Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09 & ψηφοφορία για τον mvp της χρονιάς...

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...

MVP

Γιονσεν Μπριτον
3
11%
Ουενσον Κ'ζελ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καυκης Παναγιωτης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Χαρισης Χρηστος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βασιλειάδης Κωστας
2
7%
Κυρίτσης Αλεξης
5
18%
Τσιάρας Γιωργος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ντιαρά Μαμουτου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γκρέγκορι Κενι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μουλαομέροβιτς Ντα.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τομάσεβιτς Ντεγιαν
16
57%
Μαρμαρινός Δημητρης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σίμτσακ Βασιλης
1
4%
Δεμερτής Ιωαννης
1
4%

Σύνολο ψήφων: 28

Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Πολύ μιλάει αυτός ο άνθρωπος και με πολύ λεπτομέρεια...Θα προτιμούσα να μιλούσε μια και καλή στο τέλος..
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Μετα απο οτι εγινε τωρα μονο με εναν τροπο θα παμε μπροστα..
Υπομονη και εμιστοσυνη..το προγραμμα φτιαχνει,θα ρθουν νικες και με μια νικη που κακα τα ψεμματα κανεις δεν πολυπιστευει την επομενη αγωνιστικη μπορει να υπαρξει τεραστια αλλαγη κλιματος..Πεδουλακη μπορεις..ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
TOTEM

Δημοσίευση από TOTEM »

:shock: Ωραια ολα αυτα αλλα με τον ψηλο τι θα γινει? ποσες φορες πρεπει να δουμε να παιρνουν 4 σερι επιθετικα ριμπαουντ στο καλαθι μας για να καταλαβουμε την αναγκη που εχουμε?
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Gash από τη συνέντευξη Δρόσου μου έκαναν εντύπωση τα παρακάτω, σχετικά με τον μη ερχομό του Μούλα στην ομάδα πρόπερσι:
Ο παίκτης αγαπά τον ΠΑΟΚ και την Θεσ/νίκη και ήθελε να έρθει εδώ, είχε δώσει μάλιστα πολλές μέρες προθεσμία στους παράγοντες του ΠΑΟΚ τότε για να τον κλείσουν αλλά δεν πήρε ποτέ απάντηση και έτσι πήγε στον Ολυμπιακό».
Ίσως είναι αλήθεια. Πανελούδης έκανε κουμάντο τότε....
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μπορεί να είναι μπορεί και όχι. Εγώ πάντως τον καλωσορίζω και πάλι...
TOTEM

Δημοσίευση από TOTEM »

Συμφωνω με τον φιλο Tricaliotis.....Πολυ μπλα μπλα ο προεδρος.............Το ρισκο με τον Τομο μου φαινεται πολυ λογικο γιατι πας να εξασφαλισεις απο το πουθενα, πλειμεικερ 2,10 υψος.Αλλα δυστυχως το παλικαρη δεν πηδαει εφημεριδα.Αυτα τα ερμα τα ριμπαουντ ποιος θα τα μαζευει??? :?
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ο Ουέσον..
Εγώ πάλι απορώ γιατί τόσα άτομα στις θέσεις 2-3-4..

Μαρμαρινός και Σίμτσακ δεν παίρνουν ευκαιρίες και με κάνει να λογίζομαι ότι τζάμπα τους πήραμε και αυτούς..
TOTEM

Δημοσίευση από TOTEM »

:o Ο Ουεσον συμφωνω φιλε free αλλα δε μπορει να παιζει 40 λεπτα . γιαυτο τρωγωμε για εναν ακομη ψηλο Εξαλου στα ριμπαουντ πρεπει να βοηθαει και το 4αρι γιαυτο πρεπει να ανεβει ο Τσιαρας.......
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Που νομίζω ότι με τον καιρό και παιχνίδι με παιχνίδι κερδίζει πόντους..
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Το φετινό πρωτάθλημα δείχνει να έχει αρκετές εκπλήξεις αφού μετά την νίκη του Αιγάλεω επί του Αμαρουσίου ήρθε η άνετη επικράτηση του Κολοσσού επί του Πανιωνίου. Ποιος έχει σειρά;
Με το θέμα του ψηλού κάτι πρέπει να γίνει άμεσα και θεωρώ τον Στακ την καλύτερη λύση με δεύτερο τον Τσακαλίδη
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia

Δημοσίευση από steliospaoknikaia »

Παίζουμε πουθενά την Πέμπτη ρε παιδιά;;
Εδώ Αθήνα;;
TOTEM

Δημοσίευση από TOTEM »

:o Θελω να καταθεσω κατι που ειδα χθες και μου αρεσε παρα πολυ.Λιγο πριν τελειωσει το ημιχρονο,ο Πεδουλακης βαζει μεσα τον Κυριτση και τον Καυκη για να κανουν ενα γρηγορο φαουλ.Το κανει ο Κυριτσης και βγαινουν εξω στα 5 δευ/τα.Ο Κυριτσης δεν πρεπει να το εχει ξανακανει ποτε του.Παρολαυτα βγαινοντας εξω ,ειχε μια χαρουμενη φατσα λες και ειχε βαλει το νικητηριο καλαθι.Δεν ξερω αν κατανοησε τη σπουδαιοτητα αυτου που εκανε,και οτι σε καποια αλλη φαση αυτο το απλο πραγμα μπορει να αλλαξει τη ροη η και να κρινει ενα παιχνιδι , αλλα και μονο οτι ηταν τοσο χαρουμενος μου εδειξε δειγμα θετικου χαρακτηρα.Μπραβο στον Κυριτση, η ομαδα πανω απο ολους και απο κατω τα εγω μας.......
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Oχι ρε Στέλιο, από όσα ξέρω τουλάχιστον..
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Αυτό το ρημάδι το 5άρι πότε επιτέλους θα το πάρουμε? Έρχονται κρίσιμα ματς και πρέπει να βιαστούμε! Πρόεδρε (αφού δε πρόκειται να κάνεις κοινοτικό τον Ουέσον) φέρε μας τον Ντικούδη να τρελαθούμε!!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Κάτσε ρε, είπαμε να γίνει υπέρβαση, όχι να πάμε στον εξώστη με τη μία!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2008-2009”