καλυτερος του ολσεν στα ρεφλεξ οταν εχει φαει τα περισσοτερα γκολ που εχω δει σε τερματα (ξεπερνωντας και τον τοχουρογλου) απο τα 20+ μετρα και στις κλειστες γωνιες και καλυτερος στα ποδια οταν εχει μ.ο. 5 ελευθερα απευθειας αουτ

ηθελα να ξερα απλα στις ποσες γκελες θα το παρει και ο τελευταιος χαμπαρι (καθως μεχρι στιγμης εχουμε ξεπερασει κατα πολυ το μονοψηφιο νουμερο) οτι στην καλυτερη των περιπτωσεων θα ειχε φτασει μεχρι τριτος τερματοφυλακας στην καριερα του...
παλι καλα τουλαχιστον που οι υπευθυνοι το πηραν χαμπαρι και διορθωσαν το περσινο εγκλημα της ηγεμονικης ανανεωσης (αφου φυσικα δεν βρεθηκε καμια ομαδα που να εκτιμησει το "ταλεντο" του) φερνοντας φετος τον ολσεν :ugeek:
δεν εχω κανενα προβλημα με τον ανθρωπο γλυκο απλα ας πουμε επειδη γνωριζω καποια παραπανω πραγματα για τη θεση θεωρω αδιανοητο στα ματια μου να μιλαμε για ικανοτητες του συγκεκριμενου στη θεση του τερματοφυλακα...
θα ηθελα να δω και εγω το μελισσα για 2ο ενω ο σιαμπανης που ερχεται απο πισω να μην το ματιαξω το παιδι αλλα εχει εξαιρετικες περγαμηνες και ειναι και πολυ προσγειωμενος...