Που είσαι ρε Μήτσοοοοοοοοοο

apache 4 έγραψε:Κοίτα να δεις που τόσα χρόνια ήθελα να φύγει από την ομάδα ο Δ.Σ. και τώρα που έγινε πραγματικότητα δεν έχουμε δεύτερη επιλογή για επιθετικό!!!!
![]()
![]()
Δεν ειναι ιδια περίπτωση μπεργκ και λουκας ο λουκας ήθελε να φυγει και αν τον κρατουσαμε δε θα επαιζεMīngus έγραψε:Προσωπικά, τον παραδέχτηκα τον βάζελο που παρότι βρίσκεται στο χάλι του το οικονομικό δεν ξεπούλησε για κανένα λόγο, σταθερός στις απαιτήσεις του. Για Λούκας, ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω το 1,5 και με το 30% στους Ουκρανούς.Asimos έγραψε:και οσο εμείς σκοτωνομαστε εδω χαμο γελάνε με τα πούμε 2 μυρια στον Μπεργκ για το 52,8% καθως τα αλλα ανήκουν στο Αμβούργο.
Σε χαλάει ο μελλοντικός πρώτος σκόρερ στην Ισπανία (οκ, μετά τον Πορτογάλο και τον Αργεντινο);che4 έγραψε:apache 4 έγραψε:Κοίτα να δεις που τόσα χρόνια ήθελα να φύγει από την ομάδα ο Δ.Σ. και τώρα που έγινε πραγματικότητα δεν έχουμε δεύτερη επιλογή για επιθετικό!!!!
![]()
![]()
Καλα εγω και με τον κανεναν να παιζαμε μπροστα την τιτικα δε θα την ηθελα ... Εσεις οι αντισαλπικοι κωλοτουμπιαζεται ο κομανταντε ποτε
Hasta la victoria siempre
blackjack80 έγραψε:Δεν θα πάρουν κανέναν αν εσείς πιστεύετε οτι θα πάρει παίκτη δικαίωμα σας αλλά έχω βαρεθεί την κοροϊδία ,να τον χαίρεστε τον ζήση βρυ,ουπς Φρανκ αρνεσεν ήθελα να πω μετά τον στεφενς άλλος τουρίστας μας βρηκε
BigBaby έγραψε:Για να πηγε ο Φρανκ στην Αυστρια κατι παιζει.
Ισως εχουμε νεα για φορ σε κανενα 2ωρο.
Φυσικά και το σχόλιο μου είναι ειρωνικό ....che4 έγραψε:apache 4 έγραψε:Κοίτα να δεις που τόσα χρόνια ήθελα να φύγει από την ομάδα ο Δ.Σ. και τώρα που έγινε πραγματικότητα δεν έχουμε δεύτερη επιλογή για επιθετικό!!!!
![]()
![]()
Καλα εγω και με τον κανεναν να παιζαμε μπροστα την τιτικα δε θα την ηθελα ... Εσεις οι αντισαλπικοι κωλοτουμπιαζεται ο κομανταντε ποτε
Hasta la victoria siempre
Ναι ειχε μια σημερινη του φωτο στο αεροδρομιο και λενε οτι πηγε Αυστρια (Βιεννη) στις 4 νομιζωgergeo4 έγραψε:BigBaby έγραψε:Για να πηγε ο Φρανκ στην Αυστρια κατι παιζει.
Ισως εχουμε νεα για φορ σε κανενα 2ωρο.
Αυστρια΄;;