Μπερδεύεται φίλε, 3,6 εκ € ζεστά ζεσταjohn4serres έγραψε:1.200.000 € ζεστα για την εισοδο στους ομιλους
ΚΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ !
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Αφου σε αφηνουν να γραφεις σε φορουμ του ΠΑΟΚ για το μεγαλειο των αλλοθρησκων οπαδων καλα κανεις.
- soflodoras
Γιατι τα σβηνετε.Καποιοι διδασκουν ηθος εδω περα σε εμας τους ηττοπαθεις
ρε πατε καλα ρε;
σιγα την αεκ που ερχεται με την οπισθεν 3 χρονια μας τα εχουν κανει να τα ππρια
και ειδαμε και τη ζελα με τη καβαλα.
αντε λιγο να πουμε σοβαρευτείτε.
υγ: μερικοί μπαίνουν μόνο για να κάνουν μανούρα. οι ανοχές τελειώνουν.

- john4serres
Με την καλη εννοια σοβαρη , εναν παικτη με προσωπικοτητα 25-29, οχι τελειωμενο.pilotos έγραψε:Γιατί μέχρι τώρα ήταν ασοβαρες;john4serres έγραψε:1.200.000 € ζεστα για την εισοδο στους ομιλους
ΚΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ !
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Μια χαρα ηταν και οι προηγουμενες αλλα θελω και εναν φορ κλασης.
Οχι κινηση/στοιχημα Μποακι. Βασικα ναι στον Μποακι αλλα μαζι και με καλο φουνταριστο.
Να ερθουν πακετο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος john4serres την Πέμ 27 Αύγ 2015, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μποατσι είναι ρίσκο, σας είπα τι μου είπε ο Ιταλός... Αλλά αν βγει, θα μας πετάξει τα μάτια έξω
Το ξαναβάζω...
Τεως τεραστιο ταλεντο που θα γαμουσε και θα εδερνε, τα δικαιωματα του τα ειχαν Γιουβε και Τζενοα, μπηκε στη μεση η Σασουολο, σιγα σιγα η Γιουβε τον εδωσε για να παρει δικαιωματα σε αλλους παικτες της Σασουολο που την ενδιεφεραν. Δεν εξελιχθηκε οπως διαφημιζοταν. Τις καλυτερες του σεζον τις εκανε στη Β. Κορμι κεντρικου, παιζει και στα ακρα της επιθεσης. Ακομα προλαβαινει να γινει χρησιμος παικτης που δεν θα κοιτανε να τον πασαρουν τις τελευταιες μερες του mercato.
Μίλησα ξανά μαζί του, μου είπε χτες ότι έχει κλείσει Ροντα κι ήταν έτοιμος να φύγει για Ολλανδία... Τεσπα θα δείξει τελικά, η Ροντα έδινε λίγα λεφτά, καλύπτει ένα μικρό μέρος του συμβολαίου του.
Τεως τεραστιο ταλεντο που θα γαμουσε και θα εδερνε, τα δικαιωματα του τα ειχαν Γιουβε και Τζενοα, μπηκε στη μεση η Σασουολο, σιγα σιγα η Γιουβε τον εδωσε για να παρει δικαιωματα σε αλλους παικτες της Σασουολο που την ενδιεφεραν. Δεν εξελιχθηκε οπως διαφημιζοταν. Τις καλυτερες του σεζον τις εκανε στη Β. Κορμι κεντρικου, παιζει και στα ακρα της επιθεσης. Ακομα προλαβαινει να γινει χρησιμος παικτης που δεν θα κοιτανε να τον πασαρουν τις τελευταιες μερες του mercato.
Μίλησα ξανά μαζί του, μου είπε χτες ότι έχει κλείσει Ροντα κι ήταν έτοιμος να φύγει για Ολλανδία... Τεσπα θα δείξει τελικά, η Ροντα έδινε λίγα λεφτά, καλύπτει ένα μικρό μέρος του συμβολαίου του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Πέμ 27 Αύγ 2015, 22:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Black&White
Είδες να προκαλώ κανέναν;K_geo έγραψε:ρε πατε καλα ρε;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα πως όταν κάποιος που πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα το έχει χαμένο προσβάλλεται αν τον πεις ηττοπαθή, μάλλον δεν έχει το γνώθι σαυτόν.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Αυτό το θα μας πετάξει τα μάτια έξω με φοβίζει λιιιίγο...pilotos έγραψε:Μποατσι είναι ρίσκο, σας είπα τι μου είπε ο Ιταλός... Αλλά αν βγει, θα μας πετάξει τα μάτια έξω
Είναι και μαυρουκος ξέρεις...
Αυτό που έγραψες για μάνες, εδώ δεν είναι γήπεδο, σε τιμά...
αστο ρε μπανε μη χαλας τη ζαχαρενια σου...obanebane έγραψε:Αφου σε αφηνουν να γραφεις σε φορουμ του ΠΑΟΚ για το μεγαλειο των αλλοθρησκων οπαδων καλα κανεις.
- Black&White
Μη λες ψέματα.Δεν έγραψα τίποτα για τη μάνα κανενός.pilotos έγραψε:Αυτό που έγραψες για μάνες, εδώ δεν είναι γήπεδο, σε τιμά...
Εκτός αν κάποιος με έβρισε στα καλά καθούμενα.Ας μην το συνεχίσουμε.
Το έσβησαν...
Και δεν έχω καμία ανάγκη να πω ψέμματα.
Άλλωστε τα σιχαίνομαι
Και δεν έχω καμία ανάγκη να πω ψέμματα.
Άλλωστε τα σιχαίνομαι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Πέμ 27 Αύγ 2015, 22:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ο νατχο έδειξε πολύ καλά στοιχεία, εάν καθόταν θα παραμιλαγαμε. Τον αδικείςeorptol έγραψε:Νομποα νατχο στοχ φέραμε και μυαλό δεν βάλαμε κάποιοιace79grpaok έγραψε:Να έφερνε 3 παίκτης φτασμενους - ηγέτες ,έναν για κάθε γραμμή και όχι πειράματα που αν να βγουν.