Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
γιατι να ανοίξεις τοπικ ρε συ ρομαν; ο κωστίκος έχει; ο άλλος ο προ-περυσινός με τα μαύρα γυαλιά στο στρογγυλό τραπέζι; αυτοί γιατί να μην εχουν το τοπικ τους;
Ρε εδώ δεν ανοίγει τοπικ για τη ναραμου της μπουτίκ και θα ανοίξει του Λίνο με το σγουρό το μαλί που θα κάμνει βόλτα (σκαουτιν στα ολλανδικά) στην Κόπα καμπάνα. Που βαδιζει ο κόσμος θεμου!
Μας εχετε πρηξει με τη Ναραμου.Ετσι η Ναραμου αλλιως η Ναραμου (ονομα κι αυτο) .Τουλαχιστον βαλτε μια φωτο να δουν κι αλλοι πως ειναι.Οχι οτι με νοιαζει εμενα τους μακρινους σκεφτομαι.
K_geo έγραψε:γιατι να ανοίξεις τοπικ ρε συ ρομαν; ο κωστίκος έχει; ο άλλος ο προ-περυσινός με τα μαύρα γυαλιά στο στρογγυλό τραπέζι; αυτοί γιατί να μην εχουν το τοπικ τους;
Δώστε Τοπικ στα στελέχη της ΠΑΕ τι κοινωνικός ρατσισμός Είναι αυτός ????
Να κάνουμε κ ένα για εκείνον τον κλασικό αιώνιο τύπο Πάλε-Παλατακι μουστακακι χρυσό δόντι
"Σάντουιτς πατατάκια σπορακι παιδιά !!!"
εγώ βλέπω ότι πήραμε 10 παίχτες και οι καλύτεροί μας είναι η προπέρσινη u20
πήραμε 10 παίχτες και οι καλύτεροί μας είναι ο πέλκας, ο κίτσιου και ο κάτσε
αυτός ο σάμπο είναι για μικρή ομάδα και ο ροντρίγκεζ είναι ο νέος μπιπ-μπιπ
η ομάδα είναι με ΕΝΑΝ τεχνίτη (πέλκας) και από κει και πέρα το χάος
3 χρόνια τώρα ζηλεύουμε παιχτάκια όπως ο τσάβεζ, ο μαρτίνεζ, ο αμπντούν, ο ντε μπλάσις, ο μαρσελίνιο και ο ούμπιντες
πάλι με κλειστές άμυνες θα παίζουμε και δε θα μπορούμε να τις διασπάσουμε
δεν ξέρω αν τελευταία μέρα των μεταγραφών πάρουμε 2-3 ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ και αλλάξει το πράγμα,
δεν ξέρω αν ο τούντορ βγάλει μαγικό ραβδάκι και τους μεταλλάξει σε ομαδάρα
δε με νοιάζει αν αυτός που βρήκε τους παίχτες λέγεται άρνεσεν ή φούφουτος
η αλήθεια είναι ότι εκτός τον ζάιρο και ίσως και τον τσίμιροτ, κανένας από τις μεταγραφές δε φαίνεται να είναι επιπέδου ΠΑΟΚ και άνω
Τον Αντώνη τον είδαμε; Ο Λεοβατς σε χάλασε; Ο Τσίμιροτ τραυματίστηκε, ο Ζαιρο έχει δείξει καλά στοιχεία, ο Σαμπο είναι ακόμα εντελώς εκτός ομάδας, τον Όλσεν θα τον κρίνουμε μετά τα Χριστούγεννα προσωπικά
Θεωρώ, προσωπικά, ότι Όλσεν, Τσίμιροτ, Λεοβατς, Μαλεζάς και σε κάποιο καιρό Χαρισης είναι για βασικοί. Ζαιρο δεν είμαι σίγουρος, και Σαμπο είναι ερωτηματικό, αν και τον πιστεύω σωματικά πολύ
Άσχετα απ το επικοινωνιακό <<πακετάρισμα>> των μεταγραφών πρέπει να καταλάβουμε όλοι
ότι όλοι ανεξαιρέτως που ήρθαν (με εξαίρεση τον Μαλεζά) είναι ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ.
Αν πιάσουν οι 2-3 απ αυτούς που ήρθαν θα μιλάμε για θρίαμβο.