sourmenetes έγραψε:Πολυ ανετο τν βλπεω τον αρνεσεν στο δειπνο...![]()
![]()
![]()
Απο που βγαινει οτι ο Tudor δεν γουσταρει τον Στελιο?Το οτι το αφησε εκτος αποστολης δε μου λεει κατιpaokpantou έγραψε:Παλικάρια κάτι άκουσα πως δύσκολα θα κάνουμε άλλη μεταγραφή ίσως να πάρουμε μόνο αμυντικό καθώς ο τουντορας δεν γουσταρει τον μαλεζα..μπροστά μέχρι τον Γενάρη θα πάμε με Κλάους ζαιρο και Κούλουρη τον οποίο Κουλούρη τον εμπιστεύεται πολύ ο τουντορας..![]()
seaman έγραψε:Για Rudnevs όπως έχει εξελιχθεί η υπόθεση για σιγουράκι φαίνεται. Μάλλον εκτιμήθηκε ότι τελικά το Αμβούργο θα τον αφήσει ελεύθερο για να απαλλαχτεί από το συμβόλαιο και η κακομοίρα η Rudneva μυρωδιά δεν θα πρέπει να έχει πάρει για τη ύπαρξη προσυμφώνου, λέω εγώ, αφού το Αμβούργο είναι τόσο βλήτο, που δεν καταλαβαίνει τι παίζεται.
Common Frank. Next please
τρολαρω.. Μην ψαρωνεις.... αλλά μπορεί και να βγω αληθινός στο τελος..Kostas_Peraia4 έγραψε:Απο που βγαινει οτι ο Tudor δεν γουσταρει τον Στελιο?Το οτι το αφησε εκτος αποστολης δε μου λεει κατιpaokpantou έγραψε:Παλικάρια κάτι άκουσα πως δύσκολα θα κάνουμε άλλη μεταγραφή ίσως να πάρουμε μόνο αμυντικό καθώς ο τουντορας δεν γουσταρει τον μαλεζα..μπροστά μέχρι τον Γενάρη θα πάμε με Κλάους ζαιρο και Κούλουρη τον οποίο Κουλούρη τον εμπιστεύεται πολύ ο τουντορας..![]()