Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από Mīngus »

paoktzis έγραψε:
Mīngus έγραψε:Κι αυτομάτως αυτό σημαίνει ότι απέτυχε ολόκληρο το πλάνο;
εχεις εναν επιθετικο για 40+ ματς
Πρώτα απ' όλα αυτό δεν είναι απάντηση στο ερώτημα και δεύτερον υπάρχει και Γενάρης άρα δεν είναι 40+ τα ματς.
black death

Δημοσίευση από black death »

Γίνεται για 5 χρόνια να μην κάνουμε μεταγραφή Γενάρη; :oops:
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Οι ανακοινώσεις μπορεί να γίνουν και μετά τις 8 το βράδυ!Οι τσιφρες είναι που μετράνε!
Έχω ακόμη την πίστη για 2 κινήσεις!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Όποιος κάνει φασαρία και τον ξυπνήσει... μπαν και κάτω!

Ααααα... σοβαρά τώρα;
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

Απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου υπομονη και στηριξη οπως φανταζομαι ολοι σχεδον οι ΠΑΟΚτσηδες, οποτε υποδειξεις για υπομονη και λοιπες παραινεσεις να κανει ο καθενας στον καθρεφτη.

Ουτε τον προπονητη, ουτε τον προεδρο, ουτε τον ΤΔ κανω που ζηταω σεντερ φορ. εμενα και ο κουλουρης να παιξει ο βιτορ σεντερ φορ ειμαι ΠΑΟΚ και τρελαινομαι

ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΖΗΤΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ δεν το βγαλα απο το νου μου

ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ "ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ φιμπογκασον***" ΔΗΛΩΣΕ ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ οτι θα φερει δεν το βγαλα απο το νου μου

και τελικα σεντερ φορ που να μπορει να δηλωθει στο ΓΙΟΥΡΟΠΑ λιγκ δεν πηραμε.....

*** για να πουμε τη μαυρη αληθεια και ο κουλουρης καλυτερος ειναι απο αυτο το κριαρι :mrgreen:
Johnsim

Δημοσίευση από Johnsim »

omerta76 έγραψε:
Johnsim έγραψε:Η υπομονή ειναι Αρετή .. Και η Αρετή ειναι καλο μουνι και ενίοτε γαμιολα ;)
Αρνεσεν - Βρύζας - τσιστιακοφ - Στεφενς - δωνης και αποτυχίες στις αποτυχίες ..
Ενα τριετές πλάνο ειναι ήδη στα σκουπίδια , δυστυχώς μια επιχείρηση εκτός απο υγιής ( χρέη ) πρεπει να
Αποδίδει κιόλας ετσω και λιγο , πράγμα που ο ΠΑΟΚ αδύνατει τα τελευταια 4 χρονια !!
Η πρωτη προσέγγιση του ίδιου του σαββιδη ηταν λάθος όταν μιλας για το τρόπαιο του CL στο Μακεδονία Π
Δεν μπορείς μετα κάθε χρονο να δίνεις και πιο λίγα ..
Ναι ο άνθρωπος εκανε κατι που δεν θα ξεχαστεί ποτε και απο κανένα γιατρεψε την ομαδα , έδωσε ενα τσουβάλι ιχρημα και ξεχρέωσε , αλλα απο εκει και πέρα εκανε επιχειρηματικές κινήσεις Πολλών εκατομμυρίων ευρώ στη βόρειο Ελλάδα .
Δεν λεω να δωσει ολα τα λεφτά του για τον ΠΑΟΚ αλλα μια ομαδα να μπορεί να κερδίσει τον πεθαμένο Παναθηναϊκό θα μπορουςε να εχει φτιαξει ;)

Και παμε παρακάτω αυτοί που έφυγαν μισθούς δεν είχαν ; Λεφτά απο νομποα και Λουκάς δεν πήραμε ; Που ειναι αυτα
Ποιοι τα καλυψανε αυτα ; Ο Ροντρίγκεζ και ο Τσιμίροτ η ο ζαιρο ;; Γιατι εχω μια αίσθηση οτι το μπατζετ ειναι αρκετά κάτω απο πέρσι ;; Που ειναι τα 15 εκατομμύρια ευρώ που ειχε υποσχέθει για μεταγραφές ο ιβαν ;
Και τέλος ποιος ειναι ο αρνεσεν που πρεπει σε κάθε του επιλογή να κάνουμε τουμπεκί ;; Οποίος και να ειναι για να ήρθε στον ΠΑΟΚ δεν νομιζω ότι ηταν και στα καλυτερα του , οι μεταγραφές τους γιατι να με πουν κατι ; Που ψώνισε απο τον πάνιωνιο της Σλοβάκιας η που πηρε αναπληρωματικο απο ομαδα που έπεσε στην Ισπανία ; Γιατι εχω την αίσθηση οτι αμα έφερνε αυτούς ττους παίχτες ο Βρύζας και δεν έπιαναν θα τον κρεμούσαν ζωντανό πριν τον Οκτώβριο ;
Μήπως ο αρνεσεν ειναι ΠΑΟΚ απο παιδι ;
Στο ελληνικό πρωτάθλημα με αυτα τα λεφτά δεν ειχε καλούς παίχτες σε καλή ηλικία που ειναι και προσαρμοσμένοι στη σουπαλιγκα ;
Και τωρα ώρες πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου περιμένουμε το αυτονόητο να καλυφθούν θέσεις κενές απο παίχτες οι οποίο θα χρειαστούν 2 μήνες για να προσαρμοστούν ..
Μέχρι λοιπόν η υπομονή να γίνει αρετή ( όχι το μουνι ) ο γαύρος στο δικο μας πλάνο 3ετοας θα εχει τσιμπήσει αλλα 60.000.000 ευρώ στην ξεφτίλα απο το cl και εμείς θα περιμένουμε τον σαμπο να γίνει τετρατζε και τον Ροντρίγκεζ Βιεϊρίνια ..
Συγνώμη για το πάθος μου , παρακολουθώ καιρο το φόρουμ και με στεναχωρεί ιδιαίτερα που το πρωτο μου πόστ ειναι αυτο , αλλα το είχα καιρο μεσα μου ;) ελπίζω να πανε ολα καλα και ο ΠΑΟΚ να φτάσει στα επίπεδα που του αρμόζει !!
Παρακολουθείς τόσο καιρό το forum, απλά είπες να μπεις μέσα να κραξεις σήμερα γιατι έσκασε ρε παιδι μου, ήθελες κάπου να τα πεις.....να σε δώ ποτε θα ξανά πεις μεσα
Δεν έκραξα φιλε , την γνώμη μου ειπα ;) νομιζω μπορω να πω την γνώμη μου , η κριτική σου οποτε ας ειναι καλυτερα πανω σε αυτο που έγραψα και όχι στο να με ειρωνεύεσαι ..
Έχεις να με διορθώσεις σε κατι απο αυτα που έγραψα στη τελικη ;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Johnsim την Δευ 31 Αύγ 2015, 18:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Αν δε γινουν μεταγραφες παντως τον κρεμανε ασχημα τον τουντορ. Αλλος βαρουφακης μας βρηκε ο κοσμος καιγεται και οι στοργικοι πατερες περνανε ποιοτικες στιγμες με τις κορες τους.

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
korfas

Δημοσίευση από korfas »

Ο Κουλούρης δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, καθότι έαν μπορούσε δε θα έλεγε ο προπονητής του ότι παίζαμε χωρίς σέντερ-φορ ένα μήνα.Ο Τούντορ δε μπαίνει στη διαδικασία να απολογηθεί για τομέα ευθύνης άλλου.Όπως και να 'χει θα κριθεί στην πορεία η επιλογή μη απόκτησης επιθετικού.
Άβαταρ μέλους
korfas

Δημοσίευση από korfas »

Είναι φοβερά μικροπρεπές να κρίνεται κάποιος για το τι κάνει στην προσωπική του ζωή.Και σιγά δεν καίγεται και ο κόσμος αν δεν πάρουμε φορ.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

korfas έγραψε:Είναι φοβερά μικροπρεπές να κρίνετε κάποιος για το τι κάνει στην προσωπική του ζωή.
Τι εννοείς;

Αντί να είναι το βράδυ στο transfermaniak πάει και βγαίνει για δείπνο; Ο γελοίος

Επιθετικό αμέσως η δεν έχει ούτε σουβλάκι ρε
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

πιστεύω κλείσαμε με τις μεταγραφές .. Αυτά με τους ελεύθερους την τελευταία στιγμή είναι να χαμε να λέγαμε..
Τεράστιο ρίσκο να πάμε με έναν επιθετικό μέχρι το Δεκέμβρη.. Βλεπω να γίνονται πολλές αλχημείες καθώς τα παιχνίδια είναι παρα πολλά
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

Και επειδη ΟΛΑ κρινονται εκ του αποτελεσματος (βραχυπροθεσμα μετα απο 8 αγωνες και μακροσπροθεσμα στο τελος της χρονιας) και με τα γιαννενα ειχαμε ενα ταπεινωτικο (για αλλη μια φορα) αποτελεσμα.

Οι δυο μεταγραφες απο γιαννενα (κοροβεσης-χαρισης) εκτος αποστολης και παγκο ενω δωσαμε 1 μυριο για τους δυο....ο τσαβες που δεν πηραμε τελικα ενω ητανε πολυ κοντα μας εκανε τη ζημια....
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Αν διαβαζω σωστα το πλανο, λυση στη θεση του φορ θα ειναι ο ψηλεας απο την περσινηΚ20. Σορρυ που δε θυμαμαι ονομα.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

ΤΕΛΟΣ.ΤΟ 2016 ΠΑΛΙ
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

μπειτε sdna στο live αξιζει παιδια ειναι ο μηλιος απανταει σε ολες τις ερωτησεις, και επειδη επεσε μεσα στο θεμα τοιβονεν που ηταν ο μοναδικος σε ολο τον πλανητη, λεει πως μαλλον παμε για δημητρακη και λεω μαλλον γιατι το λεει πλαγιος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”