Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
και ποιος ειναι αυτος ο χαμηλοτερης αξιας? ο γελαδαρης?
0αχ0αχ0χα0αχ0
μπηκε ολο το φορουμ μεσα κ εχει πολυ γελιο
Μία πληροφορία που ήρθε πριν από λίγο στο κινητό μου. Σε λίγο στο SDNA είδηση για μεταγραφικά ΠΑΟΚ που ανατρέπει τα πράγματα! μολις το γραψε
0αχ0αχ0χα0αχ0
Μία πληροφορία που ήρθε πριν από λίγο στο κινητό μου. Σε λίγο στο SDNA είδηση για μεταγραφικά ΠΑΟΚ που ανατρέπει τα πράγματα! μολις το γραψε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mpouJr την Δευ 31 Αύγ 2015, 20:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μία πληροφορία που ήρθε πριν από λίγο στο κινητό μου. Σε λίγο στο SDNA είδηση για μεταγραφικά ΠΑΟΚ που ανατρέπει τα πράγματα! ΜΗΛΙΟΣ
mpouJr έγραψε:ελεος ρε τσε...τεμπελης μια ζωη λινκ δεν βαζω να ξερεις λογω ιδεολογιας
το βαλε αλλος
καποιος του γραψε σωτο ολο το παοκμανια εδω λολ ποιος ειναι ρε ,αγκες απο μας
Αυτά είναι τα άσχημα αν χάνεις πριν απο διακοπή
Θα βάζε κανα γκολ ο μακ η π ζαιρο χτες και ούτε διαδυξτιακο ρουθούνι δε θα άνοιγε σημερις
Θα βάζε κανα γκολ ο μακ η π ζαιρο χτες και ούτε διαδυξτιακο ρουθούνι δε θα άνοιγε σημερις
-
Θα βγάλουν κάνα Μπερμπάτοφ για να βράζουμε στο ζουμί μας άλλες δέκα μέρες;
- Καπετάνιος
mpouJr έγραψε:Απλα λεει οτι στην αγγλια τα λεφτα που δινουμε εμεις τα εχουν για στραγαλια δεν ειπε οτι θελει ο παικτης αγγλια,πεταξε μια σποντα οτι ψαχνομαστε πολυ κ οτι το δευτερο ονομα ειναι αρκετα χαμηλοτερο του μπερμπατοφΚαπετάνιος έγραψε:Παιδια ο μηλιος λεει οτι θελει αγγλια. Αν δε βρει κατι λογικα θα ερθει... απλα τα λεφτα που του δινουμε εμεις για εκει ειναι μικρο ποσο.
Ειπε ξεκαθαρα οτι για να ερθει πρεπει να πειστει πως δε τον θελουν πιανστην αγγλια
- Καπετάνιος
Εμενα αυτο γτ μου μυριζει σεντερ μπακ;paoktzis έγραψε:Μία πληροφορία που ήρθε πριν από λίγο στο κινητό μου. Σε λίγο στο SDNA είδηση για μεταγραφικά ΠΑΟΚ που ανατρέπει τα πράγματα! ΜΗΛΙΟΣ

ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑ τρελαίνομαι.
Κάντε υπομονή ρε αλήτες.
ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΗΗΗ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΗ
Τέρρι αγόρι μου το ποδαράκι σου είναι καλά;
- Καπετάνιος
Έχεις την πηγή?mpouJr έγραψε:και ποιος ειναι αυτος ο χαμηλοτερης αξιας? ο γελαδαρης?
0αχ0αχ0χα0αχ0
Γιατι ρε μανιακε τι επαθες?μια χαρα ντουζακι εχει κ ζεστη τι σε χαλασε