Pas Giannena - Π.Α.Ο.Κ., 30/08, 21.30, NS1 & HD
Re: Pas Giannena - Π.Α.Ο.Κ., 30/08, 21.30, NS1 & HD
Το γεγονός ότι μας ΔΙΕΣΥΡΕ μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο δεκαετίας 80', πρέπει να προβληματίσει πολλούς μέσα στον ΠΑΟΚ
Τώρα τι χρειάζεται αυτό;MANIAKOS έγραψε:Ο μάρτης να ναι καλα
Ο γχ τι ρήτρα εχει;
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- Black&White
Αν είναι στημένο γιατί να μοντάρω ομάδα;ron-swanson έγραψε:Παιδες ολα καλα πανε, δουλεια γινεται. Το πρωταθλημα ετσι κι αλλιως ειναι στημενο, οποτε ο πρωτος στοχος ειναι το μονταρισμα της ομαδας.
pilotos έγραψε:Τώρα τι χρειάζεται αυτό;MANIAKOS έγραψε:Ο μάρτης να ναι καλα
Ο γχ τι ρήτρα εχει;
Καλυτερ μη με σχολιάζεις σημερα εισαι θολωμένος και δεν καταλαβαίνεις
Το ποστ του ναβι συνεχίζω
Καλύτερα ξεγυμνωμα νωρίς, παρά αργά.
Η ΠΑΕ να απαιτήσει να μην πιάσει ξανά μικρόφωνο ο εμετικός,
Η ΠΑΕ να απαιτήσει να μην πιάσει ξανά μικρόφωνο ο εμετικός,
-
Για να παρεις την 2η θεση και να βγεις στο Τσαμπιονς Λιγκ.Black&White έγραψε:Αν είναι στημένο γιατί να μοντάρω ομάδα;ron-swanson έγραψε:Παιδες ολα καλα πανε, δουλεια γινεται. Το πρωταθλημα ετσι κι αλλιως ειναι στημενο, οποτε ο πρωτος στοχος ειναι το μονταρισμα της ομαδας.
Μετά το σημερινό, η Ντόρτμουντ έχει χάσει τον ύπνο της ......
- Black&White
MANIAKOS έγραψε:Ο μάρτης να ναι καλα
Ο γχ τι ρήτρα εχει;
Πακέτάκι με Βρύζα -Αμπντούν;

Μπορείς να βρεις με ενάμιση χαρτί που λένε ότι πήραμε, θα πάρουμε, ξέρω εγώ Lucas? Εγώ λέω δεν μπορείς ούτε με πέντε. Πέρασε κανενός από το μυαλό του πως me Lucas ίσως είχαμε 6 βαθμούς, λιγότερες κάρτες και σφίξιμο? Ας προσέχαμε και όχι απαραίτητα φέτος.
Στις ποσες φορες αν το πεις πιστευεις οτι θα φυγουν οι συγκεκριμενοι,τσιριγώτης έγραψε:Ας γίνω γραφικός, ομάδα με τζιολη και τζαβελλα βασικούς δεν πάει πουθενά
για να ξερουμε κ μεις...
Ασε π ο Τζαβελλας σημερα το μανια δε θα τον αφηνε καν να σηκωθει, οχι οπως ο κοστα π πήγε μπροστα του και μονο σκαμνακι δε τουκανε...
Μη μιλησω κ για το 3ο γκολ π δεν τραβηχτηκε γ το οφσαιτ οπως ο βιτορ..
Η π εβλεπε την μπαλα ν περναει απο πανω του σε μια αλλη φαση..
Ελεγα εγω ο χαζος για τις παλινωδιες του στις αντεπιθέσεις και μου λεγανε καποια παιδιά για τις τρομερες του τοποθετησεις..
Ξέρεις πόσα κλαρίνα έκανε πέρσι η Ντόρτμουντ;DC έγραψε:Μετά το σημερινό, η Ντόρτμουντ έχει χάσει τον ύπνο της ......
Ειλικρινα υπαχουν ορισμενοι που μπορει και να πιστευουν οτι για την κατασταση της ομάδος ευθύνονται περισσότερο οι οπαδοί που δυσανασχετουν απο τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές ή τη διοικηση.
Την ίδια ευθιξια όμως δεν είδα να την έχουν όταν όλοι πανηγυρίζαν και πετουσαν στα σύννεφα για την 5άρα.(ΟΣΟ προβλημα δημιουργεί η υπερβολική ΓΚΡΙΝΙΑ αλλο ΤΟΣΟ δημιουργει και η υπερβολική ΧΑΡΑ)Αλλα μυαλό δε βάζουμε.
ΥΓ; Αλλη μια χρονιά οχι απλά δε νικάει αλλα τρωει 3αρα ο Π.Α.Ο.Κ. μας και μαλιστα απο τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ,τι περιμένετε να κανει ο κόσμος δηλαδή????Και να είστε σίγουροι οτι ο καθε ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ δε θα γίνει καλυτερος αμυντικός επειδη απλως δεν τον κραζουμε και ουτε αγαπαμε τον ΠΑΟΚ λιγοτερο απο τους υπόλοιπους.

Την ίδια ευθιξια όμως δεν είδα να την έχουν όταν όλοι πανηγυρίζαν και πετουσαν στα σύννεφα για την 5άρα.(ΟΣΟ προβλημα δημιουργεί η υπερβολική ΓΚΡΙΝΙΑ αλλο ΤΟΣΟ δημιουργει και η υπερβολική ΧΑΡΑ)Αλλα μυαλό δε βάζουμε.
ΥΓ; Αλλη μια χρονιά οχι απλά δε νικάει αλλα τρωει 3αρα ο Π.Α.Ο.Κ. μας και μαλιστα απο τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ,τι περιμένετε να κανει ο κόσμος δηλαδή????Και να είστε σίγουροι οτι ο καθε ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ δε θα γίνει καλυτερος αμυντικός επειδη απλως δεν τον κραζουμε και ουτε αγαπαμε τον ΠΑΟΚ λιγοτερο απο τους υπόλοιπους.

26 σελίδες στις ήττες, 5-6 στις νίκες...
έτσι είναι η μπάλα. Όλοι μαθαίνουν και η ομάδα μοντάρεται για το δεύτερο γύρο (κακά τα ψέμματα). Πάντως για μένα το πριμ του Σαββίδη ήταν υπερβολικό, και μετά από αυτή την εμφάνιση θα ήθελα να γίνει ανάκληση. MVP ο Πέλκας με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Μοιραίος ο Σάμπο, που δεν ξέρει τι να κάνει στο γήπεδο και έχει πολύ αργή σκέψη. Δεν καταλαβαίνω γιατί παίζει χωρίς να μπει στο κλίμα της ομάδας και στο τέμπο που αγωνίζεται.
έτσι είναι η μπάλα. Όλοι μαθαίνουν και η ομάδα μοντάρεται για το δεύτερο γύρο (κακά τα ψέμματα). Πάντως για μένα το πριμ του Σαββίδη ήταν υπερβολικό, και μετά από αυτή την εμφάνιση θα ήθελα να γίνει ανάκληση. MVP ο Πέλκας με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Μοιραίος ο Σάμπο, που δεν ξέρει τι να κάνει στο γήπεδο και έχει πολύ αργή σκέψη. Δεν καταλαβαίνω γιατί παίζει χωρίς να μπει στο κλίμα της ομάδας και στο τέμπο που αγωνίζεται.
Black&White έγραψε:MANIAKOS έγραψε:Ο μάρτης να ναι καλα
Ο γχ τι ρήτρα εχει;
Πακέτάκι με Βρύζα -Αμπντούν;
Ετσι ..