Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
@seaman
όταν σε κάρφωνε ο Ζήσης καλά ήταν ε; / συμφωνώ απολύτως, καλά τα λες.
διπολικός οπαδός του ΠΑΟΚ
όταν σε κάρφωνε ο Ζήσης καλά ήταν ε; / συμφωνώ απολύτως, καλά τα λες.
διπολικός οπαδός του ΠΑΟΚ
νομίζω ότι είναι απλά τα πράγματα.
Στην πλειοψηφία αρέσει το τριετές πλάνο με νέους παίχτες που δείχνει να έχει εκπονηθεί.
Στην πλειοψηφία δεν αρέσει ότι υπάρχουν κενά σε συγκεκριμένες θέσεις.
Νομίζω ότι κριτική και στήριξη μπορούν μια χαρά να συνυπάρξουν.
Στην πλειοψηφία αρέσει το τριετές πλάνο με νέους παίχτες που δείχνει να έχει εκπονηθεί.
Στην πλειοψηφία δεν αρέσει ότι υπάρχουν κενά σε συγκεκριμένες θέσεις.
Νομίζω ότι κριτική και στήριξη μπορούν μια χαρά να συνυπάρξουν.
πω ρε ντεσπε να πουμε... οταν κολλας ...τεσπα...
τι σου ειπε ο Τουντορ; οτι δεν εχω φορ αυτους τους δυο μηνες. θα παρετε φορ του λενε; δεν ξερω, ασκ φρανκ.
συμπερασμα: κραξιμο Τουντορ σε Φρανκ.
την επομενη μαλιστα γιατι ο Φρανκ δεν γουσταρει τον Τουντορ παει και διωχνει οτι φορ απεμεινε για παγκο, ετσι, για το χαβαλε ρε παιδια και γιατι ειναι σιγουρος οτι ο ΠΑΟΚ ειναι τοσο μεγαλο μπραντ νεϊμ που θα παρει μπερμπατοφ πχ για πλακα. ε εσυ λες εγκλημα, εγω σου λεω στακα κατσε να δουμε τι θα γινει και να μας πει στη συν.τυπου τι επαιξε.
τα υπολοιπα περι αγαπης κτλ τα αφηνω ασχολιαστα γιατι ποτε και σε καμια περιπτωση δεν εθιξα κατι τετοιο. εκτος αν εχει δημιουργηθει καποια παρεξηγηση.
υγ: Σταλκερ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟΣ..
τι σου ειπε ο Τουντορ; οτι δεν εχω φορ αυτους τους δυο μηνες. θα παρετε φορ του λενε; δεν ξερω, ασκ φρανκ.
συμπερασμα: κραξιμο Τουντορ σε Φρανκ.
την επομενη μαλιστα γιατι ο Φρανκ δεν γουσταρει τον Τουντορ παει και διωχνει οτι φορ απεμεινε για παγκο, ετσι, για το χαβαλε ρε παιδια και γιατι ειναι σιγουρος οτι ο ΠΑΟΚ ειναι τοσο μεγαλο μπραντ νεϊμ που θα παρει μπερμπατοφ πχ για πλακα. ε εσυ λες εγκλημα, εγω σου λεω στακα κατσε να δουμε τι θα γινει και να μας πει στη συν.τυπου τι επαιξε.
τα υπολοιπα περι αγαπης κτλ τα αφηνω ασχολιαστα γιατι ποτε και σε καμια περιπτωση δεν εθιξα κατι τετοιο. εκτος αν εχει δημιουργηθει καποια παρεξηγηση.
υγ: Σταλκερ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟΣ..
- desperando
- Επικοινωνία:
εγω το εχω παραξλωσει και οχι ο μοντ που απο χτες οποια αποψη ηταν αντιθετη με την δικη του κοροιδευε και τρολαρε?rainmaker έγραψε:Desperando για τελευταία φορά :
ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΞΗΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.
Δεν ασχολούνται όλοι με την πάρτι και τη νοημοσύνη σου. Υπάρχουν κι άλλοι συνομιλητές. Σταμάτα να παριστάνεις τον έξυπνο παντογνώστη ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ οχι μόνο στα μεταγραφικά.
Σε άλλο μέλος μιλάει ο κγεο στο ποστ που επιτίθεσαι. Κανείς δεν ισχυρίζεται τίποτα περί αγάπης στην ομάδα.
ΚΑΝΕΙΣ δε θα χαλαστεί και εκνευριστεί περισσότερο ΑΝ η ομάδα μείνει με τόσο σημαντικό κενό στο ρόστερ!
Νηφαλιότητα ζητείται.
οκ εχεις δικιο το βουλωνω εδω γιατι παλι σας θιξαμε
joshua έγραψε:Αυτο που δεν καταλαβαινετε καποιοι ειναι την αναγκη υπαρξης σε ενα ροστερ που θεωρειται μαλιστα τριετους πλανου αναπτυξης παικτων σταθερων,παικτων ικανων να απορροφησουν κραδασμους και αυτη τη στιγμη ο ΠΑΟΚ δεν εχει σχεδον κανεναν πλην ισως του Κλαους που και αυτος εχει ηδη ακουσει πολλα τα τελευταια 2 χρονια σε βαθμο που αν περασει μια περιοδο αφλογιστιας πολλοι να ειναι ετοιμοι να πεσουν να τον φανε.Ηδη καποιοι εχουν βαλθει να βγαλουν αχρηστο τον Σαμπο και τον Ολσεν και εγω ρωτω,ενας παικτης που δεν εχει αγωνιστει ποτε στην ζωη του σε ομαδα με βλεψεις πρωταθλητισμου,σε ομαδα με πιεση ποτε ειναι πιο ευκολο να αφομοιωθει,παιζωντας διπλα πχ σε Γκαρσια και Ιβιτς η παιζωντας διπλα στον Σαββιδη και τον Πελκα;Ποσες φορες μετριοι παικτες οπως ο Φωτακης δεν τραβηξαν ποτε τα φωτα γιατι απλα στις κακες τους εμφανισεις ειχαν διπλα παικτες να σηκωσουν την ομαδα στις πλατες τους; Εχοντας ενα προγραμμα βουνο μεχρι τα Χριστουγεννα ποσοι δηλωνουν σιγουροι πως μεχρι τοτε αν ερθουν ψιλοαναμενομενες σφαλιαρες και ο ΠΑΟΚ βρεθει στα μεσα της βαθμολογιας δεν θα κινδυνευσει το περιφημο πλανο να καταρευσει σαν χαρτινος πυργος; Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ουτε αστερας,ουτε ατρομητος ειναι ομαδα με υψηλες βλεψεις και παραλληλα περιορισμενες αντοχες λογω προηγουμενων αποτυχημενων χρονων,δεν ειναι δυνατον να αντιμετωπιζεται μεταγραφικα ως προπαρασκευαστικη ομαδα χωρις αγωνια και αγχος για να μπουκαρουν με την μια στην εντεκαδα του 5 και 6 παικτες με ελαχιστες παραστασεις υψηλου επιπεδου καθως πρωτα απο ολα θα κανει κακο στους ιδιους και επειτα στην ιδια την ομαδα.
++
Δε μπορώ να καταλάβω πόσο δύσκολο είναι να υπάρξει ΚΑΠΟΤΕ μια ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ στο σχεδιασμό της ομάδας. Τι πάει να πει "φέρνω νέους"; Δηλαδή αν έρθουν και ΔΥΟ έμπειροι τόσο πολύ θα εκτροχιαστεί το πλάνο;
Δεν είμαστε καλα.
"οποια"; οχι φιλε μου κανεις λαθος.
ξερεις πολυ καλα οτι εκανα διαλογο σε εσενα και στο σιμπα μονο (και σε αλλο τοπικ για αλλο θεμα). και αυτο γιατι σεβομαι τις ποδοσφαιρικες σας τοποθετησεις ασχετα αν συχνα διαφωνω.
επισης ο τροπος γραφης ηταν εναρμονισμένος με αυτα που γραφατε οποτε απαντουσα με υπερβολη σε αυτο που θεωρω υπερβολη.
μαλιστα σου ειπα οτι αν οτιδηποτε εγινε τοσο παρεξηγήσιμο εδω ειμαι να τα πουμε.
και σε ρωταω, αν σπασει ο διαολος το ποδαρι και το παλτο κανει μεταγραφη; στακα σου λεω ξανα, στακα και νηφαλια θα κανουμε το ρεζουμε οταν ερθει η ωρα.
ξερεις πολυ καλα οτι εκανα διαλογο σε εσενα και στο σιμπα μονο (και σε αλλο τοπικ για αλλο θεμα). και αυτο γιατι σεβομαι τις ποδοσφαιρικες σας τοποθετησεις ασχετα αν συχνα διαφωνω.
επισης ο τροπος γραφης ηταν εναρμονισμένος με αυτα που γραφατε οποτε απαντουσα με υπερβολη σε αυτο που θεωρω υπερβολη.
μαλιστα σου ειπα οτι αν οτιδηποτε εγινε τοσο παρεξηγήσιμο εδω ειμαι να τα πουμε.
και σε ρωταω, αν σπασει ο διαολος το ποδαρι και το παλτο κανει μεταγραφη; στακα σου λεω ξανα, στακα και νηφαλια θα κανουμε το ρεζουμε οταν ερθει η ωρα.
Ρε παιδια ΜΗ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΕΤΕ δηλαδη έλεος.Προοριζαμε τον Κλαους για βασικο λεει ο ενας και ο αλλος οτι αφου εχουμε βασικο ST δε θελουμε αλλον,και ο αλλος οτι εχουμε και Μυστακιδη για επιθετικο.
Αν ειναι ετσι δε θα εψαχνε για επιθετικο (το χει δηλωσει) ουτε θα του ζητουσε ο Τουντορ επιθετικο.
Αν μεινουν ετσι τα πραγματα απετυχε σε εναν τομεα ενισχυσης κανοντας πολυ σημαντικο λαθος.
ΑΛΛΑ αυτο δε σημαινει ουτε οτι δεν εκανε καποια καλα ουτε οτι θελουμε να φυγει ηρεμηστε.Αλλα θα κριθει οπως κρινονται ολοι.Γιατι αυτοι που στηριζουν τον αρνεσεν τωρα θα κραζουν τον κλαους το δεκεμβρη γιατι μπουκωσε και τον τουντορ που η ομαδα δε σκοραρει.
ΥΓ;Οι ομαδες χτιζονται το καλοκαιρι και δε θα φταει κανενας μακ αν δεν μπορεσει να γινει επιθετικος μεσα στη χρονια.
Αν ειναι ετσι δε θα εψαχνε για επιθετικο (το χει δηλωσει) ουτε θα του ζητουσε ο Τουντορ επιθετικο.
Αν μεινουν ετσι τα πραγματα απετυχε σε εναν τομεα ενισχυσης κανοντας πολυ σημαντικο λαθος.
ΑΛΛΑ αυτο δε σημαινει ουτε οτι δεν εκανε καποια καλα ουτε οτι θελουμε να φυγει ηρεμηστε.Αλλα θα κριθει οπως κρινονται ολοι.Γιατι αυτοι που στηριζουν τον αρνεσεν τωρα θα κραζουν τον κλαους το δεκεμβρη γιατι μπουκωσε και τον τουντορ που η ομαδα δε σκοραρει.
ΥΓ;Οι ομαδες χτιζονται το καλοκαιρι και δε θα φταει κανενας μακ αν δεν μπορεσει να γινει επιθετικος μεσα στη χρονια.
Ποιοι ηταν που λεγαν για 2 100% κλεισμενους κ για ατζεντηδες στο μακ.παλλας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
- Kostas_Peraia4
Προφανώς ο despe είναι εκνευρισμένος με όλο αυτό που γίνεται με τον φορ...
Επιτίθεστε ο ένας στον άλλον και τι καταλαβαίνετε;
rainmaker την λες στον despe για επιθέσεις κι εσύ κάνεις το ίδιο...Κάθε ένας έχει τον τρόπο του να εκφράζει τον εκνευρισμό του...
Όσο καλά και να πάει η ομάδα, όσο και να βγουν ΟΛΕΣ οι μεταγραφές (που δε θα βγουν), δε θα υπάρξει ούτε ένα ματς που θα χάσουμε ή θα φέρουμε Χ και δε θα αναρωτηθούμε: ΑΝ είχαμε έναν ακόμη επιθετικό θα το παίρναμε ρε γαμWτο...
Και αυτό είναι το χειρότερο γιατί συνακόλουθα θα έρθει η γκρίνια και η μιζέρια...
ΝΑι, να έχουμε πίστη στο πλάνο, πίστη στον ΠΑΟΚ, πίστη στον ΦΑ, ΑΛΛΑ η μη πλαισίωση του ρόστερ σε συνδυασμό με άτυχα αποτελέσματα ΦΘΕΙΡΕΙ αυτήν την πίστη και δε θα αντέξουμε ούτε μέχρι τον Δεκέμβριο, ακόμη και αν πάει καλά η ομάδα. Πέρασες μια ολόκληρη χρονιά που ξεκίνησες ΑΕΡΑ και πάντα είχες ένα ΑΛΛΑ, ότι θα κλατάρουν οι παίχτες...
ΑΥΤΟ το γ@μημένο ΑΛΛΑ ήθελα να εκλείψει φέτος. Να είσαι ΠΛΗΡΗΣ και να μην λες "εάν δεν είχα αριστερό μπακ τον Τζαβέλλα, εάν είχα γρήγορο αμυντικό, εάν είχα έναν δεύτερο Πέλκα, εάν είχα καθαρό ΦΟΡ"... Δυστυχώς, αυτά θα καλυφθούν τον χειμώνα (δύσκολα) ή του χρόνου...
Επιτίθεστε ο ένας στον άλλον και τι καταλαβαίνετε;
rainmaker την λες στον despe για επιθέσεις κι εσύ κάνεις το ίδιο...Κάθε ένας έχει τον τρόπο του να εκφράζει τον εκνευρισμό του...
Όσο καλά και να πάει η ομάδα, όσο και να βγουν ΟΛΕΣ οι μεταγραφές (που δε θα βγουν), δε θα υπάρξει ούτε ένα ματς που θα χάσουμε ή θα φέρουμε Χ και δε θα αναρωτηθούμε: ΑΝ είχαμε έναν ακόμη επιθετικό θα το παίρναμε ρε γαμWτο...
Και αυτό είναι το χειρότερο γιατί συνακόλουθα θα έρθει η γκρίνια και η μιζέρια...
ΝΑι, να έχουμε πίστη στο πλάνο, πίστη στον ΠΑΟΚ, πίστη στον ΦΑ, ΑΛΛΑ η μη πλαισίωση του ρόστερ σε συνδυασμό με άτυχα αποτελέσματα ΦΘΕΙΡΕΙ αυτήν την πίστη και δε θα αντέξουμε ούτε μέχρι τον Δεκέμβριο, ακόμη και αν πάει καλά η ομάδα. Πέρασες μια ολόκληρη χρονιά που ξεκίνησες ΑΕΡΑ και πάντα είχες ένα ΑΛΛΑ, ότι θα κλατάρουν οι παίχτες...
ΑΥΤΟ το γ@μημένο ΑΛΛΑ ήθελα να εκλείψει φέτος. Να είσαι ΠΛΗΡΗΣ και να μην λες "εάν δεν είχα αριστερό μπακ τον Τζαβέλλα, εάν είχα γρήγορο αμυντικό, εάν είχα έναν δεύτερο Πέλκα, εάν είχα καθαρό ΦΟΡ"... Δυστυχώς, αυτά θα καλυφθούν τον χειμώνα (δύσκολα) ή του χρόνου...
- GiorgosAtha
Πάντως μου κάνει εντύπωση που στο transfer center του Skysports δεν αναφέρει τίποτα για Villa και Berba.
Ακόμα πιστεύω ότι μέχρι το κλείσιμο θα έχουμε φορ και μπακ...
Ακόμα πιστεύω ότι μέχρι το κλείσιμο θα έχουμε φορ και μπακ...

Ε αυτο ειναι το προβλημα ρε συ μαν, για 2-3 π μπαινουν για τετοιου τυπου ειρωνιες και ισωπεδωσεις κ μετα ουτε ξαναγραφουν, να γινομαστε κουβαρι οσοι προσπαθουμε να μιλησουμε λογικα,Mīngus έγραψε:Η κριτική, το έγραψα και προηγουμένως, είναι αναγκαία. Και αν δίνω την εντύπωση ότι τσουβαλιάζω κριτική και ισοπέδωση μαζί, μάλλον θα έκανα κάποιο λάθος στη διατύπωσή μου.simba έγραψε:Ρε συ Μινγκους και λοιποί,
περα απο καποια υπερβολικα π ακουγονται,
ειπε κανεις οτι θελει να τα ισωπεδωσει ολα, να τον βγαλει αχρηστο, να τον εξισώσει με το βρυζα, να μην αντεξει μια μεταγραφικη περίοδο κλπ?
Τι σακουλιασματα και υπερβολές ειναι αυτα?
Η οποια κουβεντα γινεται, θεωρω πως ειναι λογω της πεισματικης αρνησης πολλων (μπορει κ φυτιλιασμενοι απτα υπερβολικα π ακούγονται) να αξιολογησουν ψυχραιμα και ρεαλιστικα την κατασταση,
πως μιλαμε για κραυγαλέα αμελεια (λαθος,εγκλημα δε θ κολλησουμε στα ουσιαστικα)
και ειναι κατι π θα πληρωθει αδρα μες στη χρονια..
Δλδ δε γινεται να συμφωνησουμε για το προφανες
και να συνεχισουμε?
Πρεπει δλδ ντε κ καλα να στρουνθοκαμηλιζουμε και να πεισουμε ολους πως ο ηλιος βγαινει απτη δυση, υπο τον φοβο της κατηγοριας "πολεμιοι του πλανου και μη αγαπη για την ομαδα"?
Μη μπαινουμε ΚΑΘΕ ΜΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ σ'αυτη τη λογικη..
Το ότι το λάθος είναι μεγάλο και ότι θα το πληρώσουμε (εφόσον δεν αποκτηθεί παίκτης), επίσης το παραδέχτηκα.
Δεν μπορώ όμως να δεχτώ μέσα σ' ένα τρίμηνο, ένας άνθρωπος που έτσι κι αλλιώς ήρθε ετεροχρονισμένα (και όταν τότε έκανα εγώ κριτική γι' αυτό, κάποιοι έλεγαν ''έλα μωρέ ΤΔ είναι δεν είναι παίκτης για να θέλει προσαρμογή) να βάλλεται με φράσεις του τύπου ''1,5 το χρόνο παίρνει και κοροϊδεύει και πίνει κρασί με την κόρη και δεν ξέρω γω τι''.
επειδη πολλα παιδια τρελαινονται με αυτους τους 2-3 και επειτα με αμυντικη διαθεση, εξισωνουν λανθασμενα στο μυαλο τους ο,τιδηποτε ακουστει, ακομα και νηφαλια κριτικη..
Ρε συ Κ_geo, για ποσο θα το κρατας αυτο το "μπούφος" ? Ελεος..
Και ΟΚ, θα την κανεις την αναλυση σου εσυ,
αλλος θα πει δεν εγινε κ τπτ, αλλος ξερει ο φρανκ, αλλος υπομονη δε χτιζεται η ρωμη σε μια μερα, αλλος θα μιλησει για απογοήτευση και λαθη,
δλδ πρεπει να συμπορευομαστε ολοι?
Κλεινοντας, αφηνεις να εννοηθει οτι εγω κανω αφορισμους κ αλλα ομορφα..
Δε σε καταλαβαινω, ειδικα αν διαβασες τα προηγούμενα π ειπα..
μάλλον ήρθε η ώρα να μάθουμε το όνομα της εναλλακτικής λύσης στο φορ,καθώς ο μπερμπάτοφ πρέπει να περνάει από ιατρικές εξετάσεις στο νησί
και οσο εμείς σκοτωνομαστε εδω χαμο γελάνε με τα πούμε 2 μυρια στον Μπεργκ για το 52,8% καθως τα αλλα ανήκουν στο Αμβούργο.
εμ δεν ειπαν? πολλοι ρε συ simba τα λενε ολα αυτα που αναφερεις... κριτικη οκ.. χρειαζεται... αυτη η ισοπεδωση ομως που γινεται απο πολλους δεν ειναι κριτικη.simba έγραψε:ειπε κανεις οτι θελει να τα ισωπεδωσει ολα, να τον βγαλει αχρηστο, να τον εξισώσει με το βρυζα, να μην αντεξει μια μεταγραφικη περίοδο κλπ?