Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
-
Μπαρκαρούτσος
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Κυκλοφορούν κάτι ωραίες φωτογραφίες εδώ μέσα με τα παναμουνό... Κάτι πυροβολημένους στο κεφάλι, με τρύπα από σφαίρα στο χέρι, δεμένους... Έτσι τους θέλω...kataramenos5 έγραψε:pgetsos έγραψε:Φουστη σομαλιε
Σομαλ(ι)ος![]()
![]()
Από ανάγκη βέβαια το κάνουν και αυτοί και ίσως σε πολλές περιπτώσεις χωρίς τη θέλησή τους, ΑΛΛΑ...!
Αle-ξιος alert.
Δεν μπορει,σε λιγο θα μπει.
Μονο μην πει παλι (
) οτι ντρεπεται.
Παλι αφεση αμαρτιων θα δωσω.

Δεν μπορει,σε λιγο θα μπει.
Μονο μην πει παλι (
Παλι αφεση αμαρτιων θα δωσω.
Φεύγω από το γήπεδο και έρχομαι για καφέ εδώ, γιατί με τόση γκρίνια, πλησιάζει το ban μου
3η χρόνια και χάνει εντός έδρας από την Crystal palace η Chelsea. 3η χρονιά, όχι δεύτερος μήνας
Αλλά τι ξέρουν και αυτοί. Στήριξη στήριξη και αηδίες
Όλο μλκς είμαστε. Μια σοβαρή και σωστή προσπάθεια δε θα κάνουμε ποτέ ρε, όλοι οι έξυπνοι στη κερκίδα μάθαμε στα αποτελέσματα της μιας εβδομάδας. Ούτε το καπουλαριν δε βγάζει μαλλιά σε μια εβδομάδα ρε
Λέμε όλοι Για την ομάδα του Πορτογάλου. Στο Πανιώνιος ΠΑΟΚ της χρονιάς που πήγαμε για πρωτάθλημα ΌΛΟΙ παρακαλούσαν να χάσουμε για να φύγει ο πορτογάλος. Τα ξεχνάμε κάτι τέτοια...
Άρχισαν όλοι φεύγει ο Τουντορ και αηδίες, γιατί 5 στη δεύτερη Δανίας βάλαμε πολλές φορές και συνηθίσαμε μωρέ
Ήμαρτον
3η χρόνια και χάνει εντός έδρας από την Crystal palace η Chelsea. 3η χρονιά, όχι δεύτερος μήνας
Αλλά τι ξέρουν και αυτοί. Στήριξη στήριξη και αηδίες
Όλο μλκς είμαστε. Μια σοβαρή και σωστή προσπάθεια δε θα κάνουμε ποτέ ρε, όλοι οι έξυπνοι στη κερκίδα μάθαμε στα αποτελέσματα της μιας εβδομάδας. Ούτε το καπουλαριν δε βγάζει μαλλιά σε μια εβδομάδα ρε
Λέμε όλοι Για την ομάδα του Πορτογάλου. Στο Πανιώνιος ΠΑΟΚ της χρονιάς που πήγαμε για πρωτάθλημα ΌΛΟΙ παρακαλούσαν να χάσουμε για να φύγει ο πορτογάλος. Τα ξεχνάμε κάτι τέτοια...
Άρχισαν όλοι φεύγει ο Τουντορ και αηδίες, γιατί 5 στη δεύτερη Δανίας βάλαμε πολλές φορές και συνηθίσαμε μωρέ
Ήμαρτον
Πετρο ηρεμησε και μην παρασυρεσαι.
Σημερα δεν μας εβγαινε τιποτε,βαλε και το κορακι
συν οτι ΑΚΟΜΗ γινονται δοκιμες και δεν ξερουν καλά-καλα
τι παιζει ο καθενας,εγινε πουτανα το ματς.
Δυο τρεις κινησεις ακομη χρειαζονται και λιγος χρονος.
Το γαμω το ειναι οτι ερχονται απανωτα ντερμπυ και δεν θα
αποφυγουμε την μουρμουρα.
Και το χειροτερο ειναι οτι εχει "βαση" η μουρμουρα.
Σημερα δεν μας εβγαινε τιποτε,βαλε και το κορακι
συν οτι ΑΚΟΜΗ γινονται δοκιμες και δεν ξερουν καλά-καλα
τι παιζει ο καθενας,εγινε πουτανα το ματς.
Δυο τρεις κινησεις ακομη χρειαζονται και λιγος χρονος.
Το γαμω το ειναι οτι ερχονται απανωτα ντερμπυ και δεν θα
αποφυγουμε την μουρμουρα.
Και το χειροτερο ειναι οτι εχει "βαση" η μουρμουρα.
Δε μπορώ ρε συ με δύο παιχνίδια να διαβάζω για σαπακια, αλλαγή προπονητή, χαμένη χρονιά
Και κλασικά, κράξιμο σε παίχτες, συγκεκριμένους μάλιστα
Μάλλον παραείμαι ευρωπαίος...
Και κλασικά, κράξιμο σε παίχτες, συγκεκριμένους μάλιστα
Μάλλον παραείμαι ευρωπαίος...
Που να δεις στο Γιουβεμανια (φιναλιστ, 2Η, 0 β.) κ στο Σεβιλλημανια (κατοχος, 1Ι-1Η, 1 β.) τι γινεται στο φορουμ τους. Χαμος. 
Στάλθηκε από το GT-S6810P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-S6810P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kostomanolis
Παιδιά τα φώτα σας...
Δεν ξέρω αν εδώ πρέπει να το ποστάρω, αλλά αν χρειαστεί ας μεταφερθεί εκεί που πρέπει.
Θα ήθελα να μάθω για το ΙΕΚ Ξυνή και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ αν κάποιος έχει φοιτήσει την γνώμη του για το επίπεδο των σπουδών και το αν αυτά που υπόσχονται αν τα πραγματαποιουν.
Οι ειδικότητες που με ενδιαφέρουν είναι στο κλάδο της υγείας στην Αθήνα, αλλά φαντάζομαι ότι γενικά σε όλα ισχυουν τα ίδια.
Ευελπιστώ στα σχόλια σας γιατί ο καθένας από τους εκπροσώπους τους λένε το μακρύ τους και το κοντό τους και δεν έχω τρόπο να μάθω τι ισχύει...
Δεν ξέρω αν εδώ πρέπει να το ποστάρω, αλλά αν χρειαστεί ας μεταφερθεί εκεί που πρέπει.
Θα ήθελα να μάθω για το ΙΕΚ Ξυνή και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ αν κάποιος έχει φοιτήσει την γνώμη του για το επίπεδο των σπουδών και το αν αυτά που υπόσχονται αν τα πραγματαποιουν.
Οι ειδικότητες που με ενδιαφέρουν είναι στο κλάδο της υγείας στην Αθήνα, αλλά φαντάζομαι ότι γενικά σε όλα ισχυουν τα ίδια.
Ευελπιστώ στα σχόλια σας γιατί ο καθένας από τους εκπροσώπους τους λένε το μακρύ τους και το κοντό τους και δεν έχω τρόπο να μάθω τι ισχύει...
-
john4serres
Γίνεται να κάνω mute κάποια μέλη , ώστε να μην φαίνονται τα posts τους στο forum ?
μπορεις να πας στο προφιλ του μέλους που θέλεις και να τον προσθέσεις ως "εχθρό". έτσι εξ ορισμού δεν θα βλέπεις τις δημοσιεύσεις του.
-
john4serres
- kataramenos5
- kataramenos5
Αυτος ο georgedoulk γιατι τεμπελιαζει ακομα?
Εχει υλικό να γραψει 2 Οδύσσειες του Φρανκ.
ΟΝΕΙΡΟ.............ζει,μην τον ξυπνατε.kataramenos5 έγραψε:Αυτος ο georgedoulk γιατι τεμπελιαζει ακομα?Εχει υλικό να γραψει 2 Οδύσσειες του Φρανκ.