Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
black death

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από black death »

anekfrastos έγραψε: Κι εσύ πιάνεις τους κορυφαίους, το "1%" που γράφω.
Αυτοί είναι σπέσιαλ περιπτώσεις. Έχουν τα "αφρικανικά" χαρακτηριστικά (τεχνική, ταχύτητα, δύναμη) σε υπερθετικό βαθμό αλλά και το "μυαλό" και την πειθαρχία να δουλέψουν σκληρά και να "ρίξουν" του ατομικό τους στοιχείο στο ομαδικό.

Κάθε γειτονιά της Ευρώπης έχει και 2-3 "Πίου", αμαφούληδες κλπ. Χιλιάδες αφρικανοί παίζουν στην Ευρώπη κι εμείς κοιτάμε το Ντρογκμπά, τον Σισέ και τον Ετό; Αν ναι, τότε εννοείται ΟΚ. Και με τον Μποκάνι ακόμα εγώ θα πανηγύριζα.
Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα, οι αφρικανικές εθνικές θα σάρωναν στα μουντιάλ. Αλλά βλέπεις ομάδες με άπειρο "ταλέντο" (π.χ. Νιγηρία, Καμερούν) τελικά να κάνουν μια τρύπα στο νερό.
Δεν διαφωνώ απαραίτητα μαζί σου, απλά σου λέω ότι αυτό που έγραψες είναι πολύ γενικό.
Η πλειοψηφία των φορ του πλανήτη δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, είτε αυτοί είναι Αφρικανοί, είτε Ολλανδοί.
Στην τελική ο τελευταίος αφρικανός φορ που είχαμε (Μπακαγιόκο), μια χαρά την έκανε τη δουλειά του.
Δεν είπαμε να κάνουμε 11άδα αφρικανών. Έτσι ναι, έχεις πρόβλημα γιατί δεν κάνουν χωριό μαζί, αλλά και αυτό το άπειρο ταλέντο είναι μύθος. Σε σχέση με Ισπανία, Γερμανία πχ, ή ακόμα και μια Χιλή, δεν συγκρίνονται σε ταλέντο. Ξέρεις ότι η μπάλα δεν είναι μόνο αθλητικά προσόντα και τεχνική.
Άβαταρ μέλους
Grouchopoulos

Δημοσίευση από Grouchopoulos »

ron-swanson έγραψε:Ο Σωτηρης Μηλιος εγραψε πριν λιγο στο twitter
Το γράφω αυτολεξεί όπως μου το στείλαν από την Ρουμανία: Τον τελευταίο χρόνο ο Μάρικα είναι πιο πολύ play-boy, παρά ποδοσφαιριστής

...η παρουσιάστρια της τηλεόρασης Λάουρα Τεοντόρου τον ξέρει (τον Μάρικα) πολύ περισσότερο από τους ανθρώπους της Κόνιασπορ!
Καταλαβα...
Στα πλαίσια του ενδιαφέροντος μου για τις τεχνικές ικανότητες του πιθανού επιθετικού του ΠΑΟΚ εξέτασα μερικές φωτογραφίες της κ. Τεοντόρου και συμπέρανα ότι πρόκειται περί καθαρόαιμου μίλφ. Ο Μαρικά δεν θα μπορεί να πάρει τα πόδια του.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

pilotos έγραψε:Γιατί; επειδή πλέον είναι πιο ώριμος από πέρσι λόγω των παραστάσεων που απέκτησε στην Αραβία;

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
ενω ο μαρικα πιλοτε μου ειναι μεσα στη δραση εδω και χρονια :lol:

δεν ξερω αλλα αδυνατω να πιστεψω οτι υπαρχει εστω και 1% πιθανοτητα να παρουμε αυτον τον παλαιμαχο εστω και σαν ανταλλαγη με φακουντο...ελπιζω να ειναι απο τα κολπα του φρανκ οπως αυτα τα "μπαμ και κατω" που συνηθιζει 8-)

ετσι και αλλιως ολα τελειωνουν αυριο οποτε δε χρειαζεται να σκαμε κιολας 8-)
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Αυτές τις μεταγραφές που κάνει ο Φρανκ θα μπορούσε κάλλιστα να τις κάνει και ο Βρύζας, μπορεί να ακούγεται ΑΡΔολογία αλλά αυτό βλέπω, τουλάχιστον προς το παρόν. Απλά ο Βρύζας ήταν πιο φοβισμένος στις επιλογές του.
Να δούμε τι θα προκύψει στη συνέχεια βέβαια.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

σορρυ αδερφε μου αλλα ο ζβ δεν ξερει καν κατα που πεφτουν οι περιοχες απο οπου ηρθαν οι παιχτες οχι να τους παρει κιολας...

εδω εγχωριες μπιζνες με τους γνωστους μανατζερ και τους υπερκοστολογημενους παιχτες :ugeek:

υγ αλλωστε μην ξεχνας τι παιχτες ειχε κλεισμενους πριν ερθει ο φρανκ ;)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Καλλιστα θα μπορουσε να σου φερει και τον αμπντουν με 1 μυριο περυσι οπως παιρνει και ενα μυριο φετος στη βεροια.
Άβαταρ μέλους
Apegner

Δημοσίευση από Apegner »

επειδη ειμαι καινουργιος στο forum καταλαβαινω τον οποιο εκνευρισμο προκαλεσε η εμμονική σταση - γκρίνια καποιων αλλα ρε σεις αμα γινονται συστασεις ξεκολλάτε δε ειμαστε να μαλώνουμε μεταξύ μας..απ την αλλή δεν ειμαστε κ χωρος αναζητησης Πολ Σαρτ οπότε ολα καλά ευλογη και η ανυπομονησια και η ψιλογκρίνια..
μη ξεχνατε οτι για πολλούς ο Παοκ ειναι κάτι που μας ξελαφρώνει και μας αποφορτίζει απο τα υπολοιπα λουκια που τραβαμε αρα ειναι λογικό να βγαζει και καποια κολλήματα κανένας..με φιλική διάθεση πάντα.Ηρεμια παίδες
ελπίζω να βρουμε κανα link στο internet γιατι την προηγούμνη φορά η Nova τα χε μπλοκάρει ολα και νταξ και γαμηθηκε να δινω πιο πολλά στη Nova μηνιατικο απο οτι στα τσιγάρα μ
:opaokara:
blackjack80

Δημοσίευση από blackjack80 »

Καλά αν είσαι ασφαιρος και σήμερα με το παγούρι να δουμμε ποιον θα φέρει και ο αρνεσεν αρον αρον
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

sourmenetes έγραψε:Καλλιστα θα μπορουσε να σου φερει και τον αμπντουν με 1 μυριο περυσι οπως παιρνει και ενα μυριο φετος στη βεροια.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

blackjack80 έγραψε:Καλά αν είσαι ασφαιρος και σήμερα με το παγούρι να δουμμε ποιον θα φέρει και ο αρνεσεν αρον αρον
Μες την θετική ενέργεια είμαστε ποιος αρνεσεν τωρα

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
blackjack80

Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από blackjack80 »

eorptol έγραψε:
blackjack80 έγραψε:Καλά αν είσαι ασφαιρος και σήμερα με το παγούρι να δουμμε ποιον θα φέρει και ο αρνεσεν αρον αρον
Μες την θετική ενέργεια είμαστε ποιος αρνεσεν τωρα

Ανησυχία εξέφρασα αν σε πειράζει αστυνομε θετικής ενέργειας πες μου τι θες να πω να το πω
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

θα κοψετε τα οφτοπικ???
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

black death έγραψε:
anekfrastos έγραψε: Κι εσύ πιάνεις τους κορυφαίους, το "1%" που γράφω.
Αυτοί είναι σπέσιαλ περιπτώσεις. Έχουν τα "αφρικανικά" χαρακτηριστικά (τεχνική, ταχύτητα, δύναμη) σε υπερθετικό βαθμό αλλά και το "μυαλό" και την πειθαρχία να δουλέψουν σκληρά και να "ρίξουν" του ατομικό τους στοιχείο στο ομαδικό.

Κάθε γειτονιά της Ευρώπης έχει και 2-3 "Πίου", αμαφούληδες κλπ. Χιλιάδες αφρικανοί παίζουν στην Ευρώπη κι εμείς κοιτάμε το Ντρογκμπά, τον Σισέ και τον Ετό; Αν ναι, τότε εννοείται ΟΚ. Και με τον Μποκάνι ακόμα εγώ θα πανηγύριζα.
Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα, οι αφρικανικές εθνικές θα σάρωναν στα μουντιάλ. Αλλά βλέπεις ομάδες με άπειρο "ταλέντο" (π.χ. Νιγηρία, Καμερούν) τελικά να κάνουν μια τρύπα στο νερό.
Δεν διαφωνώ απαραίτητα μαζί σου, απλά σου λέω ότι αυτό που έγραψες είναι πολύ γενικό.
Η πλειοψηφία των φορ του πλανήτη δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, είτε αυτοί είναι Αφρικανοί, είτε Ολλανδοί.
Στην τελική ο τελευταίος αφρικανός φορ που είχαμε (Μπακαγιόκο), μια χαρά την έκανε τη δουλειά του.
Δεν είπαμε να κάνουμε 11άδα αφρικανών. Έτσι ναι, έχεις πρόβλημα γιατί δεν κάνουν χωριό μαζί, αλλά και αυτό το άπειρο ταλέντο είναι μύθος. Σε σχέση με Ισπανία, Γερμανία πχ, ή ακόμα και μια Χιλή, δεν συγκρίνονται σε ταλέντο. Ξέρεις ότι η μπάλα δεν είναι μόνο αθλητικά προσόντα και τεχνική.
ε όταν γράφω για "ταλέντο" στην τεχνική και στα αθλητικά προσόντα αναφέρομαι, νομίζω ήμουν αρκετά σαφής
Επίσης αναφέρομαι συγκεκριμένα στις θέσεις της επίθεσης.

η νοοτροπία και η πειθαρχία είναι στοιχεία που έχουν οι παίκτες στα πιο "τεχνοκρατικά" πρωταθλήματα, εκεί που τα εκατομμύρια που πέφτουν περιμένουν να τα πάρουν πίσω στο γήπεδο, όχι στο αεροδρόμιο ή στα φόρουμ

ο σικαμπάλα, ο σαμπρι και ο ελ ζαρ είχαν εκατο κιλά παραπάνω τεχνική, ταχύτητα και ατομική ενέργεια από το μπίρχοφ, τον κλόζε, τον Κόλερ κλπ. αλλά τους μεν ψάξε να τους βρεις και τους δε κοίτα τους με τα κυάλια. Ακόμα και τον Μίλερ της Μπαγερν (τεράστιος), ποτέ δε θα τον δεις να προσπαθεί να ντριμπλάρει 3 παίκτες. Ο Φαν Νιστελροι και ο Φαν Μπάστεν επίσης τρομεροί εκτελεστές αλλά δεν τους θυμάσαι για τις ντρίμπλες και τα τακουνάκια.

Είναι βασικά θέμα νοοτροπίας και ψυχοσύνθεσης. Ακόμα και στους Έλληνες ποδοσφαιριστές μπορείς να βρεις παίκτες με περισσότερο επαγγελματισμό από το 90% των αφρικανών (αλλά πολύ λιγότερο ταλέντο).

Για το ροντρίγκεζ ας πούμε εμένα με τρόμαξε η συνέντευξη του προπονητή του στην εθνική

http://www.paok24.com/gkari-rontrigkez/ ... i-tou-paok

Ο Νάνι (στο επίπεδο που παίζει) είναι ένας απίστευτος τσαπατσούλης και χασογκόλης. Φοβερή τεχνική και ταχύτητα αλλά ζουμί ελάχιστο. Γι αυτό από τα 27 του άρχισε την κάτω βόλτα, αντί να μπει στη φάση που θα παίξει τη μπάλα της ζωής του και στα πιο παραγωγικά του χρόνια.
(προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δε λέω ότι θα με χαλούσε ο Νάνι, αλλά ο Ροντρίγκεζ προφανώς δεν είναι...Νάνι)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αν ο γαβρος δεν σκοράρει παρ όλη την αβαντα θα πάρουμε πρωτάθλημα
Και με έναν μόνο σέντερ φορ τον Κλάους.... Βλέπω την θετική πλευρά :):)

prist64

Δημοσίευση από prist64 »

eorptol έγραψε:Αν ο γαβρος δεν σκοράρει παρ όλη την αβαντα θα πάρουμε πρωτάθλημα
Και με έναν μόνο σέντερ φορ τον Κλάους.... Βλέπω την θετική πλευρά :):)

Ατό κι έν θετικη ενεργεια,
κι άλλο πολλά μασάλ(ι) ομάζ. :roll:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”