Brondby - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 - ΜVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Brondby - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 - ΜVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Αλβανός είναι, ξεροκεφαλιά στο φουλ, και στον συγκεκριμένο με τελείως θετική έννοια
Το πουλεν μου από την αρχή από τους μικρούς
Το πουλεν μου από την αρχή από τους μικρούς
- sourmenetes
- Moderator
- sourmenetes
- Moderator
- hasio_john
Δεν θέλει πολύ ανάλυση ο αγώνας! Αγγαρεία ήταν...
ΌΛΟ το ζουμί είναι το παραδάκι που μας χάρισαν οι σιχαμένοι στο άλλο ματς!
Ωστόσο πρέπει να σταθούμε λίγο και στον Γλύκο / Κουλούρη που έχω την εντύπωση πως δεν φαίνεται να έχουν καταλάβει την προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ ν' αναγεννηθεί!
Αυτό που μου έμεινε στο ματς είναι στο 86 που ένας της Brondy έκανε σουτ μέσα στην εστία μας, την έστειλε πλάγιο και μετά έπιασε η κάμερα τον προπονητής τους και τον βοηθό να γελάνε!
Στα φρύδια τους τελείως!
Πάμε παρακάτω!
Υ.γ, MVP ---> Κάτσε (αν και ήθελα Τζιώλη! Απλά το δίνω στον μικρό για να συνεχίσει την προσπάθεια!)
ΌΛΟ το ζουμί είναι το παραδάκι που μας χάρισαν οι σιχαμένοι στο άλλο ματς!
Ωστόσο πρέπει να σταθούμε λίγο και στον Γλύκο / Κουλούρη που έχω την εντύπωση πως δεν φαίνεται να έχουν καταλάβει την προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ ν' αναγεννηθεί!
Αυτό που μου έμεινε στο ματς είναι στο 86 που ένας της Brondy έκανε σουτ μέσα στην εστία μας, την έστειλε πλάγιο και μετά έπιασε η κάμερα τον προπονητής τους και τον βοηθό να γελάνε!

Πάμε παρακάτω!
Υ.γ, MVP ---> Κάτσε (αν και ήθελα Τζιώλη! Απλά το δίνω στον μικρό για να συνεχίσει την προσπάθεια!)
Το ματς δεν το είδα, μόνο φάσεις, αλλά από ότι κατάλαβα δεν έχασα και κάτι σημαντικό. Τελευταίο ματς προετοιμασίας για φέτος, για να πάρουν λίγο χρόνο και οι πιτσιρικάδες.
Πούλο όλοι.
Άρα μήν κάνεις τέτοια πειράματα Kgeo. Το «ΠΑΣ» με ελληνικά κανονικά. Άσε που θα το καταλάβουν κατευθείαν οι παίκτες ότι παίζουν Ελλάδα, μόλις δουν αγωνιστικό χώρο και διαιτητές.
Τρία ματς είχαμε εκτός στην Ευρώπη, ούτε ένα δεν κερδίσαμε.pilotos έγραψε:Να δοκιμάσουμε να γράψουμε τον Πας , Pas μπας και το νομίζουν ευρωπαϊκό ματς; εύκολο διπλό σε λέω!!!
Πούλο όλοι.

Άρα μήν κάνεις τέτοια πειράματα Kgeo. Το «ΠΑΣ» με ελληνικά κανονικά. Άσε που θα το καταλάβουν κατευθείαν οι παίκτες ότι παίζουν Ελλάδα, μόλις δουν αγωνιστικό χώρο και διαιτητές.
Αναμένω!sourmenetes έγραψε:Ωραιος θα οργανωθουμε μετα τη διακοπη..
Ειμαι περηφανος για την ομαδαρα μας!!
Μπραβο ρε ΠΑΟΚ!Μπραβο στα πιτσιρικια των ακαδημιων!!!
Αυτο που πετυχατε ειναι σπουδαιο!ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ
Μπραβο ρε ΠΑΟΚ!Μπραβο στα πιτσιρικια των ακαδημιων!!!
Αυτο που πετυχατε ειναι σπουδαιο!ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ
- kazampoukou
desperando έγραψε:Άγιαξ γιατι κατι του χροσταω
Λέγκια Βαρσοβίας γιατι ειναι ωραια εκδρομη και για χωσιμο
Γκαμπάλα ετσι για να παρουμε ρεβανς για τον βαζελο![]()

- kazampoukou
Ο κατσε εχει κατι κακαλα να και επισης ειναι φουλ πεισματαρης και δεν το βαζει κατω οπως τα 9/10 ελληνοπουλα ποδοσφαιριστες...sourmenetes έγραψε:stelyk έγραψε:εμενα με εχει ικανοποιησει ο εγωισμος του Κατσε μετα τις μεταγραφες στα χαφ
Ουτε μαλλι ουτε ιδεα ουτε τιποτα...
Εαν οποιοδηποτε απο αυτα τα υποτιθεμενα ταλεντα που κυκλοφορουν εμενε εξω στα ντουζενια του για 3-4 μηνες θα λεγαμε καηκε το παιδι και θα ψαχναμε δικαιολογιες και θα κακολογουσαμε προπονητες και ιθυνοντες.
Αυτος ερχεται να αποδειξει οτι οποιος δουλευει αμειβεται.γυρισε καλυτερος,ειναι αναντικαταστατος εδω και χρονια στο κεντρο του ΠΑΟΚ και του αξιζουν συγχαρητηρια...
Απο την αρχη τον ειχα πιστεψει,δειτε και στο τοπικ του.[/q Οντως, πολλα μπραβο στο παληκαρι!!!!
gpaok δεν ξερω αν εχεις σχεση με τη θεση (εννοω να την εχεις παιξεις) αλλα κανεις μεγαλος λαθος...gpaok έγραψε: Συμφωνώ με μια επισήμανση....θα δουμε ωραια πραγματα απο τον ολσεν αν: βελτιωσει τις εξοδους και τις τοποθετήσεις του στα σουτ.ή αλήθεια είναι πάντως οτι ο ολσεν που βλέπουμε ως τώρα δεν διαφέρει πολύ απο το Γλυκο.μάλιστα είναι χειροτερος του στα πόδια.
αυτη τη στιγμη που μιλαμε χωρις την προσαρμογη κλπ ο ολσεν ειναι 2 επιπεδα πανω...
οι τοποθετησεις του ολσεν στο τερμα κανεις λαθος ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ σε αντιθεση με του γλυκου (μεγαλο μειονεκτημα του αρκει αν θυμηθεις τα γκολ που εχει φαει απο σουτ 30 μετρων και απο σουτ σε κλειστες γωνιες)...
οπως λαθος ειναι να γραφεις για τα ποδια του ολσεν...εγω στα επισημα ματς εχω δει οτι εχει πολυ καλα ποδια και πολυ καλο σημαδι...ο γλυκος και χθες πεταξε μονος του 6 φορες (μετρημενες) τη μπαλα απευθειας πλαγιο...τις 2 μαλιστα σε βολε απο ελευθερο...
το ξαναλεω δεν ειναι τυχαιο οτι οταν σηκωσε ψηλα τον αμανε και βγηκε στη γυρα δεν ενδιαφερθηκε ΚΑΜΙΑ απολυτως ομαδα παρα του γεγονος οτι μιλουσαμε για το βασικο τερματα του ΠΑΟΚ και με παρουσια και στην εθνικη...απλα για αλλη μια φορα ο ζβ εκανε το θαυμα του προσφεροντας του στη συνεχεια ηγεμονικο (για τα δεδομενα του) 3ετες συμβολαιο...
Να πω πάλι κάτι για τον Κουλούρη: Είναι μικρός και πρέπει να βελτιωθεί, που είναι εφικτό. Είναι παίκτης που έχει δύναμη και καλό είναι να πάει σε μικρή ομάδα για να παίζει για 2 χρόνια. Ιδανικά να πάει και εξωτερικό. Για μένα πρέπει να του κάνουν πρόγραμμα αθλητή του στίβου. Είναι 19 χρονών και τρέχει σαν παλαίμαχος. Τον αξιολογώ: 8 acceleration (επιτάχυνση) & 9 Pace (ταχύτητα). Απαράδεκτο ---> λίγο πιο κάτω από την ταχύτητα του Ίβιτς στη σεζόν 2011/12. Οι επιθετικοί απαγορεύεται να είναι κάτω από 12 acceleration & 12 Pace, όσο δυνατοί και ψηλοί να είναι και ειδικά σε αυτόν τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα στο επίπεδο που είδα τον Κουλούρη αυτό το διάστημα που αγωνίζεται στην ομάδα, για να μπορεί να είναι χρήσιμος, θα έπρεπε να έχει 14 acceleration & 13 Pace και ένα ακόμη σημαντικό στατ που ξέχασα ευκινησία (agility) στο 13. Ο Κουλούρης έχει 6 ευκινησία και θυμίζει όντως παλαίμαχο που δε μπορεί να στρίψει. Αυτά μπορούν να βελτιωθούν, και για μένα θέλει πρόγραμμα hardcore αθλητών που τρέχουν (στο στίβο) 100άρι και 400άρι. Δεν είναι ο παίκτης 1,90+ για να στηρίξει την καριέρα του στο Ύψος - Δύναμη - Κεφάλι. Άσε που πάλι πολλά γκολ δεν κάνεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο μόνο με αυτά. (Την παράγραφο αυτή θα μεταφέρω στο θέμα "Κουλούρης".
Η ομάδα πάσχει από οργάνωση παιχνιδιού και προβλέπω γκέλα με Γιάννενα. Ο Τζιώλης θα είναι ψοφίμι διακαιολογημένα. Αν δεν παίξει και βάλουμε Σάμπο... Πάει η οργάνωση στο κέντρο... Ο Κάτσε θα παίξει ή έχει τιμωρία? Στην επίθεση βέβαια θα έχουμε φρέσκους τους Μακ - Ζάιρο, και ο Λέοβατς θα είναι πιο δεμένος. Η άμυνα πάλι χωρίς ροτέισον αντέχει τόσα σερί παιχνίδια? Ελπίζω να δω Μαλεζά. Το πιο πιθανό αποτέλεσμα το Χ, παρόλο που τα Γιάννενα είναι αποδυναμωμένα από πέρυσι.
ΠΑΟΚ θα δούμε μετά τη διακοπή, όπου θα ολοκληρωθεί μία μίνι προετοιμασία για τους καινούργιους παίκτες, και θα έχει γυρίσει ο μόνος επιθετικός περιοχής της ομάδας που είναι και killer. Κλάους με Ζάιρο θα ταιριάξουν πολύ νομίζω. Καμία σχέση η πίεση που μπορεί να ασκεί ο Ζάιρο εν συγκρίσει με το λαπά Φακούντο.
Μεταγραφές: Η ομάδα θέλει σίγουρα επιθετικό και αμυντικό (μακάρι 2) και αν θέλει να πάει πιο ψηλά από φέτος 10άρι είτε με παραστάσεις, είτε με πολύ ταλέντο. Αν πάμε για πλάνο μακροπρόθεσμο το 10άρι μπορεί να περιμένει. Λείπει το οργανωτικό κομμάτι και αν μας βγουν οι Αντώνης, Σάμπο, Τσίριμοτ όλα καλά. Άρα όλα εξαρτώνται από το πόσο θα δέσουν οι μεταγραφές μας. Πάντως αν φύγει δανεικός ο Σαββίδης, νομίζω ανοίγει μία θέση για 10άρι, καθώς στις θέσεις 6 και 8 είμαστε κομπλέ.
Η ομάδα πάσχει από οργάνωση παιχνιδιού και προβλέπω γκέλα με Γιάννενα. Ο Τζιώλης θα είναι ψοφίμι διακαιολογημένα. Αν δεν παίξει και βάλουμε Σάμπο... Πάει η οργάνωση στο κέντρο... Ο Κάτσε θα παίξει ή έχει τιμωρία? Στην επίθεση βέβαια θα έχουμε φρέσκους τους Μακ - Ζάιρο, και ο Λέοβατς θα είναι πιο δεμένος. Η άμυνα πάλι χωρίς ροτέισον αντέχει τόσα σερί παιχνίδια? Ελπίζω να δω Μαλεζά. Το πιο πιθανό αποτέλεσμα το Χ, παρόλο που τα Γιάννενα είναι αποδυναμωμένα από πέρυσι.
ΠΑΟΚ θα δούμε μετά τη διακοπή, όπου θα ολοκληρωθεί μία μίνι προετοιμασία για τους καινούργιους παίκτες, και θα έχει γυρίσει ο μόνος επιθετικός περιοχής της ομάδας που είναι και killer. Κλάους με Ζάιρο θα ταιριάξουν πολύ νομίζω. Καμία σχέση η πίεση που μπορεί να ασκεί ο Ζάιρο εν συγκρίσει με το λαπά Φακούντο.
Μεταγραφές: Η ομάδα θέλει σίγουρα επιθετικό και αμυντικό (μακάρι 2) και αν θέλει να πάει πιο ψηλά από φέτος 10άρι είτε με παραστάσεις, είτε με πολύ ταλέντο. Αν πάμε για πλάνο μακροπρόθεσμο το 10άρι μπορεί να περιμένει. Λείπει το οργανωτικό κομμάτι και αν μας βγουν οι Αντώνης, Σάμπο, Τσίριμοτ όλα καλά. Άρα όλα εξαρτώνται από το πόσο θα δέσουν οι μεταγραφές μας. Πάντως αν φύγει δανεικός ο Σαββίδης, νομίζω ανοίγει μία θέση για 10άρι, καθώς στις θέσεις 6 και 8 είμαστε κομπλέ.
Μπράβο σε όλους που πήγαν την ομάδα ομίλους όμορφα και ωραία!!!!
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Υπολογίστε με και εμένα.pgetsos έγραψε:Αναμένω!sourmenetes έγραψε:Ωραιος θα οργανωθουμε μετα τη διακοπη..
Στα του ματς, παρά το γεγονός ότι είμαι από αυτούς που δεν πολυπίστευαν/πολυπιστεύουν τον Κάτσε, εντούτοις δεν μπορώ να μην παραδεχθώ ότι μετά τον ερχομό αρκετών ικανών χαφ το παιδί δείχνει τεράστια πρόοδο και βγάζει χαρακτήρα. Επίσης, διόρθωσε (κατά πολύ) το πρώτο κοντρόλ του και επιτέλους όπως κάθε καλός χαφ, μπορεί να στρίψει μετην μπάλα στα πόδια και να προωθήσει το παιχνίδι. Ελπίζω σε συνέχεια και επειδή δεν είναι κακό να παραδέχεσαι τις λαθος εκτιμήσεις, οφείλω να του δώσω συγχαρητήρια.
Επίσης ο Κίτσιου δείχνει ότι πρέπει να έχει θέση βασικού, αφού κάνει πάνω από τον μέσο ότο τα στοιχειώδη για την (όποια) θέση που παίζει.Λίγο την σέντρα και τα τελειώματα του θέλει να βελτιώσει. Πάντως αμυντικά είναι αξιόπιστος φέτος.
Ο Κόστα κάνει εξαιρετικό παιχνίδι και νομίζω ότι από την αρχή της χρονιάς είναι πολύ καλύτερος από το τι έδειξε πέρσι. Του δίνω και το credit ότι είναι από τους ελάχιστους στην ομάδα που μπορούν να μανουριάσουν και να ρίξουν και καμιά κλωτσιά εφόσν χρειαστεί.
Ο Ροντρίγκεζ δεν δείχνει (ελπίζω) ακόμα κάτι εξαιρετικό. Περιμένω να δω τον ρόλο του. Δεν νομίζω ότι μπορεί να καπαρώσει θέση βασικού και αναντικατάστατου και ελπίζω τουλάχιστον να αποδειχθεί "χρυσή" αλλαγή φέτος.
Διάβασα, τέλος, άρθρο του Κόλκα που λέει ότι εάν ήταν Ιβάν θα προσπαθούσε να πάρει τον Μπεργκ. Άποψη μου είναι μακρυά. Με τον τρόπο παιχνιδιού του σε εμάς θα παίζει ένα ματς και θα κάθεται τρία έξω. Σε κάθε ματς κάνει τουλάχιστον δέκα φάουλ που άλλα σφυρίζονται καιι άλλα όχι. Σε εμάς θα σφυρίζονται καιαυτά που δεν θα κάνει.
- GiorgosAtha
Τέλος και τα "μαγκανοπήγαδα"...
Παιχνίδι για να βγάλει συμπεράσματα ο προπονητής. Σαν δυνατό φιλικό δηλαδή.
Κάποιοι για άλλη μια φορά απέδειξαν ότι ότι και να λέμε είναι παίχτες που μπορούν να σηκώσουν την φανέλα και είναι λάθος να τους θεωρούμε λίγους για έναν ΠΑΟΚ πρωταθλητή. Ειδικά Kace, Τζιόλης -που έκανε ειδική μνεία ο coach των Δανών ότι θα τον ήθελε. Άμπαλος και αυτός.
-... τι παραπάνω έχει ο Μανιάταρος, το Σέρβικο γίδι και ο Μπουχαλάκης δηλαδή και θεωρούνται Τσαμπιολιγκάτοι?
Δυστηχώς κάποιοι άλλοι δεν άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά. Κουλούρης πρέπει να φύγει δανεικός ώστε να πάρει πάνω από 20-25 σερί παιχνίδια σε επαγγελματικό επίπεδο για να εξελιχτεί -και αν είναι στο εξωτερικό... ακόμα καλύτερα-.
Σαββίδης και αυτός το ίδιο... που μάλιστα αν μείνει και ενσωματωθούν οι καινούργιοι θα έχει τρελό ανταγωνισμό και θα βλέπει 11αδα με το τηλεσκόπιο αφού όλοι τους είναι σε καλές ηλικίες και διεθνείς
.
Το καλό για τους 2 παραπάνω ότι είναι ακόμα μικροί... ας πάρουν παράδειγμα από τον Πέλκα και τα ξαναλέμε.
Γλύκος... καλύτερα για αυτόν να φύγει. Δεν έχω κάτι με το παιδί αλλά αν θέλει να παίξει κάπου βασικός... πρέπει να την κάνει. Πολλά λάθη -με βασικό το γκολ που "πνίγει"- ακόμα και με τα πόδια που θεωρείτε το δυνατό του σημείο. Πολύ δύσκολα θα απειληθεί ο ΣουηδοΔανός -ειδικά αν πάρει ρυθμό αγώνων-.
Άλλος ένας λόγος που θέλω να φύγει είναι ο εξής... ο παίχτης έχει φτάσει στο peak της καριέρας του -αν θέλει να ανέβει κι άλλο πρέπει να πάρει παιχνίδια, άρα να φύγει-... από την στιγμή που χτίζουμε ομάδα για το μέλλον καλύτερα θα ήταν οι αναπληρωματικοί τερματάδες να είναι οι Μελλίσας και Σιαμπάνης επειδή πρέπει να τους ετοιμάσουμε για το μέλλον. Να πάρουν δηλαδή τα παιχνίδια που θα έπαιρνε ο Γλύκος. Και μη μου πείτε είναι μικροί... και ο Casillas στα 19 του έκανε ντεμπούτο και μάλιστα στην Real!
Μπράβο στον Δεληγιαννίδη αλλά και για αυτόν ισχύει ότι και για τον Σαββίδη.
Gary δεν τον θεωρώ άσχημη μεταγραφή... ίσα ίσα... μια χαρά είναι ο παίχτης. Γιατί? Γιατί έχει κάποια ενδιαφέροντα και καλά στοιχεία, είναι καινούριος, διεθνής, σε καλή ηλικία και τον κρίνω σαν έναν παίχτη που θα βοηθά στο rotation και όχι σαν έναν παίχτη που θα σηκώσει την ομάδα στις πλάτες του.
Costa πολύ καλός χθες... όσο αναφορά την περίπτωσή του πιστεύω ότι αν του προταθεί να μείνει άλλον έναν χρόνο χωρίς να πάρει παραπάνω λεφτά -δηλαδή τα 1,2 μικτά που πρέπει να του δωθούν μέχρι το τέλος να μοιραστούν σε 2 600ρια και να παραταθεί το συμβόλαιο του για άλλον ένα χρόνο-... θα μείνει γιατί τον κόβω να είναι παίχτης που γουστάρει να παίζει σε υψηλό επίπεδο ενώ θέλει και να παλέψει να πάει με την εθνική του στο Euro 2016 -αλλιώς θα έμενε στην Αραπιά και ούτε γάτα ούτε ζημιά
-. Αν μείνει ελεύθερος τώρα ή ρισκάρει να μη βρει ομάδα και να μείνει ανενεργός μέχρι τον Γενάρη που στα 34 του ισούται με τέλος καριέρας -άρα πάπαλα η ελπίδες του για εθνική- ή να πάει σε καμιά ομάδα μικρότερης δυναμικότητας -άρα και πάλι πάπαλα η εθνική-.
Στα υπόλοιπα... όλοι κάνανε μια καλή προπόνηση.
Πρώτος στόχος της χρονιάς... CHECKED!
Παιχνίδι για να βγάλει συμπεράσματα ο προπονητής. Σαν δυνατό φιλικό δηλαδή.
Κάποιοι για άλλη μια φορά απέδειξαν ότι ότι και να λέμε είναι παίχτες που μπορούν να σηκώσουν την φανέλα και είναι λάθος να τους θεωρούμε λίγους για έναν ΠΑΟΚ πρωταθλητή. Ειδικά Kace, Τζιόλης -που έκανε ειδική μνεία ο coach των Δανών ότι θα τον ήθελε. Άμπαλος και αυτός.

Δυστηχώς κάποιοι άλλοι δεν άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά. Κουλούρης πρέπει να φύγει δανεικός ώστε να πάρει πάνω από 20-25 σερί παιχνίδια σε επαγγελματικό επίπεδο για να εξελιχτεί -και αν είναι στο εξωτερικό... ακόμα καλύτερα-.
Σαββίδης και αυτός το ίδιο... που μάλιστα αν μείνει και ενσωματωθούν οι καινούργιοι θα έχει τρελό ανταγωνισμό και θα βλέπει 11αδα με το τηλεσκόπιο αφού όλοι τους είναι σε καλές ηλικίες και διεθνείς

Το καλό για τους 2 παραπάνω ότι είναι ακόμα μικροί... ας πάρουν παράδειγμα από τον Πέλκα και τα ξαναλέμε.
Γλύκος... καλύτερα για αυτόν να φύγει. Δεν έχω κάτι με το παιδί αλλά αν θέλει να παίξει κάπου βασικός... πρέπει να την κάνει. Πολλά λάθη -με βασικό το γκολ που "πνίγει"- ακόμα και με τα πόδια που θεωρείτε το δυνατό του σημείο. Πολύ δύσκολα θα απειληθεί ο ΣουηδοΔανός -ειδικά αν πάρει ρυθμό αγώνων-.
Άλλος ένας λόγος που θέλω να φύγει είναι ο εξής... ο παίχτης έχει φτάσει στο peak της καριέρας του -αν θέλει να ανέβει κι άλλο πρέπει να πάρει παιχνίδια, άρα να φύγει-... από την στιγμή που χτίζουμε ομάδα για το μέλλον καλύτερα θα ήταν οι αναπληρωματικοί τερματάδες να είναι οι Μελλίσας και Σιαμπάνης επειδή πρέπει να τους ετοιμάσουμε για το μέλλον. Να πάρουν δηλαδή τα παιχνίδια που θα έπαιρνε ο Γλύκος. Και μη μου πείτε είναι μικροί... και ο Casillas στα 19 του έκανε ντεμπούτο και μάλιστα στην Real!
Μπράβο στον Δεληγιαννίδη αλλά και για αυτόν ισχύει ότι και για τον Σαββίδη.

Gary δεν τον θεωρώ άσχημη μεταγραφή... ίσα ίσα... μια χαρά είναι ο παίχτης. Γιατί? Γιατί έχει κάποια ενδιαφέροντα και καλά στοιχεία, είναι καινούριος, διεθνής, σε καλή ηλικία και τον κρίνω σαν έναν παίχτη που θα βοηθά στο rotation και όχι σαν έναν παίχτη που θα σηκώσει την ομάδα στις πλάτες του.
Costa πολύ καλός χθες... όσο αναφορά την περίπτωσή του πιστεύω ότι αν του προταθεί να μείνει άλλον έναν χρόνο χωρίς να πάρει παραπάνω λεφτά -δηλαδή τα 1,2 μικτά που πρέπει να του δωθούν μέχρι το τέλος να μοιραστούν σε 2 600ρια και να παραταθεί το συμβόλαιο του για άλλον ένα χρόνο-... θα μείνει γιατί τον κόβω να είναι παίχτης που γουστάρει να παίζει σε υψηλό επίπεδο ενώ θέλει και να παλέψει να πάει με την εθνική του στο Euro 2016 -αλλιώς θα έμενε στην Αραπιά και ούτε γάτα ούτε ζημιά

Στα υπόλοιπα... όλοι κάνανε μια καλή προπόνηση.
Πρώτος στόχος της χρονιάς... CHECKED!