Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από obanebane »

Προπερσι το roster ηταν γεματο αλλα με δανεικους.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Δεν εχω υπόψη μου κάποιο ρεπορτάζ αλλά μου φαίνεται απίθανο να μην πάρουμε φορ. Χρειαζόμαστε έστω κάποιον μέτριο. Έστω έναν Παπαδόπουλο :?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Περιπτερος έγραψε:Πριν απο ενα μηνα, καποιος εκρουε τον κωδωνα του κινδυνου.
Βγαινουν ολα.
Εντοπιζω και παλι:
1. Τεραστιες και αργοπορημενες αλλαγες στο ροστερ.
2. Απουσια παικτων με αμεση και πολυετη συνδεση με την ομαδα.
3. Απουσια ηγετικων φυσιογνωμιων.
4. Υποτιμηση των ομαδων του ελληνικου πρωταθληματος.
5. Περιεργες και αποτυχημενες επιλογες του προπονητη ( π.χ. σημερα χωρις Μαλεζα , Κιτσιου).
6. Ελλιπες μεχρι σημερα ροστερ.

Υ.Γ. Ειμαι βεβαιος οτι για ολα αυτα φταιει ο Α.Α. ....
Ο ΑΑ φταίει για κάτι τεσσαρες συνεχόμενες κλπ κλπ
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

obanebane έγραψε:Προπερσι το roster ηταν γεματο αλλα με δανεικους.
Πρόπερσι το ρόστερ ήταν γεμάτο με σκατά. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Πληθαινουν τα δημοσιευματα για μη αποκτηση φορ,ελπιζω να μην ισχυει.
Ο μικρος Σαββιδης να δουμε που θα κρυφτει αν φερει τον κανενα.
Γιαυτο λεμε βουτηξτε τη γλωσσα στο μυαλο πριν επικοινονησεται κατι,ο μικρος αποτι φαινεται ομως εχει παρει πολλα στοιχεια απο τον πατερα του.
Αν οντως δεν παρουμε παιχτη ειμαι πολυ περιεργος να δω πως θα το δικαιολογησουν.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Pablito έγραψε:
farmak76 έγραψε:Εκτος κολκα υπαρχει αλλη πηγη που να επιβεβαιωνει το τελος των μεταγραφων?

Στάλθηκε από το GT-S6810P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε το ειδα πουθενα αλλου..αλλα αν σκεφτεις οτι οταν ολοι ελεγαν οτι ο τοιβονεν κλεινει, ο κολκας στο sdna ειχε γραψει για τη sunderland
Ο βρυζας τον ενημερώνει;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

[quote="obanebane"]Πληθαινουν τα δημοσιευματα για μη αποκτηση φορ,ελπιζω να μην ισχυει.
Ο μικρος Σαββιδης να δουμε που θα κρυφτει αν φερει τον κανενα.
Γιαυτο λεμε βουτηξτε τη γλωσσα στο μυαλο πριν επικοινονησεται κατι,ο μικρος αποτι φαινεται ομως εχει παρει πολλα στοιχεια απο τον πατερα του.
Αν οντως δεν παρουμε παιχτη ειμαι πολυ περιεργος να δω πως θα το δικαιολογησουν.[/quote

Οντως γενικά καλο ειναι η οικογένεια σαββιδη να μη μιλαει

Όπως επίσης βλεπω νωρις να λυγίζει και ο τουντορ στις δηλώσεις και δεν μ αρεσε
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

obanebane έγραψε:Αν οντως δεν παρουμε παιχτη ειμαι πολυ περιεργος να δω πως θα το δικαιολογησουν.
ευκολακι. απο την συνεντευξη τυπου του αρνεσεν:
Η μεταγραφική περίοδος τελειώνει στις 31 Αυγούστου. Δεν θα κάνουμε μεταγραφές μόνο και μόνο για να τις κάνουμε, θέλουμε να βρούμε τους κατάλληλους
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Δεν υπάρχουν κατάλληλοι επιθετικοί για τον ΠΑΟΚ. :mrgreen:
ή είναι πολύ ακριβοί.
blackjack80

Δημοσίευση από blackjack80 »

Δηλαδη ρε αρνεσεν πως βλέπεις να βγαίνει χρονια με 1 εναααααααα φορ?
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ενταξει μιλαμε για απιστευτο αυτογκολ αν δεν παρει επιθετικο.
Θα ξενερωσω παρα πολυ.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

desperando έγραψε:ειμαι σιγουρος οτι ο ΄΄οργανισμος΄΄ ΠΑΟΚ δεν μπορει να σηκωσει το προτζεκτ αρνεσεν και αυτο φαινεται παντου,απο τα φορουμ και τα καφε μεχρι την Τουμπα

καλο το ολλανδικο μοντελο,εχει φαση να λεμε οτι ο ΠΑΟΚ εχει μ.ο ηλικιας 22 ετη αλλα χωρις εμπειρια,παραστασεις και παικτες με μεταλο δεν γινεται δουλεια (τουλαχιστον την πρωτη διετια) δυστυχως ομως ο ΠΑΟΚ ειναι υποχρεωμενος να πρωταγωνιστει.

δεν ειναι τυχαιο οτι εως τωρα η καλυτερη μας μεταγραφη ειναι και ο παικτης με την μεγαλυτερη ηλικια και τις περισσοτερες παραστασεις.
αλλα τον φρανκ τον ξερουμε ειναι πολυ πιθανο να παιρνει μεγαλυτερη ικανοποιηση οταν εναν παικτη που τον πηρε τζαμπα και αγνωστο και τον δινει μερικα εκατομμυρια απο οταν κερδιζει τιτλους.

καλο το ολλανδικο μοντελο αλλα για την ολλανδια,στον ΠΑΟΚ επρεπε να βαλει λιγο νερο στο κρασι του και η ομαδα αυτη τη στιγμη να εχει καποιες σταθερες σε μεγαλυτερη ηλικια και με περισσοτερες παραστασεις.

και αναρωτιεμαι αν αυτη τη στιγμη υπαρχουν παικτες που δειχνουν οτι δεν εχουν το σθενος να φοραν αυτη τη φανελα ,τι θα γινει σε παιχνιδια οπως αυτο με τον γαυρο ή τον βαζελο οπου η πιεση 10πλασιαζεται?

και απο την αλλη να βλεπεις παικτες που μεχρι προχτες ηταν μελη της ομαδας και τους αφησες να φυγουν και να κανουν παπαδες απο τα πρωτα τους ματς με τις νεες τους ομαδες.

υγ ειμαι σιγουρος οτι καποια καταρα μας ακολουθει γι αυτο και δεν μπορουμε να στεριωσουμε τιποτα.

υγ2 οσο για τις μεταγραφες πραγματικα δεν με νοιαζει αν ερθει επιθετικος ή οχι,εξαλλου και να ερθει να ειναι καποιος στο ιδιο υφος των εως τωρα μεταγραφων,παικτης που επ ουδενι δεν θα μπορει να δωσει το κατι παραπανω.

υγ3 υπομονη υπομονη υπομονη
Despe είσαι ο μόνος που πιάνει το θέμα με τον τρόπο που προβληματίστηκα πριν λίγα post.Όταν ανέφερα για όρια πειράματος και όρια αξιοπρέπειας ήταν το λεπτό σημείο ανοχής σε παιχνίδια με μεγάλη πίεση και πιθανό στραβό πολύ στραβό αποτέλεσμα.Αντίδραση παικτών κόσμου διοίκησης.Και απ τις δηλώσεις Τούντορ ήδη περνάει απ το μυαλό αυτό που έγραφα για ρήξη όταν ζητηθούν ευθύνες.Αυτό που έγραψα.Αντέχει ο οργανισμός ΠΑΟΚ αυτό το σχέδιο?Οδηγεί εκεί που θέλουμε?Δεν ξέρω αν έγραψες με βάση το post μου αλλά είσαι μέσα στο θέμα όπως το χω στο μυαλό μου...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μα φεύγει και ο κουλουρης πρέπει να πάρουμε
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Δε γίνεται να μην αποκτηθεί. Δε γίνεται να δίνεται δανεικος ο κουλούρης. Δε γίνεται να χαλάει δύο μέρες πιο πριν ο κλεισμένος μποακιε. Θα αποκτηθεί, άσχετα αν αποδειχθεί κακή επιλογή.
Άβαταρ μέλους
thanasismen

Δημοσίευση από thanasismen »

Χαιρετώ το forum.Μετά από αρκετά χρόνια που διαβάζω τις απόψεις σας και ορμώμενος από το φετινό restart όπως όλα δείχνουν σε αρκετούς τομείς που ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ (οικονομική ελευθερία,αλλαγή προσώπων κτλ) θέλω να πω κάποια πράγματα που έχω παρατηρήσει.Η φετινή χρονιά θα είναι πολύ περίεργη. Έχουμε ένα νέο,φιλόδοξο και "μαθητευόμενο" προπονητή που θα μάθει αλλά και θα δώσει πράγματα στην ομάδα.Και τα 2 όμως προϋποθέτουν χρόνο.Το κακό είναι ότι έχει να διαχειριστεί ένα ασύνδετο σύνολο από επίσης νέους,φιλόδοξους και "μαθητευόμενους" παίχτες.Παίχτες χωρίς πολλές παραστάσεις και εμπειρίες στο σύνολο τους και ιδιαίτερα για το "ιδιότροπο" Ελληνικό Πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι και οι παίχτες θα βοηθήσουν τον Tudor και το αντίστροφο.Αλλά όχι άμεσα,ίσως και όχι φέτος.Υπομονή και στήριξη από τους περισσότερους χρειάζεται γιατί πάντα θα υπάρχει και η "καφενειακή κριτική" από ορισμένους.Μεταγραφικά λάθη έγιναν,τα έχετε χιλιοαναφέρει. Το προηγούμενο μοντέλο Ζαγοράκη-Βρύζα-Σάντος ήξερε (παρά τα λάθη που έγιναν και εκεί) ότι χρειάζονται και παίκτες ελπιδοφόροι(Βιειρινια),και παικτες εργαλεια(Βιτολο,Σορλεν) αλλά και κυρίως παίχτες προσωπικότητες με όρεξη και πάθος(Γκαρσια,Κοντρερας,Λινο). Ελπίζω να προστεθούν το χειμώνα οι παίχτες που πραγματικά θα βοηθήσουν την ομάδα και για το 2ο φετινό μισό, αλλά κυρίως από του χρόνου.Αυτά για αρχή από μένα,συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο.Γεροί να είμαστε να τα λέμε και κυρίως υπομονή αδέρφια.Θέμα χρόνου είναι η επιστροφή σε έναν υγιές αγωνιστικά ΠΑΟΚ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”