Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- Dimitris_L4
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Εγώ ειμαι ευχαριστημένος με τις μεταγραφές, ενοειτε και με τις αποδεσμεύσεις! Πιστεύω όταν γυρίσει με το καλό ο Κλαους θα λέμε ευτυχώς δεν τον κάψαμε και πήραμε μεγάλο όνομα στο 9! Η χρονιά θα είναι για μεγάλα γούστα φέτος! Και ας μην κάνουμε άλλη μεταγραφή
- Grouchopoulos
Εμένα δεν με χαλάει ο Γκανέζος αλλά αν δεν πάρουμε κεντρικό αμυντικό θα το πληρώσουμε.
- buffalobill4
Θα γελασετε αλλα στο φετινο συστημα ππσο θα ταιριαζε ο κατσουρανης. Εννοειται μονο παικτικα χωρις τον ανθρωπο κατσουρανη μεσα στα αποδυτηρια
- NIKOS_PAOK04
Θα έρθει ο Μποακί και μακάρι την δευτέρα να δούμε και ποιοτικό στόπερ αλλά..
δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το πλάνο είναι να δέσουμε έναν κορμό 15-16 παικτών που θα μείνουν για 3/4 χρόνια να τους κάνουμε να παίζουν με κλειστά τα μάτια και από την επόμενη σεζόν να προσθέτουμε 4/5 παίκτες με ποιότητα και έτοιμους και τότε ναι θα περιμένω να κάνουμε τρελά παιχνίδια και εμείς να γουστάρουμε.
Μην ανεβάζετε από τωρα τον πήχυ γιατί το πιο φυσιολογικό είναι να περάσουμε από κάτω να απογοητευτούμε και να δώσουμε κακή ψυχολογία στην Ομάδα μας.

δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το πλάνο είναι να δέσουμε έναν κορμό 15-16 παικτών που θα μείνουν για 3/4 χρόνια να τους κάνουμε να παίζουν με κλειστά τα μάτια και από την επόμενη σεζόν να προσθέτουμε 4/5 παίκτες με ποιότητα και έτοιμους και τότε ναι θα περιμένω να κάνουμε τρελά παιχνίδια και εμείς να γουστάρουμε.
Μην ανεβάζετε από τωρα τον πήχυ γιατί το πιο φυσιολογικό είναι να περάσουμε από κάτω να απογοητευτούμε και να δώσουμε κακή ψυχολογία στην Ομάδα μας.

- Kostas_Peraia4
Συμφωνω 100% για τον Κατσουρανη.Νομιζω θα του ταιριαζε γαντι ο ρολος του 3ου σεντερ μπακ/λιμπερο
Εγώ λέω για κλωνοποίηση του Κουδα, αν πετύχει θα βγάλει μάτια η φάση
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Ο Boakye παίζει για Roda, Pescara, Cagliari και εμάς..Για να δούμε..
Ο Φρανκ ανέβηκε Μιλάνο.Μιλάνο Μπέργκαμο μισή ωρίτσα με τ' αμάξι.Αφού κλείσει τον γιε γιε γιε Μπουακιέ γιε γιε γιε ραντεβού με τον μάνατζερ του Κόστα.Η΄ μειώνει το συμβόλαιο ή πρόταση αγοράς από άλλη ομάδα θα το δούμε.Αφού τελειώνει από κει (είτε μείωση είτε κάτι άλλο) πάει μια βόλτα στο Μιλάνο ρουφάει ένα esspreso απ τα γραφεία της Μίλαν και φέρνει πακέτο τον τρελάρα το Παοκσάκι τον Mexes που είναι και δύο χρόνια μικρότερος του Κόστα και που ψάχνεται η Μίλαν να τον δώσει στην Φιορεντίνα η οποία είπε μόνο αν δωθεί τις επόμενες τρεις μέρες ο Βasanta (τον θέλει η Μοντερευ) τον οποίο Basanta θα τον ήθελα κι εγώ.....ουφφφφφφφφφ.....ψόφησα ρε Φρανκ!!!!Τί έργα βλέπω γαμώ την τρέλα μου για να σου βρώ cb???????Στο γυρισμό λοιπόν Basanta ή Mexes κανόνισε Frank...
Εξάλλου Φρανκ ''in agios you trust''.........
Άντε γιατί χαλάστηκα με 'Ολα.....
Εξάλλου Φρανκ ''in agios you trust''.........

Άντε γιατί χαλάστηκα με 'Ολα.....
- john4serres
- Lacedaemonian
Δε μ αρεσει να γκρινιαζω αλλα εμειναν 3 μερες και πρεπει να παρουμε ΚΑΙ σεντρε μπακ ΚΑΙ σεντερ φορ......
-
Μποκιε ΤΕΛΟΣ
Χάλασε του Μποάκιε! Πάει για άλλον ο ΠΑΟΚ!
Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση η… σίγουρη μεταγραφή του Μποάκιε χάλασε. Αυτή την ενημέρωση έδωσαν επίσημα χείλη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Έτσι λοιπόν αναβλήθηκε και το ταξίδι του Φρανκ Άρνεσεν στο Μιλάνο, με τον Δανό Αθλητικό Διευθυντή του Δικεφάλου, να διαπραγματεύεται με άλλον ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού
Χάλασε του Μποάκιε! Πάει για άλλον ο ΠΑΟΚ!
Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση η… σίγουρη μεταγραφή του Μποάκιε χάλασε. Αυτή την ενημέρωση έδωσαν επίσημα χείλη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Έτσι λοιπόν αναβλήθηκε και το ταξίδι του Φρανκ Άρνεσεν στο Μιλάνο, με τον Δανό Αθλητικό Διευθυντή του Δικεφάλου, να διαπραγματεύεται με άλλον ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://inpaok.com/256970/%CF%87%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B5-%CF%80%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD-%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BF/