6.Aλέξανδρος Τζιόλης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης

Δημοσίευση από pilotos »

Αυτό πήγαινε σε αυτές που έκαναν πέρσι... ;) ρατς πχ

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

κοψτε ρε σεις την γκρινια με τον τζιωλη
αρχοντικός ειναι
οχι τωρα
απο τοτε που ηρθε
μονο οταν τον σκασαν (3-4) φορες επεσε η αποδοση του και ειναι λογικό
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

pilotos έγραψε:Ναι προκοψαμε με τις άλλες ανανεώσεις...
Γιατί ανανέωση; θέλει να φύγει και μην τον χάσουμε;

Ανανέωση κάνεις, μόνο σε μικρό, για να ανεβάσεις ρήτρα, όχι σε εν δυνάμει παλαίμαχους

pilotos έγραψε:Αυτό πήγαινε σε αυτές που έκαναν πέρσι... ;) ρατς πχ

Καλα ναι, τώρα το κάλυψες...
Αν μιλάς για άλλους, τι το γράφεις εδώ ρε φίλε, μας δουλεύεις; ΑΙΣΧΟΣ.

Ανανέωση κάνεις και σε όσους την αξίζουν για επιβράβευση και επίσης ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΧΑΣΩ.
Salpigoal

Δημοσίευση από Salpigoal »

Ας γράψω λοιπόν κάποια πράγματα για τον Αλέξανδρο :

1) Δεν ξέρω αν σωματικά είναι οκ, μου δίνει την εντύπωση οτι δεν βγάζει γεμάτη σεζόν πάντως αν και δεν ειναι τόσο μεγάλος σε ηλικια (32 νομιζω). Εν πασει περιπτωσει θα κριθεί με βαση αυτο.

2) Ξερει να κραταει μπαλα και δεν την χανει ευκολα

3) Εχει καλη και σιγουρη μεταβιβαση και στα πλαγια και καθετα αλλα και μακρινη.

4) ΔΕΝ σκοραρει και ΔΕΝ σουταρει αν και εχει δυνατο σουτ (απλα δεν εχει μαθει να σουταρει)

5) Το κυριοτερο του μειονεκτημα για μενα ειναι οτι ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αργος στην σκεψη. ΕΚνευριστικα αργος θα ελεγα με
αποτέλεσμα να καθυστερει την αναπτυξη του παιχνιδιου.

Συνοψίζοντας : Ειναι το καλυτερο μας χαφ (χωρις να υπολογιζονται οι φετινες μεταγραφες) αν και πιστευω οτι για πορεια πρωταθλητισμου και Ευρωπης, θες κατι καλυτερο στην συγκεκριμενη θεση...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Και τί είναι η ομάδα; ίδρυμα;;; και σε επιβραβεύει για το... Μέλλον;
Όσοι μεγάλοι σε ηλικία, κάθονται μετά στο συμβόλαιο.
Άντε γιατί πάλι με δυο καλά παιχνίδια, γράφετε για ανανέωση και μόλις κάνει μια στραβή πέφτετε να τον φάτε και ο συγκεκριμένος ειδικά είναι ο εύκολος στόχος

Darkphobia

Δημοσίευση από Darkphobia »

Τζιόλαρος. Αρχοντικός, υποτιμημένος, υπεραπαραίτητος.

Μακάρι να'ναι υγιής φέτος.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Κατ αρχάς δεν έχει κανει κανα 2 καλα παιχνίδια, κανα 2 κακα έχει κανει και αυτα όταν ήταν σκασμένος. Ίσως ο σταθερότερος μας παίχτης όσο καιρό παίζει σ'εμάς.

2ον ειναι 30 χρονών, δεν ειναι τόσο μεγάλος σε ηλικία, δε στηρίζεται στο τρέξιμο του και έχει μπροστά του 4 ποιοτικά χρόνια, όπως ειχε και ο Πάμπλο τότε αφού ειναι παρόμοιοι παίχτες, σχετικά πάντα, σα θέση και κορμί.

3ον εγώ προσωπικά ΠΑΝΤΑ τον στήριζα και ποτέ δε με απογοήτευσε.

4ον αυτο με το ίδρυμα δε το κατάλαβα. Το συμβόλαιο τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι, μια ανανέωση τώρα για 3 χρόνια (+2 δλδ, ή και +1) ειναι σωστή χρονικά και λογικότατη.

Που το πρόβλημα; Αν κάποιος αυτη τη στιγμή βάσει προσφοράς και θέλησης που δείχνει την αξίζει, σίγουρα ειναι ο Τζιόλης.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

pilotos έγραψε:Και τί είναι η ομάδα; ίδρυμα;;; και σε επιβραβεύει για το... Μέλλον;
Όσοι μεγάλοι σε ηλικία, κάθονται μετά στο συμβόλαιο.
Άντε γιατί πάλι με δυο καλά παιχνίδια, γράφετε για ανανέωση και μόλις κάνει μια στραβή πέφτετε να τον φάτε και ο συγκεκριμένος ειδικά είναι ο εύκολος στόχος

Τρολαρεις;
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Όχι καθόλου, το εννοώ. Άκου επιβράβευση νέο συμβόλαιο... Αυτά δεν τράβαγαν όλο το φετινό καλοκαίρι με αποδεσμευσεις;

Υπάρχει περίπτωση ο Άλεξ, να βρει καλύτερα από τον ΠΑΟΚ; γερός να είναι και θα του γίνει νέο συμβόλαιο. Λέτε αυτοί που είναι τώρα υπεύθυνοι, να μην βλέπουν; αλλά μεσολαβεί ένας χρόνος μπροστά. Γιατί να βιαστούν; το ζήτησε ο ίδιος; ξέρετε εσείς κάτι άλλο; ομάδα που να τον θέλει και να τον κλείσει τον Δεκέμβριο έξι μήνες πριν την λήξη του συμβολαίου του;

Υγ εδώ θα είμαστε που δυστυχώς!!! Στην πρώτη στραβή, θα είναι ο εύκολος στόχος, λόγω παρελθόντος...
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Η πρακτική των τελευταίων χρόνων να αφήνουμε παίχτες χωρις ανανέωση να μπαίνουν στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου τους, ειναι λάθος στο ποδόσφαιρο παντου. Τώρα που υπάρχουν υπεύθυνοι και όχι ντεμεκ υπεύθυνοι, αλλα και ΠΛΑΝΟ, θα ξέρουν αν τον θέλουν και για τα επόμενα χρόνια. Δεν ειναι νωρίς για ανανέωση, ειναι ταμάμ, στον τελευταιο χρόνο μπήκε εδώ και καιρό.

Μακάρι να τον ανανεώσουν λοιπόν, απο τώρα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αν και τρώμε χώρο από το τοπικ του παίκτη.. Πες μου σε παρακαλώ πόσους αξιόλογους παίκτες έχασες επειδή έληξε συμβόλαιο.
Και πες μου πόσα μεγάλα και πολύχρονα συμβόλαια, σε ηλικίες γύρω στα 30 χρυσοπληρώνουμε... Για παίκτες που και να τους χάριζες , δεν τους έπαιρνε κανείς.

Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Ο Αλεκος είναι ο καλύτερος μας χαφ ΑΥΤΗ τη στιγμή.
Οταν και αν στο μελλον κάποιος απο τους Σάμπο, Τσιμιροτ ή Αντωνης εξελιχθεί για να τον βγάλει απο την 11αδα θα το ξανασυζητησουμε. Αν αποκτησουμε καποιον καλύτερο επίσης θα το συζητησουμε.

Παντως εμενα για αλλα δυο χρόνια με καλύπτει. Εστω και για ροτεϊσον.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

pilotos έγραψε:Αν και τρώμε χώρο από το τοπικ του παίκτη.. Πες μου σε παρακαλώ πόσους αξιόλογους παίκτες έχασες επειδή έληξε συμβόλαιο.
Και πες μου πόσα μεγάλα και πολύχρονα συμβόλαια, σε ηλικίες γύρω στα 30 χρυσοπληρώνουμε... Για παίκτες που και να τους χάριζες , δεν τους έπαιρνε κανείς.

Με τον Πέλκα δηλαδή φέτος ειναι σωστό αυτο που έγινε; Δεν έχασα γιατι δεν ειχα και κανα αξιόλογο σε σοβαρή ηλικία ως τώρα ή επειδή αναγκαστήκαμε να τους δώσουμε περισσότερα απότι θα δίναμε νωρίς, λόγω του ότι πάντα τελευταια στιγμή τους ανανεώνουμε..
Επίσης ο Τζιόλης ειναι διεθνής, με καριέρα και στο εξωτερικό και παραστάσεις, δεν ειναι κανα παιχτάκι της σειράς.

Μεγάλα συμβόλαια και πολύχρονα ΤΩΡΑ; Κανένα..; :shock: (δε πιάνω τι σχέση έχει αυτο)
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Προχθές μόλις έσπασες του Μήτσου.
Έχει ρε φίλε, πως δεν έχει, όταν μιλάμε για μπάτζετ δεν είναι μόνο τα ποσά των μεταγραφών.

Ακόμα δεν μου είπες, από που προκύπτει ΣΉΜΕΡΑ η ανανέωση για τον Αλεξ. Φοβάσαι μην φύγει;

Μου φαίνεται γουστάρετε να δημιουργείτε θέματα από το πουθενά. Πχ ανανέωση Τζιολη χτες. Λες και του την έπεσαν ομάδες να τον κλείσουν

Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Εγώ είμαι υπέρ στην ανανέωση για 1-2 χρόνια ακόμα.
Για μια χρονιά ακόμα βασικός... και μετά rotation του Sabo (για εκεί πιστεύω ότι τον προορίζει ο Igor). 30 χρονών είναι... έμπειρος είναι... ηγετικός είναι (άσχετα τι λένε οι περισσότεροι)... σταθερός είναι... μη λέμε ότι να 'ναι.
Α Ν Ε Τ Α έχει άλλα 2-3 χρόνια σε καλό επίπεδο.
Το τι δούλεμα ρίχνω σε φίλους ζέλες που τον έβριζαν -και κοροιδεύαν εμένα που τον πήραμε- και τώρα μείναν με Κουτρουμπή και Λαγό στο χέρι... ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ! :lol:
Και στην τελική ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι παραπάνω -εκτός από το ότι είναι μικρότερος- έχει το Σέρβικο γίδι που έχει ο gay και θεωρείτε παιχταράς επιπέδου Ch.L. ενώ ο Tziolinho λίγος και παλαίμαχος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”