cellophan έγραψε:
Τέλος, είχα παλιά μια φίλη, που μια ζωή τα έφτιαχνε με μ@λ@κες. Υποστήριζε πως είχε τον μαλακομαγνήτη και τους τραβούσε. Μέχρι σήμερα, δεν την έχω πιστέψει. Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα μου. Μόνο στον ΠΑΟΚ συμβαίνουν αυτά με τέτοια στχνότητα και γίνονται τέτοια παιχνίδια. Πάντα έχουμε δικαιολογίες και τον δικό μας προσωπικό μαγνήτη. Μέχρι σήμερα δεν μας έχω πιστέψει, όπως και τη φίλη μου. Η αλήθεια μάλλον είναι κάπου στη μέση.
Αυτό που συμβαίνει μ' αυτή την ομάδα τόσα χρόνια άνετα μπορεί να οδηγήσει κάποιον προληπτικό και μη να μιλάει για γκαντεμιά , αγιασμούς κλπ. Και στο μπάσκετ παλιά τα ίδια συνέβαιναν. Βέβαια οι πιο σοβαροί που δεν πιστεύουν σ'αυτά αντιλαμβάνονται πως η τύχη πάει με το δυνατό και τον ικανό. Γι'αυτό και το Σάντος τον χαρακτήριζαν τυχερό. Γιατί είχε την ικανότητα ,παρά το αντιποδόσφαιρο ,να παίρνει αυτό που θέλει. Και είχαμε βάλει τότε με το Μπακαγιόκο κυρίως καμιά δεκαριά γκολ στα τελευταία λεπτά.
Ας αφήσουμε λοιπόν τις δικαιολογίες και ας δούμε τι δεν κάνουμε σωστά. Πάντως δε θα ήθελα να είμαι στη θέση του Σαββίδη.