30 δηλωνειbuffalobill4 έγραψε:Χαχαχαχαχα. Τι αλλο θα πουν θεε κ κυριε. Αυτος ηταν 40 πριν πεντε χρονιαpaoktzis έγραψε:στο μετροπολις λενε για ομπαφεμι μαρτινς
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
μακαρι να μην ισχυει για μαρτινς... χαζογκολης τεραστιος και απο το 2009 και μετα δεν καθεται ουτε χρονο στην ομαδα που τον αποκταει με μεταγραφη.. ΜΑΚΡΥΑ !!!
- ace79grpaok
Τον παρακολουθώ λόγω στοιχήματος.. Στο mls που παίζει κάνει χαβαλέ... Πολλά γκολ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος slidar την Παρ 28 Αύγ 2015, 18:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάναν ζωντανό δεν βρήκαμε;paoktzis έγραψε:στο μετροπολις λενε για ομπαφεμι μαρτινς
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- ace79grpaok
Στην Αμερική παίζει στους σιατλ σουντερς,ο κουλιανος το είπε?slidar έγραψε:Τον παρακολουθώ λόγω στοιχήματος.. Στην Αυστραλία που παίζει κάνει χαβαλέ... Πολλά γκολ
- buffalobill4
Οι σαλας-ζαμορανο σταματησαν ή θα τους φερει το λιμπερο αυτους?
Ο ζαλαγετα?
Εγω παντως αν ειναι να παρουμε πρωην ποδοσφαιριστη προτεινω να φερουμε την καψουρα μου το ενα κ μοναδικο φαινομενο τον οριτζιναλ ροναλντο.
Ο ζαλαγετα?
Εγω παντως αν ειναι να παρουμε πρωην ποδοσφαιριστη προτεινω να φερουμε την καψουρα μου το ενα κ μοναδικο φαινομενο τον οριτζιναλ ροναλντο.
αν ειναι ετσι να παρουμε τον αντριανο ελευθερος και μονο 33buffalobill4 έγραψε:Οι σαλας-ζαμορανο σταματησαν ή θα τους φερει το λιμπερο αυτους?
Ο ζαλαγετα?
και shoot power 99 για οσους επαιζαν προ
- pisakaipoupoula
στους μαύρους οι ηλικίες έχουν άλλη μονάδα μέτρησηςbuffalobill4 έγραψε:Χαχαχαχαχα. Τι αλλο θα πουν θεε κ κυριε. Αυτος ηταν 40 πριν πεντε χρονιαpaoktzis έγραψε:στο μετροπολις λενε για ομπαφεμι μαρτινς
Ψιλοχαρηκα με του Μποακιε, αλλα σαφως ελπιζω και σε κατι καλυτερο...
Και ελεος μ'οσους παπαρες αρδ εβγαλαν οτι χαλασε η μεταγραφη επειδη ζητησαν περισσοτερο παικτης και ομαδα, πριν καν πεταξει ο Φρανκ για Μιλανο..
Ειδικα οταν τις προηγουμενες μερες μας μπαμπαλισαν οτι η προσφορα του ΠΑΟΚ σε σχεση με αυτη της Ροντα ηταν καλυτερη.
Δλδ τι ειναι πιο πιθανο τζιμανια μου,
να τον πηραν τηλεφωνο πριν πεταξει για Μιλανο και να του πουν "ελα τωρα, ομιλους περασατε, αποκλειστηκε και ο βαζελος, δωσε κατι παραπανω.."
ή ενας ΤΔ ομαδας που μπηκε ομιλους εξασφαλιζοντας + αλλα 500 χιλιαρικα λογω βαζελου, και βλεποντας οτι ο βασικος διεκδικητης της 2ης θεσης θα'ναι οικονομικα-->αγωνιστικα οχι σε ροδινη φαση,
αποφασισε ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΝ και ν'απορριψει την επιλογη Boakye και να παει για κατι καλυτερο????????
Και ελεος μ'οσους παπαρες αρδ εβγαλαν οτι χαλασε η μεταγραφη επειδη ζητησαν περισσοτερο παικτης και ομαδα, πριν καν πεταξει ο Φρανκ για Μιλανο..
Ειδικα οταν τις προηγουμενες μερες μας μπαμπαλισαν οτι η προσφορα του ΠΑΟΚ σε σχεση με αυτη της Ροντα ηταν καλυτερη.
Δλδ τι ειναι πιο πιθανο τζιμανια μου,
να τον πηραν τηλεφωνο πριν πεταξει για Μιλανο και να του πουν "ελα τωρα, ομιλους περασατε, αποκλειστηκε και ο βαζελος, δωσε κατι παραπανω.."
ή ενας ΤΔ ομαδας που μπηκε ομιλους εξασφαλιζοντας + αλλα 500 χιλιαρικα λογω βαζελου, και βλεποντας οτι ο βασικος διεκδικητης της 2ης θεσης θα'ναι οικονομικα-->αγωνιστικα οχι σε ροδινη φαση,
αποφασισε ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΝ και ν'απορριψει την επιλογη Boakye και να παει για κατι καλυτερο????????
pisakaipoupoula έγραψε:στους μαύρους οι ηλικίες έχουν άλλη μονάδα μέτρησηςbuffalobill4 έγραψε:Χαχαχαχαχα. Τι αλλο θα πουν θεε κ κυριε. Αυτος ηταν 40 πριν πεντε χρονιαpaoktzis έγραψε:στο μετροπολις λενε για ομπαφεμι μαρτινς

- Kostas_Peraia4
Προφανως και παμε για κατι καλυτερο.Παντως δεν ειμαι σιγουρος αν αυτο το κατι καλυτερο θα ειναι ''καθαρο'' σεντερ φορ.Μπορει να ειναι κατι σε στυλ Βουκιτς.Εκεινος ο Vazquez της Brugge που ελεγε οτι εχει προταση απο ελληνικη ομαδα μπορει να παιξει τετοιο ρολο?
- paokovios1974
Πωπω τι μου θυμησατε... Μαρτινς πουλεναρα πριν μια... Δεκαετια!
Ποιος το ειπε στο μετροκωλις; παιζει ρολο
Ποιος το ειπε στο μετροκωλις; παιζει ρολο
- Kostas_Peraia4
Εγω θα καραγουσταρα Alexandre Pato αλλα ειναι δανεικος στην Sao Paulo.Aυτη οντως θα ηταν μεταγραφη αεροδρομιου