Λεει οτι δεν θα παρουμε τιποτα απο οτι καταλαβα,στην ουσια οτι προσπαθουμε για μπερμπατοφ αλλα δεν θελει ο παικτηςMANIAKOS έγραψε:Είπε ο Μηλιός θα περουμε φορ;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
mpouJr έγραψε:σδνα αλλα δεν λεει κ πολλα να ξερεις πιο πολυ χαβαλε κανει
δωσε λινκ δεν το βρισκω
Επειδη λετε συνεχεια οτι εχουμε μονο ενα φορ,αν δεν ειχαμε δανεισει τον Κουλουρη δηλαδη θα ειχαμε δυο;Θεωρητικα ναι,πρακτικα οχι αφου οποτε παιζει ο Κουλουρης ειναι σα να παιζουμε 10 εναντιον 11.Το παιδι ειχε να σκοραρει 1.5 χρονο.Ας ανεβσαουμε τον βασικο σεντερ φορ της u20 που ουτε ξερω ποιος ειναι.Χειροτερα αποκλειεται να τα παει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dtown την Δευ 31 Αύγ 2015, 20:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θενκς κρίμα ο Μπερμπάτοφ να παιξει το ρολο του βουκιτς θα θελαmpouJr έγραψε:Λεει οτι δεν θα παρουμε τιποτα απο οτι καταλαβα,στην ουσια οτι προσπαθουμε για μπερμπατοφ αλλα δεν θελει ο παικτηςMANIAKOS έγραψε:Είπε ο Μηλιός θα περουμε φορ;
ελεος ρε τσε...τεμπελης μια ζωη λινκ δεν βαζω να ξερεις λογω ιδεολογιας 

- Καπετάνιος
Παιδια ο μηλιος λεει οτι θελει αγγλια. Αν δε βρει κατι λογικα θα ερθει... απλα τα λεφτα που του δινουμε εμεις για εκει ειναι μικρο ποσο.
ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΕΛΗΞΑΝ ΑΚΟΜΑ.
ΥΠΟΜΟΝΗ.
Ο Ιβαν ηρθε να τραβηξει αυτια
:twisted::twisted:
ΥΠΟΜΟΝΗ.
Ο Ιβαν ηρθε να τραβηξει αυτια

Η ομάδα ακόμα χτίζεται, φέτος δεν πάμε για πρωτάθλημα. Οι κινήσεις του Άρνεσεν έγιναν με πλάνο 3ετίας. Και είναι όλοι νέοι και ελπιδοφόροι. Τώρα η μη απόκτηση φορ, σίγουρα θα στοιχίσει στην ομάδα, γιατί χρειαζόμαστε εδώ και χρόνια μια επιθετικούρα να τα παστελώνει. Αλλά το ρίσκο είναι υπολογισμένο (θέλω να πιστεύω) γιατί στην κορυφή μπορούν να παίξουν και Ζάιρο, Μακ και οι βαθμοί που θα χαθούν λόγω της έλλειψης δεν θα μας βγάλουν από τους στόχους μας. Προσωπικά θα κρατούσα τον Κουλούρη και με εκπλήσει που δόθηκε δανεικός. Μπορεί τελευταία στιγμή να βγάλει άσσο από το μανίκι του ο Δανός, οπότε ας κρατάμε μικρό καλάθι
ρε παιδια
σορυ κιολας, διαβαζω τα παραπανω για το μπαρμπατοφ οτι δηθεν δεν ερχεται γιατι δε γουσταρει...
τοσο καιρο δε λεμε οτι το πλανο ειναι να εχουμε παιχτες νεους, ανερχομενους με λυσσα να παιξουνε στον ΠΑΟΚ και να διακριθουνε?
εχασα κανα επεισοδιο και εχουμε αλλαγη πλανου ακομα δεν το αρχισαμε?
σορυ κιολας, διαβαζω τα παραπανω για το μπαρμπατοφ οτι δηθεν δεν ερχεται γιατι δε γουσταρει...
τοσο καιρο δε λεμε οτι το πλανο ειναι να εχουμε παιχτες νεους, ανερχομενους με λυσσα να παιξουνε στον ΠΑΟΚ και να διακριθουνε?
εχασα κανα επεισοδιο και εχουμε αλλαγη πλανου ακομα δεν το αρχισαμε?
Paokpanta όλες οι ηλικίες χρειάζονται συν οτι και πι μικροί χρειάζονται να εχουν και πρότυπα και προσωπικότητες μεσα στο γήπεδο
Αναμονή μέχρι 12:01.
Για να ήρθε ο Σαββίδης ίσως
ισως έχουμε κάτι που απαιτεί
Την έγκριση του.
Για να ήρθε ο Σαββίδης ίσως
ισως έχουμε κάτι που απαιτεί
Την έγκριση του.
Απλα λεει οτι στην αγγλια τα λεφτα που δινουμε εμεις τα εχουν για στραγαλια δεν ειπε οτι θελει ο παικτης αγγλια,πεταξε μια σποντα οτι ψαχνομαστε πολυ κ οτι το δευτερο ονομα ειναι αρκετα χαμηλοτερο του μπερμπατοφΚαπετάνιος έγραψε:Παιδια ο μηλιος λεει οτι θελει αγγλια. Αν δε βρει κατι λογικα θα ερθει... απλα τα λεφτα που του δινουμε εμεις για εκει ειναι μικρο ποσο.
Ο ρουντνεβς ο λόβοτομημενος τι κανει;
Παντως απο ελεύθερους που δα όλην Μπερμπάτοφ δεν συγκινήθηκα καλυτερα κουστα
Παντως απο ελεύθερους που δα όλην Μπερμπάτοφ δεν συγκινήθηκα καλυτερα κουστα
-
Για αυτούς που υπονοούν oτι ειμαι ο ace ούτε το ξέρω ούτε τον έχω δει ποτε μου τον άνθρωπο ούτε καν έχω μιλήσει μαζί του με pm, γιατί συντηρείτε κλίμα οτι θα γίνει μεταγραφή?δεν βαρεθήκατε να χαλιεστε τσάμπα?αυτούς εχουμε με αυτούς θα πάμε και ο θεός ,αλλαχ ,Βούδας ,διας μαζί μας