Για να μπορέσεις να εχεις οικονομικό όφελος .. 6/2016 λήγει το συμβόλαιο του, αν φύγει δανεικός χωρίς ανανέωση απο Δεκέμβρη υπογράφει όπου θέλει και ουσιαστικά χάνεις τον παίκτη τσάμπαjibbie έγραψε:με ποια λογικη κανεις επεκταση σ εναν παικτη που ο προπονητης εχει θεσει εκτος ομαδας; σα να λεμε, φυγε φετος, και οταν φυγει ο Τουντορ, αποφασιζει ο νεος προπονητης. στηριξη μαι ας
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Μην περιμένετε νωρίς... Έχουμε οχτρους
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
ειναι 100% σιγουρο για το 2+1;;;pagotatzis έγραψε:Εγω δεν χάνομαι ποτέ !gergeo4 έγραψε:παγοτατζη που χαθηκες;
Για κάτι τέτοιες μέρες χρειάζονται παλικάρια σαν εκείνο που έγραφε για Μοντέλα. Να πετάξει τον παπά του και να εξαφανισθεί, να γουστάρουμε λίγο κι εμείς παραμύθα βρε αδερφέ.
- pagotatzis
Από την μεριά μου ,ναι !gergeo4 έγραψε:ειναι 100% σιγουρο για το 2+1;;;pagotatzis έγραψε:Εγω δεν χάνομαι ποτέ !gergeo4 έγραψε:παγοτατζη που χαθηκες;
- thanos-xanthi
αυτο με τον Φακουντο στην Καμπαλα πως προεκυψε? πολυ ακυρο...
προλαβαν και ειδαν περσινα ματς δικα μας και τους γυαλισε?
κανε ρε Φρανκ τα κουμαντα σου και φερε 2 παιχτες εστω στις καθυστερησεις
προλαβαν και ειδαν περσινα ματς δικα μας και τους γυαλισε?
κανε ρε Φρανκ τα κουμαντα σου και φερε 2 παιχτες εστω στις καθυστερησεις
- Black&White
riegel έγραψε:Για να μπορέσεις να εχεις οικονομικό όφελος .. 6/2016 λήγει το συμβόλαιο του, αν φύγει δανεικός χωρίς ανανέωση απο Δεκέμβρη υπογράφει όπου θέλει και ουσιαστικά χάνεις τον παίκτη τσάμπαjibbie έγραψε:με ποια λογικη κανεις επεκταση σ εναν παικτη που ο προπονητης εχει θεσει εκτος ομαδας; σα να λεμε, φυγε φετος, και οταν φυγει ο Τουντορ, αποφασιζει ο νεος προπονητης. στηριξη μαι ας
Το ίδιο έκαναν και με Λούκας. Με το καλό προηγούμενο που δημιούργησε η ΠΑΕ οι παίκτες την εμπιστεύονται και υπογράφουν. Αλλιώς μπορεί να καθόταν στο συμβόλαιο και να έφευγε ελεύθερος.
Pagotatzi είσαι παλιό μέλος και ξέρεις οτι αυτά δεν είναι αστεία. Τζάμπα καυγάδες θα χουμε πάλι.
Αν έχεις κάτι να πεις πες το.
Αν έχεις κάτι να πεις πες το.
-
Να μαι και εγω!
Τι να περιμενουμε? Φουσκωμα μυαλων απο τους ΑΡΔ και μετα το τιποτα/κραξιμο? ή μαζεμενες μεταγραφες στο ρελαντι??
Τι να περιμενουμε? Φουσκωμα μυαλων απο τους ΑΡΔ και μετα το τιποτα/κραξιμο? ή μαζεμενες μεταγραφες στο ρελαντι??
- pagotatzis
Rain συγνώμη ,ειναι καθαρά δικιά μου άποψη .
Προσπάθησα να μπω στο μυαλό του Φρανκ καθ κατέληξα
Οτι πρέπει ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ να έχουμε ήδη κλήσει 2
Και παμε για έναν ακόμα .
Μηδέν γράφω πουθενά για πηγές κτλ .
Προσπάθησα να μπω στο μυαλό του Φρανκ καθ κατέληξα
Οτι πρέπει ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ να έχουμε ήδη κλήσει 2
Και παμε για έναν ακόμα .
Μηδέν γράφω πουθενά για πηγές κτλ .