Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Θα ήθελα αν μπορείς να μου πείς την γνώμη σου για τον Σάμπο.
via·7 minutes ago
Στον Σάμπο βλέπω πράγματα που έβλεπα στον Νεμάνια Μάτιτς. Υπομονή πολύ με αυτόν. Είναι πολύ πίσω τακτικά. Έχει κορμάρα όμως. Βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι θα παίξει μπάλα, αυτός

via·7 minutes ago
Στον Σάμπο βλέπω πράγματα που έβλεπα στον Νεμάνια Μάτιτς. Υπομονή πολύ με αυτόν. Είναι πολύ πίσω τακτικά. Έχει κορμάρα όμως. Βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι θα παίξει μπάλα, αυτός

Και ο κουμπάρος μου ο μινας τα ίδια λεει για σαμπο
Ας περιμένουμε
Με Σαμπντόρια τι παιζει ;
Ας περιμένουμε
Με Σαμπντόρια τι παιζει ;
lazar4 έγραψε:Θα ήθελα αν μπορείς να μου πείς την γνώμη σου για τον Σάμπο.
via·7 minutes ago
οχι δεν ειμαι εγω δε χακαρα το μηλιο

che4 έγραψε:lazar4 έγραψε:Θα ήθελα αν μπορείς να μου πείς την γνώμη σου για τον Σάμπο.
via·7 minutes ago
οχι δεν ειμαι εγω δε χακαρα το μηλιο

Κινούμαστε για δύο και είναι αλήθεια. Ελεύθερους. Θέλουν ο ένας να τελειώσει σήμερα.Προσωπικά δεν το πιστεύω γιατί ξέρει ο ατζέντης του πως "επικοινωνιακά" και μόνο παίζει ρόλο το timing και εξυπηρετεί μόνο την δική μας πλευρά. Δεν θα βρει τα χρήματα αλλού. Είμαστε (πολύ) πάνω από τους "άλλους". Το "βρώμικο" πρωτάθλημα είναι το θέμα. Όπως το διαβάζετε. Αναφέρθηκε ακριβώς η λέξη αγγλιστί. Κοίτα να δεις που τα cliché παίζουν όντως ρόλο...
-
Εν τω μεταξύ live μεταγραφές λέει κι έχουν κάνει κατάληψη οι ταλιμπάν. Ρε αφήστε κάναν οπαδό του θρήνου να γράψει την ανησυχία του για Ερνάνι. Στην ΕΠΟ έχουν πάρει καφέδες και το παλεύουν, ελπίζουν να κλείσει μέχρι τις 12.
Γίνονται και εξ αποστάσεως τα ιατρικά αν βιάζεσαι, πχ:
Keilor #Navas is having medicals with @ManUtd in Madrid: no time to go in #Manchester now to do it. #DeadlineDay
Keilor #Navas is having medicals with @ManUtd in Madrid: no time to go in #Manchester now to do it. #DeadlineDay
Πες τπτ παραπανωMacho έγραψε:Κινούμαστε για δύο και είναι αλήθεια. Ελεύθερους. Θέλουν ο ένας να τελειώσει σήμερα.Προσωπικά δεν το πιστεύω γιατί ξέρει ο ατζέντης του πως "επικοινωνιακά" και μόνο παίζει ρόλο το timing και εξυπηρετεί μόνο την δική μας πλευρά. Δεν θα βρει τα χρήματα αλλού. Είμαστε (πολύ) πάνω από τους "άλλους". Το "βρώμικο" πρωτάθλημα είναι το θέμα. Όπως το διαβάζετε. Αναφέρθηκε ακριβώς η λέξη αγγλιστί. Κοίτα να δεις που τα cliché παίζουν όντως ρόλο...

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Με πολλες λεπτομερειες μιλας φιλε Μacho,δεν αμφισβητω αυτα που γραφεις απλα μου κανει εντυπωση.
Macho έγραψε:Κινούμαστε για δύο και είναι αλήθεια. Ελεύθερους. Θέλουν ο ένας να τελειώσει σήμερα.Προσωπικά δεν το πιστεύω γιατί ξέρει ο ατζέντης του πως "επικοινωνιακά" και μόνο παίζει ρόλο το timing και εξυπηρετεί μόνο την δική μας πλευρά. Δεν θα βρει τα χρήματα αλλού. Είμαστε (πολύ) πάνω από τους "άλλους". Το "βρώμικο" πρωτάθλημα είναι το θέμα. Όπως το διαβάζετε. Αναφέρθηκε ακριβώς η λέξη αγγλιστί. Κοίτα να δεις που τα cliché παίζουν όντως ρόλο...
που τα μαθαινεις αυτα
- Dinos_Liverpool
Ωχουουου... Πολλή φασαρία κάνετε και δεν μ' αφήνετε να κοιμηθώ! Κλειδώνω το τόπικ!

Πάντως, εάν πραγματικά θέλαμε ένα μεγάλο όνομα, τότε θα παίρναμε τον Παπουτσογιαννόπουλο του Ατρομήτου... το μεγαλύτερο που υπάρχει!

Πάντως, εάν πραγματικά θέλαμε ένα μεγάλο όνομα, τότε θα παίρναμε τον Παπουτσογιαννόπουλο του Ατρομήτου... το μεγαλύτερο που υπάρχει!
- Black&White
Macho έγραψε:Κινούμαστε για δύο και είναι αλήθεια. Ελεύθερους. Θέλουν ο ένας να τελειώσει σήμερα.Προσωπικά δεν το πιστεύω γιατί ξέρει ο ατζέντης του πως "επικοινωνιακά" και μόνο παίζει ρόλο το timing και εξυπηρετεί μόνο την δική μας πλευρά. Δεν θα βρει τα χρήματα αλλού. Είμαστε (πολύ) πάνω από τους "άλλους". Το "βρώμικο" πρωτάθλημα είναι το θέμα. Όπως το διαβάζετε. Αναφέρθηκε ακριβώς η λέξη αγγλιστί. Κοίτα να δεις που τα cliché παίζουν όντως ρόλο...
Πάντως, αν διαβάσαμε το ίδιο, το όνομά του θα είναι η χαρά του Γιώργου Μίνου!

Οσο δε φευγει αυτος ο Εντερ απο την Σαμπντορια δεν τους κοβω να κινουνται για τον Μητσαρα