71.Παναγιώτης Γλύκος

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος

Δημοσίευση από Sera4 »

αισχρη προπαγανδα για αλλη μια φορα απο το μπουλη που προσπαθει να πεισει εστω τον εαυτο του οτι υπαρχει ανταγωνισμος στη θεση 1 :ugeek:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Λογικά θα προωθήσει έναν μικρό για δεύτερο, και αφήστε τον άλλον να σκούζει όσο θέλει.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Demir

Δημοσίευση από Demir »

λεει οτι ''υπηρχε'' μουρμουρα στην ομαδα για ολσεν ...και ολοι περιμενανε ευκαιρια του μεγαλυτερου γκελαδορου στην ιστορια του ΠΑΟΚ...ασε μας ρε πολκα....
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Τέτοια μουρμούρα;
Εικόνα

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Demir έγραψε:λεει οτι ''υπηρχε'' μουρμουρα στην ομαδα για ολσεν ...και ολοι περιμενανε ευκαιρια του μεγαλυτερου γκελαδορου στην ιστορια του ΠΑΟΚ...ασε μας ρε πολκα....
μια ζωη προσκυνημενος αλλα δεν καταλαβε οτι τελειωσαν οι εποχες που εκοβε και εραβε...

και για να σχολιασουμε και το γλυκο χθες περα απο το γκολ που ειναι ανευ σχολιασμου καθως προκειται για μια μπαλα που βγαινει χωρις καμια πιεση να μαζεψει, ειχε στο ενεργητικο του 2 εξοδους απο πλαγια στο 1 μετρο τραγικες (η φαση που σφυριχτηκε φαουλ οταν το σουτ του δανου περασε ξυστα απο το δοκαρι δεν υπηρχε ποτε καθως ο γλυκος σκουντουφλαει στον αμυντικο μας μονο) ενω καταφερε να στειλει 6 βολε χωρις πιεση κατευθειαν αουτ...

αυτα τα ολιγα σε μια κατα τα αλλα ησυχη βραδια που δεν απειληθηκαμε και καθολου...που να απειλουμασταν κιολας δηλαδη...
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Νταξ χθες ήταν τραγικος αλλα 1 ματς ήταν, μη τον ξεσκίσουμε απο τώρα. Ο Τούντορας τον στήριξε πάντως πολύ.
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Μπορούσε να κάνει διαφορετικά;
Και δεν είναι ένα ματς, είναι πολλά.
Salpigoal

Δημοσίευση από Salpigoal »

Εγώ επιμένω οτι για β' επιλογή μια χαρά είναι ο Γλύκος.
Αλίμονο κι αν όλες οι ομάδες είχαν 2 ισάξιους τερματάδες στο ρόστερ τους.

Τώρα για το οικονομικό δεν ξέρω πόσα παίρνει αλλά ειλικρινά, αφού δεν βγαίνουν απ την τσέπη μου δεν με νοιάζει και καθόλου.
Το πρόβλημα θα υπήρχε αν ο Κός Γλύκος με την συμπεριφορά του, δημιουργούσε πρόβλημα που δεν παίζει.

Απο εκεί και πέρα, αφού είμαστε οκ μ αυτό, νομίζω μόνο κόμπλεξ βγάζουμε (και πίκρα για τις παλιές του γκέλες) αν μπαίνουμε εδώ και μέσα και κράζουμε εναν παίκτη που ντε φάκτο θα παιξει καποια ματς κυπέλλου μονο...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Salpigoal έγραψε:Απο εκεί και πέρα, αφού είμαστε οκ μ αυτό, νομίζω μόνο κόμπλεξ βγάζουμε (και πίκρα για τις παλιές του γκέλες) αν μπαίνουμε εδώ και μέσα και κράζουμε εναν παίκτη που ντε φάκτο θα παιξει καποια ματς κυπέλλου μονο...
ή απλα δε δεχομαστε την προπαγανδα των μπουληδων που προσπαθουν ντε και καλα να δημιουργησουν κλιμα στον κοσμο :ugeek:

παρεπιπτοντως δεν εχεις δυο ισαξιους τερματαδες εχεις εναν του 8 και εναν του 5 :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Φοίνικας έγραψε:Μπορούσε να κάνει διαφορετικά;
Και δεν είναι ένα ματς, είναι πολλά.
Εννοείς συνολικά στην καριέρα του ότι έχει πολλά; Πέρσυ δεν ήταν κακός ειδικά αναλογικά με το ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ της αμυντικής μας λειτουργίας..
Salpigoal

Δημοσίευση από Salpigoal »

Ναι εννοειται οτι εχεις εναν του 8 και εναν του 5 οπως εχουν ολες οι ομαδες του κοσμου.....
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Στην καριέρα του εννοώ.
Στο ματς με τον τελειωμένο ΟΦΗ ήταν τραγικός και πάλι μόλις είχε επιστρέψει.
Αλλά μαύρο χάλι είχε όλη η άμυνα, παρόλα αυτά για πρώτος δεν κάνει.
Τερματοφύλακας που έχει το ''συνήθειο'' να τα τρώει στη γωνία που κλείνει και είναι πάνω από 25
κάνει μόνο για δεύτερος κι αυτό υπό όρους.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ήταν το πρώτο του επίσημο ματς μετά το 3-1 στον οφη.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Κακός, κάκιστος χθες, αλλά έχει να παίξει τόσο καιρό το παιδί. Ας μην τον σταυρώνουμε!

Εξακολουθώ να πιστεύω στις δυνατότητές του, τον θεωρώ καλύτερο του Όλσεν και στα ρεφλέξ, αλλά κυρίως με την μπάλα στα πόδια. Για μένα δικαιούται ευκαιρίες και μάλλον τον προτιμώ για βασικό.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Γνώμη μου είναι ότι στο επόμενο "αδιάφορο", καλό θα ήταν να δοκιμαστεί ο Μελισσάς για 2ος...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”