος τα χώνει για την ομάδα και μας ξεχρέωσε. επιτέλους όμως πρέπει να μάθει να μιλάει ελληνικά και να προσαρμοστεί. Τα παιδιά του το ίδιο. Δε γουστάρουμε καραγκιοζιλίκια και tweets που μειώνουν το κύρος του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ ήταν πάντα σοβαρό σωματείο και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Μετά απ'όλα αυτά δεν καταλαβαίνουν γιατί πουλήσαν μόνο 6,000 διαρκείας. Το γεγονός ότι απορούν, δείχνει πόσο άσχετοι με τον ΠΑΟΚ είναι. Ας κάνουν γκάλοπ σε ερωτήσεις σημαντικές (αφού δεν μπορούν τόσο καιρό να πάρουν μυρωδιά) για να μάθουν τι θέλει ο κόσμος του ΠΑΟΚ και να μην ακούν τον κάθε ΖΒ.

Φέτος ήταν καλή στροφή η αγορά νέων παικτών, αλλά μόνο με νέους γκρεμίζεται όλη η προσπάθεια. Χρειάζονται και κάποιοι έμπειροι να κρατήσουν στα δύσκολα. Θεωρητικά μπορείς να έχει μία νέα ομάδα, αλλά θα πρέπει να απαρτίζεται από wonderkids, που είναι 2 κλάσεις πάνω το επίπεδο της Σούπερλιγκ. Δηλαδή θέλεις Νεϊμάρ (18χρονο), Μπούμπακαρ, Μπάλιτς, Πέλκα 23χρονο (δηλαδή τουχρόνου), και ο Ζάιρο να είναι από τους μέτριους. Αυτό απαιτεί πολλά λεφτά φυσικά. Για αυτό χρειάζεσαι ένα μείγμα ποιοτικών έμπειρων και νέων. Πάνω απ'όλα όταν έχεις περιορισμένους πόρους αποφασίζεις σε ποιο σύστημα θα αποκτήσεις παίκτες, όπως έκανε ο Φ.Σάντος. Έτσι αγοράζεις ποιότητα και λιγότερη ποσότητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τρί 01 Σεπ 2015, 17:39, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus
Δημοσιεύσεις: 7746
Εγγραφή: Τρί 06 Ιαν 2015, 00:04

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από Mīngus »

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, εφόσον ισχύει η είδηση, είναι για ποιο λόγο ποτέ και κανείς δεν έγραψε ότι ο Άρνεσεν παραμένει σχολιαστής στα παιχνίδια της Δανίας.
Όταν ήρθε υποτίθεται ότι υπέγραψε κάποιες μέρες μετά ώστε και τυπικά οι υποχρεώσεις του εκεί να έχουν ολοκληρωθεί.
Dimg4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από Dimg4 »

20.00 δεν τελειωνουν οι μεταγραφες?
Άβαταρ μέλους
BigBaby
Δημοσιεύσεις: 1222
Εγγραφή: Τετ 22 Οκτ 2014, 23:36

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από BigBaby »

gergeo4 έγραψε:ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ!ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Για την Ευρωπη....απλα δεν ξερω αν μπορει να γινει αλλαγη στην λιστα.
Ειναι μεχρι 3 αλλαγες αλλα δεν ξερω ποτε ειναι η τελευταια προθεσμια.
Άβαταρ μέλους
lazar4
Δημοσιεύσεις: 701
Εγγραφή: Τρί 10 Δεκ 2013, 03:08
Τοποθεσία: θεσσαλονίκη

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από lazar4 »

ΠΑΟΚ: Μεταγραφικό ταξίδι Άρνεσεν στην Αυστρία

http://www.gazzetta.gr/football/article ... in-aystria
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 14686
Εγγραφή: Τετ 06 Μάιος 2009, 16:48

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από Equalizer »

TheCursed έγραψε:Ο Δανός αθλητικός θα κάνει μια στάση στην Βιέννη καθώς υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις παικτών που έχουν μείνει ελεύθεροι και αναζητούν νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Προφανώς όλοι οι άνεργοι ποδοσφαιριστές έχουν συγκεντρωθεί στη κεντρική πλατεία της Βιέννης και περιμένουν αγοραστή σα σκλαβοπάζαρο.

Ρε δεν είμαστε καλάααα
Άβαταρ μέλους
Jeremy4
Δημοσιεύσεις: 1160
Εγγραφή: Δευ 21 Απρ 2008, 10:12
Τοποθεσία: Βουδαπέστη, Ουγγαρία

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από Jeremy4 »

lazar4 έγραψε:ΠΑΟΚ: Μεταγραφικό ταξίδι Άρνεσεν στην Αυστρία

http://www.gazzetta.gr/football/article ... in-aystria
Ωπα, εδώ σ'εμάς έρχεται; Πάω να τον υποδεχτώ :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”