Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από gvpaok89 »

nothu έγραψε:Μέχρι και τουαλέτα με το κινητο είμαι.
:lol:
μια απο τα ιδια
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ποιος εδωσε την πληροφορηση οτι οι μεταγραφες ειναι μεχρι 20.00?
Κοιτα να δεις που βραδιατικα θα χρειαστει να κανουμε ημι-κυβιστισεις...
Αν προκειται για Μπερμπατοφ ομως, καλο δεκεμβρη παλι..
Comment From Nikos Kolobourdas
Εγώ έστειλα το μύνημα στο κινητό του Μήλιου!
:lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 31 Αύγ 2015, 20:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

gvpaok89 έγραψε:
nothu έγραψε:Μέχρι και τουαλέτα με το κινητο είμαι.
:lol:
μια απο τα ιδια
Μι του
berry

Δημοσίευση από berry »

παρε μπεργκ κ δωσε...δανεικο για ενα χρονο...φακουντο και δυο τυχαιους απο την κ20.... να δουλευουμε τα βαζελακια να ανεβει και η ψυχολογια μας!!!!
γιατι...μονο με την υπομονη - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ - δεν...ανεβαινει η ψυχολογια αλλα το αιμα στο κεφαλι...
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Rainmaker ξερεις κατι; 8-)
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

rainmaker έγραψε:Βρε ετοιμάστε τις αποθήκες πυρομαχικών ΛΑΙΜΑΙ.
Στο χωριό του πατέρα μου στην ανάσταση έριχναν χειροβομβίδες mils από τον πόλεμο, έχω ένα κασόνι λαιμαι

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

INPAOK
Επαφές ΠΑΟΚ-Μπερμπάτοφ!
31. Αυγούστου 2015 21:40 Νίκος Τοσκίτσης

Μόνο αβίαστα δεν πήραμε την απόφαση να παρουσιάσουμε το ρεπορτάζ που ακολουθεί. Θέματα όπως αυτό που θα διαβάστε δίνουν κλικ, προκαλούν ενθουσιασμό αλλά σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουν θετική κατάληξη. Αυτός είναι και ο λόγος που πάρα το γεγονός ότι η πληροφορία είναι στη διάθεση μας τις τελευταίες τρεις ημέρες, δεν μπήκαμε στον πειρασμό να την δημοσιεύσουμε. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε λανθασμένες εντυπώσεις σε μια περίοδο δύσκολη για τον ΠΑΟΚ που έχει στο ενεργητικό του 1 μόλις βαθμό μετά την διεξαγωγή 2 αγωνιστικών στη Superleague.

Ωστόσο όσο περνούν οι ώρες η πληροφορία ενισχύεται και επιβεβαιώνεται τόσο από την Βουλγαρία όσο και από την Αγγλία. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές λοιπόν ο Φράνκ Αρνεσεν κινείται για την απόκτηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ύστερα από επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνούς Βούλγαρου και πέρσι το καλοκαίρι χωρίς επιτυχία καθώς ο Μπερμπάτοφ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλλία.

Ο 34χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος και αναζητά την επόμενη μέρα της καριέρας του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπερμπάτοφ έχει σοβαρή πρόταση από την Τουρκία αλλά και από ομάδα της Αγγλίας που όμως δεν τον έχουν ικανοποιήσει απόλυτα με αποτέλεσμα να εξετάζει την πρόταση που έχει ήδη καταθέσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του αθλητικού της διευθυντή.

Το ύψος του ποσού που προσφέρει ο ΠΑΟΚ στον Μπερμπάτοφ δεν έχει γνωστό αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι αρκετά σημαντικό ώστε να πείσει τον διεθνή επιθετικό να δεχθεί την πρόταση αν δεν προκύψει στο δρόμο του πρόταση από ομάδα που θα θεωρήσει πιο σημαντική για την καριέρα του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το φλερτ του ΠΑΟΚ με τον Μπερμπάτοφ ήταν ο λόγος που δεν ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Μποάκιε από την Αταλάντα καθώς το ύψος της μετακίνησης του θα ξεπερνούσε σε κόστος την απόκτηση του πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποια θα είναι η κατάληξη των συζητήσεων που ξεκίνησαν πριν από μια περίπου εβδομάδα και συνεχίζονται μέχρι και σήμερα αλλά σίγουρα ξέρουμε ότι οι δυο πλευρές (ΠΑΟΚ-Μπερμπάτοφ) έχουν ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Δευ 31 Αύγ 2015, 20:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Βρε αμπαλαέα σε λένε βρεεεεεε

Όλη η ξενέρα και η στεναχώρια γυρνάει ανάποδα βρεεεεε

Καθαρίστε τις αποθήκες βρεεεε

ΥΓ. Εγώ; Οχι δε ξέρω :D :opaokara: :opaokara: :opaokara: .
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο Μπερμπατοφ και μονο με την παρουσια του θα αλλαξει την ψυχολογια ΟΛΩΝ των ΠΑΟΚτσηδων της υφηλιου.
Ξερεις ποσο σημαντικο ειναι αυτο για την ομαδα φιλε simba;
Άβαταρ μέλους
lazar4

Δημοσίευση από lazar4 »

Είναι καυτό το βράδυ, μα πιο καυτό θα είναι το αυριανό !!!! το είπε μόλις τώρα...

ΟΧ ΟΧ ΟΧ βλέπω να τρελενόμαστε !!! :mrgreen: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Tεράστια ευκαιρία να φτιαχτεί και λίγο το αεροδρόμιο ρε φίλε. Γιατί αν έρθει θα πέσει. Δεν υπάρχει περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Μπορεί να κυκλοφόρησε ως «διαρροή» από τον ΠΑΟΚ ότι οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν, αλλά οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν το αντίθετο! Ο «δικέφαλος του βορρά» θα πάρει φορ και ήδη υπάρχουν επαφές με υποψήφιους στόχους.

Περισσότερα σε λίγο...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

rainmaker έγραψε:Βρε ετοιμάστε τις αποθήκες πυρομαχικών ΛΑΙΜΑΙ.

πλακα μας κανεις εχουμε και μια ηλικια ευτυχως διαβαζονται αμα κανεις παραθεση

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Το πραγμα εχει ως εξης
Καθως εχω γραψει για τον Μπερμπατοφ τον Μητσαρα τον συνονοματο ,Απο την πρωτη μερα που ανοιξε η συζητηση για μεταγραφες.
Και καθως δεν εχω γραψει κανενα αλλο ονομα και δεν εχω ασχοληθει με κανεναν αλλο(σε σημειο βλακειας :mrgreen: )
Ετσι ακι ερθει ρε κουφαλες...με την καλη εννοια
Τ5α κανω ολα παραναλομα του πυρος...Με την τρελη εννοια. :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
ΥΓ ΙΒΑΝ κανε τη χαρη στον πιο χαζο...με την καλη εννοια υποστηρικτη σου. :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”