Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- buffalobill4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
λοιπον 2,5 μυριακια, ενα χρονο δανεικο πληρωμενο τον φανουρη, ενα χρονο δανεικο πληρωμενο τον γκολασα και μια χορηγια φανελας "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ" και ηρθε.
Ολα εδω πληρωνονται ρε πουσταραδες
Ολα εδω πληρωνονται ρε πουσταραδες
Martins μακρυά ακόμα και πριν μια δεκαετία όταν ήταν ταλέντο τον δοκίμασε ο μέγας προπονητής χατζαρας και του πε καλύτερα να αρχίσει να πουλάει κάνα cd γιατί από μπάλα δεν 

- buffalobill4
Αδερφε, μπορει να μη γινονται. Καντους μπουρδελο για ενα σουκου και κλεισε αλλον τη δευτεραobanebane έγραψε:Aυτα δε γινονται ουτε στα παραμυθια φιλε μου.
- PaokPatraG4
Πως μου ηρθε τωρα οτι δεν θα παμε για επιθετικο αλλα για μεσοεπιθετικο...Βαζεις Ζαιρο καθαρο 9αρι που οπως φαινεται ειναι και παιχταρας και περνεις ενα 10αρι ΜΠΑΜ-ΜΠΟΥΜ δεν καις τον Πελκα αφου μοιραζονται τα παιχνιδια και μαθαινει κιολας απ'αυτον και εισαι αρχοντας....Joshua για σενα δουλευω αδερφεεεεε!!!!!!
Και μια αμυντικαρα για επιδορπιο την Δευτερα απο καραμπολες που θα γινουν και πεφτει το Μακεδονια!!!!!

Και μια αμυντικαρα για επιδορπιο την Δευτερα απο καραμπολες που θα γινουν και πεφτει το Μακεδονια!!!!!

- Kostas_Peraia4
Αdebayor ή Gourcuff και βουλιαζει το αεροδρομιο
Τωρα αν θες να τους φερεις και τους δυο Frank,κανενα προβλημα
Τι μπουρδελο να τους κανεις,εδω κρατησαν τον προπονητη μετα απο παταγωδη αποτυχια στην ευρωπη.
Ειπαμε αυτοι ξερουν οτι εχουν ταβανι (για τη διοικηση μιλαω) και δεν πανικοβαλονται ευκολα.
Οσο για το βαζελοκοσμο αστους σε εμενα (που λεει ο λογος) εχω να βγαλω πολλα γουστα εδω κατω,ξεκινησα ηδη.
Το τι εχω ακουσει δυο χρονια απο δαυτους δε λεγετε.
Ας βοηθησει λιγο και ο ΠΑΟΚ και τα λεμε με τα νιαμου.
Ειπαμε αυτοι ξερουν οτι εχουν ταβανι (για τη διοικηση μιλαω) και δεν πανικοβαλονται ευκολα.
Οσο για το βαζελοκοσμο αστους σε εμενα (που λεει ο λογος) εχω να βγαλω πολλα γουστα εδω κατω,ξεκινησα ηδη.
Το τι εχω ακουσει δυο χρονια απο δαυτους δε λεγετε.
Ας βοηθησει λιγο και ο ΠΑΟΚ και τα λεμε με τα νιαμου.
Kostas_Peraia4 έγραψε:Αdebayor ή Gourcuff και βουλιαζει το αεροδρομιο
Ο Αdebayor ειναι πρωην ποδοσφαιριστης,ο Gourcuff παρακαλαει να βρει ενα συμβολαιο στη γαλλια αλλα δεν.
Ειναι κοντα στη ρεν γραφουν οι γαλοι, με λιγα χρηματα για το κασε του.
- zarathustra79
Δεν πιστευω οτι θα παμε σε μεταγραφη αεροδρομιου. Ποτε δεν εκανε τετοιες μεταγραφες ο αρνεσεν, μαλιστα ειχανε τσακωθει γιαυτο το λογο με τον μουρινιο στην τσελσι. Πρεπει να δουμε και ποιοι ειναι διαθεσιμοι,δε νομιζω να υπαρχουν παρα πολλοι προς πωληση. Φανταζομαι θα ειναι καποιος επιπεδου ρουντνεβς (αν οχι ο ιδιος) ή τοιβονεν, λογικα δηλαδη πιο εμπειρος κ λιγο πιο ακριβος απο τον μποακιε, αλλα οχι αντεμπαγιορ ή μπερμπατοφ.
Επισης αναρωτιεμαι αν θα βγει κανεις που τον ιουνιο εκραζε τον αρνεσεν και ταυτοχρονα αποθεωνε τις μεταγραφες του βαζελου και να αναγνωρισει το λαθος του.
Επισης αναρωτιεμαι αν θα βγει κανεις που τον ιουνιο εκραζε τον αρνεσεν και ταυτοχρονα αποθεωνε τις μεταγραφες του βαζελου και να αναγνωρισει το λαθος του.

Ελάτε αλλόθρησκοι, σας έχω και συλλογή από μαντίλια για να σκουπίζετε τα δάκρυα των μάναδων σας
με το φορ που έρχεται.
Ελάτε.
- Kostas_Peraia4
Μαλλον για αντι-Πελκα θα χρησιμοποιησουμε τον Golasa ο οποιος επιστρεφει.Οποτε ακυρη η μεταγραφη μεσοεπιθετικου.Φορτσαρουμε για σεντερ φορ ολκης

ΥΓ. @Φοινικας αν ειναι και εσυ να μη μιλας και να πετας υπονοουμενα,ειδικα 3 μερες πριν να κλεισει η μεταγραφικη περιοδος,ζητω που καηκαμε

ΥΓ. @Φοινικας αν ειναι και εσυ να μη μιλας και να πετας υπονοουμενα,ειδικα 3 μερες πριν να κλεισει η μεταγραφικη περιοδος,ζητω που καηκαμε
- PaokPatraG4
Μίλα!!!!!Φοίνικας έγραψε:
Ελάτε αλλόθρησκοι, σας έχω και συλλογή από μαντίλια για να σκουπίζετε τα δάκρυα των μάναδων σας
με το φορ που έρχεται.
Ελάτε.

- Kostas_Peraia4
Εγω παντως ρε παιδια για να πω την αμαρτια μου,αυτον θα ηθελα να δω στη Τουμπα.Μεγαλη καψουρα τον εχω
http://www.transfermarkt.co.uk/nelson-o ... eler/72768
http://www.transfermarkt.co.uk/nelson-o ... eler/72768