Κληρώσεις (και ΟΧΙ κλήρωση) Europa League 2015-2016
- pirate_salonica
Re: Κληρώσεις (και ΟΧΙ κλήρωση) Europa League 2015-2016
Ντόρτμουντ - εκεί μέσα λογικά θα χάσουμε,στην γεμάτη Τούμπα κάτι γίνεται.
Κράσνονταρ - Τους έχουμε,πάνω-κάτω ίδιο επίπεδο με την Ρούμπιν Καζάν είναι απ'όσο ξέρω.
Καμπάλα - Τραγιά. Λογικά μέσα-έξω άνετα.
Ο Αστέρας μπορεί και αυτός,μόνο τη Σάλκε έχει να φοβηθεί.
Κράσνονταρ - Τους έχουμε,πάνω-κάτω ίδιο επίπεδο με την Ρούμπιν Καζάν είναι απ'όσο ξέρω.
Συμφωνώ απόλυτα με το ποστ του αδερφού ...CCCP έγραψε:Ρε παιδια μην πέφτετε στην βλακεια των σκουληκιων και μην τους κανετε τη χαρη. Δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ "αδελφωποιηση" σκουλικιων και Ντορτμουντ, απλα αυτοι επειδη ειναι ανυπαρκτοι εχουν "οικιοποιηθει" την Ντορτμουντ και καλα.Black_White_Heart έγραψε:πρεπει να προσξουμε πολυ μην εχει φασαριες! δεν ξεχναμε με την rapid τι ειχε γινει
Η Ντορτμουντ ειναι ενας φανταστικος συλλογος προς μιμηση με φοβερους οπαδους και το καλυτερο που θα μπορουσαμε να κανουμε για να την σπασουμε στους σκωληκες και να μην τους κανουμε τη χαρη ειναι να παμε εμεις και φιλικα να υποδεχτουμε και να μας φολοξενισουν οι οπαδοι τους.
ΥΓ. Αυτο δε σημαινει οτι δεν πρεπει να προσεξουμε τυχων προβοκατσιες εδω...ας τα προσεξει αυτα η ΠΑΕ και που θα πανε τα εισιτήρια.
τα χρώματα δεν αδερφοποιούν ομάδες ... κυρίως δεν μπορούν να αδερφοποιήσουν ένα χωριό με μία πόλη ...
Η Ντόρτμουντ είναι ο ΠΑΟΚ της Γερμανίας ... φοβερή ομάδα, φοβεροί οπαδοί .... μακάρι με πρωτοβουλία κυρίως των οπαδών του ΠΑΟΚ να υπάρξει επαφή μεταξύ των δύο οπαδών και να γίνουν δύο φοβερά παιχνίδια κυρίως στην κερκίδα
- Dimitris_L4
Δε γινεται ρε πουστη μου ο Αστερας απο το 4ο γκρουπ να εχει πιο ευκολη κληρωση απο εμας..Ποοοση γκαντεμια εχει αυτην η ομαδα..
Γαμω την τυχη μας...
Παλι ξυλο πρεπει να δωσουμε στους αριανους
Παλι ξυλο πρεπει να δωσουμε στους αριανους
Αστέρας είναι καλύτερος του Αποελ;pirate_salonica έγραψε:Ντόρτμουντ - εκεί μέσα λογικά θα χάσουμε,στην γεμάτη Τούμπα κάτι γίνεται.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
-
2/3 έπιασα. Ντάξει, αφού δεν έκατσε και Μονακό, καλός είναι ο όμιλος.
Άρωμα τσουλου με Ντόρτμουντ. Προβλέπονται δύσκολα βράδια, ειδικά αν δεν ξεκουράζουν παίχτες.

Άρωμα τσουλου με Ντόρτμουντ. Προβλέπονται δύσκολα βράδια, ειδικά αν δεν ξεκουράζουν παίχτες.
η κρασνονταρ δεν μου αρεσε... δεν ειναι ονομα ΑΛΛΑ ειναι παρα πολυ καλη ενω ας πουμε η ντορμουντ ειναι ντορτμουντ ονομα μεγαλο... τελος παντων αιντεεε ΠΑΟΚΑΡΑΑ
tad υπαρχουν επισκεψεις και φωτογαρφιες αγκαλιτσα μια χαρα επαφες εχουν οχι κατι το ιδιαιτερο αλλα οχι και ανυπαρκτο 

Ζεις?Ale έγραψε:Άσ' τα να πάνε.georgedoulk2008 έγραψε:που χαθηκες εσυ ρε?
Θα στείλω μέηλ.
Υ.γ.: Καβάλα;!;!;!;
![]()
![]()
![]()
- PAOK_Antarctica
Κάτι γνωστοί μου σκώληκες, πριν λίγα χρόνια, μου λέγαν πως φιλοξενούσαν οπαδούς της Ντόρτμουντ στο σύνδεσμο. Δεν είναι και τόσο στο μυαλό τους η σχέση μεταξύ τους.
Επιφυλάσσομαι.prist64 έγραψε:Ζεις?Ale έγραψε:Άσ' τα να πάνε.georgedoulk2008 έγραψε:που χαθηκες εσυ ρε?
Θα στείλω μέηλ.
Υ.γ.: Καβάλα;!;!;!;
![]()
![]()
![]()

- the_outlaw
- aisiodoksos
Για πολλα γουστα η κληρωση! Θελω στην Τουμπα ο Ρουλης της Γερμανιας να δεινοπαθησει! Την φουτσα μας καμπαλα θελω μεσα εξω νικη να σκασουνε οι ζελες και οσο για την κρασνονταρ την αφηνω στον Ιγκορ!!

Το ηθελα πολυ με Ντορντμουντ,δυο τεραστιοι λαοι συναντιουνται σε 2 ματς που οι κερκιδες θα παραδωσουν μαθηματα.
Ηθελα Καμπαλα για να την κερδισουμε μεσα εξω και να κανουμε καζο στον βαζελο
Η Κρασνονταρ ειναι το ερωτηματικο της υποθεσης,καθως ενω δεν εχει το μεγαλο ονομα,εχει το μεγαλο μπατζετ και γενικα ειναι υπολογισιμη δυναμη.Η προκριση θα κριθει στα μεταξυ μας παιχνιδια με τους Ρωσους και στο αν θα μπορεσουμε να παρουμε βαθμο(ους) στην τουμπα απτην Ντορτμουντ
Ηθελα Καμπαλα για να την κερδισουμε μεσα εξω και να κανουμε καζο στον βαζελο
Η Κρασνονταρ ειναι το ερωτηματικο της υποθεσης,καθως ενω δεν εχει το μεγαλο ονομα,εχει το μεγαλο μπατζετ και γενικα ειναι υπολογισιμη δυναμη.Η προκριση θα κριθει στα μεταξυ μας παιχνιδια με τους Ρωσους και στο αν θα μπορεσουμε να παρουμε βαθμο(ους) στην τουμπα απτην Ντορτμουντ