Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
μα να μη παρουμε φορ κ στοπερ;ειναι δυνατον;;;δηλαδη ας παρει νεαρους αλλα ασ παρει!ελεος.πφφφφ
- khaledfreepaok
Μια ζωη τα ιδια.μια ζωη σκατα και να περιμενουν ορισμενοι τισ μεταγραφες τις τελευταιας μερας.και μολις φανε το ακυρο με την ιδια ελπιδα για τους ελευθερους και παμε δυνατα.
Στο περιμενε θα μεινετε μια ζωη παιδια
Στο περιμενε θα μεινετε μια ζωη παιδια
ελευθερα φορ : Kalu Uche 32 χρονών πρωην Λεβάντε.
Cartlon Cole 31 χρονών πρωην Γουεστ Χαμ.
Dimitar Berbatov 34 χρωνων πρωην Μονακο.
Claudio Pizarro 36 χρονων πρωην Μπαγερν Μοναχου.
Cartlon Cole 31 χρονών πρωην Γουεστ Χαμ.
Dimitar Berbatov 34 χρωνων πρωην Μονακο.
Claudio Pizarro 36 χρονων πρωην Μπαγερν Μοναχου.
Φετος με τις αλχημειες που θα γινονται δε μας βλεπω καλα...
Αν βαζει σεντερ μπακ Τζιολη και Ροντριγκεζ-Μακ Σεντερ σπορια γιατι φορ δεν ειναι προκοπη δεν εχεις με κλειστες αμυνες και ομαδες με αντεπιθεση φωτια...
Απογοητευτηκα που δεν πηραμε επιθετικο και εναν αμυντικο ακομα καβατζα...
Ο θεος βοηθος και καλη τυχη στους υπαρχοντες..εχουν να ανεβουν ενα γολγοθα για να μπουν στα πλει οφ
Αν βαζει σεντερ μπακ Τζιολη και Ροντριγκεζ-Μακ Σεντερ σπορια γιατι φορ δεν ειναι προκοπη δεν εχεις με κλειστες αμυνες και ομαδες με αντεπιθεση φωτια...
Απογοητευτηκα που δεν πηραμε επιθετικο και εναν αμυντικο ακομα καβατζα...
Ο θεος βοηθος και καλη τυχη στους υπαρχοντες..εχουν να ανεβουν ενα γολγοθα για να μπουν στα πλει οφ
Ρε παιδιά πάρτε το χαμπάρι, δείτε τα ποσά που παίζουν σε όλη την Ευρώπη. Ο Άρνεσεν προσπαθεί με συγκεκριμένα νούμερα να παίξει μπάλα. Βγείτε εσείς στην Ευρωπαϊκή αγορά με 1-1,5 μύριο και βρείτε φορ ολκής που ονειρευόμαστε. Το πολύ να έπαιρνε κάναν δανεικό.
Προτιμώ να μην πάρω κανέναν από το να μου φορτώσουν παλτό για τον χειμώνα.
Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα, το ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο δεν κινείται με στραγάλια.
Προτιμώ να μην πάρω κανέναν από το να μου φορτώσουν παλτό για τον χειμώνα.
Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα, το ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο δεν κινείται με στραγάλια.
- buffalobill4
ρε παιδια δε θελουμε να μαθουμε απο τα λαθη μας. Δεν εξηγειται αλλιως. Πριν 15 μερες, καποιοι βλεπανε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητη και τωρα καποιοι (ισως και οι ιδιοι) δεν τον βλεπουν ουτε πενταδα. Ουτε αφορισμος ουτε θεοποιηση. Ταμειο στο τελος της χρονιας.
- thanos-xanthi
Mingus καλυτερα δανεικο απο το τιποτα
η ομαδα αδειασε μπροστα
δε γινεται να πας με ενα σεντερ φορ
δε γινεται να πας μονο με τον Πελκα
3 κινησεις ηθελες να ανεβεις επιπεδο, και εμεινες με το θελω..
εχει να ερθει πολυ σφαλιαρα ξανα με τα χωρια δυστυχως
η ομαδα αδειασε μπροστα
δε γινεται να πας με ενα σεντερ φορ
δε γινεται να πας μονο με τον Πελκα
3 κινησεις ηθελες να ανεβεις επιπεδο, και εμεινες με το θελω..
εχει να ερθει πολυ σφαλιαρα ξανα με τα χωρια δυστυχως
- The_Stalker
Ο Βελλίδης ως τέρμα είναι ανέκδοτο. Το ότι ξεκωλώνεται μ' εμάς δεν τον κάνει παίκτη. Αν τον παίρναμε, Γλύκο θα λέγαμε και θα κλαίγαμε.
Εξακολουθώ να μην πιστεύω ότι θα μείνουμε χωρίς φορ.
Εξακολουθώ να μην πιστεύω ότι θα μείνουμε χωρίς φορ.
Τι θα πει στηριζουμε η δε στηριζουμε τον Αρνεσεν? Οπαδοι ειμαστε δε στηριζουμε τεχνικους διευθυντες, την ομαδα μας στηριζουμε τον Π.Α.Ο.Κ.
Και η ανυσυχια μας για την ελευση φορ δεν λεγεται γκρινια ουτε σημαινει οτι δεν εχουμε υπομονη. Τι σχεση εχει η υπομονη με την ποδοσφαιρικη λογικη που λεει οτι ενα ολοκληρωμενο ροστερ χρειαζεται τουλαχιστον 2 φορ. Εκτος αν παμε σε αλχημειες, αλλο καπελο αν πιασουν επιασαν...
Τωρα αν οι υπευθυνοι κρινουν οτι δε χρειαζομαστε αλλο φορ, αυτοι εχουν και την ευθυνη, για αυτο πληρωνονται κιολας.
Και η ανυσυχια μας για την ελευση φορ δεν λεγεται γκρινια ουτε σημαινει οτι δεν εχουμε υπομονη. Τι σχεση εχει η υπομονη με την ποδοσφαιρικη λογικη που λεει οτι ενα ολοκληρωμενο ροστερ χρειαζεται τουλαχιστον 2 φορ. Εκτος αν παμε σε αλχημειες, αλλο καπελο αν πιασουν επιασαν...
Τωρα αν οι υπευθυνοι κρινουν οτι δε χρειαζομαστε αλλο φορ, αυτοι εχουν και την ευθυνη, για αυτο πληρωνονται κιολας.
-
και εγω συμφωνω στο να κανει προσεκτικες κινησεις και να μην παρει καλυτερα κανεναν απο το να μας φορεσει ενα παλτο αλλα ρε παιδια δεν εχουμε επιθετικο εκτος του Κλαους. Εγω την σουμα θα την κανω στο τελος, γιατι αυτο ειναι το σωστο.
Προσωπικά προτιμώ 1000 φορές αντί να φέρει έναν δανεικό της πλάκας, που το βλέπουμε κάθε χρόνο να γίνεται, να κρατήσει τα λεφτά που θα δαπανούσε και να μου φέρει κάποιον καλύτερο τον Γενάρη.
Το διακύβευμα των μεταγραφών φέτος μην το ξεχνάτε. Δεν πάμε απλά για να μπαλώσουμε τρύπες. Θέλουμε να χτίσουμε ομάδα. Ποιο το νόημα να πάρω έναν δανεικό, απλά για να πλασαριστώ σε καλύτερη θέση μέχρι τον Γενάρη;
Δεν είναι στόχος μας φέτος το πρωτάθλημα και το ξέρουμε αυτό.
Το διακύβευμα των μεταγραφών φέτος μην το ξεχνάτε. Δεν πάμε απλά για να μπαλώσουμε τρύπες. Θέλουμε να χτίσουμε ομάδα. Ποιο το νόημα να πάρω έναν δανεικό, απλά για να πλασαριστώ σε καλύτερη θέση μέχρι τον Γενάρη;
Δεν είναι στόχος μας φέτος το πρωτάθλημα και το ξέρουμε αυτό.
Αν δεν πάρει φορ υπάρχει ένα καλό παιδί, ήσυχο δεν μιλάει καθόλου, κάνει ότι λέει ο προπονητής, παίζει όπου του πει, είναι λίγο μεγάλος σε ηλικία, αρνήθηκε προτάσεις κι είναι ελεύθερος...
Τα νεύρα μου!!!
(θα το ακούσουμε κι αυτό)
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Τα νεύρα μου!!!
(θα το ακούσουμε κι αυτό)
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Δευ 31 Αύγ 2015, 17:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μα για δανεικό πηγαίναμε υποτίθεται ( Τοιβόνεν, Μποάκι ). Απλά προτίμησαν να μην έρθουν.
Η Ρόντα δηλαδή τι μπατζετ έχει που πήρε τον Μποάκι δανεικό; Σίγουρα μικρότερο του ΠΑΟΚ.
Η Ρόντα δηλαδή τι μπατζετ έχει που πήρε τον Μποάκι δανεικό; Σίγουρα μικρότερο του ΠΑΟΚ.
- Black&White
paoki19 έγραψε:Black&White έγραψε:Τον Τούντορ που ζητάει φορ που τον κατατάσσεις;paoki19 έγραψε:Ας μου εξηγήσει κάποιος... Υπάρχουν ΠΑΟΚτζηδες που οι μεν στηριζουνε τον Φρανκ και κάποιοι που δεν τον στηρίζουν. Και από πού και ως που αυτός που στηρίζει κάποιον γνώστη του ποδοσφαίρου( το αυτονόητο δηλαδή) να πράττει λανθασμένα;;;
Αν κατάλαβα καλά είμαστε χωρισμένοι στους αισιόδοξους (στήριξη) και στους απαισιόδοξους(σασταλεγα). ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!!!
Ο Τουντορ θέλει επειδή είναι επαγγελματίας. Καμία σχέση με μας. Δηλαδή βγαίνει ο άλλος και λέει με μια ευχαρίστηση "αααντε τώρα να σας δω εσάς που στηριζατε τον Φρανκ". Κάτσε ρε μεγάλε ο Φρανκ για ποιον δουλεύει . Μήπως θέλει να αποτύχει; Εσένα σ αρέσει αυτή ή αντίδραση κάποιον συνοπαδων;;;
Εμένα δε μ' άρεζε ούτε για το Βρύζα. Αλλά η ομάδα έχει ελλείψεις και η δουλειά σου είναι να μην έχει. Θα δεχτείς κριτική γιατί είσαι στον ΠΑΟΚ. Αν η δουλειά σου ήταν να κάνεις φέτα, το τυρί εννοώ, ή ουίσκι θα ήμασταν πολύ πιο χαλαροί. Αλλά το πρωτάθλημα άρχισε και άρχισε με δύο κλαρίνα για τα οποία έχει σοβαρή ευθύνη και ο Άρνεσεν. Τι να κάνουμε...