Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
black death

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από black death »

Και τα χανούμια έχουν όνειρα, μην τους ρίχνεις τον πήχη.
O Τζιόλης από ποιον έριξε τον πήχη, απ' τον Κούτση και τον Μπαλάφα; Πάντως δεν νομίζω να βρεις ΠΑΟΚτσή που λέει ότι δεν θέλει στόπερ, αλλά εντάξει, αν σε βολεύει, πίστευέ το.
Δεν είπα ότι δεν είσαι/νιώθεις ΠΑΟΚ ή τίποτα τέτοιο.
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

http://www.sdna.gr/podosfairo/g-ethniki ... i-ston-ari

Το sdna επιβεβαίωσε την πληροφορία που φέρνει τον Θόδωρο Καρυπίδη να ετοιμάζει μπάσιμο για τον Άρη. Την ίδια ώρα υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού με Κινέζους για την παραχώρηση της Βέροιας.

Τη στιγμή που οι «κίτρινοι» δεν γνωρίζουν ακόμα σε ποια κατηγορία θα βρίσκονται τη νέα χρονιά, προκύπτει ένας ακόμα «μνηστήρας», με την οικογένεια Αρβανιτίδη. Ο λόγος για τον νυν μεγαλομέτοχο της Βέροιας, Θόδωρο Καρυπίδη κάτι βέβαια που έχει άμεση σχέση με το έντονο ενδιαφέρον που έχει προκύψει για την αγορά της «βασίλισσας του Βορρά».

Το «φλερτ» των δύο πλευρών που αποκάλυψε σήμερα το «Goal», είναι όντως υπαρκτό σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστηρίζει το περιβάλλον του Καρυπίδη κι όχι μόνο αυτό, αλλά γινόταν λόγος και για πολύ προχωρημένες επαφές, καθώς την Τετάρτη το πρωί πρόκειται να ταξιδέψει ο επιχειρηματίας στο Μιλάνο για να συναντηθεί από κοντά με τους ανθρώπους του κινεζικού fund που θέλει να... μπουκάρει στην ομάδα της Ημαθίας.
Σχετκό Περιεχόμενο
Κινέζοι για Βέροια και σενάρια για Καρυπίδη στον Άρη!
Σχετικα
5 άρθρα
2 ομάδες

Το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών από τη χώρα της Απω Ανατολής πάντως δεν είναι «φρέσκο». Οι ίδιοι άνθρωποι φέρονται να είχαν... χτυπήσει και πριν από καιρό την πόρτα του συλλόγου, αλλά τότε ο Καρυπίδης -σύμφωνα με όσα έλεγε ο ίδιος- ήθελε να κρατήσει αποκλειστικά στα χέρια του τα ηνία της ομάδας. Οι πιθανότητες πάντως να υπάρξει συμφωνία είναι πολλές, καθώς οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο όπως προκύπτει από την πλευρά του ιδιοκτήτη της Βέροιας.

«Χτυπάει» τον Άρη

Την ίδια στιγμή όμως δημιουργείται ένα ντόμινο εξελίξεων το οποίο επηρεάζει και τον Άρη. Ενώ οι «κίτρινοι» βρίσκονται κάτω από ένα τεράστιο πέπλο αβεβαιότητας, τόσο σε διοικητικό επίπεδο, όσο κι ως προς την κατηγορία που θα αγωνίζονται του χρόνου, αφού ακόμα υπάρχει «παράθυρο» για τη Football League, o Θόδωρος Καρυπίδης θέλει... σαν τρελός να μπει στους Θεσσαλονικείς και μάλιστα ανεξάρτητα από το που θα βρίσκονται τη νέα χρονιά.

Επαφές ακόμα δεν έχουν υπάρξει βέβαια, αλλά αυτό αναμένεται να συμβεί την ερχόμενη εβδομάδα. Είτε την Τρίτη, είτε πιθανότατα την Πέμπτη, ώστε να έχει προηγηθεί το ραντεβού με τους Κινέζους, για να ξεδιαλύνει περισσότερο το τοπίο. Σχετικά πάντως με τη φήμη που ήθελε τον μεγαλομέτοχο της Βέροιας να έχει... συμπαίκτη τον Αρβανιτίδη στον Άρη, αυτό διαψεύδεται κατηγορηματικά από το περιβάλλον του πρώτου, ο οποίος αντιμετωπίζει σαν ένα τεράστιο πρότζεκτ την προοπτική να αναλάβει το «τιμόνι» των «κιτρίνων».

ε ρε γελια..το 2010 θα το πληρωσετε πολυ ασχημα ρε μουνοπανα..ας χασουμε το κυπελλο αρκει να μην παρει πρωταθλημα ο ΠΑΟΚ ε;τωρα καλο αφανισμο προσκυνημενοι..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

τσιριγώτης έγραψε:
eorptol έγραψε:το ξενο ειναι παντα ποιο καλο ,το σχολιο θα ηταν τελειως αναποδο αν ηταν ο ΠΑΟΚ σωστα μιλας .....
Απάντησα στον Odi ,θεωρώ σε καλύπτει και σένα
οχι βεβαια δεν με καλυψες , απλα πιστευω οτι προσπαθησες να δικαιολογηθεις
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

τσιριγώτης έγραψε:
παοκαρα23 έγραψε:η ΑΕΚ θα κανει καλο πρωταθλημα.Μπορει να μην εντυπωσιαζει αλλα ειναι ομαδα που δυσκολα θα χανει.Προβλεπω να μαζευει 55-60 βαθμους και θεωρω οτι ειναι ο βασικος μας ανταγωνιστης για την δευτερη θεση στην κανονικη διαρκεια.
Φίλε εάν το είχα γράψει εγώ αυτό θα μου την είχανε πέσει μπόλικοι τώρα.
Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφεις.
Ναι είμαι απαιτητικός γιατί συγνώμη αλλά ποδόσφαιρο με την Ξάνθη στην Τούμπα δεν είδα. Θέλει να είσαι προπονητής για να καταλάβεις κάποια βασικά πράγματα; όπως του ότι ο μακ ΔΕΝ κάνει για φουνταριστος.
και ειδες στο ξανθη αεκ μας δουλευεις σιγουρα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

gpaok έγραψε:Ποια...νεοφώτιστη ρε παιδιά; ή αεκ είναι αεκ και ο Ηρακλής....Ηρακλής. πως να το κάνουμε δηλαδή; ομάδες ανταγωνίστριες παραδοσιακά. Ή αεκ ή αλήθεια είναι οτι δεν μου γεμίζει κ εμένα το μάτι. Έχει όμως ίδιο κορμο κ προπονητη και καποιες καλες μονάδες. Κατα τα χριστούγεννα θα φανεί τι μπορεί να κανει.ως εκεί όμως...δεν θα τη θαυμασω κιόλας που πήρε χ στην Ξάνθη.κ ας μου πήρε ή Ξάνθη κι εμένα χ στην τούμπα. Δηλαδή αμα ρίξουμε στο γιαννενο 3 γκολ σήμερα - που παραδοσιακά μας δυσκοκευει- πάμε για πρωτάθλημα;
ο ποντικλης σε τι μας ανταγωνίζεται?
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Στην ραδιοφωνική τηλεφωνική παρουσία στο μετροπολις .
Μάλλον είναι και περισσότεροι από εμάς

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

eorptol έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:
eorptol έγραψε:το ξενο ειναι παντα ποιο καλο ,το σχολιο θα ηταν τελειως αναποδο αν ηταν ο ΠΑΟΚ σωστα μιλας .....
Απάντησα στον Odi ,θεωρώ σε καλύπτει και σένα
Δεν είμαι σε απολογία για να προσπαθώ να δικαιολογηθω.,σιγά μη με κάνετε και ντα.
Είδα μια ακινδυνη ομάδα στην Τούμπα
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εγώ είδα επικίνδυνα κοράκια, πειράζει; αντί να δω 90 λεπτά μπάλα, είδα 25

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

τσιριγώτης έγραψε:
eorptol έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε: Απάντησα στον Odi ,θεωρώ σε καλύπτει και σένα
Δεν είμαι σε απολογία για να προσπαθώ να δικαιολογηθω.,σιγά μη με κάνετε και ντα.
Είδα μια ακινδυνη ομάδα στην Τούμπα
και ειδες μια συγκλονιστικη αεκ ασχετα που και η δικια της φυλλαδα κραζει ......μαλιστα
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Τσιριγωτη αν πιστευεις οτι η ΑΕΚ επαιξε καλυτερα απο εμας με την Ξανθη εισαι φαουλ.
Προφανως και ολοι θελουμε ο ΠΑΟΚ να παρουσιαζει καλυτερο προσωπο και ειδικα μεσα στην Τουμπα.
τσιριγώτης

Λέω απλά ότι ήμασταν πολύ πολύ μέτριοι και ακινδυνοι
τσιριγώτης

pilotos έγραψε:Εγώ είδα επικίνδυνα κοράκια, πειράζει; αντί να δω 90 λεπτά μπάλα, είδα 25

Φιλικά πάντα εσύ μείνε με την καραμέλα αυτή, ότι για ότι γίνεται φταίει το κατέστημενο της Αθήνας και η κόντρα διαιτησία. Πρέπει να ξεφύγουμε από αυτήν την αντίληψη εάν θέλουμε να αλλάξουμε επίπεδο. Το ότι δεν πατήσαμε περιοχή σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο φταίνε τα κοράκια;
είπαμε ότι μας πολεμάνε, αλλά όχι ότι και αν γίνεται να τα ρίχνουμε πάντα αλλού, ας κοιταχτουμε κ λίγο στον καθρέφτη
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Μάλλον δεν άκουσες τον Τουντορ, χωστου τα

Και βασικά είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα.
Για μένα χίλιες φορές καλύτερα που μπήκα ομίλους, παρά μια νίκη με Ξάνθη ή και σήμερα. Δεν με νοιάζει ούτε το σήμερα

Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

τσιριγώτης έγραψε:
black death έγραψε:Πάντως αυτοί μάλλον δεν συμφωνούν ότι έπαιξαν καλά.

http://i.imgur.com/Uvd2PhC.jpg

Επίσης δεν μπορώ να φανταστώ τον Τσιριγώτη να λέει καλό λόγο για τον ΠΑΟΚ σε ματς που δεν έχει κάνει ευκαιρία, ακόμα κι αν παίζουμε στο Καμπ Νου. 8-)
Λυπάμαι που με βλέπεις έτσι, αλλά εγώ έχω όνειρα για την ομάδα μου. Με πιάνει στεναχώρια να βλέπω συνοπαδους να έχουν ρίξει τόσο πολύ τον πήχη και να μου λένε ότι για τον ΠΑΟΚ είναι απαραίτητος ο τζιολης, ή ότι οτζαβελλας είναι μια χαρά και δεν χρειαζόμαστε αμυντικό. Όταν βλέπεις ότι τον τζιολη οι βαζελες τον έδιωξαν χρόνια πριν ή ότι εάν αφήσεις ελεύθερο τον τζαβελλα θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε ποιες ομάδες θα εκδηλωναν ενδιαφέρον (βλέπε σαλπι ). Εγώ νιώθω ΠΑΟΚ, πίστεψέ με
Αδερφέ σαν γενική σκέψη δεν έχεις άδικο...αλλα αν δεν είσαι 50αρης να έχεις δει ΠΑΟΚ1970-1980 τότε ο Τζιολης και ο κάθε τζιολης για παράδειγμα είναι τρελό upgrade από ΠΑΟΚ που έχουμε δει οι 30αρηδες με ραιαν καπαγιαννιδη,σκαρμουτσο,ιντιο, ,μπαιανο, σαμοτουλσκι,καραδημο,κοντεων και χιλιους δυο άλλους ποδοσφαιριστές επιπεδου Άρη νέας Ελβετίας!

Πάλι καλα που είδαμε λίγο ΠΑΟΚ από το 2009 και μετά!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”