Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Το κλιμα στο νιονιο ειναι χαλια.Μπουνιες παιξανε ο Χουτος με το βοηθο του Λινεν.Καθαρη νικη πριν το ματς με γαυρο.Το 4/4/2 που φοραει ο Σαντος τελευταια πολυ μου αρεσει.
ο πανιώνιος έχει μια πολύ καλή ομάδα με αξιόλογους παίχτες.πιστεύω πως έχει κρατήσει τον κορμό από πέρσι και με της προσθήκες τον ρεκόμπα και εστογιάνοφ πέρα από αυτά όμως αυτή την χρονική στιγμή με αυτόν τον πάοκ και στην καυτή τούμπα θα έρθει και θα χάσει με κατεβασμένα τα χέρια.ο πάοκ διαθέτει άμυνα,κάντρο και μουσλίμοβιτς.δύσκολο παιχνίδι αλλά μες στην τούμπα πρέπει να το πάρεις το ματς γιατί έρχετε μετά το καραισκάκι όπου εκεί θα πέσουν κορμιά.ζλάταν αλάνι γ..... το λιμάνι...javascript:emoticon(':!:')
Αυτά τα ματς τα παίρνουμε εύκολα ή δύσκολα. Δεν νομίζω ότι ο Πανιώνιος έχει τύχη σήμερα στην Τούμπα. Πιστεύω μάλιστα ότι αν κάτσει η μορφή του αγώνα ίσως πάμε και σε άνετο σκορ...
Νίκη και μόνο νίκη έστω και με μισό μηδέν...
Ερώτηση: τί προτιμάτε για τα άλλα 2 ματς;
1) Σε περίπτωση που έρθουν Χ μένουν πολύ πίσω οι άλλοι 3 και έχεις τον γαύρο στον 1 βαθμό και πας στο τηγάνι να του πάρεις το διπλό και να τον στείλεις δεύτερο.
2) Σε περίπτωση ήτας χανουμιού και βάζελου, μένουν ακόμη πιο πίσω και με καταρακωμένη ψυχολογία και έχεις τον γαύρο στους 3 πόντους και πας και τα παίζεις όλα μαζί του.
Και μην μου πείτε τίποτα για την ξανθιά γιατί θα αρχίσει να ξεφουσκώνει σιγά - σιγά, η κολοφαρδία δεν κρατάει για πάντα!!!