52.Erik Sabo
-
Re: 52.Erik Sabo
Μανιακέ ο παίχτης έχει τα γνωστά στοιχεία που αχρηστεύονται τελείως όταν παίζει χαφ σε παιχνίδι κατοχής με τον αντίπαλο κλεισμένο πίσω.
Βρείτε του άλλη θέση ή χρησιμοποιήστε τον στοχευμένα σε παιχνίδια με περισσότερο χώρο πριν είναι αργά.
Βρείτε του άλλη θέση ή χρησιμοποιήστε τον στοχευμένα σε παιχνίδια με περισσότερο χώρο πριν είναι αργά.
Ή απλά δεν κάνει γι αυτό το επίπεδο.
Αυτό το πράγμα, που θέλουμε ''ειδικούς'' παίχτες δεν μπορώ να το καταλάβω.
-
Αν δεν κάνει να μην ξεκινάει βασικός.Φοίνικας έγραψε:Ή απλά δεν κάνει γι αυτό το επίπεδο.
Αλλά δεν έχει σημασία αν κάνει ή δεν κάνει. Πρέπει να τον χρησιμοποιείς κατάλληλα για να πάρεις το 100% απ' αυτόν. Αυτή τη στιγμή γίνεται το αντίθετο.
Ξυλοκόπος, 2-3 κίτρινες εύκολα τις έτρωγε σήμερα απορώ πως τις γλίτωσε έτσι που έπαιζε συνέχεια με τα χέρια
Τέτοιες μεταγραφές νόμιζα ότι θα κόβονταν με τη φυγή του Ζήση
Τέτοιες μεταγραφές νόμιζα ότι θα κόβονταν με τη φυγή του Ζήση
Για βασικός δεν είναι σίγουρα.
Στα δύο αυτά ματς δεν έχει κάνει τίποτα και φαίνεται ότι το επίπεδό του είναι χαμηλό.
Το σύστημα δεν θα προσαρμοστεί στον παίχτη,
Στα δύο αυτά ματς δεν έχει κάνει τίποτα και φαίνεται ότι το επίπεδό του είναι χαμηλό.
βραχυκυκλώνει εύκολα όταν έχει την μπάλα στα πόδια...
σε αυτό βέβαια φταίει και το οτι δεν υπάρχουν αυτοματισμοί ακόμα
δεν βρίσκονται εύκολα οι παίχτες.. έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον...
ελπίζω να μην απόκτησε κανα κόμπλεξ χωρίς επιστροφή απο το σημερινό του παιχνίδι...
σε αυτό βέβαια φταίει και το οτι δεν υπάρχουν αυτοματισμοί ακόμα
δεν βρίσκονται εύκολα οι παίχτες.. έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον...
ελπίζω να μην απόκτησε κανα κόμπλεξ χωρίς επιστροφή απο το σημερινό του παιχνίδι...
Ειναι απ τις κλασσικες περιπτωσεις,που κανει ενα καλο ματς απεναντι μας και τον παιρνουμεAlastor έγραψε:Πως ηρθε αυτος ο παικτης στον ΠΑΟΚ ακομα δεν καταλαβα
-
Βασικα ειναι ΧΕΣΜΕΝΟΣ. Εγω ακομα πιστευω οτι δεν ειναι κακος παιχτης, αλλα πρεπει να ξεψαρωσει γρηγορα. Εντωμεταξυ πως ειχε τοσο θρασος στα μεταξυ μας παιχνιδια και τωρα ειναι αλλος παιχτης, δεν μπορω να το καταλαβω.
Ενταξει μαγκες με 2 ασχημα παιχνιδια τον βγαλατε οτι δεν κανει..Δεν εχει δειξει τιποτα μεχρι στιγμης,αλλα ειμαι διατεθειμενος να του δωσω χρονο.Αλλωστε,το παιδι ουτε αγγλικα δεν ξερει..Ειναι καινουργιος σε ενα αγνωστο περιβαλλον..
Κόλλησε και ο Φρανκ από τον Ζήση...Pablito έγραψε:Ειναι απ τις κλασσικες περιπτωσεις,που κανει ενα καλο ματς απεναντι μας και τον παιρνουμεAlastor έγραψε:Πως ηρθε αυτος ο παικτης στον ΠΑΟΚ ακομα δεν καταλαβα
-
Δεν χρειάζεται να προσαρμοστεί το σύστημα. Κάνε το 0-1 και βάλ' τον μέσα με χώρους, να τους κάνει άλογα, ή να κερδίσει φάουλ, κάτι...Φοίνικας έγραψε:Για βασικός δεν είναι σίγουρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Κυρ 30 Αύγ 2015, 22:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Panos Fanfaras
Πολύ κακός σήμερα αλλά θεωρώ πολύ άδικη την επίθεση προς το πρόσωπο του, λες και η υπόλοιπη ομάδα πετούσε και αυτός μας έκαψε. Νομίζω ότι έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες από αυτά που έχει δείξει και το βασικό του πρόβλημα είναι η προσαρμογή και η ψυχολογία του
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk