Kap έγραψε:pgetsos έγραψε:sourmenetes έγραψε:Ωραιος θα οργανωθουμε μετα τη διακοπη..
Αναμένω!
Υπολογίστε με και εμένα.
Στα του ματς, παρά το γεγονός ότι είμαι από αυτούς που δεν πολυπίστευαν/πολυπιστεύουν τον Κάτσε, εντούτοις δεν μπορώ να μην παραδεχθώ ότι μετά τον ερχομό αρκετών ικανών χαφ το παιδί δείχνει τεράστια πρόοδο και βγάζει χαρακτήρα. Επίσης, διόρθωσε (κατά πολύ) το πρώτο κοντρόλ του και επιτέλους όπως κάθε καλός χαφ, μπορεί να στρίψει μετην μπάλα στα πόδια και να προωθήσει το παιχνίδι. Ελπίζω σε συνέχεια και επειδή δεν είναι κακό να παραδέχεσαι τις λαθος εκτιμήσεις, οφείλω να του δώσω συγχαρητήρια.
Επίσης ο Κίτσιου δείχνει ότι πρέπει να έχει θέση βασικού, αφού κάνει πάνω από τον μέσο ότο τα στοιχειώδη για την (όποια) θέση που παίζει.Λίγο την σέντρα και τα τελειώματα του θέλει να βελτιώσει. Πάντως αμυντικά είναι αξιόπιστος φέτος.
Ο Κόστα κάνει εξαιρετικό παιχνίδι και νομίζω ότι από την αρχή της χρονιάς είναι πολύ καλύτερος από το τι έδειξε πέρσι. Του δίνω και το credit ότι είναι από τους ελάχιστους στην ομάδα που μπορούν να μανουριάσουν και να ρίξουν και καμιά κλωτσιά εφόσν χρειαστεί.
Ο Ροντρίγκεζ δεν δείχνει (ελπίζω) ακόμα κάτι εξαιρετικό. Περιμένω να δω τον ρόλο του. Δεν νομίζω ότι μπορεί να καπαρώσει θέση βασικού και αναντικατάστατου και ελπίζω τουλάχιστον να αποδειχθεί "χρυσή" αλλαγή φέτος.
Διάβασα, τέλος, άρθρο του Κόλκα που λέει ότι εάν ήταν Ιβάν θα προσπαθούσε να πάρει τον Μπεργκ. Άποψη μου είναι μακρυά. Με τον τρόπο παιχνιδιού του σε εμάς θα παίζει ένα ματς και θα κάθεται τρία έξω. Σε κάθε ματς κάνει τουλάχιστον δέκα φάουλ που άλλα σφυρίζονται καιι άλλα όχι. Σε εμάς θα σφυρίζονται καιαυτά που δεν θα κάνει.
Nai john...
Οι εν αθηναις θα οργανωθουμε..