Μην δώσουμε κανένα δικαίωμα τιμωρίας στο νέο πρωτάθλημα

teacher

Δημοσίευση από teacher »

Γιατί ακραίο; Όλα είναι θέμα συνήθειας, κατά τη γνώμη μου. Το πρόβλημα υπάρχει και θα υπάρχει μιας και όσα μέτρα πάρθηκαν ως τώρα ΑΠΕΤΥΧΑΝ.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ισως ομως ειναι μια λυση...αν και βαση των εμπειριων μου εδω στη Γερμανια, οι βορειοι λαοι δεν εχουν και τοσο μεγαλο προβλημα με την καταναλωση αλκοολ απο νωρις το πρωι.
Μενει να δουμε την αντιδραση των "δικων" μας...

Αν και το βλεπω πολυ χλωμο να καθιερωθει αυτο που εγραψε ο Δασκαλος...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

DimisK έγραψε: Μακάρι βέβαια να τους ξενερώσει αυτό, αλλά είναι και τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Λιγότερος κόσμος θα δει ένα ντέρμπι στις 1 το μεσημέρι απο ότι στις 8 ή 9 το βράδυ. Και τα τηλεοπτικά δικαιώματα είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος να μην ακολουθήσουν την ομολογουμένως έξυπνη πρότασή σου Δάσκαλε...
Εκει θα κολλησει η υποθεση... Αυτο πιστεω κι εγω...
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Εμένα απεναντίας ρε παιδιά όσο περνάει η ώρα και το καλοσκέφτομαι τόσο πιο πολύ μου αρέσει η ιδέα. Μην το θεωρείτε ακραίο γιατί και αυτό που αντιμετωπίζουμε(μεθυσμένοι οπαδοί στα γήπεδα) είναι ήδη ακραίο. Όσο για την ώρα δεν νομίζω να αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα γιατί θα είναι Σαββατοκύριακο που οι περισσότεροι μετά το μεσημέρι χαλαρώνουν Και φυσικά δεν μιλάω μόνο για ματς του ΠΑΟΚ αλλά όλων των ομάδων. Αν ας πούμε παίζανε βάζελος - γάβρος στις 3 αντί για τις 7 θα είχε λιγότερο κόσμο ή χαμηλότερη τηλεθέαση; Και στο κάτω κάτω αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα ήταν μόνο αρχική αντίδραση. Με τον καιρό όλοι θα προσαρμοζόταν. Και μην ξεχνάμε ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Τι προτιμάμε ; Μια Τούμπα με λίγο λιγότερο κόσμο (πράγμα που δεν το πιστεύω να συμβεί) ή μια Τούμπα χωρίς μεθυσμένους που συνήθως αποτελούν πηγές κινδύνου για πρόκληση επεισοδίων;
Ας κοιτάξουν οι αρμόδιοι το μοντέλο των Άγγλων (που δεν τους πάω, για να μη θεωρηθεί ότι τους έχω για πρότυπο) και ας βγάλουν συμπεράσματα. Απλά ας κοιτάξουν ...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Σωστα τα λες Δασκαλε και η επιχειρηματολογια σου ειναι ορθολογιστικη !!!

Αν σε μια χωρα οπως η Αγγλια, που πριν μερικα χρονια ηταν το "στρατηγειο και η εδρα" του Χουλιγκανισμου, τα μετρα αυτα επιασαν τοπο, τοτε γιατι να μη καρπωσουν κι εδω??? Λογικα θα βοηθησει καταλυτικα και τουλαχιστον θα περιορισει σε καποιο βαθμο τις εξαρσεις βιας...

Σκεφτομαι ομως και κατι αλλο. Ας υποθεσουμε οτι το μετρο αυτο εφαρμοζετε απο τη νεα χρονια... Πιστευω οτι αυτο δε θα εμποδισει αυτους που θελουν να δημιουργησουν τα επεισοδια, να βγουν παλι στους δρομους και να τα σπασουν... Για μενα σα χουλιγκανο, ειναι θεμα νοοτροπιας...απο εκει ξεκινουν ολα... Απο τη διαθεση του "παω να καταστρεψω" κι οχι του "παω να γιορτασω"... Και η ωρα δε με ενδιαφερει...αλλωστε στο θολωμενο μου μυαλο δεν υπαρχει οριο ωρας ή τοπου...

Δε ξερω...η σκεψη σου ειναι σωστη, σιγουρα... Αποτελει ομως μονο ενα τμημα των μετρων που πρεπει να παρθουν για να αντιμετωπιστει αυτη η κατασταση...
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Πλάτων θα τη συνεχίσουμε την κουβέντα κάποια στιγμή βραδάκι. Φεύγω για Θεσσαλονίκη (fratelli πρώτα). Πάντως στο ξαναλέω, ας το ψάξουν οι αρμόδιοι. Ρωτώντας πας στην πόλη...
Άβαταρ μέλους
imbedil4a

Δημοσίευση από imbedil4a »

Ειναι τοσα πολλα αυτα που κανανε αρχικα με την Θατσερ(100% μισητη στους Αγγλους) για τη βια ΜΕΣΑ στα γηπεδα που αν καποιοι εδω στην Ελλαδα θελουν να τους "μοιαξουμε" θα πρεπει να τα ακολουθησουν ολα.
Για ολα δεν φταινε οι οπαδοι-συνδεσμοι.Απλα και αυτοι βρισκουν και κανουν στο σουπερ ανοργανωτο κρατος μας!
Παρτε μια μικρη γευση απο το τι εγινε στο Μουντιαλ της Γερμανιας 2006.Υπαρχει κι ενα σχετικο ντοκυμαντερ του BBC για το Μουντιαλ της Γερμανιας και την "πορεια" των Αγγλων οπαδων.

http://www.spike.com/video/world-cup-2006/2746694

ΥΓ.1 Ειμαι εναντια στο μοντελο της Αγγλιας,οπου μετεφερε ανεξελεγκτα πλεον την βια της στους σιδηροδρομικους σταθμους,στα παρκα και στο εξωτερικο και μετετρεψε το ποδοσφαιρο το λαικο αυτο αθλημα σε θεατρικη παρασταση για τα ανωτερα κοινωνικα στρωματα.
ΥΓ.2 Και για να θυμηθουμε κατι που ξεχασαμε μαλλον: ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ!!!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

teacher. έγραψε:Πλάτων θα τη συνεχίσουμε την κουβέντα κάποια στιγμή βραδάκι. Φεύγω για Θεσσαλονίκη (fratelli πρώτα). Πάντως στο ξαναλέω, ας το ψάξουν οι αρμόδιοι. Ρωτώντας πας στην πόλη...
Δασκαλε καλα να περασεις αδερφε... Με τη νικη και υγειης να επιστρεψεις πισω...Τα λεμε...
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Δημοσίευση από ta_myala_mas_ponane »

imbedil4a έγραψε: ΥΓ.1 Ειμαι εναντια στο μοντελο της Αγγλιας,οπου μετεφερε ανεξελεγκτα πλεον την βια της στους σιδηροδρομικους σταθμους,στα παρκα και στο εξωτερικο και μετετρεψε το ποδοσφαιρο το λαικο αυτο αθλημα σε θεατρικη παρασταση για τα ανωτερα κοινωνικα στρωματα.

+1000
Άβαταρ μέλους
Mantzarioti

Δημοσίευση από Mantzarioti »

Sahib έγραψε:
imbedil4a έγραψε:

Ειμαι εναντια στο μοντελο της Αγγλιας,οπου μετεφερε ανεξελεγκτα πλεον την βια της στους σιδηροδρομικους σταθμους,στα παρκα και στο εξωτερικο και μετετρεψε το ποδοσφαιρο το λαικο αυτο αθλημα σε θεατρικη παρασταση για τα ανωτερα κοινωνικα στρωματα.
[/b]
Hmm Λες και στην ελλάδα η βία σταματάει στο γήπεδο έτσι? και ανενόχλητος μπορείς να πάρεις μονος σου αστικό metro η τρένο με "κασκολ" και αλλα διακριτικά χωρίς να σε synbei τίποτα? Μην πιστεύουμε τα ψέματα που λέμε στον εαυτό μας. Απλά πιστεύω ότι αν η βία σταματήσει μες στα γήπεδα τότε κάναμε μια αρχή και τίποτα παραπάνω και πιστεύω σαν ΠΑΟΚ μες στην τούμπα είμαστε σε καλο δρόμο Πρέπει να είμαστε όμως κύριοι κατά κάποιο metro και στα αντίπαλα γήπεδο για να συμμετάσχουμε σε περισσότερες εκδρομές.... ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Το μοντέλο διεξαγωγής αγώνων τις προμεσημβρινές και μεσημβρινές ώρες που υπάρχει στην Αγγλία και την Ισπανία, καθιερώθηκε σαν μέτρο τάξης και μείωσης όσων παρείσφυαν σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, που ως γνωστόν, το ποδόσφαιρο σαν θέαμα, κομμάτι της παγκοσμιοποίησης και μέλος των χορηγών, των μπιζνων και των λοιπών, κατατάσσεται πάντα στην prime time ώρα όλων των θεατών..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Αυτοί εκεί στην πειθαρχική της ΕΠΟ, βάλθηκαν να μας τρελάνουν εντελώς!

Κλήσεις σε απολογία - 9η αγωνιστική
Β) Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Κ21 ΠΑΟΚ, Γ.Καβαλιεράτος (Β.Προπονητή) : Για την συμπεριφορά του βοηθού προπονητή Γ.Καβαλιεράτου καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων στον αγώνα των ομάδων ΠΑΟΚ-Πανιώνιος.
Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 10, 11, 12, 14 και 15 του Π. Κ. ΕΠΟ.

http://www.superleaguegreece.net/news/2 ... 8-1637.htm

Για τα αίσχη του ΟΑΚΑ όπου παρολίγον να θρηνήσουμε και θύμα, τσιμουδιά!!
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Τον ΒΑΖΕΛΟ δεν τον κάλεσαν?????????????????????????????
ΕΛΕΟΣ γ@μω την σουπερ κλικα...
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Πόσο πιο γελοίοι μπορούν να γίνουν...

:)
Άβαταρ μέλους
imbedil4a

Δημοσίευση από imbedil4a »

Λοιπον προτεινω οτι αφου αυτοι μας πουλανε τρελα(για κουμπαριες,100000 προστιμο κτλ) πρεπει και εμεις σαν Π.Α.Ο.Κ. να σφιξουμε ακομη πιο πολυ σαν γροθια απο ατσαλι και να κανουμε πορεια να μας σβησουν τα προστιμα για να δειξουν οτι ως κρατος δικαιου αναγνωριζουν την προσπαθεια ολων μας να ξεπληρωσουμε ΟΛΑ τα ΧΡΕΗ που δημιουργησαν οι ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ τους.
Τα ΧΡΕΗ εχουν ονοματεπωνυμο!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”