11. Zlatan Muslimović

Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Γυαλίζει το μάτι του! Ζλαταν αλήτη γ**α τους το σπίτι!! :) :) :) :)
ThomasNY

Δημοσίευση από ThomasNY »

Ο ΠΑΟΚ αν και με κάκιστη εμφάνιση πήρε τη νίκη χάρις σε γκολ του Ίβιτς έπειτα από πέναλτι-δώρο του Παμπορίδη, ο οποίος στο 9' είχε αρνηθεί καταφανέστατο πέναλτι υπέρ του Πανιωνίου. Οι φιλοξενούμενοι αν και ανώτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν πήραν ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας. Καταχειροκροτήθηκε από το γήπεδο ο Ρεκόμπα, ο οποίος αποχώρησε στο 75' για να πάρει τη θέση του ο Γουνδουλάκης. Στο 93' ο Μουσλίμοβιτς, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

http://www.sport24.gr/html/ent/551/ent.260551.asp

το παλακαρι μαλλον αλλο ματς εβλεπε..
με τη γρια οταν ο ΠΑΟΚ αδικηθηκε καταφορα οι ιδιοι "δημοσιογραφοι"τα μασουσαν και ελεγαν για τιν ανικανοτιτα του ιδιου του ΠΑΟΚ να παρει το ματς
φανταζομαι ποναει πολυ ο ΠΑΟΚ να καταφερνει να ειναι η πιο σταθερη ομαδα του θλιβερου αυτου πρωταθληματος

τι αλλο θα δουμε και θα διαβασουμε??
ΓΙΑΥΤΟ
ΖΛΑΤΑΝ ΑΛΑΝΙ ΓΑΜΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
:shock:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Τι να πει κανείς... Ο πρόεδρος του Πανιωνίου να έγραφε το ρεποτράζ... Πιο αντικειμενικός θα ήταν!

Σε ένα άλλο σημείο ο γελοίος γράφει... "Το δίλεπτο 56'-57' ήταν η μόνη αναλαμπή του ΠΑΟΚ"...

Η ομάδα έκανε πάλι και σήμερα ειδικά μετά το 55' πολύ καλή εμφάνιση, οι παίκτες μας έχουν βρεί τα πατήματά τους και δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες, σημερα μαζί με τα γκόλ και τα πέναλτι κάναμε τουλάχιστον 10 φάσεις, ενώ ο Πανιώνιος απείλησε ουσιαστικά 2-3 φορές και οι περισσότερες μάλιστα στο 0-0...
Άβαταρ μέλους
timonfifikos

Δημοσίευση από timonfifikos »

δεν ξερω μηπως του κανει κακο που τον φωναζουμε συνεχεια.
αλλα πως μπορεις να μην το κανεις οταν δινει τα παντα μεσα στο γηπεδο , τρωει πιο πολυ ξυλο απο ολους κ πανηγυριζει στην 4 σαν μικρο παιδι κ πεταει κ τη φανελα.
δεν ξερω τι να πω.
Ζλαταν μας εχεις παρει τα μυαλα
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ειχα στοιχηματισει με ενα φιλο, οτι σημερα ο Μουσλι θα σκοραρει...
Περασα δυσκολες στιγμες ως το 93', αλλα στην τελευταια φαση του αγωνα δικαιωθηκα... Το τσιμπουσι που ακολουθησε το απολαυσα με ιδιαιτερη ευχαριστηση, πινοντας και τρωγοντας οσο μπορεσα στην υγεια του Μουσλι και εις βαρος του ατυχου φιλου μου... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ΑΡΓΚΟΥΜΠΟΥΝΤΡΟΥ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ

Που πας ρε φαλεγκο να φυγεις απο το ματς στο 90 πριν σκοράρει ο τρελος....

Ευτυχώς το ειδα ολο το γκολ live πανηγύρισα με την ψυχη μου με κατι αδέρφια αγκαλια (δεν τος ξερω).

Αγόρι μου αν δεν βάλεις γκολ εσυ δεν ησυχάζεις...??
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Χαχαχαχα...παιδια trobonaras και panilee ειστε απιθανοι και οι δυο σας αλλα δε νομιζω οτι ο εν λογω φιλος θα ξαναβαλει στοιχημα μαζι μου, μη σας πω ποσο του βγηκε ο λογαριασμος... Ειχα και κατι πεινες και διψουσα κιολας....αστα να πανε... :) :)
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

MUSLIMOVIC παλικάρι μου...
Θα με κάνεις να κλάψω. Ίσα που κρατήθηκα στο γήπεδο μη βουρκώσω.

Μεγαλύτερο παίκτη δε ξανάδα στη ζωή μου ν' αγωνίζεται στη Τούμπα.
Παίζει με ΚΑΡΔΙΑ κι αυτό κάνει τη διαφορά απ' τους υπολοίπους.
MUSLIMOVIC ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ

Αγόρασα τη μπλούζα σου στην αρχή της σεζόν και βγείκε γουρλίδικη.
Θα τη κάνω κορνίζα με σβαρόφσκι γύρω γύρω.

ΖΛΑΤΑΝ...........................................
MUSLIMOVICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Είναι άρρωστο ΠΑΟΚτσάκι ο παιχταράς!! Δείτε μόλις έβαλε το γκολ πως χτυπούσε το στηθος του και μας έδειχνε και τον Δικεφαλο Αετο! Σχεδός είχε βουρκώσει! ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!
ΖΛΑΤΑΝ ΖΛΑΤΑΝ ΟΕΟΕΟΟΕΟΕΟΟΕΟΕ!!!!
Άβαταρ μέλους
Gelas

Δημοσίευση από Gelas »

ntinos έγραψε:
trobonaras έγραψε:
Platon έγραψε:Ειχα στοιχηματισει με ενα φιλο, οτι σημερα ο Μουσλι θα σκοραρει...
Περασα δυσκολες στιγμες ως το 93', αλλα στην τελευταια φαση του αγωνα δικαιωθηκα... Το τσιμπουσι που ακολουθησε το απολαυσα με ιδιαιτερη ευχαριστηση, πινοντας και τρωγοντας οσο μπορεσα στην υγεια του Μουσλι και εις βαρος του ατυχου φιλου μου... :lol: :lol:
γινεται να βαλει ο φιλος σου ενα και με εμενα???

ρε γαμωτο ενας φιλος μου το καλοκαιρι εβαλε στοιχημα με εναν αριανο 100 ευρω ποια ομαδα θα τερματησει πανω απ την αλλη....ζηλευω.... :(
και γω εβαλα με εναν... 50 ομως.... :D
και εγω εβαλα 20 ομως...αλλα εβαλα και επιπλεον 10 ευρω για το ματς Αρης-ΠΑΟΚ...και εγω πηρα και το χ...

Αντε παιδια στο τελος της σεζον παμε ολοι να επενδυσουμε να λεφτα απο τα στοιχηματα στον ΠΑΟΚ μας...
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Απο τις δηλωσεις του μετα το ματς..

«..Με τον Ολυμπιακό πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, αλλά εκτιμώ ότι το παιχνίδι από εμάς εξαρτάται. ΠΑΟΚ είμαστε και κοιτάμε την ομάδα μας.....»

ΝΑΙ ΡΕ ZLATAN ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ..Τρέλανε μας κι αλλο! :)
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

ο ζλαταν ειναι πυλαια και παρακολουθει τωρα το ΠΑΟΚ-αιγαλεω...!!!!!!
ο κοσμος φωναζει συνεχεια για γκολ στο καραισκακη!!!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

50 κολλημένοι θα πρεπε να πεις... Και για το ... μπασκετάκι ούτε λόγος!!! &^@%@#
Άβαταρ μέλους
AtSaLoS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από AtSaLoS »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Πραγματικα, και εγω συμφωνω. Επαθα πλακα με τον τροπο που πανηγυρισε το γκολ ο Ζλαταν. Μου σηκωθηκε η τριχα οταν το ειδα στην T.V (γιατι απο το γηπεδο δεν φανηκε πολυ καλα, απο εκει που ειμουν).
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

DimisK έγραψε:O τρόπος που πανηγύρισε το 2ο γκολ με τον Πανιώνιο ήταν όλα τα λεφτά. Με το χέρι του να χτυπάει πολλές φορές το στήθος του και το σήμα με το δικέφαλο! Δείτε το και ξαναδείτε το. Και δακρύστε όπως δάκρυσα κι εγώ...

αυτό είναι πεπτουσία του αθλητισμού και των συγκινήσεων που προσφέρει... :?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”