http://inpaok.com/256779/αποκλεισμός-πα ... -για-παοκ/obanebane έγραψε:MANIAKOS έγραψε:1200000 απο το μάρκετ Πουλ σιγα τα ωα
Που το διαβασες μανιακ;
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
ΑΥΤΟΣ ο βάζελος μας κλέβει κάθε χρόνο το εισιτήριο του Ch.L. 
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Το μάρκετ πουλ πάει μισό σε μας μισό στον αστέρα.
ΥΓ: Ρούφα λαγέ!
ΥΓ: Ρούφα λαγέ!
Market pool θέλει ο βάζελος;;;
Σκάστου το μερίδιο του συν κάτι ψηλά και πάρτου τον Μπεργκ...
Ατσσαααα βαζελακια...
Σκάστου το μερίδιο του συν κάτι ψηλά και πάρτου τον Μπεργκ...
Ατσσαααα βαζελακια...
Γιατί τον Μπεργκ; για να φάει κίτρινες σε κάθε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή; εγώ δεν τον θέλω, βρώμικος παίκτης.
Αντί να χαρείτε που έμειναν απέξω, αποθεώνετε αυτόν που μας κάρφωσε.........
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Αντί να χαρείτε που έμειναν απέξω, αποθεώνετε αυτόν που μας κάρφωσε.........
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Πέμ 27 Αύγ 2015, 22:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- NIKOS_PAOK04
Καμπαλάρηδες έγραφε η πρασινοφυλάδα τους κάτι αλόγου(π@τσα) φάγανε πάντος και πρέπει να πόνεσε 4μύρια φορές.
- pisakaipoupoula
Τζόσεϋ θα βλέπουμε άνετα τώρα ELπαρέα τις Πέμπτες!!!!Josey Wales έγραψε:Είναι και η Τρίπολη που είναι ήδη στους ομίλους, οπότε λογικά από το 1εκ. πάμε στο 1,5.rainmaker έγραψε:Με βάση τα όσα έγραψε ο Κόλκας προχτες, ΑΝ ισχύουν δηλαδή, το συνολικό market pool της Ελλάδας είναι 3 μύρια.
Άρα αντί για 1,5 που περιμέναμε να πάρουμε, ΛΟΓΙΚΑ πάμε στα 3.
Τουτέστιν, Φράνκ σε βλέπω δύσκολο το επόμενο τριήμερο. Πάρε ζβάρνα τας Ευρώπας γιατί θέλω ΔΕΚΑΡΙ ΒΑΡΒΑΤΟ.
Θυμάσαι τί ευχήθηκα
2,4 εκατ ευρω παιρνει απο φετος καθε ομαδα με την εισοδο στους ομιλους.Αν ισχυει και το 1,2 απο το market pool παμε στα 3,6 εκατ ευρωrainmaker έγραψε:Απ οτι καταλαβαινω κι ακούω, η ΑΥΞΗΣΗ του κέρδους μας λόγω βάζελου, θα είναι ένα 500αρι.
ΤΟ αρχικό ποσό που θα παίρναμε ούτως ή άλλως αν προκρινόταν ο βάζελος ποιό ήταν;
ΥΓ. ΟΚ δικιά μου χαζομάρα. 1 μύριο το αρχικό + 500 επιπλέον σήμερα. Με βάση οτι έχει γραφεί.
Άρα σύνολο 1,5 οχι 1,2.
Η μόνη μαλακία είναι που θα μας δείχνει ο αντ1....
- Kostomanolis
obanebane έγραψε:Kostomanolis έγραψε:Στο nova λένε για μάλλον απόλυση Αναστασίου και αποδοκιμασίες προς παίκτες, τεχνική ηγεσία και τουιτεράκια...
Εγω βλεπω νοβα και δεν ακουσα τιποτα τετοιο.
Όταν λένε ότι το μάρμαρό είναι πολύ πιθανό να το πληρώσει ο Αναστασίου, τι καταλαβαίνεις;
- Amon Tobin
OTE TV απο φέτος αν δε κάνω λάθοςpilotos έγραψε:Η μόνη μαλακία είναι που θα μας δείχνει ο αντ1....
2,4 παίρνει η Ελλάδα. Τώρα θα πάρουμε από 1,2 με ΑστέραVAGGT έγραψε:2,4 εκατ ευρω παιρνει απο φετος καθε ομαδα με την εισοδο στους ομιλους.Αν ισχυει και το 1,2 απο το market pool παμε στα 3,6 εκατ ευρωrainmaker έγραψε:Απ οτι καταλαβαινω κι ακούω, η ΑΥΞΗΣΗ του κέρδους μας λόγω βάζελου, θα είναι ένα 500αρι.
ΤΟ αρχικό ποσό που θα παίρναμε ούτως ή άλλως αν προκρινόταν ο βάζελος ποιό ήταν;
ΥΓ. ΟΚ δικιά μου χαζομάρα. 1 μύριο το αρχικό + 500 επιπλέον σήμερα. Με βάση οτι έχει γραφεί.
Άρα σύνολο 1,5 οχι 1,2.
Εμενα παλι δεν μου πολυαρεσε το καζο των βαζελιων.
Παλι εκτος ευρωπης ,παλι ξεκουραστα ενα παιχνιδι την εβδομαδα...,παλι στο τελος της χρονιας αυτοι θα ειναι ξεκουραστοι κι εμεις δεν θα μπορουμε να παρουμε τα ποδια μας....
Βεβαια το χαστουκι που εφαγαν ειναι βαρυ.
Απ ολες τις αποψεις,κυριως οικονομικα....Αν δεν τους διαλυσει αυτο (ενδεχομενως πουλησουν κανα Καρελη για να στρωσουν) ,τοτε στα πλει-ωχ θα εχουν πλεονεκτημα.
Ελπιζω να διαλυθουν.
Παλι εκτος ευρωπης ,παλι ξεκουραστα ενα παιχνιδι την εβδομαδα...,παλι στο τελος της χρονιας αυτοι θα ειναι ξεκουραστοι κι εμεις δεν θα μπορουμε να παρουμε τα ποδια μας....
Βεβαια το χαστουκι που εφαγαν ειναι βαρυ.
Απ ολες τις αποψεις,κυριως οικονομικα....Αν δεν τους διαλυσει αυτο (ενδεχομενως πουλησουν κανα Καρελη για να στρωσουν) ,τοτε στα πλει-ωχ θα εχουν πλεονεκτημα.
Ελπιζω να διαλυθουν.