Pas Giannena - Π.Α.Ο.Κ., 30/08, 21.30, NS1 & HD
Re: Pas Giannena - Π.Α.Ο.Κ., 30/08, 21.30, NS1 & HD
εγω ειμαι σιγουρος παντωςgiapas έγραψε:Νομίζω έχουμε νέο τρολ

Aν χάσουμε να ετοιμάσουμε την ομάδα για την επόμενη χρονιά στην football league!Φοίνικας έγραψε:Η νίκη είναι απαραίτητη αλλιώς μπαίνουμε σε περιπέτειες.
Πάμε για το πρώτο διπλό σε μια δύσκολη έδρα κι ενώ δεν έχουμε ακόμα διπλό πουθενά φέτος!
όντως. τα πράγματα για την παραμονή δυσκολεύουν με ήττα. 

Αναλυτικά οι επιλογές του Τούντορ:
Όλσεν, Γλύκος, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κόστα, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Λέοβατς, Τζιόλης, Κάτσε, Σάμπο, Σαββίδης, Ροντρίγκες, Πέλκας, Μακ, Κουλούρης, Ζάιρο, Μυστακίδης.
Εκτός ο Κλάους!
Όλσεν, Γλύκος, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κόστα, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Λέοβατς, Τζιόλης, Κάτσε, Σάμπο, Σαββίδης, Ροντρίγκες, Πέλκας, Μακ, Κουλούρης, Ζάιρο, Μυστακίδης.
Εκτός ο Κλάους!
Φυσικά εκτός,ούτε 5 προπονήσεις έχει σε φουλ ρυθμούς..
- desperando
- Επικοινωνία:
Παράξενο ....
Μονο ο Σκόνδρας αλλαγη πισω;
Ανέτοιμος ; Κατι αλλο;
Μονο ο Σκόνδρας αλλαγη πισω;
Ανέτοιμος ; Κατι αλλο;
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μήπως η φυσική κατάσταση του δεν είναι στα επίπεδα που θέλει ο τουντορ;
Μετά την διακοπή θα καταλήξει πιστεύω, αρκεί να μην έχουμε άλλες ατυχίες
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Έξω και οι Κοροβέσης και Αντώνης. Αντίθετα φαίνεται να θεωρεί τους Σαββίδη και Μυστακιδη βασικά μέλη της ομάδας.
- sourmenetes
- Moderator
Η προηγούμενη αποστολή στην Κοπεγχάγη:Αναλυτικά οι επιλογές του Τούντορ:
Όλσεν , Γλύκος , Μελίσσας , Τζαβέλλας , Πούγγουρας , Μαλεζάς , Βίτορ , Κόστα , Κίτσιου , Κωνσταντινίδης , Κοροβέσης , Κάτσε , Τζιόλης , Σαββίδης , Μυστακίδης , Μακ , Ροντρίγκες , Κουλούρης , Δεληγιαννίδης.
Την προηγούμενη φορά πήρε τον Μαλεζά, τώρα τον Σκόνδρα. Μία αλλαγή στα σέντερ μπακ είναι αρκετή. Προφανώς υπολογίζει ως βασικούς τους Τζαβέλλα, Βίτορ, Κόστα, δηλαδή τους περσινούς.
Λογικά ο Μυστακίδης ή ο Σαββίδης θα μείνει έξω από την 18άδα.
Αν και θεωρώ τον ΠΑΣ καλύτερη ομάδα από τη Σκόντα, πιστεύω ότι θα είναι πιο εύκολο το ματς. Νίκη με 1-3.
Για το τελευταίο που γράφεις μιλάω κι όχι για το πρωτάθλημα και την εν γένει πορεία, προφανώς.Καπετάνιος έγραψε:Γιατι μπαινουμε σε περιπετειες; και ποιες ειναι αυτες οι περιπετειες; χανουμε το πρωταθλημα; μενουμε εκτος ευρωπης;Φοίνικας έγραψε:Η νίκη είναι απαραίτητη αλλιώς μπαίνουμε σε περιπέτειες.
Πάμε για το πρώτο διπλό σε μια δύσκολη έδρα κι ενώ δεν έχουμε ακόμα διπλό πουθενά φέτος!
Εκτος αν αρχισει απο τωρα το Τουντορ go home.