Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- zarathustra79
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Προφανως και ψαχνουν για κατι καλυτερο. Το ζητημα ειναι οτι αν δεν καταφερουν να κλεισουν κατι καλυτερο, τοτε τι; Θα μεινουμε με κλαους και κουλουρη;
Καλη φαση να παρουμε καποιο βαρβατο σεντερφορ, αλλα ναχουμε στο μυαλο μας οτι μειναν κ δυο μερες και πιεζει και ο χρονος!!
Καλη φαση να παρουμε καποιο βαρβατο σεντερφορ, αλλα ναχουμε στο μυαλο μας οτι μειναν κ δυο μερες και πιεζει και ο χρονος!!
Είμαι pro-Ρουμάνος γιατί έχω ιδιαίτερες σχέσεις με τη χώρα και θα δείχνουν πιο συχνά ΠΑΟΚ τα ρουμανικά δορυφορικά που έχω, αλλά εκτός από τη χωρίστρα και τη μπριγιαντινη δεν έχει κάτι άλλο θελκτικό ο συγκεκριμένος 

- anekfrastos
http://www.transfermarkt.co.uk/ciprian- ... eler/16833
Μέχρι τον Ιούνιο τραυματίας (εγχείριση στο γόνατο, 2,5 μήνες έξω). Είχε μηνίσκο το 2014. Κάθε χρόνο έχει 2-3 τραυματισμούς...δεν τον βλέπω και για θηρίο... Γόνατο (μηνίσκο) είχε κάνει και στη Σάλκε.
Η φάση μου θυμίζει λίγο Βούκιτς. Ξέρει μπάλα, μπορεί με μια ενέργεια να σου αλλάξει το παιχνίδι αλλά δεν τον βλέπω να πολυπαίζει.
Νομίζω καλύτερα να πουλήσει τον περέιρα και να βάλει και πέντε φράγκα να φέρει ένα καλό φορ με χαρακτηριστικά που μας λείπουν.
Μέχρι τον Ιούνιο τραυματίας (εγχείριση στο γόνατο, 2,5 μήνες έξω). Είχε μηνίσκο το 2014. Κάθε χρόνο έχει 2-3 τραυματισμούς...δεν τον βλέπω και για θηρίο... Γόνατο (μηνίσκο) είχε κάνει και στη Σάλκε.
Η φάση μου θυμίζει λίγο Βούκιτς. Ξέρει μπάλα, μπορεί με μια ενέργεια να σου αλλάξει το παιχνίδι αλλά δεν τον βλέπω να πολυπαίζει.
Νομίζω καλύτερα να πουλήσει τον περέιρα και να βάλει και πέντε φράγκα να φέρει ένα καλό φορ με χαρακτηριστικά που μας λείπουν.
- ace79grpaok
Παίκτη που η εθνική του θα πάει ευρο και θα θέλει να παίξει καλά για να πάει τον θέλω,για μένα ειναι win win κατάσταση και γλυτώνεις απο περευρα και παίρνεις φορ με λιγότερα λεφτά ο καλος μαρικα ειναι παικτουρα
Δηλαδή ότι καθόμαστε και βλέπουμε στο utube φάσεις με τον Τσιπρα Μαρικα Μητσοτάκη και φαντασία μαστε να λήξει στο χ ο γαυρος είναι φυσικό.. Φέρε τον Δημήτρη μου Δημήτρη μου να γίνει χαμός κι από ρουμανους μόνο Micu (ξέρουν οι του μάνατζερ) 

- desperando
- Επικοινωνία:
Οποιος και να ερθει θα τον εχει επιλεξει ο Φρανκ.
Εμεις απλα οτι και να πουμε δεν τον ενδιαφερει.
ΕΙμαι σιγουρος οτι θα φερει οτι καλυτερο μπορει
με τα χρηματα που διαθετουμε.
Εμεις απλα οτι και να πουμε δεν τον ενδιαφερει.
ΕΙμαι σιγουρος οτι θα φερει οτι καλυτερο μπορει
με τα χρηματα που διαθετουμε.
Αφήνεται να εννοηθεί οτι παμε για κατι δυνατο παντως ... Ελπίζω μην εχουμε γκρίνιες
- Kostas_Peraia4
Απο που βγαινει αυτο,εκτος απο τους ΑΡΔ?MANIAKOS έγραψε:Αφήνεται να εννοηθεί οτι παμε για κατι δυνατο παντως ... Ελπίζω μην εχουμε γκρίνιες
Πέφτω για να κοιμηθώ βλέπω τον Αντεμπαγιό
Σκέφτομαι κανά μ***νί μου ρχεται ο Mbokani
Πως κατάντησα έτσι ρε σκέφτομαι τον Τραορέ
Ρε συ Φρανκ μου είμαι χάλια
βλέπω έναν αετό με δυο κεφάλια
βλέπω έναν αετό με δυο κεφάλια

Πω ρε φουστη μου Μπαρτσα γιναμε..
Καθε χρονο δε φερνουμε στοπερ και με μετρημενα κουκια θα παιζουμε σε 3 διοργανωσεις, αν φυγει και ο Πουγγουρας και δεν παρουμε στοπερ..
Ας κρατουσαν τον Παπαγιαννοπουλο που με προετοιμασια θα μπορουσε να δωσει λυσεις σε 7-8 ματς τη σεζον..
Εκτος και αν σχεδιαζουν να βαλουν εκει το Χαριση οπως προεβλεψα χθες..
Στα του φορ, κλασικα in the dark ειμαστε ολοι, κυριακη βραδυ-δευτερα θα μαθουμε..
Παντως νομιζω ισχυει αυτο που ειπε ο despe (αδερφε να ξες, απ'την πλευρα μου, water under the bridge σχετικα με μια διενεξη που ειχαμε πριν καιρο..)
οτι ο Φρανκ βλεποντας τις βασικες του επιλογες (Ola,Rudnevs,Riki?) να μην καθονται, παει σιγουρα σε δανεικο..
Θεος!

Καθε χρονο δε φερνουμε στοπερ και με μετρημενα κουκια θα παιζουμε σε 3 διοργανωσεις, αν φυγει και ο Πουγγουρας και δεν παρουμε στοπερ..
Ας κρατουσαν τον Παπαγιαννοπουλο που με προετοιμασια θα μπορουσε να δωσει λυσεις σε 7-8 ματς τη σεζον..
Εκτος και αν σχεδιαζουν να βαλουν εκει το Χαριση οπως προεβλεψα χθες..
Στα του φορ, κλασικα in the dark ειμαστε ολοι, κυριακη βραδυ-δευτερα θα μαθουμε..
Παντως νομιζω ισχυει αυτο που ειπε ο despe (αδερφε να ξες, απ'την πλευρα μου, water under the bridge σχετικα με μια διενεξη που ειχαμε πριν καιρο..)
οτι ο Φρανκ βλεποντας τις βασικες του επιλογες (Ola,Rudnevs,Riki?) να μην καθονται, παει σιγουρα σε δανεικο..
agios έγραψε: Πέφτω για να κοιμηθώ βλέπω τον Αντεμπαγιό
βλέπω έναν αετό με δυο κεφάλια![]()
![]()
![]()

Δεν θα με εκπληξει αν δουμε τον σαμπο στοπερ, ειναι νταμαρι ψηλος με σκληραδα στο παιχνιδι και γρηγορος.