Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από The_Stalker »

Απ΄ ότι φαίνεται διαψεύδομαι κι εγώ και όσοι πιστεύαμε στην απόκτηση φορ, έστω τελευταία στιγμή. Από τους ελεύθερους φορ δεν με ψήνει κανένας. Btw, είδα κι έναν παλιό γνώριμο εκεί, τον Καρλάο :D

Αυτός που σίγουρα με ψήνει είναι ο Vlaar. Εννοείται εφόσον δεν έχει απαγορευτικό τραυματισμό και δεν χρειάζεται μισό χρόνο αποθεραπεία, πράγματα που δεν τα ξέρω. Πού είσαι ρε tuboflo να μας πεις;

Πάμε τώρα στον Φρανκ. Πρόταση poll με ερώτημα γιατί δεν καλύφθηκαν όλα τα κενά της ομάδας.
1. Γιατί ο Φρανκ είναι τουρίστας
2. Ποιός Φρανκ ρε μλκ, Ζήση γύρνα
3. Γιατί ο Ιβάν ο καβούριας δεν του έδωσε λεφτά
4. Γιατί του Φρανκ του τα χώνει ο φαταούλ για να μην κάνουμε ομάδα
5. Άλλοι λόγοι
6. ΔΞ/ΔΑ

Παρακαλούνται οι συνοπαδοί να εστιάσουν στη διαφορά μεταξύ κριτικής και απαξίωσης.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

σημαινει οτι σου λειπουν υλικα, για να χτισεις σωστα κι απο την αρχη
δεν εχεις στερεες βασεις, και θα υπαρχουν αναταραξεις
ο μισθος του τδ, νομιζω σημαινει οτι επρεπε να μπορει να κλεινει τετοιες τρυπες...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ρε συ μινγκους ποιο ειναι αυτο το μαμημενο το 3ετες πλανο?
που αν ειχε στομα θα μας ξεχεζε
το πλανο λεει οτι θελουμε να μαθει η ομαδα να παιζει χωρις σεντερ φορ ?
δηλαδη μια ισσορροπημενη ομαδα ποσο δυσκολο ειναι να φτιαχτει μαμω το φελεκι μου?
και στο κατω κατω ο αλλος γι αυτο παιρνει εναμιση χαρτι τον χρονο για να μπορει να ξεπερναει τις δυσκολιες
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

Mīngus έγραψε:Κι αυτομάτως αυτό σημαίνει ότι απέτυχε ολόκληρο το πλάνο;
εχεις εναν επιθετικο για 40+ ματς
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

desperando έγραψε:μεγαλη απογοητευση, πραγματικα πολυ μεγαλη γιατι ημουν σιγουρος οτι δεν θα ξαναζουσα τα περσινα.
ημουν σιγουρος οτι φετος θα εβλεπα ενα σωστα δομημενο ροστερ.
ακομα και χτες ημουν ικανος να πονταρω ολα μου τα υπαρχοντα στο οτι ο ΠΑΟΚ θα εκλεινε επιθετικο,δυστυχως διαψευστηκα.

δεν με νοιαζει αν ο τ. δ λεγετε αρνεσεν , βρυζας ή φουφουτος αυτο που μπορω να πω εγω σημερα με την λυξη των μεταγραφων ειναι οτι ο συγκεκριμενος τ δ στην πρωτη του μεταγραφικη περιοδο στην ομαδα για μενα απετυχε παταγωδως.
θεωρω αδιανοητο να ψαχνεις ολοκληρο καλοκαιρι για επιθετικο και να μην βρισκεις
θεωρω αδιανοητο να στηνεται ενα ροστερ με καμια 10αρια 6-8αρια και με μολις εναν σεντερ φορ και αυτος με 2μηνο τραυματισμο και χωρις προετοιμασια.
πληρωνεται ο τ δ 1,5 μυριο για να καλυψει τα κενα που υπαρχουν στο ροστερ και αν 3 μην
ες τωρα δεν μπορει να βρει εναν παικτη εστω για αλλαγη του κλαους τοτε δεν αξιζει αυτα τα λεφτα.

εγω προσωπικα στηριζω ΠΑΟΚ ουτε αρνεσεν ουτε τουντορ ουτε κανεναν και δεν μπορω να βλεπω ανθρωπους να προσπαθουν ακομα και τωρα να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα .

τελικα μεγαλη καταρα εχει πεσει πανω μας

καληνυχτα ας
αυτό ακριβώς. μου φαντάζει αδύνατον ένα ολόκληρο καλοκαίρι να μην μπορούμε να βρούμε στόπερ και φορ. ανικανότητα; δεν θέλω να το πιστέψω.
Τελικά ο Ace eιχε δίκιο
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

ron-swanson έγραψε: Συμφωνω με desperando οτι κι εγω ΠΑΟΚ ειμαι, ουτε ο Αρνεσεν, ουτε Βρυζας. Μεγαλη ομαδα με 1 επιθετικο δεν γινεται.
Κοίτα να δεις τι καλό θα μας κάνει ο Δανός, όλοι ΠΑΟΚ απο εδώ και πέρα ΑΪΝΤΑΑΑΑΑ!!!
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Johnsim έγραψε:Η υπομονή ειναι Αρετή .. Και η Αρετή ειναι καλο μουνι και ενίοτε γαμιολα ;)
Αρνεσεν - Βρύζας - τσιστιακοφ - Στεφενς - δωνης και αποτυχίες στις αποτυχίες ..
Ενα τριετές πλάνο ειναι ήδη στα σκουπίδια , δυστυχώς μια επιχείρηση εκτός απο υγιής ( χρέη ) πρεπει να
Αποδίδει κιόλας ετσω και λιγο , πράγμα που ο ΠΑΟΚ αδύνατει τα τελευταια 4 χρονια !!
Η πρωτη προσέγγιση του ίδιου του σαββιδη ηταν λάθος όταν μιλας για το τρόπαιο του CL στο Μακεδονία Π
Δεν μπορείς μετα κάθε χρονο να δίνεις και πιο λίγα ..
Ναι ο άνθρωπος εκανε κατι που δεν θα ξεχαστεί ποτε και απο κανένα γιατρεψε την ομαδα , έδωσε ενα τσουβάλι ιχρημα και ξεχρέωσε , αλλα απο εκει και πέρα εκανε επιχειρηματικές κινήσεις Πολλών εκατομμυρίων ευρώ στη βόρειο Ελλάδα .
Δεν λεω να δωσει ολα τα λεφτά του για τον ΠΑΟΚ αλλα μια ομαδα να μπορεί να κερδίσει τον πεθαμένο Παναθηναϊκό θα μπορουςε να εχει φτιαξει ;)

Και παμε παρακάτω αυτοί που έφυγαν μισθούς δεν είχαν ; Λεφτά απο νομποα και Λουκάς δεν πήραμε ; Που ειναι αυτα
Ποιοι τα καλυψανε αυτα ; Ο Ροντρίγκεζ και ο Τσιμίροτ η ο ζαιρο ;; Γιατι εχω μια αίσθηση οτι το μπατζετ ειναι αρκετά κάτω απο πέρσι ;; Που ειναι τα 15 εκατομμύρια ευρώ που ειχε υποσχέθει για μεταγραφές ο ιβαν ;
Και τέλος ποιος ειναι ο αρνεσεν που πρεπει σε κάθε του επιλογή να κάνουμε τουμπεκί ;; Οποίος και να ειναι για να ήρθε στον ΠΑΟΚ δεν νομιζω ότι ηταν και στα καλυτερα του , οι μεταγραφές τους γιατι να με πουν κατι ; Που ψώνισε απο τον πάνιωνιο της Σλοβάκιας η που πηρε αναπληρωματικο απο ομαδα που έπεσε στην Ισπανία ; Γιατι εχω την αίσθηση οτι αμα έφερνε αυτούς ττους παίχτες ο Βρύζας και δεν έπιαναν θα τον κρεμούσαν ζωντανό πριν τον Οκτώβριο ;
Μήπως ο αρνεσεν ειναι ΠΑΟΚ απο παιδι ;
Στο ελληνικό πρωτάθλημα με αυτα τα λεφτά δεν ειχε καλούς παίχτες σε καλή ηλικία που ειναι και προσαρμοσμένοι στη σουπαλιγκα ;
Και τωρα ώρες πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου περιμένουμε το αυτονόητο να καλυφθούν θέσεις κενές απο παίχτες οι οποίο θα χρειαστούν 2 μήνες για να προσαρμοστούν ..
Μέχρι λοιπόν η υπομονή να γίνει αρετή ( όχι το μουνι ) ο γαύρος στο δικο μας πλάνο 3ετοας θα εχει τσιμπήσει αλλα 60.000.000 ευρώ στην ξεφτίλα απο το cl και εμείς θα περιμένουμε τον σαμπο να γίνει τετρατζε και τον Ροντρίγκεζ Βιεϊρίνια ..
Συγνώμη για το πάθος μου , παρακολουθώ καιρο το φόρουμ και με στεναχωρεί ιδιαίτερα που το πρωτο μου πόστ ειναι αυτο , αλλα το είχα καιρο μεσα μου ;) ελπίζω να πανε ολα καλα και ο ΠΑΟΚ να φτάσει στα επίπεδα που του αρμόζει !!
Παρακολουθείς τόσο καιρό το forum, απλά είπες να μπεις μέσα να κραξεις σήμερα γιατι έσκασε ρε παιδι μου, ήθελες κάπου να τα πεις.....να σε δώ ποτε θα ξανά πεις μεσα
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

pagotatzis έγραψε:Δυο έχουν κλήσει (φορ και στόπερ )
Και προσπαθούμε για έναν ακόμα .(10αρι)
Εγώ ακόμα ελπίζω!

Εξάλλου, αυτό δεν είναι γνώμη! Είναι μία τοποθέτηση σύμφωνα με έγκυρη ενημέρωση...

Ίδωμεν!
Δημήτρης_Δημητριάδης

Δημοσίευση από Δημήτρης_Δημητριάδης »

Ζήση γύρνα πίσω, φέρε τέρματα τον Βελλίδη, που παίζει μόνο με τον ΠΑΟΚ, φορ τον Ναζλίδη, φέρε και ένα εξτρεμ δώρο, τον Γεωργιάδη, είχαμε έναν τουρίστα Ολλανδό, τώρα έχουμε έναν Δανό, αυτοί οι βόρειοι μόνο για διακοπές και τουρισμό έρχονται στην Ελλάδα (ειρωνεύομαι)
The_Stalker έγραψε:Απ΄ ότι φαίνεται διαψεύδομαι κι εγώ και όσοι πιστεύαμε στην απόκτηση φορ, έστω τελευταία στιγμή. Από τους ελεύθερους φορ δεν με ψήνει κανένας. Btw, είδα κι έναν παλιό γνώριμο εκεί, τον Καρλάο :D

Αυτός που σίγουρα με ψήνει είναι ο Vlaar. Εννοείται εφόσον δεν έχει απαγορευτικό τραυματισμό και δεν χρειάζεται μισό χρόνο αποθεραπεία, πράγματα που δεν τα ξέρω. Πού είσαι ρε tuboflo να μας πεις;

Πάμε τώρα στον Φρανκ. Πρόταση poll με ερώτημα γιατί δεν καλύφθηκαν όλα τα κενά της ομάδας.
1. Γιατί ο Φρανκ είναι τουρίστας
2. Ποιός Φρανκ ρε μλκ, Ζήση γύρνα
3. Γιατί ο Ιβάν ο καβούριας δεν του έδωσε λεφτά
4. Γιατί του Φρανκ του τα χώνει ο φαταούλ για να μην κάνουμε ομάδα
5. Άλλοι λόγοι
6. ΔΞ/ΔΑ

Παρακαλούνται οι συνοπαδοί να εστιάσουν στη διαφορά μεταξύ κριτικής και απαξίωσης.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ρε συ omerta76, αφού παρακολοθείς και συ το φόρουμ καιρό, τόσο δύσκολο ήταν να δεις την ειρωνεία στο ποστ του Navi;
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Παρεμπιπτοντως στη λιστα με τους ελευθερυς παικτες βρισκεται κ ο χαμνταουι (dum spiro spero)...
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Δηλαδη σοβαρα τωρα. Ερχεται αυριο μεθαυριο το καθε στημενο παιδακι του καθε παραρτηματος και χωνει ενα κλωτσιδι στον Κλαους και τον χανουμε για 2 μηνες. Τι κανουμε τοτε; Τι γινεται αν μια μεγαλη ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να βαλει γκολ; Δεν ειναι απιστευτη τρικλοποδια στο πλανο; Ο Τουντορ δουλεια κανει και φαινεται, ομως αν δεν εχει τα αποτελεσματα το ξερουμε ολοι οτι δεν θα αντεξει πολυ. Ο Αρνεσεν αποκλειεται να μην το ξερει αυτο. Αρα γιατι να μην φερει αλλον εναν επιθετικο;
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

ron-swanson έγραψε:Ναι κι εγω δυστυχως ξενερωσα με τον Αρνεσεν. Δηλαδη δεν γινεται με απιστευτη ευκολια να βγαζεις και να δινεις 1 εκ. για Αντώνης και Σαμπο ενω εχω Κατσε, Τζιολη (και εφερες και με 1,3 εκ. Τσιμιροτ) και να μην μου φερνεις επιθετικο.

Συμφωνω με desperando οτι κι εγω ΠΑΟΚ ειμαι, ουτε ο Αρνεσεν, ουτε Βρυζας. Μεγαλη ομαδα με 1 επιθετικο δεν γινεται.
αν αληθεύει ότι η δουλειά με τον μαρικά χάλασε για τα 300 χιλιάρικα που ζήτησαν οι τούρκοι τελευταία στιγμή,θα συμφωνήσω. Τελευταία μέρα ο καθένας κοιτάει να βγάλει ότι μπορεί παραπάνω.Αν είχαμε 2 επιθετικούς και πηγαίναμε για τον τρίτο θα έλεγα τους τούρκους πάρτε δρόμο και να μην σας ξαναδώ.Αλλά όταν έχεις ΕΝΑΝ(1,ΈΝΑΝ,1,ΕΝΑΝ,1) επιθετικό και προθεσμία μέχρι αύριο για να δηλώσεις την λίστα στην Ουέφα,τα δίνεις.
Εκτός και αν είμαστε ικανοποιημένοι μόνο με την συμμετοχή στους ομίλους.Γιατί στην ευρώπη με έναν επιθετικό δύσκολα.
Αλλά και στην Ελλάδα,χωρίς επιθετικό δύσκολα,με ότι αυτό συνεπάγεται.Η ομάδα πέρα από ομοιογένεια πρέπει να αποκτήσει και μέταλλο.Και πως θα γίνουν αυτά όταν σε πολλά παιχνίδια φέτος η ομάδα θα πληρώνει με ακόμα περισσότερους χαμένους βαθμούς την λειψανδρία σε συγκεκριμένες θέσεις? Πώς θα αποκτηθεί η ομοιογένεια και πως θα εξελιχθούν οι παίχτες,πως θα αφομοιώσουν συστήματα όταν σε πολλά παιχνίδια ο προπονητής θα κάνει αλχημείες χρησιμοποιώντας παίχτες σε άλλες θέσεις από αυτές που κανονικά αγωνίζονται?
Καλό το πλάνο του δανού και μου αρέσει,αλλά δεν μπορώ να μην βλέπω ότι υπάρχουν μεγάλα κενά στην υλοποίηση του λόγω μή απόκτησης παιχτών σε θέσεις που έχουμε πρόβλημα(σέντερ φορ ,μπακ και ίσως έναν οργανωτή)
Είναι κρίμα πραγματικά,και αυτές οι ανισορροπίες όσον αφορά την ποσότητα και την ποιότητα στις διάφορες θέσεις δημιουργούν πρόβλημα και θέτουν σε κίνδυνο όλη την καινούργια προσπάθεια.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Σε 20 λεπτα φανταζομαι οτι θα πεσει μεγαλο κυμα κραξιματος.

Φτιαχνω καφεδακι και ετοιμαζομαι να απολαυσω καμια 20αρια σελιδες μεσα σε μιση ωριτσα. :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Δεν μπορώ να διανοηθώ πως δεν θα πάρουμε άλλον φορ.
Η μοναδική εξήγηση ειναι, οι ελεύθεροι που βρίσκονται στην υπάρχουσα λίστα Φρανκ να τον καλύπτουν ετςι ωςτε να μην μπει σε διαδικασία να ρισκάρει σε κακή εκτίμηση αγοράς με μη ελεύθερους την τελευταία στιγμη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος northend4 την Δευ 31 Αύγ 2015, 18:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”