Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Θαβγραψω αυτο που σκεφτομαι οπως ακριβως τα σκεφτομαι και ας φαω μπαν για το λεξιλογιο μου..
Εδω κ ενα μηνα τα @@ μας μας τα πρηξανε οι αρδ και ΔΥΣΤΥΧΩΣ πολλοι οπαδοι μας για τον προγραμματισμο του βαζελου και για την αργοπορια τη δικια μας...
Ε αι στο διαολο τωρα ....μιζεροι και γκρινιαρηδες..οποιος δε γουσταρει αυτο το καινουριο που γεννιεται ας γινει γαυρος να πανηγυριζει..
ΠΡΟΣΟΧΗ δε μιλαω για κριτικη αλλα για μιρλα μιζερια και κομπλεξισμο που αρκετοι εμφανιζουν...
Εδω κ ενα μηνα τα @@ μας μας τα πρηξανε οι αρδ και ΔΥΣΤΥΧΩΣ πολλοι οπαδοι μας για τον προγραμματισμο του βαζελου και για την αργοπορια τη δικια μας...
Ε αι στο διαολο τωρα ....μιζεροι και γκρινιαρηδες..οποιος δε γουσταρει αυτο το καινουριο που γεννιεται ας γινει γαυρος να πανηγυριζει..
ΠΡΟΣΟΧΗ δε μιλαω για κριτικη αλλα για μιρλα μιζερια και κομπλεξισμο που αρκετοι εμφανιζουν...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Τι να τον κάνουμε το Μπέργκ αυτός είναι από γυαλί φτιαγμένος. Υπάρχουν καλύτεροι από αυτόν εκεί έξω
Ναι αλλά μόνο σε μένα δεν περνά και έχω και μεταφορές Κυριάκος... Τεσπα, φαίνεται ότι έχουμε διαφορετική νοοτροπίαBlack&White έγραψε:Ενώ οι άλλοι έχουν τίτλους με άδειες εξέδρες!pilotos έγραψε:Διαφωνώ αδερφέ, την μεγάλη ομάδα την έχουμε κάνει ΕΜΕΊς ο κόσμος και μόνο.Black&White έγραψε:simbas, να δω τι θα λέτε εσύ και οι υπόλοιποι που γράφουν πως δεν πάμε για πρωτάθλημα, υπομονή κλπ αν τυχόν μας περάσει η νεοφώτιστη. Αν μας περάσει ο Πλατέλλας και ο Αραβίδης... Γιατί αυτοί δεν είναι ηττοπαθείς σαν εσένα.
Αυτοί φωνάζουν ερχόμαστε όταν εσύ φωνάζεις υπομονή. Κατάλαβες simba;
Και το σχόλιο μου δεν έχει να κάνει με την ομάδα που μπορεί κάλλιστα να πάρει πρωτάθλημα. Το σχόλιο έχει να κάνει με όσους χτίζουν κάθε χρόνο.
Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα για να έχει χρόνο για χτίσιμο.
Είμαστε παγκόσμιο φαινόμενο μια ομάδα με τόσους λίγους τίτλους και τόσους πιστούς οπαδούς.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Το ότι έχεις λίγους τίτλους οφείλεται και στο ότι είσαι ηττοπαθής λαός που δεν πιστεύει σε τίτλο.Δες εδώ μέσα πόσοι γράφουν πως "δεν πάω για πρωτάθλημα" ή " ό,τι και να κάνω ο Μαρινάκης θα το πάρει" κτλ.
Ο βάζελος και ο ΑΕΚτζής δεν τα λένε αυτά φίλε. Λένε πως θα τον γαμήσουν τον χοντρό.
- Black&White
simba έγραψε:Black&White έγραψε:simbas, να δω τι θα λέτε εσύ και οι υπόλοιποι που γράφουν πως δεν πάμε για πρωτάθλημα, υπομονή κλπ αν τυχόν μας περάσει η νεοφώτιστη. Αν μας περάσει ο Πλατέλλας και ο Αραβίδης... Γιατί αυτοί δεν είναι ηττοπαθείς σαν εσένα.
Και το σχόλιο μου δεν έχει να κάνει με την ομάδα που μπορεί κάλλιστα να πάρει πρωτάθλημα. Το σχόλιο έχει να κάνει με όσους χτίζουν κάθε χρόνο.
Τ'ειναι αυτα που λες ρε φιλε...
Δεν ειναι ηττοπαθεις σαν εμενα τα χαζοχαρουμενα οι αεκτσηδες που "ΕΡΧΟΝΤΑΙ"...
Σιγα, κακακια εκανα..
Επειδη δλδ δεν ειμαι πανηγυρτζης σαν αυτους παροτι εχω καλυτερο και πιο γεματο ροστερ,
ειμαι ηττοπαθης?
Ηττοπαθης που βλεπω με υπομονη ενα ελπιδοφορο εγχειρημα που παει να χτιστει με σοβαρες ποδοσφαιρικες βασεις, εχοντας διωξει ο,τι σαπακι υπηρχε και επιτελους επικεντρωθηκαμε σε σωστες ηλικιες και συγκεκριμενα χαρακτηριστικα..
Ειδαμε και περσι (κ τις αλλες χρονιες) που βγηκαμε με τα λαβαρα του πολεμου και ειπαμε για πρωταθλημα τι εγινε..
Αν δεν εχεις χρονο για σωστο χτισιμο (γιατι παντα χρειαζεται χτισιμο αφου τοσα χρονια στο 0 εισαι) και θες απλα να χτιζεις καστρακια στην αμμο και να λες παω για πρωταθλημα,
εισαι εκτος πραγματικοτητας και στην τελικη μην μετεχεις σ'αυτο το εγχειρημα..
Κακάκια; Και τι είναι αυτά που λες;

Μαλλον σε ανήλικο απάντησα. Άσε που δεν κατάλαβες και τίποτα.
Το ποιος καταλαβε τι και ποιος ειναι το ανηλικο,Black&White έγραψε:simba έγραψε:Black&White έγραψε:simbas, να δω τι θα λέτε εσύ και οι υπόλοιποι που γράφουν πως δεν πάμε για πρωτάθλημα, υπομονή κλπ αν τυχόν μας περάσει η νεοφώτιστη. Αν μας περάσει ο Πλατέλλας και ο Αραβίδης... Γιατί αυτοί δεν είναι ηττοπαθείς σαν εσένα.
Τ'ειναι αυτα που λες ρε φιλε...
Δεν ειναι ηττοπαθεις σαν εμενα τα χαζοχαρουμενα οι αεκτσηδες που "ΕΡΧΟΝΤΑΙ"...
Σιγα, κακακια εκανα..
Επειδη δλδ δεν ειμαι πανηγυρτζης σαν αυτους παροτι εχω καλυτερο και πιο γεματο ροστερ,
ειμαι ηττοπαθης?
Ηττοπαθης που βλεπω με υπομονη ενα ελπιδοφορο εγχειρημα που παει να χτιστει με σοβαρες ποδοσφαιρικες βασεις, εχοντας διωξει ο,τι σαπακι υπηρχε και επιτελους επικεντρωθηκαμε σε σωστες ηλικιες και συγκεκριμενα χαρακτηριστικα..
Ειδαμε και περσι (κ τις αλλες χρονιες) που βγηκαμε με τα λαβαρα του πολεμου και ειπαμε για πρωταθλημα τι εγινε..
Αν δεν εχεις χρονο για σωστο χτισιμο (γιατι παντα χρειαζεται χτισιμο αφου τοσα χρονια στο 0 εισαι) και θες απλα να χτιζεις καστρακια στην αμμο και να λες παω για πρωταθλημα,
εισαι εκτος πραγματικοτητας και στην τελικη μην μετεχεις σ'αυτο το εγχειρημα..
Κακάκια; Και τι είναι αυτά που λες;![]()
Μαλλον σε ανήλικο απάντησα. Άσε που δεν κατάλαβες και τίποτα.
ειναι φανερο απ'την ελλειψη επιχειρηματων και την παραμυθα που τρωει απο τα αθηναικα σαιτ και την "Ωρα για Σπορ"..
Μαζί σου, για αυτό μίλησα για διαφορετική οπαδική νοοτροπία...
- john4serres
1.200.000 € ζεστα για την εισοδο στους ομιλους
ΚΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ !
Γιατί μέχρι τώρα ήταν ασοβαρες;john4serres έγραψε:1.200.000 € ζεστα για την εισοδο στους ομιλους
++++++++++. Γιατι αυτοί προγραμμάτισαν σύμφωνα με κάποιους και εμείς αργήσαμε έτσι; Αλλα ποιος θυμάται τι έγραφαν μωρε.......Dimitris_L4 έγραψε:Θαβγραψω αυτο που σκεφτομαι οπως ακριβως τα σκεφτομαι και ας φαω μπαν για το λεξιλογιο μου..
Thanix έγραψε:Γαμάτε γιατί χανόμαστε αδέρφια....βγαλτε την έξω και ορμάτε!

Black & White, επειδη

Επειδη δεν καταλαβαινω αφου...