Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

desperando έγραψε:εγω στο προσωπο του τουντορα βλεπω ενα πολυ καλο σεφ ο οποιος εχει την ατυχια το αφεντικο του -εστιατορας- να μην του φερνει απαραιτητα υλικα για να μαγειρεψει τις σπεσιαλιτες του.
οσο και καλος σεφ να ειναι καποιος αν του ζητησεις να κανει στιφαδο και του πας μονο τα κρεμυδια δεν θα κανει τιποτα.
ας μην του πας λαγο ή κουνελι, παρτου τουλαχιστον λιγο μοσχαρακι ή ακομα ακομα και κοτοπουλο και αυτος θα το κανει το θαυμα του αφου το χει

το παραδείγμα σου δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει με το ποδοσφαιρο

παρ΄ολα αυτα θα κανω πετρα το.......στομαχι μου..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
και θελω να μου πεις γιατι πιστευεις οτι αυτην την στιγμη.... αυτην την στιγμη λεω...ο προπονητης
εχει καποια θεση που του λειπει παικτης......

σου βαζω μια παραμετρο....

ο <<καλος>> επιθετικος ειναι η συνάρτηση των παικτων απο πισω του και απο τα πλαγια του

εσυ σαν τουντορ για ποιο πραγμα θα ετρωγες τωρα....τωρα λεω....τα νυχια σου
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

@κορφας

καλα γιατι δεν την λες στον τουντορ τοτε που εδω και δυο μηνες ζηταει φορ?
την χθεσινη του σ τ την ειδες?
ή μηπως ειναι και αυτος στο κολπο?
αντε με ολους τους αναμαρτητους
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

abg12d34 έγραψε:
desperando έγραψε:εγω στο προσωπο του τουντορα βλεπω ενα πολυ καλο σεφ ο οποιος εχει την ατυχια το αφεντικο του -εστιατορας- να μην του φερνει απαραιτητα υλικα για να μαγειρεψει τις σπεσιαλιτες του.
οσο και καλος σεφ να ειναι καποιος αν του ζητησεις να κανει στιφαδο και του πας μονο τα κρεμυδια δεν θα κανει τιποτα.
ας μην του πας λαγο ή κουνελι, παρτου τουλαχιστον λιγο μοσχαρακι ή ακομα ακομα και κοτοπουλο και αυτος θα το κανει το θαυμα του αφου το χει

το παραδείγμα σου δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει με το ποδοσφαιρο

παρ΄ολα αυτα θα κανω πετρα το.......στομαχι μου..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
και θελω να μου πεις γιατι πιστευεις οτι αυτην την στιγμη.... αυτην την στιγμη λεω...ο προπονητης
εχει καποια θεση που του λειπει παικτης......

σου βαζω μια παραμετρο....

ο <<καλος>> επιθετικος ειναι η συνάρτηση των παικτων απο πισω του και απο τα πλαγια του

εσυ σαν τουντορ για ποιο πραγμα θα ετρωγες τωρα....τωρα λεω....τα νυχια σου
δεν το πιστευω εγω ... ο ιδιος σου ο προπονητης λεει τοσο καιρο οτι η ομαδα χρειαζεται σεντερ φορ. εκτος και αν δεν βλεπετε τις συνεντευξεις του οποτε και παω πασο
τωρα τις αλλες τις θεωριες ας πατε να τις πειτε στον τουντορ τον γκρινιαρη
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

ντεσπε.....
δεν εισαι χθεσινος

εκτος του αα :o :o :o :o :o :o

ολοι οι αλλοι προπονητες παντα λενε και θα λενε οτι θελουν παικτες

εσυ τι πιστευεις οτι εαν ειχαμε τον χ σεντερ φορ

προχθες στο γιαννενο θα καναμε γκολ?????
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Τρί 01 Σεπ 2015, 00:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

abg12d34 έγραψε:
simba έγραψε:Τωρα εσενα ρε καψερε τι να βρω να σου πω...

Την ειχα σταμπαρει την απογοητευση/πικρια που εβγαζες, και με αποκορυφωμα χθες που τα ειπες σταρατα σε βαθμο παρεξηγησης με τον προισταμενο σου...

Κουραγιο μεχρι το Γεναρη, μην απογοητευτεις,
συνεχισε τη δουλεια και υπομονη..

Στην τελικη προσπαθησε να προσαρμοστεις στις μαλακιες, και βρες μια εναλλακτικη του Μακ στην επιθεση, γιατι αν τον ξαναδω στην Ελλαδα εκει (ευρωπη κατι μπορει να κανει), θα παθω παρακρουση..

Και βαλε στη to-do λιστα σου, αυτο που ειπα χθες με τον πλουραλισμο στα στημενα, δουλεψε κοντινες πασες και καμια κομπινα..

Τελος, ειδικα σε καποια δυσκολα ματς προσπαθησε να κοψεις τις αλχημειες που ακυρωνουν τις λιγες σταθερες που εχεις τωρα ειδικα στην αρχη
και απλα καντες σε τιποτε ευκολα ματς στην Τουμπα..

ρε φιλε ποιος εισαι ο μπεκεμπαουερ????

δινεις συμβουλες στον προπονητη του ΠΑΟΚ....

εαν δεν εισαι απλα αστειος .......και παρακαλω τους μοντ να το ζητησουν απο τον σιμπα......

εαν δεν εισαι αστειος .....λεω....θελω να αναφερεις με ποιαν ιδιοτητα...εαν εχεις..δινεις τετοιες συμβουλες...

εισαι προπονητης??

εισαι γυμναστης????

τι εισαι ρε φιλε???
Ρε τυχαρπαστε που θα με λοιδωρισεις και θα με κρινεις,
με αγαπη τις λεω αυτες τις προτροπες στον Ιγκορ επειδη τον παω και θελω να τον δω πολλα χρονια στην ομαδα..

Αιντε να πουμε βραδιατικα, πηραν σβαρνα οι αυτοκλητοι με το νου τους υπερασπιστες χωρις να καταλαβαινουν το υφος αυτων που διαβαζουν..

Δε σε ειδα να παιρνεις σβαρνα τα φορουμ των παικτων και να την πεφτεις στον καθε ενα για τις προτροπες που κανουν στους παικτες, ειδικα στους μικρους, και να τους λες "τι εισαι εσυ ρε αστειε, προπονητης, παιχτης, πες μου τι εισαι.."
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Εντάξει, abg, ο Ίγκορ δεν είπε απλώς «θέλω και έναν επιθετικό να είμαστε καλά» (το Μάη). Είπε ότι «εδώ και δύο μήνες παίζουμε χωρίς καθαρό επιθετικό». Και, οκ, εννοείται ότι υπολογίζει στον Κλάους, αλλά χρειάζεσαι τουλάχιστον ένα ακόμη εκεί, μήν σου πω και δύο. Καλός ο Ζάιρο και ο Πέλκας, αλλά δεν παίζουν φουνταριστοί.

Τεσπά, αναμένουμε σε αναμμένα κάρβουνα για τον Βούλγαρο.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

abg12d34 έγραψε:ντεσπε.....
δεν εισαι χθεσινος

εκτος του αα :o :o :o :o :o :o

ολοι οι αλλοι προπονητες παντα λενε και θα λενε οτι θελουν παικτες

εσυ τι πιστευεις οτι εαν ειχαμε τον χ σεντερ φορ

προχθες στο γιαννενο θα καναμε γκολ?????
υποθετικη ερωτηση μονο υποθετικη απαντηση σηκωνει.

οσο γι αυτο που λες για τους προπονητες εχεις δικιο αλλα εδω συμβαινει κατι αλλο,ζηταει κατι συγκεκριμενο και αυτος και ο συνεργατης του ο λεκο και οσο περναει ο καιρος προσπαθει να διξει με τον τροπο του την επιτακτικη αναγκη ωσπου εχθες εβγαλε και ενοχληση και φανηκε ξεκαθαρα.

τωρα αν εσας δεν σας πειραζει που ο προπονητης λεει εδω και 2 μηνες οτι δεν εχει επιθετικο αυτο ειναι αλλο θεμα
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

desperando έγραψε: τωρα αν εσας δεν σας πειραζει που ο προπονητης λεει εδω και 2 μηνες οτι δεν εχει επιθετικο αυτο ειναι αλλο θεμα
Ή οτι αν χτυπα ξυλο παθει κατι ο Κλαους ή εχει τιμωριες, θα εχεις τον κανενα εκει..
Δλδ ρε despe ειναι λες και προσπαθουμε να εξηγησουμε την πυρηνικη σχαση εδω περα..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Α ρε και να ανακοινωθούν 3 αύριο... :lol:

Περιμενετεβνα τελειώσουν και βλέπουμε βρε...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

με αγαπη δεν τα λες....

με αγαπη δεν θα ελεγες τιποτα

εγω σε αποκαλεσα αστειο γιατι εαν δεν εχεις καποια σχεση ...ειδικη...με το ποδοσφαιρο αυτα που λες δεν εχουν βαση γιατι δεν μπορεις να γνωριζεις ολα τα γεγονοτα....

και οσο για το τελευταιο .......

Δε σε ειδα να παιρνεις σβαρνα τα φορουμ των παικτων και να την πεφτεις στον καθε ενα για τις προτροπες που κανουν στους παικτες, ειδικα στους μικρους, και να τους λες "τι εισαι εσυ ρε αστειε, προπονητης, παιχτης, πες μου τι εισαι.."

πρεπει να σκεφτεις γιατι το λεω σε σενα

και οσο για το τυχαρπαστος
να σε ρωτισω κατι......

ξερεις στις καινουργιες μπαλες το αεριο που εχουν μεσα τι ειναι?????
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

ρε ντεσπε......

μαλλον δεν καταλαβες τι προσπαθω να πω.....

φυσικα και θα ηθελα....και εγω....εναν επιθετικο

και αλλη μια 11δα να εχουμε να λεμε ...αυτος θα μπει εκεινος θα βγει ....να γουσταρουμε

αυτο που δεν μου καθετε καλα ειναι οτι με πλαγιο τροπο θα ελεγα καλυτερα χωρις να το θελουμε

υπαρχη μια ταση να κανουμε ενα προβλημα συγκεκριμένο και να το κρεμασουμε επανω σε καποιον....

αυτος ζηταει αλλα ο αλλος δεν ακουει....
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

abg12d34 έγραψε:με αγαπη δεν τα λες....

με αγαπη δεν θα ελεγες τιποτα οκ αν βλεπεις δολο ή οτιδηποτε, τοτε κριμα..
Και στην τελικη δεν υπαρχει δογματικα ΕΝΑΣ τροπος που εκφραζουμε αγαπη ή υποστηριξη..

εγω σε αποκαλεσα αστειο γιατι εαν δεν εχεις καποια σχεση ...ειδικη...με το ποδοσφαιρο αυτα που λες δεν εχουν βαση γιατι δεν μπορεις να γνωριζεις ολα τα γεγονοτα....

Να γνωριζω ποια γεγονοτα ακριβως και τι ειδικη σχεση θα επρεπε να ειχα?
το "να προσαρμοστεις στις μαλακιες (λειψανδρια φορ)" εννοουσα των αλλων και οχι σε καποια δικια του..
Ή μηπως θελει κανα ντοκτορα ψυχολογιας ή αποκρυπτογραφησης συνεντευξεων, για να καταλαβεις αυτο που ειπε και ο despe πριν?

Α, οκ, το βρηκα, ηταν τοσο κακεντρεχες αυτο που ειπα οτι θαθελα να δω πλουραλισμο στα στημενα οπως κανει ο Σιμεονε..

Για τις αλχημειες στην αρχη του πρωταθληματος, δε νομιζω οτι ειπα κατι εξωπραγματικο ή που δεν το ξερει και ο ιδιος..
Αλλα ακομα και αυτο, για καλο το ειπα, ωστε χρησιμοποιωντας τις σταθερες που σε εβγαλαν στους ομιλους του Γιουροπα, να παρει αυτοπεποιθηση στην αρχη με νικες και αυτος και η ομαδα, αν θες και boost για τις δυσκολες στιγμες που σιγουρα θαρθουν το δυσκολο Οκτωβρη, εξαλλου για το πρωταθλημα εγω χεστηκα, και 5ος να βγω, εμενα με νοιαζει στα playoff να βαλουν τα δυνατα τους ειτε για το Ch.L. ειτε για το καλο εισιτηριο του Europa...

και οσο για το τελευταιο .......

πρεπει να σκεφτεις γιατι το λεω σε σενα
Ξερω γω, γιατι το λες σε μενα, επειδη εχω το θαρρος μιας αποψης?

και οσο για το τυχαρπαστος
να σε ρωτισω κατι......

ξερεις στις καινουργιες μπαλες το αεριο που εχουν μεσα τι ειναι?????

Το τυχαρπαστος το εβαλα ως εφαμιλλο του "αστειος"
και υπο την εννοια οτι οποτε σου καπνισει θα μπεις να κανεις μια επιθεση, που δεν εχει και νοημα...
Δεν το εβαλα για να θιξω το expertise σου στα αερια των μπαλων...
Άβαταρ μέλους
Bagheera

Δημοσίευση από Bagheera »

Ειρήνη υμίν αδέρφια. Άλλωστε, όλοι τις ίδιες αγωνίες μοιραζόμαστε :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Μην παίρνεις όρκο για αυτό
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Ένας καλός σεφ θα είχε χαιρετισει το αφεντικό του εάν δεν του έφερνε τα υλικά που ήθελε, πίστεψέ με
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”