Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Igor τι ηταν αυτο με τον Τζιωλη στοπερ? Ακυρωνεις Μαλεζα, Τζαβελλα για να παιξει ο Σαμπο? Απο που κι ως που? Ελαμψε στις προπονησεις?
συνεχισες τα ιδια λαθη...ανετοιμοι ποδοσφαιριστες στην ενδεκαδα και πειραματισμοι...
θα μαθεις αλλα θα χασουμε αρκετους βαθμους
θα μαθεις αλλα θα χασουμε αρκετους βαθμους
Φίλε μου zissos, το τρίμπαλο δεν το φάγαμε επειδή μας έλειψε ο Κλάους. 
Για την δουλειά του ελπίζω να έχετε δίκιο γιατί για 2ο συνεχόμενο ματς δεν είδα αυτοματισμούς. Ίσως με τον καιρό.
Από κει και πέρα, με ανησυχεί το "κάψιμο" του Μάλε και του Κοροβέση.

Για την δουλειά του ελπίζω να έχετε δίκιο γιατί για 2ο συνεχόμενο ματς δεν είδα αυτοματισμούς. Ίσως με τον καιρό.
Φαντάζομαι ότι όλοι είστε στις προπονήσεις και βλέπετε, και άρα με βάση αυτό κρίνετε. ...
Δεύτερη φορά που δεν βοηθά ο αγώνας την ομάδα. Δεν σου δίνει καθαρό πέναλτυ, τους κλείνεις στα είκοσι μέτρα, χάνεις φάσεις, δεν μπαίνει μέσα με τίποτα...
Ξεκίνα το βήτα και τρως γκολ, φάρσα...
Και για τα καθαρά ατομικά λάθη, φταίει αποκλειστικά αυτός. Μάλιστα.
Μήπως είναι λίγο νωρίς;
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Δεύτερη φορά που δεν βοηθά ο αγώνας την ομάδα. Δεν σου δίνει καθαρό πέναλτυ, τους κλείνεις στα είκοσι μέτρα, χάνεις φάσεις, δεν μπαίνει μέσα με τίποτα...
Ξεκίνα το βήτα και τρως γκολ, φάρσα...
Και για τα καθαρά ατομικά λάθη, φταίει αποκλειστικά αυτός. Μάλιστα.
Μήπως είναι λίγο νωρίς;
Η αληθεια ειναι οτι η ομαδα στα διαστηματα που επαιξε μπαλα ηταν καλη και πως την κρεμασαν καθαρα προσωπικες μαλακιες των παικτων με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ λαθη
ωστοσο χρεωνεται σαν λαθος τις επιλογες των συγκεκριμενων παικτων να παιξουνε ενω ακομα δεν εχουν πρωτοερθει.Π.χ δεν καταλαβαινω τι παραπανω προσφερει ο Σαμπο απ'τον Σαββιδη(τουλαχιστον σε αυτη την φαση ελπιζω).Καλυτερα να παιζε ο Τζιολης κεντρο και τα center back να ταν η τριαδα του προηγουμενου παιχνιδιου.Δεν καταλαβαινω για πιο λογο να γινουν αλλαγες ενω οι παικτες οι καινουριοι παικτες ειναι τοσο ανετοιμοι
ωστοσο χρεωνεται σαν λαθος τις επιλογες των συγκεκριμενων παικτων να παιξουνε ενω ακομα δεν εχουν πρωτοερθει.Π.χ δεν καταλαβαινω τι παραπανω προσφερει ο Σαμπο απ'τον Σαββιδη(τουλαχιστον σε αυτη την φαση ελπιζω).Καλυτερα να παιζε ο Τζιολης κεντρο και τα center back να ταν η τριαδα του προηγουμενου παιχνιδιου.Δεν καταλαβαινω για πιο λογο να γινουν αλλαγες ενω οι παικτες οι καινουριοι παικτες ειναι τοσο ανετοιμοι
Απλά γιατί πρέπει να παίξουν, και μόνο η σουπαλίγδα προσφέρεται για προετοιμασία μια και τα Ευρωπαϊκά 'ήταν νοκ άουτ 

Με ένα οποιδήποτε φορ θα κρατούσαμε την μπάλα πολύ περισσότερο στο δικό τους μισό, αφού οι επιθέσεις μας θα είχαν σημείο αναφοράς και θα υπήρχαν χώροι. Μπορεί να μην τρώγαμε και κανένα, μπορεί να βάζαμε και 2-3. Μπορεί και όχι. Πάντως σέντρες και πάσες στο πουθενά όλο το παιχνίδι, δεν θα κάναμεDC έγραψε:Φίλε μου zissos, το τρίμπαλο δεν το φάγαμε επειδή μας έλειψε ο Κλάους.
- kataramenos5
- aisiodoksos
Ψηλε σημερα το εχασες λιγακι αλλα καταλαβαινω το τι κανεις και γιατι το κανεις..προσωπικα ειμαι μαζι σου γιατι πιστευω οτι κανεις πολυ καλη δουλεια και οτι αυτο θα βγει στο γηπεδο τους επομενους μηνες.
πλακα πλακα η αμυνα λειτουργησε πολυ πιο οργανωμενα και ηρεμα... κριμα που το αποτελεσμα δεν βοηθαει στο να εχει θετικο αποτελεσμα η αλλαγη αυτη.
ματιασμενο σε εχουν τουντορ. ΠΑΟΚ εισαι θα μου πεις, λογικο.
μη μασας, συνεχισε.
ματιασμενο σε εχουν τουντορ. ΠΑΟΚ εισαι θα μου πεις, λογικο.
μη μασας, συνεχισε.
- kataramenos5
Περα απ τη πλακα εχω την εντυπωση οτι προσπαθουμε να "καψουμε" τη χρονια απ την αρχη ωστε να χτισουμε κατι χωρις πιεση.Καποια πραγματα δε μπορω να τα εξηγησω αλλιώς.
Αν είχε κάνει δυο νίκες, τον Δεκέμβριο, μετά δύο τρεις ήττες, θα κατέβαιναν συλλαλητήριο για να φύγει
Συμφωνώ καταραμένε, ότι όσο πιο νωρίς βγάλεις αδυναμίες, τόσο περισσότερο χρόνο έχεις να τις βελτιώσεις
Και χαίρομαι πολύ, που δεν θα μας υπολογίζει κανένας πλέον
Συμφωνώ καταραμένε, ότι όσο πιο νωρίς βγάλεις αδυναμίες, τόσο περισσότερο χρόνο έχεις να τις βελτιώσεις
Και χαίρομαι πολύ, που δεν θα μας υπολογίζει κανένας πλέον
δε φταίει ο τούντορ όταν τα γκολ που τρώμε είναι προσωπικά λάθη
όταν παίζει τόσα ματς χωρίς σέντερ φορ
έλεος
όταν παίζει τόσα ματς χωρίς σέντερ φορ
έλεος
- koylispontios
Δεν τον βλέπω να τρώει μελομακάρονα στην Σαλόνικα.
Με 3-5-2 ή 3-4-2-1 ή 3-7-0 ΔΕΝ γ@μησε καμιά ομάδα.
Ξέρω,ξέρω η Γιουβέντους και μπλα μπλα μπλα.........
Η ΡΕΑΛ?Η ΜΠΑΡΤΣΑ?ΗΤΣΕΛΣΗ?Η ΑΡΣΕΝΑΛ?Η ΛΙΩΝ? Η ΠΟΡΤΟ?Η ΜΠΑΓΕΡ?............
Μάλλον όλοι αυτοί είναι λακαμάδες και εμείς οι προφέσορες του ποδοσφαίρου.
Με 3-5-2 ή 3-4-2-1 ή 3-7-0 ΔΕΝ γ@μησε καμιά ομάδα.
Ξέρω,ξέρω η Γιουβέντους και μπλα μπλα μπλα.........
Η ΡΕΑΛ?Η ΜΠΑΡΤΣΑ?ΗΤΣΕΛΣΗ?Η ΑΡΣΕΝΑΛ?Η ΛΙΩΝ? Η ΠΟΡΤΟ?Η ΜΠΑΓΕΡ?............
Μάλλον όλοι αυτοί είναι λακαμάδες και εμείς οι προφέσορες του ποδοσφαίρου.
Δεν ειναι κατι πολυπλοκο η σκοτεινο. Απλως δεν καταλαβε καποια πραγματα και 2 -3 μηνες τωρα δεν του τα εξηγήσανε.
Θα μαθει αργα αλλα δυστυχως ο ΠΑΟΚ δεν ειναι πολυ των αποτυχημενων πειραματων.
Θα μαθει αργα αλλα δυστυχως ο ΠΑΟΚ δεν ειναι πολυ των αποτυχημενων πειραματων.