Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
omerta76

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από omerta76 »

buffalobill4 έγραψε:
omerta76 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Κι εγω παντως ειμαι γενικοτερα κατα του μπαν τουλαχιστον σε ατομα που λιγο πολυ γνωριζουμε το ποιον τους εδω μεσα. Δεν αφορα μονο τον χ ντεσπε, αλλα ολους οσοι γραφουν χρονια.
Δηλαδή εγώ τώρα αν βρίσω κάποιον θα φάω τιμωρία αλλά αν περάσουν κανά δύο χρόνια και γίνω πάλιουρας δεν θα φάω.....το βλέπεις λογικό ρε φίλε;;;
Δεν το βλεπω λογικο αλλα αν με βρισει ενας γνωστος μιυ στο δρομο δε θα αντιδρασω το ιδιο με το να με βρισει ενας παντελως αγνωστος.
Και αν εσύ σαν παλιός βρίσεις ένα νέο μέλος που δεν σε ξέρει;;;
Ον τόπικ τώρα, άλλη μεταγραφή δεν βλέπω....
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Νομίζω πλέον δεν θα λέγεται μεταγραφή, αλλά προσθήκη στο υπάρχον ροστερ. Για αυτό είχα γράψει ότι πρέπει να κλείσει μόλις λήξει ο χρόνος των μεταγραφών

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Ρε εσεις το εχετε σκισει το τοπικ.

Ημαρτον με τα οφτοπικ.

Εδω μιλαμε για μεταγραφες.. τα υπολοιπα παντε στο καφενειο.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

che4 έγραψε:
omerta76 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Κι εγω παντως ειμαι γενικοτερα κατα του μπαν τουλαχιστον σε ατομα που λιγο πολυ γνωριζουμε το ποιον τους εδω μεσα. Δεν αφορα μονο τον χ ντεσπε, αλλα ολους οσοι γραφουν χρονια.
Δηλαδή εγώ τώρα αν βρίσω κάποιον θα φάω τιμωρία αλλά αν περάσουν κανά δύο χρόνια και γίνω πάλιουρας δεν θα φάω.....το βλέπεις λογικό ρε φίλε;;;

Αυτο καταλαβες ... Δεν ειπε κανεις αυτο αλλα αλλο καποιος με 5 ποστ να βριζει και αλλο καποιος που χρονια ειναι ηρεμος καθαρα ποδοσφαιρικος και ειρηνοποιος να ξεφυγει μια φορα δε χαλασε και ο κοσμος
Μάλλον το ίδιο πράγμα διαβάσαμε και διαφορετικό πράγμα καταλάβαμε....τεσπα, νομίζω ότι οι κανόνες για κάποιον λόγο υπάρχουν και πρέπει να ακολουθούνται από όλους
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Ποιο νεο μελος προσβαλε ο ντεσπε

Μεινε στο θεμα και μη λες οτι σε βολευει

Τελος πανων θεωρω οτι οι μοντς ξερουν καλυτερα απο μας αλλα οχι να κανουμε και το ασπρο μαυρο

Ο ντεσπε τα βαλε με το ρειν και νομιζω οτι εχει το δικαιωμα ποτε δεν εβρισε κανεναν καινουριο που λεει απλα αποψεις
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

palok έγραψε:αυτή τη μαλακία με το 3ετές πλάνο, βάζω στοίχημα οτι την πέταξε κάποιος αγράμματος το 1983 ξερω γω και έμεινε έτσι. Δλδ αν έλεγε εκείνος 4ετές πλάνο, θα χε μείνει 4ετές έως σήμερα.
Τριετές είναι το συμβόλαιο του Φρανκ..γι'αυτό μιλαμε για ορίζοντα πλάνου 3ών ετών.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ενταξει παιδια γραφουμε για μεταγραφες και νιωθουμε οτι ειμαστε οφτοπικ.

Τελοσπαντων thessports και inPAOK λενε οτι δεν θα γινει μεταγραφη σημερα και οτι θα παμε μονο με Κλαους στην Ευρωπη. Το thessports λεει οτι και καλα σημερα δεν μπορεις να κανεις μεταγραφη γιατι η περιοδος για τους ελευθερους ξεκιναει απο αυριο... Δεν ξερω αν ισχυει.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Mapogo έγραψε:
simba έγραψε:Η μλκια ειναι οτι τωρα οι αρδ,ειδικα οι σιχαμενοι, θα δημιουργησουν κλιμα στον κοσμο τωρα π έχει κ διακοπη,
με παπαριες του στυλ "πουλησαν παπα στον κοσμο οτι έρχεται ο μπερμπατοφ για να του ριξουν σταχτη στα ματια και να ηρεμησει λιγακι" κλπ κλπ..
Γιαυτο, περα αοο ουσιαστικους λογους, πρεπει εστω ν φέρουν καποιον, για να μη διατηρηθει αυτη η βλακεια..
Συγνώμη , αλλά θα διαφωνήσω.
Η διαφωνία είναι κ στην ανάλυση σου , αλλά κ στο "δια ταύτα".
Δεν κάνει να τα ρίχνουμε όλα στους κακούς κ σιχαμερους κ ότι άλλο θέλεις ΑΡΔ , που αυτοί παρασέρνουνε τον αθώο "κόσμο".
Για μένα ο "κόσμος" που καταπίνει αμάσητη ότι μλκια του λένε, είναι κ ο μεγάλος φταίχτης. Κ αν το συνεχίσουμε κ λίγο , ν δεν ήταν έτοιμος ο "κόσμος" να αποροφά όλη αυτή τη σαβούρα , τότε δεν θα υπήραχανε ΑΡΔ ή έστω θα ήτανε "καλύτεροι".
Κ η διαφωνία στο "δια ταύτα".
Να φέρουν κάποιον (όποιο νάναι, ότι νάναι βρε αδερφε) για να μη πουλήσουνε βλακεία οι ΑΡΔ στους βλάκες !!!

Αυτό δεν έχει τελειωμό ;)
Εννοειται πως και η πλατια μαζα εχει μεγαλη ευθυνη οταν και τα τρωει αμασητα αλλα τα μυρικαζει κιολας,
αλλα καλως η κακως αυτοι ειναι και επηρεαζουν με τη σειρα τους κ αλλους..
Τι να λεμε τωρα, εδω παλι η ΧΑ θα βγαλει 8%...

Αλλα δεν ειπα κ οποιον ναναι ρε φιλε, ειπα καποιον απτους διαθεσιμους π να πληροι καποια ποιοτικα στανταρτς,
και για τους ποσοτικους λογους π ανελυσα πιο πριν,
αλλα και γιατι οχι, για να κατευναστει και ο εκνευρισμος..
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Τωρα που δε θα ερθει μπορω να το γραφω

Ο μπερμπατοφ ειναι ο μεγαλυτερος παιχτης τον οποιο πλησιασε η ομαδα μου τοσο πολυ και ας μην ερθει ξερω οτι στο μελλον θα ερθουν αλλοι τετοιου μεγεθους

Μπραβο ιβαν για την προσπαθεια

Προτιμω αποτυχημενη προσπαθεια για εναν απ τους καλυτερους ακομη εν ενεργεια φορ παρα ρουντνεβς μποακι κτλ
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

@omerta76
Γι αυτο ειπα ρε αδερφε οτι γνωριζουμε λιγο πολυ το ποιον του αλλου. Δεν εχει να κανει με την παλαιοτητα αλλα με την οικειοτητα. Δεν ειμαστε στο στρατο.

Τελοσπαντων αν θελεις το γενικευω κ λεω οτι ειμαι κατα του μπαν γενικοτερα. Απλως εψαχνα μια δικλειδα για να γλιτωνουμε απο τρολ κ αλλοθρησκους. Αυτο.
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

blackjack80 έγραψε:Δεν θα πάρουν κανέναν αν εσείς πιστεύετε οτι θα πάρει παίκτη δικαίωμα σας αλλά έχω βαρεθεί την κοροϊδία ,να τον χαίρεστε τον ζήση βρυ,ουπς Φρανκ αρνεσεν ήθελα να πω μετά τον στεφενς άλλος τουρίστας μας βρηκε
Ποιος σε κορόιδεψε φίλε :?: ...όλα εξελίσονται όπως τα έχει εξηγήσει ο Φρανκ (βλ. press conference).
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

2.49pm - Daily Mail Online: Dimitar Berbatov is in negotiations with Aston Villa about a shock return to the Premier League. Tim Sherwood is open to the idea of bringing in the former Manchester United and Tottenham striker to bolster his attacking options. Berbatov is a free agent so a deal does not need to be concluded before 6pm and it may be that Villa will assess other targets first and only move on the 34-year-old after the deadline.

Αντε ας παρουν τον Μανωλη τον Αντεμπαγιορ που τον εχουν ψηλα στην λιστα!!!
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Παντως καλα που ειναι και το deadline με το EL να τελειωνει το σιριαλ σημερα για εμας (ε δε πιστευω να παρουμε μετα παικτη για μονο την Ελλαδα...οχι οτι αν σου προκυψει κατι πρεπει να πεις οχι επειδη δεν θα μπορει να παιξει ευρωπη)
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

che4 έγραψε:Τωρα που δε θα ερθει μπορω να το γραφω

Ο μπερμπατοφ ειναι ο μεγαλυτερος παιχτης τον οποιο πλησιασε η ομαδα μου τοσο πολυ και ας μην ερθει ξερω οτι στο μελλον θα ερθουν αλλοι τετοιου μεγεθους

Μπραβο ιβαν για την προσπαθεια

Προτιμω αποτυχημενη προσπαθεια για εναν απ τους καλυτερους ακομη εν ενεργεια φορ παρα ρουντνεβς μποακι κτλ

Αυτό είναι πολύ αισιόδοξο μήνυμα!
blackjack80

Δημοσίευση από blackjack80 »

Ρε παιδιά πάλι μαλώνετε?πάντως 2 χρονια το ίδιο τελείωμα στις μεταγραφές μόνο τυχαίο δεν είναι ,ομάδα με χτυπητές αδυναμίες και φετος ,πάλι θα το πληρώσουμε στην πορεία και θα μας φταίει ο ανάδρομος ερμης και η κακια μας μοίρα.Φέρτε πίσω τους άδικα μπαναρισμους despe και ace.αδερφια βαστατε γερα .επιτροπή αδίκως μπαναρισμενων μαλακασας :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackjack80 την Τρί 01 Σεπ 2015, 16:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”