Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Ο Vlaar είναι σούπερ (φοβερό Μουντιάλ και ηγέτης της Aston Villa) αλλά έχει βγάλει κάμποσους τραυματισμούς τον τελευταίο 1 χρόνο, η κατάσταση του είναι ερωτηματικό.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Αρχιμανδρίτης μετά όλα του ο φλααρ.. Αυτό που χρειάζεται η ομάδα άμεσα είναι τον παρτενέρ του Κλάους. Και αποτι φαίνεται εκεί θα πέσει το μαρούλι. Υπομονή μέχρι τη Δευτέρα.
Παρε Μποκανι και Αντεμπαγιορ πακετο,πισω τους ο Ζαιρο και κλεισαμε! Δεν θελουμε ουτε μπακ ουτε τιποτα η μπαλα θα παιζεται συνεχεια στο μισο,Γκολ εμεις σεντρα αυτοι!!
Περα της πλακας τετοιο στυλ παιχτη χρεαζομαστε..
Μακαρι να κατσει εκει η μπιλια!!
Περα της πλακας τετοιο στυλ παιχτη χρεαζομαστε..
Μακαρι να κατσει εκει η μπιλια!!
-
Παντως περιμενα μεχρι τωρα να εχει ακουστει καποιο ονομα. Αγχωθηκα λιγο
Στην ουσια 1,5 μερα εμεινε και μεταξυ μας αυριο πρεπει να βγει το ονομα γιατι την Δευτερα θα ειναι ζορικα τα πραγματα.

Στην ουσια 1,5 μερα εμεινε και μεταξυ μας αυριο πρεπει να βγει το ονομα γιατι την Δευτερα θα ειναι ζορικα τα πραγματα.
Και ο Φρανκ δειπνιζει με την κορη του Σαλονίκη;
Αν δεν ειναι ΜΠ ο στοχος, κλεισαμε για φετος.
Αν δεν ειναι ΜΠ ο στοχος, κλεισαμε για φετος.
Ρε μάγκες δεν ξέρω γιατί Mbokani νομίζω θέλει να φέρει ο Φρανκ......'Εχουμε και λέμε
Ο παίκτης ξεπετάχτηκε με Μπόλονι στην Σταντάρ.Τον ΠΑΟΚ τον ξέρει γιατί ήθελε να τον φέρει ο Μπόλονι αλλά δεν..Πάντως μπορεί να του μιλήσει και τώρα για μας και να επηρεάσει.
Τον παίκτη τον ξέρει ο Φρανκ απ την Ουκρανία αφού και στο μεταξύ τους τούς κάρφωσε..
Ο παίκτης έκανε σοβαρό πέρασμα από Άντερλεχτ όπου ο Φρανκ ξέρει από τα τσικό εως τα πλακάκια στις τουαλέτες..
Έχει τρελά κονέ εκεί και σεβασμό.
Ο παίκτης παίζει Ουκρανία όπου μπορεί να μάθει τα πάντα για Ιβάν και την οικονομική ασφάλεια που του εξασφαλίζει.
Ο Ιβάν έχει πολλά κονέ στην Ουκρανία.
O manager του παίκτη (που έχει και Μιραλάς) του πρότεινε ήδη Ελλάδα για τον χοντρό αλλά ο χοντρός τρέμει να βγάλει τα καβούρια απ την τσέπη όπως πάντα...
O μανατζερ είναι κολλητός του Ραιόλα που τόσο καιρό μιλούσε με Φρανκ για Τοιβόνεν (εξού και τα κονέ με γάβρο του συγκεκριμένου μάνατζερ)
Ο Ραιόλα πουλάει και την μάνα του για τα φράγκα κι έχω την εντύπωση ότι βρήκαν καινούριο πελατάκι στην Ελλάδα τον ΠΑΟΚ μας και δεν τους χαλάει καθόλου!!!!!
Εκεί νομίζω αναφέρονται τα άρθρα για αλλαγή σκηνικού και θα ναι χοντρό αν γίνει κλπ. κλπ.
Και ίσως ένα επικοινωνιακό χαστούκι ο Ιβάν και ο Φρανκ να το χουν φυλαγμένο στον χοντρό γιατί κι αυτοί είναι ισχυροί άντρες με προσωπικότητα και ξέρουν στην μπίζνα δεν είναι μόνο τα λεφτά πολλές φορές...
Αν και χέστηκα για επικοινωνιακά και με νοιάζει το αγωνιστικό αλλά αν γίνει θα είναι πολύ γερό χαστούκι στον χοντρό......και αγωνιστικά και επικοινωνιακά..
Ο παίκτης ξεπετάχτηκε με Μπόλονι στην Σταντάρ.Τον ΠΑΟΚ τον ξέρει γιατί ήθελε να τον φέρει ο Μπόλονι αλλά δεν..Πάντως μπορεί να του μιλήσει και τώρα για μας και να επηρεάσει.
Τον παίκτη τον ξέρει ο Φρανκ απ την Ουκρανία αφού και στο μεταξύ τους τούς κάρφωσε..
Ο παίκτης έκανε σοβαρό πέρασμα από Άντερλεχτ όπου ο Φρανκ ξέρει από τα τσικό εως τα πλακάκια στις τουαλέτες..
Ο παίκτης παίζει Ουκρανία όπου μπορεί να μάθει τα πάντα για Ιβάν και την οικονομική ασφάλεια που του εξασφαλίζει.
O manager του παίκτη (που έχει και Μιραλάς) του πρότεινε ήδη Ελλάδα για τον χοντρό αλλά ο χοντρός τρέμει να βγάλει τα καβούρια απ την τσέπη όπως πάντα...
O μανατζερ είναι κολλητός του Ραιόλα που τόσο καιρό μιλούσε με Φρανκ για Τοιβόνεν (εξού και τα κονέ με γάβρο του συγκεκριμένου μάνατζερ)
Ο Ραιόλα πουλάει και την μάνα του για τα φράγκα κι έχω την εντύπωση ότι βρήκαν καινούριο πελατάκι στην Ελλάδα τον ΠΑΟΚ μας και δεν τους χαλάει καθόλου!!!!!
Εκεί νομίζω αναφέρονται τα άρθρα για αλλαγή σκηνικού και θα ναι χοντρό αν γίνει κλπ. κλπ.
Και ίσως ένα επικοινωνιακό χαστούκι ο Ιβάν και ο Φρανκ να το χουν φυλαγμένο στον χοντρό γιατί κι αυτοί είναι ισχυροί άντρες με προσωπικότητα και ξέρουν στην μπίζνα δεν είναι μόνο τα λεφτά πολλές φορές...
Αν και χέστηκα για επικοινωνιακά και με νοιάζει το αγωνιστικό αλλά αν γίνει θα είναι πολύ γερό χαστούκι στον χοντρό......και αγωνιστικά και επικοινωνιακά..

-
- BlackBlockAttack
ο Arnesen τρωει με τη κορη του Θεσσαλονικη και ο Mbokani υπογραφει μαλλον στη Νοργουιτς σαν δανεικος...
Δευτέρα θα βγει και δε θα χω και Ίντερνετ λογικα μαμωτο
Φέρτε όποιον θετε αλλα αυριο
Φέρτε όποιον θετε αλλα αυριο
Πάει Norwich η παιχτούρα και μάλλον δανεικός. Για αγορά τα Αγγλάκια γράφτηκε ότι έδιναν 6 χαρτιά, αλλά τα Ουκράνια δεν συγκινήθηκανagios έγραψε:Ρε μάγκες δεν ξέρω γιατί Mbokani νομίζω θέλει να φέρει ο Φρανκ......'Εχουμε και λέμε
- PaokPatraG4
Εγω πιστευω οτι παιζει να ειναι και ο Michu εαν μεινει ελευθερος απο Σουονσι μιας και δεν υπολογιζεται...Γραφτηκε σε προηγουμενες σελιδες και μου κινησε την περιεργεια και οσα αρθρα διαβασα δεν τον υπολογιζουν στην Σουονσι...Το θεμα ειναι τι παιζει με τους τραυματισμους του...
Ενα εχω να πω,
γαμιεται η Αγγλια και ο Πειραιας..
Vossen, ισπανος στοπερ, Ola, Mbokani κλπ
γαμιεται η Αγγλια και ο Πειραιας..
Vossen, ισπανος στοπερ, Ola, Mbokani κλπ
- Kostas_Peraia4
Εφτασε στο Μακεδονια Παλλας η παιχταρα.Σε λιγο φωτογραφιες...του Pallas

Για ριχτε κανενα φρεσκο ονομα στο τραπεζι τωρα που γυριζει,τι μποκανι και πιπες αυτον θα τον εφερνε ο μεγιστανας του Σαχπα ο ετσι.
Περσινα ξινα σταφυλια που λεει και ο πολυξεριδης σε αλλο τοπικ.
Ονοματα λαιμαι θα παθουμε παρακρουση στο τελος.
Η ρεαλ εχει κανεναν να μας δωσει.
Περσινα ξινα σταφυλια που λεει και ο πολυξεριδης σε αλλο τοπικ.

Ονοματα λαιμαι θα παθουμε παρακρουση στο τελος.
Η ρεαλ εχει κανεναν να μας δωσει.