ναι ειναι σταθερος...κατσε κ δες ολη τη χρονια των ιωαννινων κ μετα πες μου για το πσοο σταθερος ειναι... Κ εμενα με απογοητευσε ο ολσεν οταν τον εβλεπα με το γαυρο ομως ελεγα οτι με τετοιο τερματοφυλακα θα ειμασταν πανισχυροι.. ειναι 25 χρονων κ δεν πιστευω οτι ειναι αυτο που βλεπουμε... αν θυμασαι κατι μεσι της ελλαδος κατι γεωργιαδηδες κανανε παπαδες κ οταν ερχοντουσαν στο ΠΑΟΚ ηταν οτι χειροτερο... ΦΥΣΙΚΑ Κ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟ ΤΖΙΩΛΗ ΚΑΙ ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΜΙΡΛΙΑΖΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ... ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ.. Η ΒΑΖΕΛΑ ΕΧΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ 4-5 Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ 2 ..ΟΠΟΤΕ ΚΡΙΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Κ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗpassaris4 έγραψε:WestBlock4 έγραψε:ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ... απο την αρχη λεγατε υπομονη χτιζεται ομαδα ,ξαφνικα τωρα ολοι ειναι αχρηστοι... Ο αλλος λεει για βελλιδη στον οποιο αν σας αναφερω τη ζωη κανει στη καστορια και στα γιαννενα.... δε θελω να φανταστω τι θα κανει στην ομορφη θεσνικη.... περιμενω πως και πως να βγαλετε κ τον αρνεσεν μιζαδορο και αχρηστο ολοι εσεις που πινατε νερο στο ονομα του.... ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΜΠΑΛΟΙ Κ Η ΜΟΝΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΡΑΠΤΟΦΑΛΑΚΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΜΟΡΕΣ... ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΜΙΡΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ .... Κ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΩ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕ ΚΡΑΞΕΙ... ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ 3 ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΑΠΟ ΤΑ PC GIA NA TO PAIXO KAPOIOS.
Λέμε υπομονή χτίζουμε ομάδα, δεν είπε κανένας κάποιον άχρηστο και κανένας δεν βλέπω να βγάζει τον Φρανκ μιζαδόρο.
Νέρο στο όνομα του ΠΑΟΚ πινω μόνο φιλέ και κανενός άλλου. Ούτε του Ζαγοράκη, ούτε του Βρύζα, ούτε του Φρανκ, ούτε του ΑΑ.
Εγώ που δεν ξέρω ποδόσφαιρο, όπως λες, βλέπω ότι υπάρχει ένας τερματάς στην ομάδα που εδώ και πόσα χρόνια ξεκινάει πάγκο, γίνεται βασικός, ξαναπάει πάγκο και καλώς η κακώς δεν έχει αναπτυχθεί σε τίποτα. Από την άλλη βλέπω τον Βελλίδη που είναι σταθερός εδώ και κάποια χρόνια, εντός γηπέδου, τώρα τι κάνει απ'έξω θα το κρίνουν αυτοί που πρέπει (για Τζιόλη και Τζαβέλλα που ανέβαζαν φωτος με την Πάολα δεν είδα πάντως να κάνουν και αυτοί υποδειγματική ζωή).
Μπράβο που ακολουθείς την ομάδα εντός και εκτός, αλλά και εμείς οι άμοιροι που τα βλέπουμε από τα σπίτια μας στην ταναπου Αθήνα δεν έχουμε δικαίωμα να μιλάμε;
Στήριξη στην ομάδα πάνω από όλα! ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- WestBlock4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Βγαινω για λιγο εξω,εχουμε και ζωντανα να ταισουμε,
και με το που θα ξαναμπω θελω σεντερ φορ και σεντερ μπακ.
και με το που θα ξαναμπω θελω σεντερ φορ και σεντερ μπακ.

Το φαγητό στις ταιστρες στο κέντρο!!! Σέντερ!
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Το πρόβλημα με μόνο τον Κλάους φορ είναι και οι αχρείαστες κίτρινες........ Δεν γίνεται να παίζεις χωρίς φορ, δεν γίνεται
- Black&White
Τον Τούντορ που ζητάει φορ που τον κατατάσσεις;paoki19 έγραψε:Ας μου εξηγήσει κάποιος... Υπάρχουν ΠΑΟΚτζηδες που οι μεν στηριζουνε τον Φρανκ και κάποιοι που δεν τον στηρίζουν. Και από πού και ως που αυτός που στηρίζει κάποιον γνώστη του ποδοσφαίρου( το αυτονόητο δηλαδή) να πράττει λανθασμένα;;;
Αν κατάλαβα καλά είμαστε χωρισμένοι στους αισιόδοξους (στήριξη) και στους απαισιόδοξους(σασταλεγα). ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!!!
Λήξη συναγερμού δίνει ο ΠΑΟΚ!
Οι μεταγραφές τελειώνουν στις 8 το βράδυ, και τρεις ώρες πριν πέσει η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου, ο ΠΑΟΚ δίνει κάτι σαν…. λήξη συναγερμού!
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να κάνει άλλη μεταγραφή σήμερα,, καθώς οι περιπτώσεις που δούλευε ο Άρνεσεν προφανώς δεν… ωρίμασαν για διάφορους λόγους.
Αυτό που προκύπτει πλέον από τον ΠΑΟΚ είναι πως το βάρος θα πέσει στους ελεύθερους παίκτες, οι οποίοι έχουν δικαίωμα να υπογράψουν ως τις 11 Σεπτεμβρίου.
Στην Τούμπα προσπαθούν να δώσουν τέλος στην αγωνία, όλων όσοι περιμένουν μεταγραφή σήμερα, χωρίς φυσικά να μπορεί να αποκλειστεί κάτι, άλλωστε τα δεδομένα συνεχώς αλλάζουν.
Υπενθυμίζεται ότι σ΄ αυτή την κατηγορία των ελεύθερων ή ανέργων ποδοσφαιριστών, ανήκουν παίκτες, που έμειναν ελεύθεροι μέχρι 30 Ιουνίου
Οι μεταγραφές τελειώνουν στις 8 το βράδυ, και τρεις ώρες πριν πέσει η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου, ο ΠΑΟΚ δίνει κάτι σαν…. λήξη συναγερμού!
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να κάνει άλλη μεταγραφή σήμερα,, καθώς οι περιπτώσεις που δούλευε ο Άρνεσεν προφανώς δεν… ωρίμασαν για διάφορους λόγους.
Αυτό που προκύπτει πλέον από τον ΠΑΟΚ είναι πως το βάρος θα πέσει στους ελεύθερους παίκτες, οι οποίοι έχουν δικαίωμα να υπογράψουν ως τις 11 Σεπτεμβρίου.
Στην Τούμπα προσπαθούν να δώσουν τέλος στην αγωνία, όλων όσοι περιμένουν μεταγραφή σήμερα, χωρίς φυσικά να μπορεί να αποκλειστεί κάτι, άλλωστε τα δεδομένα συνεχώς αλλάζουν.
Υπενθυμίζεται ότι σ΄ αυτή την κατηγορία των ελεύθερων ή ανέργων ποδοσφαιριστών, ανήκουν παίκτες, που έμειναν ελεύθεροι μέχρι 30 Ιουνίου
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://thessports.gr/%CE%BB%CE%AE%CE%BE%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%B4%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA/
Συμφωνώ απόλυτα και στο τέλος πρέπει να κάνεις σεφτέ. Εγώ πιστεύω ότι ο Όλσεν μπορεί να κάνει τη διαφορά αλλά θέλει δουλειά και ο ίδιος και η άμυνα. Από εκεί ξεκινάει και το πρόβλημα του Όλσεν για εμένα. Δεν υπάρχει δεμένη άμυνα μπορστά του. Το άγχος που έχει θα το δει κάποιος στις πόσες φορές φωνάζει στον Βίτορ και τον Κόστα την ώρα του αγώνα, παρά στις εξόδους που προφανώς θέλει δουλειά.WestBlock4 έγραψε: ναι ειναι σταθερος...κατσε κ δες ολη τη χρονια των ιωαννινων κ μετα πες μου για το πσοο σταθερος ειναι... Κ εμενα με απογοητευσε ο ολσεν οταν τον εβλεπα με το γαυρο ομως ελεγα οτι με τετοιο τερματοφυλακα θα ειμασταν πανισχυροι.. ειναι 25 χρονων κ δεν πιστευω οτι ειναι αυτο που βλεπουμε... αν θυμασαι κατι μεσι της ελλαδος κατι γεωργιαδηδες κανανε παπαδες κ οταν ερχοντουσαν στο ΠΑΟΚ ηταν οτι χειροτερο... ΦΥΣΙΚΑ Κ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟ ΤΖΙΩΛΗ ΚΑΙ ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΜΙΡΛΙΑΖΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ... ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ.. Η ΒΑΖΕΛΑ ΕΧΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ 4-5 Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ 2 ..ΟΠΟΤΕ ΚΡΙΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Κ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
Κανένας ποδοσφαιριστής δεν μπήκε καλά σε νέα ομάδα μέσα σε 5 αγώνες. Να δέσει, όχι να κάνει ένα καλό παιχνίδι. Η ομάδα είναι καινούρια, θέλει στήριξη και δουλειά, αλλά δεν θέλω να συγκρίνω τον ΠΑΟΚ με τον βάζελο σε κανένα επίπεδο.
έλεγα να κάνω σήμερα το βράδυ μια πρώτη εκτίμηση των μεταγραφών, αλλά απο ότι φαίνεται θα είναι πιο συνετό να γίνει στις επόμενες 10 ημέρες όταν θα φτάνει και το τέλος της περιόδου για τους ελεύθερους...
μεταγραφες ΠΑΟΚ .
1)Αρνεσεν.Πολυ πανω πανω ραφι!
2)Τουντορ.Νεος.Η ομαδα είναι στους ομηλους.
3)Καθαρισε το ροστερ.
4)10+ νεοι παιχτες.
Τα υπολοιπα στο τελος της μεταγραφικης περιοδου,μεσα Σεπτεμβρη.
1)Αρνεσεν.Πολυ πανω πανω ραφι!
2)Τουντορ.Νεος.Η ομαδα είναι στους ομηλους.
3)Καθαρισε το ροστερ.
4)10+ νεοι παιχτες.
Τα υπολοιπα στο τελος της μεταγραφικης περιοδου,μεσα Σεπτεμβρη.
Black&White έγραψε:Τον Τούντορ που ζητάει φορ που τον κατατάσσεις;paoki19 έγραψε:Ας μου εξηγήσει κάποιος... Υπάρχουν ΠΑΟΚτζηδες που οι μεν στηριζουνε τον Φρανκ και κάποιοι που δεν τον στηρίζουν. Και από πού και ως που αυτός που στηρίζει κάποιον γνώστη του ποδοσφαίρου( το αυτονόητο δηλαδή) να πράττει λανθασμένα;;;
Αν κατάλαβα καλά είμαστε χωρισμένοι στους αισιόδοξους (στήριξη) και στους απαισιόδοξους(σασταλεγα). ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!!!
Ο Τουντορ θέλει επειδή είναι επαγγελματίας. Καμία σχέση με μας. Δηλαδή βγαίνει ο άλλος και λέει με μια ευχαρίστηση "αααντε τώρα να σας δω εσάς που στηριζατε τον Φρανκ". Κάτσε ρε μεγάλε ο Φρανκ για ποιον δουλεύει . Μήπως θέλει να αποτύχει; Εσένα σ αρέσει αυτή ή αντίδραση κάποιον συνοπαδων;;;
Αυριο ομως δηλώνεται η λιστα στην ουεφαK_geo έγραψε:έλεγα να κάνω σήμερα το βράδυ μια πρώτη εκτίμηση των μεταγραφών, αλλά απο ότι φαίνεται θα είναι πιο συνετό να γίνει στις επόμενες 10 ημέρες όταν θα φτάνει και το τέλος της περιόδου για τους ελεύθερους...
- thanos-xanthi
τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου
καθε χρονο να ελπιζουμε να καλυφθει τα κενα που φαινονται κι απο το διαστημα,
και να μενουμε με την ...ελπιδα στο χερι
τεραστιο ρισκο, και ειναι και μπολικα τα ματς
το προσημο με τις μεταγραφες ειναι χαλαρα μειον...
οι αποδεσμευσεις ειναι το συν, αλλα η ενισχυση ειναι με ολους τους παιχτες στοιχηματα και μπας και κατσει το τζακ ποτ
καθε χρονο να ελπιζουμε να καλυφθει τα κενα που φαινονται κι απο το διαστημα,
και να μενουμε με την ...ελπιδα στο χερι
τεραστιο ρισκο, και ειναι και μπολικα τα ματς
το προσημο με τις μεταγραφες ειναι χαλαρα μειον...
οι αποδεσμευσεις ειναι το συν, αλλα η ενισχυση ειναι με ολους τους παιχτες στοιχηματα και μπας και κατσει το τζακ ποτ
-
Ο Μπερμπάτοφ, με πολύ μεγάλο συμβόλαιοblack death έγραψε:Υπάρχει κάνας σοβαρός φορ ελεύθερος;
paoki19 έγραψε:Black&White έγραψε:Τον Τούντορ που ζητάει φορ που τον κατατάσσεις;paoki19 έγραψε:Ας μου εξηγήσει κάποιος... Υπάρχουν ΠΑΟΚτζηδες που οι μεν στηριζουνε τον Φρανκ και κάποιοι που δεν τον στηρίζουν. Και από πού και ως που αυτός που στηρίζει κάποιον γνώστη του ποδοσφαίρου( το αυτονόητο δηλαδή) να πράττει λανθασμένα;;;
Ο Τουντορ θέλει επειδή είναι επαγγελματίας. Καμία σχέση με μας. Δηλαδή βγαίνει ο άλλος και λέει με μια ευχαρίστηση "αααντε τώρα να σας δω εσάς που στηριζατε τον Φρανκ". Κάτσε ρε μεγάλε ο Φρανκ για ποιον δουλεύει . Μήπως θέλει να αποτύχει; Εσένα σ αρέσει αυτή ή αντίδραση κάποιον συνοπαδων;
Και γω θα είμαι απογοητευμένος αν δεν γίνουν οι κινήσεις τι πρέπει να κάνω δηλαδή να ξεκινά να την λέω σε κάποιους που κάνανε το αυτονοητο;