Pas Giannena - Π.Α.Ο.Κ., 30/08, 21.30, NS1 & HD

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Re: Pas Giannena - Π.Α.Ο.Κ., 30/08, 21.30, NS1 & HD

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Thanix έγραψε:
Φοίνικας έγραψε:
Φοίνικας έγραψε:Η νίκη είναι απαραίτητη αλλιώς μπαίνουμε σε περιπέτειες.
Πάμε για το πρώτο διπλό σε μια δύσκολη έδρα κι ενώ δεν έχουμε ακόμα διπλό πουθενά φέτος!
Κανείς άλλος που θέλει διευκρίνηση;
Δυστυχώς άρχισαν ήδη τα όργανα.
Πρέπει όμως να συνεχίσουμε στον πολύ δύσκολο δρόμο που επιλέξαμε.
Εγώ θέλω πάλι διευκρίνιση...
Τι περιπέτειες?
Διάβασε όλο το νήμα.
Δεν εννοώ περιπέτειες στη συγκομιδή βαθμών, μιλάω για την ατμόσφαιρα που βλέπω να διμιουργείται.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Μηπως να σταματήσεις τις επικλησεις στις ηλικιες κλπ, και στο τι καταλαβαινουμε,
γτ καλλιστα αυτο με την ηλικια μπορει να χρησιμοποιηθεί και αναποδα.. ;)
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

simba έγραψε:Μηπως να σταματήσεις τις επικλησεις στις ηλικιες κλπ, και στο τι καταλαβαινουμε,

Για να μη σε προσβάλλω το έγραψα. Ως πιο έξυπνος τότε για σένα.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ηρεμα-ηρεμα!!
να κανουμε κριτικη αναλογος τον στοχο που εχουμε!!
εγω ειμαι σιγουρος οτι ο Τουντορ θα κανει ομαδα αλλα μεσα απο λαθη δικα του οπως σημερα με Τζιολη, με προσθηκες που θα χρειαστει τον γεναρη και μιλαμε πια για παικτες εμπειρους και οχι ταλεντα και φυσικα μεσα απο την υπομονη που χρειαζεται απο τον κοσμο...
το προτζεκτ του Αρνεσεν με οτι ταλεντο κυκλοφορει σε παικτες και προπονητη ειναι δυσκολο...μα παρα πολυ δυσκολο...θελει και εμπειρια το πραμα...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Black&White έγραψε:
simba έγραψε:Μηπως να σταματήσεις τις επικλησεις στις ηλικιες κλπ, και στο τι καταλαβαινουμε,

Για να μη σε προσβάλλω το έγραψα. Ως πιο έξυπνος τότε για σένα.
Γεια σου ρε μαγκα παλιε θυμοσοφε..
Γυρνα τωρα απτο αλλο πλευρο και συνεχισε να κανεις το μαγκα στους χανους στα καφενεια..
Εδω δε μετρανε αυτα..

Anw, απο προχθες φανηκε οτι εισαι αναξιος συνομιλητης και τσάμπα τα πλήκτρα π πατησα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Κυρ 30 Αύγ 2015, 22:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Η στήριξη στα δύσκολα που λέγαμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gimnistis την Κυρ 30 Αύγ 2015, 22:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Athens έγραψε:ηρεμα-ηρεμα!!
να κανουμε κριτικη αναλογος τον στοχο που εχουμε!!
εγω ειμαι σιγουρος οτι ο Τουντορ θα κανει ομαδα αλλα μεσα απο λαθη δικα του οπως σημερα με Τζιολη, με προσθηκες που θα χρειαστει τον γεναρη και μιλαμε πια για παικτες εμπειρους και οχι ταλεντα και φυσικα μεσα απο την υπομονη που χρειαζεται απο τον κοσμο...
το προτζεκτ του Αρνεσεν με οτι ταλεντο κυκλοφορει σε παικτες και προπονητη ειναι δυσκολο...μα παρα πολυ δυσκολο...θελει και εμπειρια το πραμα...
Ο Τζιόλης μου άρεσε εκεί πέρα, καθαρή φάση δεν φάγαμε!
Τώρα, το πρότζεκτ του Άρνεσεν, είναι σαφώς πάρα πολύ δύσκολο, αλλά δεν είναι ότι μαζέψαμε κι ότι ταλέντο κυκλοφορεί. Μέχρι τώρα, στοιχήματα μαζεύουμε.
black death

Δημοσίευση από black death »

Να δεχτώ ότι αν είχες φορ να τον αισθανθεί λίγο ο αντίπαλος θα είχες κάνει κάνα γκολ στο πρώτο ημίχρονο.
Να δεχτώ ότι αν δεν έκανε λακαμία ο Όλσεν και είχες άμυνα καλή, δεν θα έμενες πίσω στο σκορ ποτέ.
Αλλά ο κόσμος που εκείνη την ώρα θέλει να βουτήξει μέσα στην τηλεόραση και να μπει μέσα (για να μην πω για όσους ήταν γήπεδο), δεν μπορεί να βλέπει κατεβασμένα κεφάλια, ούτε στο 2-0. Έλεος πια ...κακομαθημένα!
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Με μέσο όρο ηλικίας κοντά στα 23 αυτά είναι αναμενόμενα.
Macho

Δημοσίευση από Macho »

Πραγματικά, για δεύτερη φορά, αναφέρω πως μερικοί εδώ μέσα έχετε την πλήρη εκπομπή θετικής ενέργειας από εμένα. Θλίβομαι με το πόση μεγάλη ανάγκη διαθέτετε ώστε να παρουσιαστείτε ως ειδήμονες σε κάθε στραβό αποτέλεσμα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ.
Αν θεωρείτε πως η ομάδα αυτή αξίζει ΚΡΑΞΙΜΟ είδατε άλλο παιχνίδι. Σας εύχομαι να βρείτε ηρεμία την καθημερινότητά σας.
Ανάλυση, στο νέο τόπικ.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Προσωπικα θα στηριξω την ομαδα. Οι ηττες σε τετοιες εδρες και η αντιμετωπιση τετοιων ομαδων ειναι λαθη που θα κανουν καλο στην ομαδα.
Καθε εμποδιο για καλο.

υγ. μονο εγω προσεξα οτι η μπαλα χοροπηδουσε εκνευριστικα σ αυτο το ξεροχώραφο ?
φτιαξτε το επιτελους γαμω την κωλοπολη σας ( χωρις παρεξηγηση ΠΑΟΚτσηδες των Ιωαννινων. )
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

ο ΠΑΟΚ σημερα ηταν παρα πολυ καλος αλλα χωρις σεντερ φορ και δεχτηκε γκολ που μπαινουν μια φορα στα χιλια χρονια
5 κλασικες ευκαιριες για γκολ που και ο σαλπιγγιδης να ηταν μια θα εβαζε
με κλαους σημερα θα ειχαμε κερδισει για πλακα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Gimnistis έγραψε:Η στήριξη στα δύσκολα που λέγαμε...
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Άντε να ανοίξει το τόπικ να ξεσαλώσουμε :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

cellophan έγραψε:
Τέλος, είχα παλιά μια φίλη, που μια ζωή τα έφτιαχνε με μ@λ@κες. Υποστήριζε πως είχε τον μαλακομαγνήτη και τους τραβούσε. Μέχρι σήμερα, δεν την έχω πιστέψει. Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα μου. Μόνο στον ΠΑΟΚ συμβαίνουν αυτά με τέτοια στχνότητα και γίνονται τέτοια παιχνίδια. Πάντα έχουμε δικαιολογίες και τον δικό μας προσωπικό μαγνήτη. Μέχρι σήμερα δεν μας έχω πιστέψει, όπως και τη φίλη μου. Η αλήθεια μάλλον είναι κάπου στη μέση.
Αυτό που συμβαίνει μ' αυτή την ομάδα τόσα χρόνια άνετα μπορεί να οδηγήσει κάποιον προληπτικό και μη να μιλάει για γκαντεμιά , αγιασμούς κλπ. Και στο μπάσκετ παλιά τα ίδια συνέβαιναν. Βέβαια οι πιο σοβαροί που δεν πιστεύουν σ'αυτά αντιλαμβάνονται πως η τύχη πάει με το δυνατό και τον ικανό. Γι'αυτό και το Σάντος τον χαρακτήριζαν τυχερό. Γιατί είχε την ικανότητα ,παρά το αντιποδόσφαιρο ,να παίρνει αυτό που θέλει. Και είχαμε βάλει τότε με το Μπακαγιόκο κυρίως καμιά δεκαριά γκολ στα τελευταία λεπτά.
Ας αφήσουμε λοιπόν τις δικαιολογίες και ας δούμε τι δεν κάνουμε σωστά. Πάντως δε θα ήθελα να είμαι στη θέση του Σαββίδη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”