Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
omerta76

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από omerta76 »

Μερικοί εδώ μέσα έχουν γίνει πιο γραφικοί και απο το Γαλαξειδι, ξέρω και μονο που ποσταρουν τι θα πουν. Θα μου πείτε ότι ολοι εκτός από κ..ο έχουν και άποψη και σεβαστό, αλλα επειδή εχω μια μαγική σφαίρα μαζί μου και προβλέπω το μέλλον ξέρω και τι θα πουν: αν η ομάδα παει χάλια, "σας τα λέγαμε εμείς " ενώ αν παει καλύτερα απο αυτό που εκτιμούν, "πανηγυρίζουμε και εμείς μαζί τους και ποιος θυμάται τι λέγαμε".
Και για να τους προλάβω και εγω Θ Ε Λ Ω πρωτάθλημα, παιχταραδες και πορεία στην Ευρώπη, αλλα βλέπω ότι κατι καλο χτίζεται, γιατι να το μαμησω απο την αρχή;; Στήριξη και υπομονή και μην μου πείτε 30 χρονια υπομονή κάνουμε....κάντε ακόμα 1-2 χρονια, τόσο δύσκολο ειναι;
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

che4 έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Για αυτό είσαι 30 χρονια χωρίς πρωτάθλημα όσο για το να βλεπω μπάλα και ας μην κερδίζω αν ζουσες όταν μεσουρανούσε ο Χατζηπαναγής μάλλον Ηρακλής θα ησουν

κοιτα εγω το βασια τον προλαβα στα τελευταια του και ναι γουσταρα να τον βλεπω

τωρα εσυ γουσταρεις το χερι του φορτουνη την πασα του τερμα στον μπεργκ τα σφηριγματα του αρετοπουλου κτλ

τραβα γινε γαυρος στον ΠΑΟΚ δε θα τα δεις αυτα αλλα θα δεις το γκολ του μουσλι μες στην πολη το γκολ του βρυζα στην αρσεναλ και να πανηγυριζει ολη η ελλαδα κτλ συν το this is toumpa και φωτιες

διαλεξε ακομα ειναι νωρις ο βαγγελας σε περιμενει να πουλησει κανα διαρκειας με σανο

αδερφε μας τα πρηξες εδω μεσα ολους τωρα 3 μηνες καποιος πρεπει να στο πει
Εσύ πήγαινε να ρωτήσεις τον μπαμπά του φορτουνη αν έρχεται στον ΠΑΟΚ και πες μας ,και δεν κατάλαβα επειδή θέλω τίτλους ειμαι γαυρος ?σανό τρως εσύ εδώ και καιρό και ήθελα να στο πω εδώ και 3 μηνες
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

μην τρώτε πράγματα που καπνίζονται
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

:lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ "ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ" ΚΑΙ ΤΟ "ΟΧΙ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ".

Έχει κουράσει το να μπαίνω και να διαβάζω προσωπικές κόντρες.

πρώτον, ace (και γενικότερα), έχουμε καταλάβει ρε φίλε το που πατάς και στέκεσαι. οκ, έχεις την άποψη σου δεν χρειάζεται όμως να γίνεται εδω μέσα Καμπότζη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με τα ΙΔΙΑ και τα ιδια σχόλια. Επίσης δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις εντελώς ξεφύγει στους χαρακτηρισμούς σου και ΠΑΡΑΚΑΛΩ για ηρεμία και σύνεση απο τούδε και στο εξής.

Δεύτερον, όλοι όσοι ορμάτε στον ace (και γενικότερα). Οκ, ο άνθρωπος έχει την άποψη του και μπορεί να την εκφράζει κάπως...εριστικά. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ δεν σημαίνει ότι θα γινόμαστε ΒΟΥΚΙΝΟ όποτε ο ace ή κάποιος που συμφωνεί μαζί του κάνει ένα "εμπρηστικό" ποστ. Στην τελική, ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ σημασία και προχωρήστε παρακάτω. Γεμίζουμε σελίδες με ΑΝΟΥΣΙΕΣ αντιπαραθέσεις.

Σκεφτείτε και το server. :mrgreen:

ΤΕΛΟΣ και όποιος το συνεχίζει είτε έτσι τον λένε, είτε γιουβέτσι, φεύγει μέχρι 1 Σεπτεμβρίου. ΤΕΛΟΣ.

Κλείσαμε το Σάλπι και τόσους άλλους και ακόμα με το παραμικρό το κάνουμε το θέμα μεσανατολικό. Έλεος. Το (πάρα)ξεφτιλίσαμε, ας κάνουμε διάλογο παρά τις αντιρρήσεις μας. Όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει, δεν είναι δικό μου πρόβλημα.

υσ:Zissos παναθεμα σε με πέθανες. :lol:
Άβαταρ μέλους
kazampoukou

Δημοσίευση από kazampoukou »

Kap έγραψε:Όποιος δεν μπορεί να δει και να παραδεχθεί ότι ο κάθε παίκτης που έχει έρθει έχει αξία και ότι κανένας δεν είναι σαπάκι, είτε αρέσκεται στην αντίδραση είτε χρειάζεται οφθαλμίατρο (με τη τρυφερή έννοια). Όλες βέβαια οι ανιδράσεις έχουν ως αφετηρία το "δεν μπορείς να κερδίσεις ούτε την Ξάνθη, χρειάζεσαι παικταράδες κλπ". Αυτό που ξεχνάμε είναι ότι το ποδόσφαιρο είναι στιγμές και ότι η μορφή ενός ματς μπορεί να αλλάξει από ένα τυχαίο και στιγμιαίο γεγονός (βλ. Παναιτωλικός - Βάζελος). Δηλαδή εάν μία από τις σέντρες στην Ξάνθη έβγαινε πιο έξω και έμπαινε κάποιο γκολ και νικάγαμε την Ξάνθη θα λέγαμε (σε συνδυασμό με την νίκη επί της Μπρόντμπυ) τι ομαδάρα έχουμε.

Ας περιμένουμε ρε μάγκες λίγο να δούμε πως θα πάει το πράγμα. Είναι κουραστικό κάθε τρεις και λίγο να επαναλαμβάνονται απόψεις δίκην αυθεντίας και εξετάσεως της γυάλινης σφαίρας του μέλλοντος από κάποιους. Υπομονή.

ΥΣ. Φυσικά είναι διαφορετικό να μιρλάζεις συνεχώς και διαφορετικό να λες ότι χρειαζόμαστε βαρβάτο δεκάρι, που και εγώ το πιστεύω και συμφωνώ με τον Τζος.
++++++++Απλος και περιεκτικος.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙδς

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μας βλεπω με κανα δυο ήττες να γινόμαστε μπουρδελο παλι...
Υπομονή και πίπες ... Υπομονή μονο αν κερδιζουμε ...

Τεσπα ...

Ναι μεν έρχονται παικτες βάσει σχεδίου αλλα και για τουντορ χρειάζεται χρόνος να μοντάρει την ομαδα και τις θεσεις που μπορει ο καθένας...πχ ο σαμπο στο 8-10 πάτωσε πιο πισω πηγε καλυτερα ...

Οποτε καλο ειναι να κρατηθεί Μπατζετ και για Δεκέμβρη ...δεν ειναι εχουμε χρήματα ας τα ξοδέψουμε

Χτες που είδα το ματς με Ξάνθη νομιζω πρεπει οταν λειπει ο πελκας ο ζαιρο να κολλήσει στο φορ και οχι να παιζει τοςο πισω και να χάνει σε δυναμη.. Πιστευω θα μαστε καλύτεροι ετσι

Ναι ήθελα το σουηδο , ο Γκανέζος δε με τρελαίνει αλλα δεν ειναι και τυχαίος ... Θα τον δουμε ...σιγουρα περιμενα ΚΤ πιο δυνατο όπως πιο δυνατο όνομα απο τουντορ που ανα ακουστεί να φυγει τωρα θα χάσω τον ύπνο μου.. Οποτε ας περιμένουμε
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ευτυχως που ο Αρνεσεν για τα επομενα τρια χρονια δεν κουνιεται ουτε με τζισιμπί. Και ευτυχως που αφου δεν κουνιεται αυτος δεν κουνιεται και ο Τουντορ.

Ειτε μας αρεσει (εμενα προσωπικα πολυ) ειτε οχι, η ομαδα θα χτιστει. Δε θα αγοραστει-δανειστει. Τωρα το τι ειδους ομαδα θα ειναι αυτη, θα το δουμε και θα το κρινουμε οριστικα σε 2-3 χρονια. Προφανως και εν τω μεταξυ θα γινεται κριση. Δε θα αυτοφιμωθουμε κιολας.

"Χορτασαμε" παιχταραδες που ερχοταν για ενσημα και για να μη μεινουν ανεργοι τοσα χρονια. Ηρθε η ωρα να τους φτιαξουμε εμεις σαν οργανισμος και να καρπωθουμε την υπεραξια τους. Η νεα εποχη του ΠΑΟΚ ξεκινησε και (πιστευω) δεν προκειται να σταματησει προωρα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Αυτο ακριβώς πιστευω εννοούσε ο αρνεσεν οτι ο σαββιδης μαλλον εν αθε απο τα λάθη του

Οχι λεφτα μονο για ψηλα συμβολαιο αλλα για μετεγγραφες νεαρών με υπεραξία
Άβαταρ μέλους
Bagheera

Δημοσίευση από Bagheera »

zissos έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι οι φετινές μεταγραφές δεν μπορούν να σερβιριστούν σαν μεταγραφάρες. Επίσης αλήθεια είναι ότι από όλες αυτές τις "μεταγραφάρες" που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ κατά καιρούς, έχουμε γεμίσει ντουλάπες και γκαρνταρόμπες. Τουλάχιστον τώρα αχνοφαίνεται ένα λογικοφανές πλάνο, να φτιαχτεί ομάδα νεανική και φιλόδοξη, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε τεχνικό επίπεδο. Είναι καλύτερο να φέρνεις παίχτη 22 χρονών και προπονητή 37 χρονών, που να βλέπουν την ομάδα σαν σκαλοπάτι, παρά 30+ δευτερο-τριτοκλασάτες φίρμες που να βλέπουν την ομάδα σαν εφάπαξ. Χρειάζονται πάντως και οι έμπειροι και έτοιμοι ποδοσφαιριστές, τουλάχιστον 1 σε κάθε γραμμή. Ας ελπίσουμε ότι αυτό τον ρόλο θα τον παίξουν επάξια οι Μαλεζάς, Τζιόλης, Κλάους.
Αυτό
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

zissos έγραψε:μην τρώτε πράγματα που καπνίζονται
Αααανετα η ατακα της χρονιας χαχα
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

μου πεταχτηκε ο φραπες απ τη μυτη και η κυρα γκρινιαζει που γεμισα τον καναπε παναθεμα σε ρε ζησο :lol:
χρωστας μιση ωρα γκρινια
Άβαταρ μέλους
kazampoukou

Δημοσίευση από kazampoukou »

Ταπεινη μου αποψη...πρωτη φορα βλεπω ξεκαθαρο και σαφες πλανο στην ομαδα. Οργανωση σε ολα τα τμηματα που απαρτιζουν την επαγγελματικη ομαδα, σκαουτινγκ,μεταγραφες παιχτων σε συγκεκριμενη ηλικια και 2 λυσεις ισαξιες σε καθε θεση. Λιγα λογια και οχι βαρυγδουπες δηλωσεις απο διοικηση ,προπονητες και παιχτες. ολα αυτα μονο αισιοδοξο μπορουν να με κανουν.Για να δημιουργησεις ομαδα και οχι πυροτεχνημα χρειαζονται απο 2 εως 5 χρονια...ολα τα αλλα ειναι ημιμετρα. πραγματικα μεγαλοι παιχτες και παραλληλα ηγετες, για να ερθουν στην σημερινη Ελλαδα...πρεπει να συντελεσουν πολλοι παραγοντες και κυριως εξωαγωνιστικοι.π.χ.-Ερχεται στον ΠΑΟΚ ο Μπερμπατοφ στις 31 του Αυγουστου...γιατι δεν εχει καποια προταση καλη για τα θελω του, γιατι θα παρει τουλαχιστον 1 χαρτι για ενα χρονο, θα βαλει λογικα 15 γκολ, σε ωραια πολη...θα ζει, διπλα απο την πατριδα του, θα πεταξει και κανενα γκολακι σε 1-2 μισητους, θα φωναξει και κανα-Ναι ρε ΠΑΟΚ και εδεσε το γλυκο...Υπομονη παιδες...παμε καλα, ειναι πολυ νωρις, αλλα παμε καλα!!!!
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

Armagedonas έγραψε:Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Αρνεσεν θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος μέχρι την 8-9η αγωνιστική

Μέτριοι παίκτες από τα πιο αδύναμα πρωταθλήματα παγκοσμίως(Σλοβακία,Αυστραλία,Βοσνία κλπ).
Κινήσεις σε λάθος θέσεις(τερματοφύλακας,αριστερό μπακ) από εκεί που υπήρχαν πιο επείγουσες ανάγκες σε άλλες θέσεις.

Από πού αλήθεια θα περάσει η ομάδα που είδαμε προχθές με Ξάνθη?
από Τρίπολη,Ατρόμητο,Αεκ,Λεωφόρο??
Η πρώτη στοιχειωδώς σοβαρή ομάδα που ήρθε στην Τούμπα έφυγε με βαθμό.Όπως κάθε χρόνο.

4η θέση και φέτος και όλα καλά.
Πολύ φοβάμαι ότι θα δούμε και την μεγάλη ντροπή να μας περάσει φέτος και η Αεκ,το θεωρώ εξαιρετικά πιθανό.
Κάπως έτσι είναι τα γράμματα , ομάδα χωρίς ποιότητα και εμπειρία με άπειρο κόουτς
συν την πίεση που θα ασκηθεί από τους οπαδούς για αποτελέσματα είναι πανεύκολο να καταρρεύσει.

Κύριοι,η εμπειρία και η ποιότητα ΔΕΝ μπορούν να αντικατασταθούν με ΤΙΠΟΤΑ από ταλέντα.(?)

σσ.Λίνο και Σορλέν με μια εβδομάδα προπονήσεις μπολιάστικαν αμέσως στην ομάδα και έκαναν παπάδες.
δλδ τότε δεν χτίζαμε ομάδα σε βάθος τριετίας....?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Να διόρθωςω το ποστ μου στο δεύτερο χαμένο βαθμο θα γίνουμε μπουρδελο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”