Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
λετε να παρουσιαστικε κανα λαυρακι? τωρα που εχουμε και το ρευστο απο τους ομιλους
- Panos Fanfaras
- Kostas_Peraia4
Εγω παλι πιστευω οτι χαλασε απ'τη δικη μας πλευρα.Μπορει να ειδαν τα εσοδα απο την συμμετοχη στους ομιλους και κυριως απο το αυξημενο market pool και κοιταξαν ενα ονομα που ειναι πιο ψηλα στη λιστα
Κατι μου λεει οτι παμε για υπερβαση

Κατι μου λεει οτι παμε για υπερβαση
Φέρτε μια ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΑΑΑΑ
Έχω πάθει εξάρτηση, μόνο δέκα μεταγραφές δε λέει...
ετσι ακριβως.Χρειαζεται o 3ος αμυντικος μας να εχει ποιοτικα στοιχεια προωθησης του παιχνιδιου,περα απτο διωχνω την μπαλα και κανω γιομες,διοτι με 3 κλασσικα υπερτερουμε στην αμυνα,αλλα χανουμε πολυ στην κυκλοφορια στον χωρο του κεντρου και στην προωθηση της μπαλας απο πισω-μπροςbuffalobill4 έγραψε:Θα γελασετε αλλα στο φετινο συστημα ππσο θα ταιριαζε ο κατσουρανης. Εννοειται μονο παικτικα χωρις τον ανθρωπο κατσουρανη μεσα στα αποδυτηρια
στα του τοπικ τωρα,το οτι χαλασε του μαυρουκου δεν με χαλαει αμεσα,ελπιζω ωστοσο αυτο να σημαινει πως ο Φρανκ το χαλασε απτην πλευρα μας και παμε σε μια ποιοτικοτερη και καλυτερη λυση,παρα στο οτι δεν παμε σε καθολου λυση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alastor την Παρ 28 Αύγ 2015, 14:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δυστηχως ή ευτυχως χαλασε του Μποακιε
για εμενα ευτυχως
αντε τωρα και με το μαρκετ πουλ παμε για μια φορακλα
για εμενα ευτυχως

αντε τωρα και με το μαρκετ πουλ παμε για μια φορακλα

Μπορεί όντως να χάλασε κι από εμάς για να γίνει η υπέρβαση, πάντως από αυτά που έβγαιναν από Αταλάντα μεριά δεν "καίγονταν" και πολύ να τον δώσουν στον ΠΑΟΚ άρα λογικά είχαν κάπου αλλού στραμένο το ενδιαφέρον τους.
Για να δούμε τι πουλί τελικά θα πιάσει ο Φρανκ...
Για να δούμε τι πουλί τελικά θα πιάσει ο Φρανκ...
Αφού σας είπα χτες, το αγόρι ήθελε Ολλανδία αφού...rainmaker έγραψε:Φέρτε μια ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΑΑΑΑ

Τοπική εφημερίδα της Πεσκάρα το είχε γράψει
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
απο αυτα που ελεγε η αταλαντα φαινοταν να παρακαλαει να τον δωσει στον ΠΑΟΚ...και οχι σε μια ροντα κ πεσκαρα... αλλα τεσπα...
Ιβάν και Φράνκ άιντε ρε αγόρια μου!!!!!!
Σκάστε την..........
[youtube]WwlNPhn64TA[/youtube]
Σκάστε την..........
[youtube]WwlNPhn64TA[/youtube]
- PaokPatraG4
Φέρτε το γείτονακι μας το Δημητράκη που ξέρει να παστελωνει κατι ντορτμουντ πελάτες του