Frank Arnesen
- abc_o_ karpouzas
Re: Frank Arnesen
Besuch 2 ++++++++++++++++++++ 1926
τελικα μαλλον υπαρχει ελπιδα σε αυτην την ομαδα........
αδερφε περνω κουραγιο απο αυτα που γραφεις.........
τελικα μαλλον υπαρχει ελπιδα σε αυτην την ομαδα........
αδερφε περνω κουραγιο απο αυτα που γραφεις.........
- dravinosRa
Τελικα διαβασα οτι ο Περειρα δεν θα παιξει στα μεταξυ μας ματς με την καμπαλα.
Εξυπνη κινηση να δυναμωσεις την αντιπαλο σου στο ομιλο αλλα σε ολα τα αλλα ματς εκτος απο τα μεταξυ μας.
Ο Περειρα οσο ειδα την καμπαλα με τν βαζελο πιστευω θα ειναι ο καλυτερος τους παιχτης και αμα εχει λιγο μετανιωσει και θελει να γυρισει στην ομαδα θα σκυλιασει μπας και κοψει κανα ποντο και μας βοηθησει.
Ευγε απο μενα...

Εξυπνη κινηση να δυναμωσεις την αντιπαλο σου στο ομιλο αλλα σε ολα τα αλλα ματς εκτος απο τα μεταξυ μας.
Ο Περειρα οσο ειδα την καμπαλα με τν βαζελο πιστευω θα ειναι ο καλυτερος τους παιχτης και αμα εχει λιγο μετανιωσει και θελει να γυρισει στην ομαδα θα σκυλιασει μπας και κοψει κανα ποντο και μας βοηθησει.
Ευγε απο μενα...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dravinosRa την Τρί 01 Σεπ 2015, 11:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
So, let me get this straight.Besuch 2 έγραψε:Αν διαβασεις 2 χθεσινα ποσταρισματα 2 «αδερφων», θα δεις οτι του ζητηθηκε μια χαρα κι αυτο....πως αλλιως ερμηνευεται τοΦοίνικας έγραψε:Όλα καλά, αλλά δεν ήξερα ότι είχε ζητηθεί/απαιτηθεί απ τον Τζακ να κάνει αυτό που περιγράφεις.
«ηθελα να ξερα τι κανει εκει η γλαστρα ο Τζακ οταν δεν εχει καταφερει να αντιμετωπισει την εγκληματικη οργανωση και να εξασφαλισει ιση αντιμετωπιση για τον ΠΑΟΚ»;
με λιγο ψαχτηρι ολα βρισκονται στα hot topik...δεν θα το ψαξω κιολας, αλλα εκει ειναι τα μηνυματα.
Δύο ποστ σε ένα φόρουμ που γίνονται εκαντοντάδες κάθε μέρα, ανώνυμα, απαιτούν κάτι προφανώς απίθανο και εντελώς εκτός πραγματικότητας απ τον Τζακ και αυτό είναι τι;
Ενδεικτικό νοημοσύνης; Σοβαρότητας; Πλειονότητας; Κρίσιμης μάζας;Κάτι που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη;
Συγνώμη που επιμένω αλλά δεν βλέπω το λόγo της αναφοράς.
2 χαζα μηνυματα για τον εναν..2 χαζα για τον αλλον.... και καπως ετσι γινομαστε ξανα μυλος και επιστρεφε η απαγιωση και η ισοπεδωση.
Στην τελικη, εσυ γιατι αγχωνεσαι; εγω ειμαι μαζοχας κα ασχολουμαι με τα 2 ατομα ...ειπα εγω οτι εκφραζουν τους παντες; Εγω μεσα στο συνολικο ποστ μου ανεφερα και τι ειπωθηκε χθες για τον Τζακ μεταξυ αλλων. (και επανηλθα οταν ειπες οτι αυτο δεν ακουστηκε πουθενα)
Δεν καταλαβα ρε παιδια, οσοι θεωρειτε οτι κανενε κριτικη (απλα κ καλοπροαιρετα) γιατι μυγιαζεστε και υπερασπιζεστε ΑΛΛΟΥΣ!;
Γιατι μπαινετε με το ζορι στην κατηγορια τους;
Στην τελικη (οπως λετε και «εσεις») «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ;»
Ε λοιπον....σε αυτο το ελευθερο φορουμ, οπως καποιοι κριτικαρουν τον καθε Τζακ, γιατι μου στερεις εμενα το δικαιωμα να κανω το ιδιο με την αποψη (σου/του/τους). Θα την αποδεχτειτε κι εσεις (αυτοι) αυτη, στο πλαισιο της ελευθεριας (ασυδοσιας/μπαχαλου) που επικρατει σ'αυτη τη .........χωρα
Στην τελικη, εσυ γιατι αγχωνεσαι; εγω ειμαι μαζοχας κα ασχολουμαι με τα 2 ατομα ...ειπα εγω οτι εκφραζουν τους παντες; Εγω μεσα στο συνολικο ποστ μου ανεφερα και τι ειπωθηκε χθες για τον Τζακ μεταξυ αλλων. (και επανηλθα οταν ειπες οτι αυτο δεν ακουστηκε πουθενα)
Δεν καταλαβα ρε παιδια, οσοι θεωρειτε οτι κανενε κριτικη (απλα κ καλοπροαιρετα) γιατι μυγιαζεστε και υπερασπιζεστε ΑΛΛΟΥΣ!;
Στην τελικη (οπως λετε και «εσεις») «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ;»
Ε λοιπον....σε αυτο το ελευθερο φορουμ, οπως καποιοι κριτικαρουν τον καθε Τζακ, γιατι μου στερεις εμενα το δικαιωμα να κανω το ιδιο με την αποψη (σου/του/τους). Θα την αποδεχτειτε κι εσεις (αυτοι) αυτη, στο πλαισιο της ελευθεριας (ασυδοσιας/μπαχαλου) που επικρατει σ'αυτη τη .........χωρα
- The_Stalker
@ Besuch2
Το ένα ποστ είναι δικό μου και το παραθέτω αυτούσιο:
Όσον αφορά τα υπόλοιπα, η παρουσία μου εδώ δεν επιτρέπει σε κανέναν να με τσουβαλιάζει με μ@λ@κες και αρδ και να βάζει τη λέξη αδελφός σε εισαγωγικά. Να προσέχεις τι γράφεις, πώς το γράφεις και για ποιόν το γράφεις.
Το ένα ποστ είναι δικό μου και το παραθέτω αυτούσιο:
Όσον αφορά το κομμάτι για τον Τζακ, έχεις να απαντήσεις κάτι επί της ουσίας; Αν έχεις να το συζητήσουμε στο τόπικ του Τζακ.The_Stalker έγραψε:Σύνοψη:
Προσπαθούμε για Μπερμπάτοφ και υπάρχει εναλλακτική αν δεν δεχθεί. Επίσης παίζει και περίπτωση για δεκάρι. Όλοι οι παραπάνω ελεύθεροι. Ο χρόνος πιέζει μόνο εμάς, αφού για να έχουμε τους παίκτες στην Ευρώπη πρέπει να κλείσουν μέχρι αύριο πριν το μεσημέρι.
Κατά τη μεταγραφική περίοδο έπαιξαν σοβαρά ονόματα όπως των Ιμπίσεβιτς και Σάλαϊ. Γιατί δεν έκλεισαν αυτοί οι παίκτες, γιατί δεν καλύφθηκαν όλα τα κενά που έχουμε, δεν το ξέρω. Πάντως σίγουρα δεν θεωρώ λόγω ανικανότητας, αδιαφορίας ή τουρισμού. Κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο, ούτε ο Φρανκ, όμως ας ξαναπώ άλλο κριτική, άλλο να εκφράζονται εδώ απόψεις παρόμοιες με το κατάπτυστο άρθρο του καίσαρη.
Κλείνοντας, θέλω να πω ότι αν κάποιον πρέπει να κράξουμε αυτή τη στιγμή, είναι ο Τζακ και για μη μεταγραφικούς λόγους. Για μια ακόμα χρονιά ξεκινάμε απροστάτευτοι το πρωτάθλημα, την ώρα που ο gay έχει περάσει πλέον τη μίζα και τη διαφθορά σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Δύο παιχνίδια, μια άθλια διαιτησία από τον κουκουλάκη και μια γαργάρα πέναλτι από τον γιάχο. Βόλεϊ από τον gay και όλα καλά. Λοιπόν, μια χρονιά πέρασε έτσι, τώρα περιμένουμε ενέργειες και όχι ευχολόγια και παραπομπές στις καλένδες. Γιατί μέχρι σήμερα αδυνατώ να καταλάβω το λόγο που ο Τζακ αμοίβεται με όσα αμοίβεται και το ρόλο του στην ομάδα.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα, η παρουσία μου εδώ δεν επιτρέπει σε κανέναν να με τσουβαλιάζει με μ@λ@κες και αρδ και να βάζει τη λέξη αδελφός σε εισαγωγικά. Να προσέχεις τι γράφεις, πώς το γράφεις και για ποιόν το γράφεις.
Εχει δικιο ο Stalker, αυτα με τα εισαγωγικα, τις επιθεσεις, τους χαρακτηρισμούς (θυμαμαι χαρακτηριστικα κατι για μιζερα (υπ)ανθρωπακια κλπ), τις τελειες, τις αποψεις για το ποιος αγαπα κ ποιος οχι,
θεωρω οτι πρεπει να σταματησουν,
οπως φυσικα και απτην αλλη πρέπει ν σταματήσουν και τα αλλα ακρα με τα εριστικα, ειρωνικα, μηδενιστικα,επαναληπτικα ποστ..
θεωρω οτι πρεπει να σταματησουν,
οπως φυσικα και απτην αλλη πρέπει ν σταματήσουν και τα αλλα ακρα με τα εριστικα, ειρωνικα, μηδενιστικα,επαναληπτικα ποστ..
και τα δυο γιατι η δραση φερνει αντιδραση.
το μονο που ζηταει ο ΠΑΟΚ απο εμας τη δεδομενη χρονικη στιγμη ειναι...δυο πραγματα
υπομονη και συνεση. τπτ παραπανω, τπτ παρακατω.

το μονο που ζηταει ο ΠΑΟΚ απο εμας τη δεδομενη χρονικη στιγμη ειναι...δυο πραγματα

υπομονη και συνεση. τπτ παραπανω, τπτ παρακατω.
Ναι ομως το θέμα ειναι να καταλαβαινουμε κιολας και να μη γινεται ακριτο σακουλιασμα με τους γνωστους αγνωστους επιθετικους ειρωνες με τα "μια σειρα" φυτιλιαστικα ποστ,
και να παιρνει η μπαλα ατομα που δε δινουν δικαιωματα και επιδιωκουν κουβεντα με επιχειρηματα οπως ο stalker ή αλλα παιδια..
και να παιρνει η μπαλα ατομα που δε δινουν δικαιωματα και επιδιωκουν κουβεντα με επιχειρηματα οπως ο stalker ή αλλα παιδια..
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++simba έγραψε:Ναι ομως το θέμα ειναι να καταλαβαινουμε κιολας και να μη γινεται ακριτο σακουλιασμα με τους γνωστους αγνωστους επιθετικους ειρωνες με τα "μια σειρα" φυτιλιαστικα ποστ,
Re: Απ: Frank Arnesen
Άλλο stalker άλλο ace.... Οι πρόθεση του καθενός φαίνεται από την πρώτη πρόταση που γράφειsimba έγραψε:Ναι ομως το θέμα ειναι να καταλαβαινουμε κιολας και να μη γινεται ακριτο σακουλιασμα με τους γνωστους αγνωστους επιθετικους ειρωνες με τα "μια σειρα" φυτιλιαστικα ποστ,
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κακη λεξη δεν εχω γραψει και ουτε προκειται να γραψω για τον Τουντορ,αλωστε η επιλογη του σου πιστωνεται.Κακη λεξη δεν εχω γραψει και ουτε προκειται να γραψω και για κανεναν παικτη που πηρες γιατι οι περισσοτεροι πλην Ροντριγκεζ,εχουν ενδιαφεροντα στοιχεια και μπορουν να προσφερουν καποια στιγμη.Κακη λεξη δεν εγραψα και σε κανενα αρνητικο αποτελεσμα γιατι τα θεωρω αναμενομενα για μια ομαδα που το ροστερ της αλλαζει συντριπτικα ΑΛΛΑ σου επιριπτω συγκεκριμενες ευθυνες για ενα ροστερ που εχει προφανη κενα και αριθμητικα σε θεσεις οπως του επιθετικου και του πλει μεικερ και ποιοτικα σε θεσεις οπως του κεντρικου αμυντικου,κενα που θα δυσχαιρενουν πολυ την ηδη δυσκολη προσπαθεια δημιουργειας ομαδας απο το μηδεν.Δεν ειμαστε ομαδα φυτωριο οπως εγραψε ενας φιλος,ειμαστε ομαδα που και στο χτισιμο της εχουμε συγκεκριμενους στοχους,μπορει οχι το πρωταθλημα αλλα υψηλους.Ας ευχηθουμε τα οποια λαθη εγιναν,που εγιναν και δεν ειναι μικρα να κανουν οσο μικροτερο κακο και να υπαρξει ο χρονος για διορθωσεις στο αμμεσο μελλον.
Στο ξεσκαρταρισμα τα πηγε καλα, σχεδον το ολοκληρωσε.
Στου προπονητη, θα δειξει οταν θα φευγει, κυριως στο πως θα φευγει, και τι θα εχει αφησει πισω του.
Στις μεταγραφες, και αυτοι ,οταν θα φυγουν , και το πως θα φυγουν (λυση συμβολαιου; μεταγραφη; ) , και φυσικα τι θα εχουν προσφερει.
Στο χτισιμο ομαδας, και αυτο θα φανει απο το τι μπαλα θα παιξουμε. Φυσικα αφησε κενα, αλλα το χτισιμο ξεκινησε, και προσθηκες θα γινουν.
Περαν του ξεκαθαρισματος , τα υπολοιπα θελουν χρονο για να κριθουν.
Στις ακαδημιες περιμενουμε, λογικα θα ασχοληθει μετα τις μεταγραφες.
Υγ. Ολοι θελουμε πλανο, αλλα θελουμε πρωταθλητισμο απο τον 1ο μηνα.
Δεν ειναι μομφη, εγω μετα απο 29 σερι νικες , θα στεναχοριομουν αν ερχοταν μια ισοπαλια.
Στου προπονητη, θα δειξει οταν θα φευγει, κυριως στο πως θα φευγει, και τι θα εχει αφησει πισω του.
Στις μεταγραφες, και αυτοι ,οταν θα φυγουν , και το πως θα φυγουν (λυση συμβολαιου; μεταγραφη; ) , και φυσικα τι θα εχουν προσφερει.
Στο χτισιμο ομαδας, και αυτο θα φανει απο το τι μπαλα θα παιξουμε. Φυσικα αφησε κενα, αλλα το χτισιμο ξεκινησε, και προσθηκες θα γινουν.
Περαν του ξεκαθαρισματος , τα υπολοιπα θελουν χρονο για να κριθουν.
Στις ακαδημιες περιμενουμε, λογικα θα ασχοληθει μετα τις μεταγραφες.
Υγ. Ολοι θελουμε πλανο, αλλα θελουμε πρωταθλητισμο απο τον 1ο μηνα.
Δεν ειναι μομφη, εγω μετα απο 29 σερι νικες , θα στεναχοριομουν αν ερχοταν μια ισοπαλια.
σου στέρησα τίποτα και δεν το κατάλαβα;Besuch 2 έγραψε:2 χαζα μηνυματα για τον εναν..2 χαζα για τον αλλον.... και καπως ετσι γινομαστε ξανα μυλος και επιστρεφε η απαγιωση και η ισοπεδωση.
Απλά λέω ότι είναι 2 πόστ ανάμεσα σε εκαντοντάδες που δεν εκφράζουν παρά μόνο τους γραφόντες
δεν είναι ''κλίμα'' για να γίνεις Τούρκος, just sayin, δηλαδή ίσως τα πράγματα να μην τόσο σοβαρά στην έκτασή τους