φιλε μου ειπα τοσα χρονια.εσυ θυμασε πολλα χρονια τον αρνεσεν στην ομαδα η απλα θες να αρπαχτεις με κατι?nico4 έγραψε:Ανίκανος και ο Αρνεσεν λοιπόν.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- khaledfreepaok
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Μόνο από το δικο μου μυαλό περνάει ότι το φορ καθυστερεί γιατι ξαφνικά και ο ολυμπιακός ενδιαφέρεται για έναν μυστηριωδες φορ και γίνεται το παν για να μην φάμε τρυπημα?
- khaledfreepaok
διωχνουνε τον χαρα και πανε αυριο για φορ.τι εννοεις ομως ακριβως?οτι πανε για περειρα?
- PaokPatraG4
Δυστυχώς χωρίς την απόκτηση τουλάχιστον ενός φορ έμπειρου που να "συμπληρωνει" να το πω....τον Κλάους δεν βλέπω να στηρίζουν τον Τούντορ...ο άνθρωπος το είπε κ σήμερα...υπομονή μερικές ώρες ακόμη να τελειωσει κ αυτή η μεταγραφική περίοδος και βλέπουμε....
desperando έγραψε:καλο θα ειναι να μην κανει τετοιες δηλωσεις γιατι ηταν δικη τους στρατηγικη επιλογη -οπως λεει και μια ψυχη- να ριξουν την ποιοτητα και να στραφουν σε παικτες που θα θελουν να παιξουν στον ΠΑΟΚobanebane έγραψε:Eμενα αυτο που με ανησυχησε περισσοτερο ειναι δηλωσεις του τουντορ για ελειψη ποιοτητας του ροστερ.
Ο λουκας εκανε παλι παπαδες σημερα μεσα στο μεσταγια,απο την αλλη πως να κρατησεις η να φερεις ποδοσφαιριστες που δεν θελουν να παιξουν για τον ΠΑΟΚ;
Με λεφτα θα μου πεις,και αυτο εγινε και η πλειοψηφια ηταν τουριστες ολκης.
Γιαυτο ας αφησουμε τη γκρινια και ας στηριξουμε γιατι αυτη η χρονια θα ειναι δοκιμασια για ολους μας.
Η πιστευεις σε κατι η δεν πιστευεις δεν υπαρχουν μεσοβεζικα πραγματα.
Εγω προσωπικα και πιστευω και στηριζω την προσπαθεια και στο τελος ειμαι σιγουρος οτι θα δικαιωθουμε οσοι εχουμε την ιδια αποψη.
Οσο για τη πληροφορηση του μπουλη24 οτι δεν θα παρουμε φορ γραψτε τον στα παπαρια σας κλιμα προσπαθει να δημιουργησει γιατι δεν του λενε τιποτα απο την ΠΑΕ.
Αυτοι πρεπει να τελειωνουν σιγα σιγα διαγραψτε τους απο τα αγαπημενα η οπου αλλου τους εχετε και διαβαστε κανενα σοβαρο ανθρωπο σαν τον Μηλιο.
Εννοω οτι μπορει να προσπαθουν να χωθουν και να χαλασουν το ντιλ σου με τον ενδεχομενο στοχο για να υποστεις επικοινωνιακη ηττα. Με τις ακρες που εχουν στους μανατζαραιους και με την νοοτροπια τους δεν το βρισκω καθολου περιεργο.. Ηδη υπαρχουν ''υποπτα'' σκηνικα και με τον τσιμιροτ και με τον φινμπογκαζον που φανηκε να μπαινουν σφηνα..khaledfreepaok έγραψε:διωχνουνε τον χαρα και πανε αυριο για φορ.τι εννοεις ομως ακριβως?οτι πανε για περειρα?
Μακαρι να εχουμε καλα ξεμπερδεματα με αυτην την υποθεση!
- khaledfreepaok
σωστος.πλεον ειμαστε με την πλατη στον τοιχο λογω και την μανατζερικης λερας
Ας επανελθουμε λοιπον στα "μεταγραφικα" γιατι μας βλεπω πολυ ξενερωμενους (γενικα),δεν γνωριζω ουτε ποσους θα παρουμε ουτε αν θα παρουμε το λεω εξαρχης για να μην παρεξηγηθω.
Το οτι ο Τουντορ επιμενει οτι λειπει ο επιθετικος κ δεν λεει κουβεντα για τα σεντερ μπακ δειχνει οτι δεν θελει σεντερ μπακ.
Το οτι ο Αρνεσεν εχει παρει αυτους που εχει παρει ειναι σιγουρα με την συγκαταθεση του προπονητη κ σε αυτο δεν χωραει αμφιβολια,αν θα παρει κ σεντερ φορ υποτιθεται οτι εχει κανει ολα τα γουστα του προπονητη (αν κ λιγο καθυστερημενα).
Σιγουρα δεν ξερουμε τι ακριβως υπαρχει πισω απο αυτη την καθυστερηση κ σιγουρα ο Αρνεσεν ξερει καλυτερα απο ολους εμας μαζωμενους.....
Λιγες ωρες εμειναν υπομονη
Το οτι ο Τουντορ επιμενει οτι λειπει ο επιθετικος κ δεν λεει κουβεντα για τα σεντερ μπακ δειχνει οτι δεν θελει σεντερ μπακ.
Το οτι ο Αρνεσεν εχει παρει αυτους που εχει παρει ειναι σιγουρα με την συγκαταθεση του προπονητη κ σε αυτο δεν χωραει αμφιβολια,αν θα παρει κ σεντερ φορ υποτιθεται οτι εχει κανει ολα τα γουστα του προπονητη (αν κ λιγο καθυστερημενα).
Σιγουρα δεν ξερουμε τι ακριβως υπαρχει πισω απο αυτη την καθυστερηση κ σιγουρα ο Αρνεσεν ξερει καλυτερα απο ολους εμας μαζωμενους.....
Λιγες ωρες εμειναν υπομονη

-
Θυμάμαι πέρσι τέτοια εποχή που αγωνιούσαμε αν θα πάρουμε στόπερ και αν θα υπογράψει ο cristian baroni. Το αποτέλεσμα το θυμόμαστε και φυσικά την κατάληξη της σεζόν........Θα εκπλαγώ πολύ δυσάρεστα αν δεν πάρουμε επιθετικό. Αρχίζω και βάζω περίεργα πράγματα στο μυαλό μου. Εντάξει το πλάνο, να προσαρμοστούν οι νέοι παίχτες και να γίνουν σταδιακά σύνολο. Να δούμε ποιοί μπορούν να αντέξουν το βάρος της φανέλας , αλλα ποιος θα βάλει γκολ ρε αρνεσεν? Εντάξει επειδή δεν κλείσαμε rundnevs - toivonen έκλεισε το μαγαζί? Βγαίνει ο προπονητής δημόσια και σε εκθέτει λέγοντας το αυτονόητο οτι δεν τσουλάει το θέμα χωρίς φορ. Σκεφτόμουν μήνες τώρα τί δεν πάει καλά στα χάφ. Ο kace τα κάνει τελικά όλα μέτρια ( χαρακτηριστικό παράδειγμα τα στημένα και η δημιουργία παιχνιδιού) Άσκοπα τρεξίματα , αργές αντιδράσεις και κακές τοποθετήσεις κυρίως. Τι λιγότερο έκανε ο σταύρος τσουκαλας στο κεντρο του πας?
-
Ο ace σας έφταιγε που είπε ότι δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή και τον φάγατε,τώρα που το βλέπετε και εσείς οτο δεν θα πάρει παίκτη τι λέτε?650000 ο σουηδός που νομίζει ότι η μεγάλη περιοχή έχει ναρκες και δεν κάνει έξοδο και 700000 ο σαμπο?γελάνε και τα πλακάκια στα ντουζ της τουμπας
-
Ο ace σας έφταιγε που είπε ότι δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή και τον φάγατε,τώρα που το βλέπετε και εσείς οτο δεν θα πάρει παίκτη τι λέτε?650000 ο σουηδός που νομίζει ότι η μεγάλη περιοχή έχει ναρκες και δεν κάνει έξοδο και 700000 ο σαμπο?γελάνε και τα πλακάκια στα ντουζ της τουμπας
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙνα
Οταν λεμε οτι η χρονια θα ναι δύσκολη και θα πρεπει να στηρίξουμε θα πρεπει να καταλαβαίνουμε τι λεμε και οχι να ναι λογια
Αυτο σημαινει δύσκολη
Ήττες κλπ
Δεν το δα το ματς δεν ειναι δύσκολο μα φανταστώ βεβαια
Και για μενα 1 2 έπρεπε να ναι πιο έμπειροι αλλα κπ όπως π Σουηδός δεν ήρθανε
Επίσης ο τσιμεροτ που στα 20 λεπτά με Ξάνθη μου φάνηκε πολυ ώριμος τραυματίστηκε
Νομιζω οτι ήρθαν ολοι μαζι και αργα συν τραυματισμούς κομβικών παικτών τσιμεροτ χαριση ναι μας μπέρδεψαν κυριως τον τουντορ
Δεν πιστευω να μην παρουμε φορ , αλλα καλο ειναι αν δεν πάρουνε η καν να παρουμε να βγει π´´´´´´ φρανκ μα εξηγήσει το και πως αναλυτικά για φετος
Αυτο σημαινει δύσκολη
Ήττες κλπ
Δεν το δα το ματς δεν ειναι δύσκολο μα φανταστώ βεβαια
Και για μενα 1 2 έπρεπε να ναι πιο έμπειροι αλλα κπ όπως π Σουηδός δεν ήρθανε
Επίσης ο τσιμεροτ που στα 20 λεπτά με Ξάνθη μου φάνηκε πολυ ώριμος τραυματίστηκε
Νομιζω οτι ήρθαν ολοι μαζι και αργα συν τραυματισμούς κομβικών παικτών τσιμεροτ χαριση ναι μας μπέρδεψαν κυριως τον τουντορ
Δεν πιστευω να μην παρουμε φορ , αλλα καλο ειναι αν δεν πάρουνε η καν να παρουμε να βγει π´´´´´´ φρανκ μα εξηγήσει το και πως αναλυτικά για φετος
Το μονο που με παρηγορει ειναι πως η μονη σχεση που εχω με ποδοσφαιρο ειναι να το βλεπω και ολοι εκει μεσα ξερουν καλυτερα.
Ετσι η μη αποκτηση φορ, μπακ και δημιουργικού χαφ μονο στα δικα μου ματια φανταζει παράλογη. Το οτι περυσι παλι ειχαμε παρομοια, δεν λεω τα ιδια καθοτι ειμαι απλος θεατής, ειναι τυχαιο και οι δυο περιοδοι δεν συγκρίνονται μεταξυ τους.
Αλλα το μονο βεβαιο ειναι πως η χρονια ξεκινησε οπως τελειωσε.
κριμα κριμα κριμα κριμα.
Ετσι η μη αποκτηση φορ, μπακ και δημιουργικού χαφ μονο στα δικα μου ματια φανταζει παράλογη. Το οτι περυσι παλι ειχαμε παρομοια, δεν λεω τα ιδια καθοτι ειμαι απλος θεατής, ειναι τυχαιο και οι δυο περιοδοι δεν συγκρίνονται μεταξυ τους.
Αλλα το μονο βεβαιο ειναι πως η χρονια ξεκινησε οπως τελειωσε.
κριμα κριμα κριμα κριμα.
Τα πλακάκια γελάνε επειδη κρινουμε παίκτες που δεν εχουν προσαρμοστεί ακόμαblackjack80 έγραψε:Ο ace σας έφταιγε που είπε ότι δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή και τον φάγατε,τώρα που το βλέπετε και εσείς οτο δεν θα πάρει παίκτη τι λέτε?650000 ο σουηδός που νομίζει ότι η μεγάλη περιοχή έχει ναρκες και δεν κάνει έξοδο και 700000 ο σαμπο?γελάνε και τα πλακάκια στα ντουζ της τουμπας
8 εκ συμβόλαιο ο λεβαντόφσκι κ αρχισε να παιζει μετα τον νοέμβριο
Δάκρυσαν απο τα γελια οι ντουζιερες του allianz arena
Asimos έγραψε: Ετσι η μη αποκτηση φορ, μπακ και δημιουργικού χαφ μονο στα δικα μου ματια φανταζει παράλογη.
Απ ότι έδειξε χτες στη συνέντευξη τύπου κι ο Τούντορ έδειξε να μην καταλαβαίνει
γιατί δεν έχει επιθετικό εδώ κι ένα μήνα
Το οτι περυσι παλι ειχαμε παρομοια,
και πέρυσι και πρόπερσυ...