Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από Equalizer »

Τηλεγραφικά ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ :

α) Το μπαν στον Ace ΔΕΝ ήταν επειδή εξέφρασε την αντίρρησή του στο σχεδιασμό της ομάδας. Ήταν γιατί έβγαλε φοβερή γκρίνια επί πάρα πολύ μεγάλο διάστημα και ΑΦΟΥ προειδοποιήθηκε πολλάκις. ΆΛλωστε σε λίγες μέρες θα είναι πίσω οπότε δε θέλω να βλέπω χαζά περί τιμωρίας, φίμωσης κλπ κλπ.

β) Υπάρχει μια φοβερή τάση να χωριζόμαστε σε στρατόπεδα "υποστηρικτών" και "αντιφρονούντων" και να αλληλοκατηγορούμαστε. Παιδιά όταν κάτι είναι καλό το ξέρουμε όλοι κι όταν κάτι είναι κακό επίσης. Μερικά πράγματα ΔΕΝ χωρούν δεύτερης ανάγνωσης.

γ) Την ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ έλευσης επιθετικού ΔΕΝ ΤΗ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΕ κάποιος! Ο ίδιος ο Άρνεσεν την πιστοποιήσε εδώ και ΔΥΟ σχεδόν μήνες, αναζητώντας επιθετικό συνεχώς και φτάνοντας κοντά σε συγκεκριμένους που όλοι διαβάσαμε. Αυτό μάλιστα ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ την αποπομπή οχι ενός, οχι δυο, αλλά ΤΡΙΩΝ προϋπάρχοντων επιθετικών απο το ρόστερ! ΜΕ βάση την κοινή λογική λοιπόν ο ΠΑΟΚ που τον Ιούλιο έψαχνε ένα σέντερ φορ, σήμερα φυσιολογικότατα θα έπρεπε να ψάχνει ΔΥΟ. Τα πειράματα στην επιθετική γραμμή με παίκτες - στοιχήματα (Μακ - Γκάρι) και η έλευση ενός αθλητή με μέτρια πορεία και καλά στοιχεία (Ζάιρο) ΔΕΝ είναι δυνατόν να θεωρηθεί πως αντικαθιστούν τους ΜΕΤΡΙΟΥΣ Παπαδόπουλο, Κουλούρη, Σάλπι και Φακούντο! Κι αν μη τι άλλο ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι δυνατό να θεωρηθεί και πως το ρόστερ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ μην κατακρίνετε όσους γκρινιάζουν! Έχει μια προφανή λογική αυτή η γκρίνια !

Η μεταγραφική περίοδος τείνει προς το τέλος, υπάρχουν θεωρητικά ελπίδες για περαιτέρω ενίσχυση ΑΛΛΑ τα παραπάνω τα γράφω για να μπορούμε να συνεννοούμαστε και να ξέρουμε τι λέμε. Την κριτική μου στους υπευθύνους θα την κάνω ΜΕΤΑ το επίσημο τέλος των μεταγραφών και ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ οτι ΔΕΝ θα έρθει επιθετικός.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

sourmenetes έγραψε:
pilotos έγραψε:
mpouJr έγραψε:Χωρις να λεω οτι ειναι σιγουρο ειμαστε πολυ κοντα σε πολυ μεγαλο ονομα (οτι μου λενε λεω).....
Άναβε φωτιές τώρα και συ... ;)

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
ποιοι στο λενε ρε μαστορα??
και αν δεν εχει ανακοινωθει μεχρι τωρα ποτε??
Ας μας πει

Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Δεν εχω διαβασει τις προηγουμενες 10 σελιδες αλλα ενα πραγμα εχω να πω...

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

Κριμα για τον Ιγκορ, πραγματικά κριμα...

Ήμουν υπερμαχος του πλανου κ στην πλειοψηφία των μεταγραφων π εγιναν και με τη φιλοσοφια τους,
και απλά περιμενα υπομονετικα τη δεδομενη αποκτηση φορ και στοπερ

ΑΛΛΛΑ πλανο π με στρατηγικη αποφαση (δινοντας κουλουρη δανεικο) αφηνει την ομαδα με 1 επιθετικο,
δεν υπαρχει πουθενα σε καμια χωρα στον ποδοσφαιρικο χαρτη..

Ακομα και βιονικος ναναι ο Κλαους και να βγει καπως μεχρι το γεναρη οταν κ θα παρουν επιθετικο υπο το βαρος των αποτελεσματων,
αυτο δεν αναιρει οτι εγινε μεγα εγκλημα...

Μη μιλησουμε και για στοπερ που για 3 θεσεις εχουμε 5 άτομα και δυνητικα ακομα εναν..

Ας σταματησουν οι οποιες αντιπαραθεσεις μεταξυ μας, μη γινουμε κ μεις μπουρδελο,
δεν τιθεται θεμα ποιος ειναι υπερμαχος και ποιος πολεμιος του πλανου και του Φρανκ...

Οποιος δεν παραδεχεται τα παραπανω ομως,
με ψύχραιμη προσεγγιση και απαλλαγμενος απο διαθεση τυφλης υποστήριξης σε κατι,
νομιζω ειναι εκτος πραγματικοτητας..

ΠΑΟΚ εισαι ρε, you can never catch a break...
Ουτε με ΤΔ της Τσελσι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 31 Αύγ 2015, 19:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

η μονη ομαδα στον πλανητη που παιζει με 2 φορ κι εχει εναν.ακομα κι ο βαζελος του φερειρα που επαιζε 4-6-0 ειχε δυο φορ στον ροστερ του.ψηθειτε να διωξετε βιτορ και κοστα να γινουμε κι η μοναδικη ομαδα που παιζει τριαδα μ εναν σεντερμπακ στο ροστερ.(χαβαλε κανω) :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ρε παιδια ο γαυρος λεει πως φερνει τον Brown Ideye,αλλα ακομα δεν εχει κλεισει.Στο sport24 γραφει πως μενουν 4 ωρες ακομα μεχρι την ληξη της μεταγραφικης περιοδου.Ειχα την εντυπωση πως τελειωνε στις 8...Αν ισχυει κατι τετοιο,για καποιο περιεργο λογο,εχω την εντυπωση πως τελικα θα παρουμε παικτη :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

8 ώρα Αζόρες κλείνουν τελικά;

Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Σεμνα σεμνα,ειχα να διαβασω καμμια 50αρια σελιδες διαβασα 2 ειδα το κλιμα κ ξαναγυρισα στο τελος :D
Πολυ απλα κ ομορφα σε τηλεφωνικη επικοινωνια με inside ατομο (ε αμα θετε κ ονοματα θα επικαλεστω την 5η τροπολογια ) μου ειπε επι λεξη ως απαντηση στο "ψιλοκραξιμο" σημερα περιμενουμε να ανακοινωθει πολυ μεγαλο ονομα,ρωτησα σε τι θεση κ μου ειπε θα δεις υπομονη,ξαναρωτησα σιγουρα ρε μαλακα?απαντησε ειναι ηδη κλεισμενος......
Τιποτα αλλο?
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Οπότε το μπάτζετ θα πρέπει να είναι μειωμένο αρκετά σε σχέση με πέρσι. Πουλήσαμε και παίκτες. Ολα καλά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Πες πόσα γράμματα έχει στο όνομα

παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

κατα 90% θα παρουμε επιθετικο,δεν πιστευω οτι θα ρισκαρει ο Φρανκ να αφησει το ροστερ ετσι.εχω μια αισθηση βεβαια οτι δεν θα εχουμε μονο μια αφιξη.ελπιζω ο Δανος να μην με διαψευσει.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

ΑΡΝΕΣΕΝ ΘΕΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!

Διπολικη διαταραχη ο ΠΑΟΚτσης λεμε!! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

pilotos έγραψε:Πες πόσα γράμματα έχει στο όνομα

Του τυπου που μου το ειπε?
Άβαταρ μέλους
korfas

Δημοσίευση από korfas »

Εγώ δεν έχω καμία αντίρρηση να κριτικάρουμε τον Άρνεσεν.Από την άλλη έχω την αίσθηση όμως πως βρέθηκε η ευκαιρία να τον σκίσουμε με αφορμή την μη αγορά επιθετικού.Πολλώ δε μάλλον που αυτή φαίνεται να είναι η πιο κραυγαλέα και τελευταία προσθήκη.
Οπότε μένει η τελευταία εντύπωση πως ο σχεδιασμός, οι μεταγραφές, το πλάνο, ο τεχ. διευθυντής, ο Σαββίδης όλοι τέλος πάντων για άλλη μια φορά κάνουν τα ίδια λάθη. Κι έτσι για ακόμα μια χρονιά ξεκινάμε πάλι με το πιστόλι στον κρόταφο.
Όταν λέγαμε υπομονή εννοούσαμε μόνο στην περίπτωση που όλες οι κινήσεις θα ήταν σύμφωνες με τα θέλω μας;
Φτάσαμε μάλιστα στο σημείο να φύγουνε όλοι όσοι κρίναμε ως βαρίδια στην όμαδα,μέχρι και ο Σαλπιγγίδης, και παρόλ' αυτά να μένει η τελική εντύπωση λόγω της μη έλευσης επιθετικού.
Όλα αυτά έχουν μόνο μια ερμηνεία: ΠΑΟΚ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος korfas την Δευ 31 Αύγ 2015, 19:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Apegner

Δημοσίευση από Apegner »

paoktzis έγραψε:μπειτε sdna στο live αξιζει παιδια ειναι ο μηλιος απανταει σε ολες τις ερωτησεις, και επειδη επεσε μεσα στο θεμα τοιβονεν που ηταν ο μοναδικος σε ολο τον πλανητη, λεει πως μαλλον παμε για δημητρακη και λεω μαλλον γιατι το λεει πλαγιος
ρε συ θεουλη που βλέπεις το live sto sdna γιατι δεν βρίσκουμε κατι
τεσπα υπομονή ηρεμία και μακαρι να παρουμε κανα ελευθερο πολιορκημενο και ας σκασει το μπαμ τα χριστουγεννα

το πιο παράξενο ειναι οτι ο προπονητης που τον εφερε ο Φρανκ ζητουσε φορ μεχρι και χτες
θα ναι πολυ λογικό να υποστει την κατάκριση μας για την μη έλευση Cf αν δεν ερθει φυσικά
:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”