Pas Giannena - Π.Α.Ο.Κ., 30/08, 21.30, NS1 & HD
Re: Pas Giannena - Π.Α.Ο.Κ., 30/08, 21.30, NS1 & HD
Δεν ξερω ποιοι θα παιξετε αλλά
εκεινο το Μα(ου)νι-α θελω να βγει με κατεβασμενα αυτια στο τελος

εκεινο το Μα(ου)νι-α θελω να βγει με κατεβασμενα αυτια στο τελος

Καλα ρε τι σου φταιει ο μανιας της γειτονιας
Αντι να λεμε ευχαριστω σε κεινους τους ηρωες μανια και αλλα παιδια που οδηγουν τον παπαναστασιακο σε αφανισμο τους βριζουμε κιολας
Ανακαλεσε αμεσως
Κανονικα επρπεπε οι δρομοι γυρω απ το χαριλαου να μετονομαστουν σε
οδος μανια κτλ
Αντι να λεμε ευχαριστω σε κεινους τους ηρωες μανια και αλλα παιδια που οδηγουν τον παπαναστασιακο σε αφανισμο τους βριζουμε κιολας
Ανακαλεσε αμεσως
Κανονικα επρπεπε οι δρομοι γυρω απ το χαριλαου να μετονομαστουν σε
οδος μανια κτλ
-
ο μανιας της γειτονιας δεν πηγε στον γαυρο;χαλασε το ντιλ η τους τον επεστρεψαν δανεικο;
- kataramenos5
che4 έγραψε:Καλα ρε τι σου φταιει ο μανιας της γειτονιας
Ουδέν κακόν αμιγές καλού.Ο Μανιας εβαλε κι αυτος το λιθαρακι του στη κατρακύλα που ακολουθησε και οδηγησε στην καταστροφή της περσινης ομαδας.Σκεφτειτε, αν δε γινοταν αυτο ακομα θα ακουγαμε βαθυ αναστεναγμο στις συνεντευξεις τύπου και η ομαδα θα χε φετος 43 δεξια μπακ και κανενα εξτρεμ.Ολοι στη Τηνο θα μασταν, παρεα με τον Αποστόλη ,μπας και βαλει το χερι Της και γινει κανα θαύμα.Ο Αρνεσεν δε θα ρχοταν στο ΠΑΟΚ.
Για το σημερινό,ξερω σε ποια σαπιλα και ποιο βουρκο(κυριολεκτικα και μεταφορικα σημερα) θα κυλιστώ.Ειμαι σιγουρος οτι σ αυτη τη κ@λοχώρα τιποτα δεν αλλάζει.Πρωταθλήματα και τιτλους ξεχάστε τους.Και τελευταια αγωνιστική να μαι στο +5 θα βρουν τροπο να μου αφαιρεσουν 6 βαθμούς.Παμε λοιπον να φτιαξουμε ομαδα, να χαρούμε μπαλιτσα,να γουσταρουμε στη Τουμπα μας ,να γουσταρουμε στην Ευρώπη.Τους αλλους τους εχω γραμμένους στα @@@@@ μου.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Κάποτε αποκλειστήκαμε πανηγυρικά σε αυτό το γήπεδο αλλά εμάς μας έφταιξε το γήπεδο-βούρκος και από τότε έγινε η Νο 1 δικαιολογία μας. Αύγουστο έχουμε, οχι Φεβρουάριο, μια χαρά θα είναι το χορτάρι. Αρκεί να έχει χορτάρι
Μάλλον όμως θα έχει πολύ αέρα.

GI4NNEN4 έγραψε: μια χαρά θα είναι το χορτάρι. Αρκεί να έχει χορτάρι

Αντε να δουμε.
Εντεκα(11) εμεις 15 αυτοι.
Και ο αερας 16.

Εντεκα(11) εμεις 15 αυτοι.
Και ο αερας 16.

- pirate_salonica
- thanos-xanthi
Περισσότερο 4-3-3 με Τζιόλη αμυντικό χαφ, και τα πλάγια μπακ στην 4αδα της αμυνας. Πάντως ο Κροάτης το είχε πει, δεν έχει σημασία το σύστημα γιατί θέλει τους παίκτες να αλλάζουν συνεχώς θέσεις μέσα στο γήπεδο.