Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- Καπετάνιος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Αυτο που φοβαμαι στο τριετες πλανο ειναι αυτο που ξεκινησε ηδη. Εμας!
-
Κατι καλο ετοιμαζε ο Αρνεσεν απο Ισπανια...Λες να ωριμασε τωρα?northend4 έγραψε:Καθόλου, αν χρειαςτει παίζω και με Πουγγουρα για ενα εξαμηνοmakispaspartou έγραψε:northend4 έγραψε:Για να ζεστάνω λίγο το τοπικ, αφού αρρωςτακια ειμαστε όλοι, το γραφείο που ανήκει ο Boakye εχει όλη την αφρόκρεμα μεσα.
Ο Φρανκ πηγαίνει αύριο Μιλάνο ετςι δεν ειναι;
Τόση πρεμούρα για να δανειστεί παίκτη;
Μήπως πάει να πάρει πακέτο στόπερ που δίνουν δώρο τον Γκανέζο;
Ελπίζω το παραπάνω σενάριο να μην αποτελει ευσεβείς πόθους δικούς μου
Αν παλι λεω εγω τωρα δεν ειναι στόπερ αλλα μεσοεπιθετικός θα χαλαστείς????:)
Μαζι με Boakye θα ανοίξεις μεγάλο ΚΑΝΑΛΙ....
Δε θα με χαλουσε ενας ακομη..ποιοτικος δανεισμος που θα οργανωνει το παιχνιδι!

- Fear of the dark
Δεν έχει άδικο.pgetsos έγραψε:Όπως; Όνομα και...Τιμήace79grpaok έγραψε:Να έφερνε 3 παίκτης φτασμενους - ηγέτες ,έναν για κάθε γραμμή και όχι πειράματα που αν να βγουν.
Tα ονόματα τα έχει στην ατζέντα του ο Άρνεσεν και την τιμή για ένα αξιοπρεπές όνομα, την καλύπτει ο μεγιστάνας.
Στηρίζουμε την προσπάθεια της ομάδας, αλλά κρίνονται όλοι.
Με την τυφλή εμπιστοσύνη τα παλαμάκια και τα χάδια δεν βοηθάμε τον ΠΑΟΚ.
Πάντως στη φωτό στην κεντρική ο Γκανέζος ίδιος ο Walter Berry είναι......
Σε έχασα λίγο.τσιριγώτης έγραψε:Αυτά τα ΠΑΟΚ δεν έγινα για τους τίτλους τα ακούω βερεσέ. Εγώ θέλω να δω έναν ΠΑΟΚ πρωταθλητή. Είδα και στο βόλεϊ τον κόσμο που τάχα δεν τον ενδιαφέρει το πρωτάθλημα. Με την νοοτροπία αυτή μας αξίζει η ομάδα που έχουμε, κάθε χρόνο τέταρτη αντε και τρίτη εάν σκατολαχει
Κάθε χρόνο τι γίνεται τη Τρίτη και τη Τετάρτη;
Κυριακή παίζουμε ρε συ, άντε και Πέμπτη όταν έχουμε ευρωπαϊκό ματς.
-
Εγω μεχρι τωρα γουσταρω ολα αυτα που εχει κανει ο Αρνεσεν στις μεταγραφες.
Το μονο που με χαλαει καπως ειναι του Boakye. Και με χαλαει γιατι μιλαμε για εναν παιχτη δανεικο που θα κοστισει 650 χιλιαρικα και ειναι στοιχημα. Με αυτα τα λεφτα βρισκεις πολυ πραγμα σε δανεικους και ελευθερους θεωρω. Δεν ειναι οτι εχει 200 χιλιαρικα μπατζετ και προσπαθει να βρει λαβρακι.
Το μονο που με χαλαει καπως ειναι του Boakye. Και με χαλαει γιατι μιλαμε για εναν παιχτη δανεικο που θα κοστισει 650 χιλιαρικα και ειναι στοιχημα. Με αυτα τα λεφτα βρισκεις πολυ πραγμα σε δανεικους και ελευθερους θεωρω. Δεν ειναι οτι εχει 200 χιλιαρικα μπατζετ και προσπαθει να βρει λαβρακι.
-
Μην το λες, 1-2 ειναι που μιρλιαζουνε. kleinΚαπετάνιος έγραψε:Αυτο που φοβαμαι στο τριετες πλανο ειναι αυτο που ξεκινησε ηδη. Εμας!
Ο έξυπνος παραδέχεται-ο πονηρός δικαιολογείται- ο ηλίθιος επιμένει!ace79grpaok έγραψε:Για αυτό είσαι 30 χρονια χωρίς πρωτάθλημα όσο για το να βλεπω μπάλα και ας μην κερδίζω αν ζουσες όταν μεσουρανούσε ο Χατζηπαναγής μάλλον Ηρακλής θα ησουν
Καθόλου, αν χρειαςτει παίζω και με Πουγγουρα για ενα εξαμηνοΑν παλι λεω εγω τωρα δεν ειναι στόπερ αλλα μεσοεπιθετικός θα χαλαστείς????:)
Μαζι με Boakye θα ανοίξεις μεγάλο ΚΑΝΑΛΙ....

Κατι καλο ετοιμαζε ο Αρνεσεν απο Ισπανια...Λες να ωριμασε τωρα?
Δε θα με χαλουσε ενας ακομη..ποιοτικος δανεισμος που θα οργανωνει το παιχνιδι!

[/quote]
Τον Canales μόνο από το ακατανόμαστο τον θυμάμαι. Τον έχει παρακολουθήσει κανείς?
Σίγουρα πάντως έχει προταθεί κ σε μας εφόσον έχει προταθεί κ στην Τρίπολη..
Όποιος δεν μπορεί να δει και να παραδεχθεί ότι ο κάθε παίκτης που έχει έρθει έχει αξία και ότι κανένας δεν είναι σαπάκι, είτε αρέσκεται στην αντίδραση είτε χρειάζεται οφθαλμίατρο (με τη τρυφερή έννοια). Όλες βέβαια οι ανιδράσεις έχουν ως αφετηρία το "δεν μπορείς να κερδίσεις ούτε την Ξάνθη, χρειάζεσαι παικταράδες κλπ". Αυτό που ξεχνάμε είναι ότι το ποδόσφαιρο είναι στιγμές και ότι η μορφή ενός ματς μπορεί να αλλάξει από ένα τυχαίο και στιγμιαίο γεγονός (βλ. Παναιτωλικός - Βάζελος). Δηλαδή εάν μία από τις σέντρες στην Ξάνθη έβγαινε πιο έξω και έμπαινε κάποιο γκολ και νικάγαμε την Ξάνθη θα λέγαμε (σε συνδυασμό με την νίκη επί της Μπρόντμπυ) τι ομαδάρα έχουμε.
Ας περιμένουμε ρε μάγκες λίγο να δούμε πως θα πάει το πράγμα. Είναι κουραστικό κάθε τρεις και λίγο να επαναλαμβάνονται απόψεις δίκην αυθεντίας και εξετάσεως της γυάλινης σφαίρας του μέλλοντος από κάποιους. Υπομονή.
ΥΣ. Φυσικά είναι διαφορετικό να μιρλάζεις συνεχώς και διαφορετικό να λες ότι χρειαζόμαστε βαρβάτο δεκάρι, που και εγώ το πιστεύω και συμφωνώ με τον Τζος.
Ας περιμένουμε ρε μάγκες λίγο να δούμε πως θα πάει το πράγμα. Είναι κουραστικό κάθε τρεις και λίγο να επαναλαμβάνονται απόψεις δίκην αυθεντίας και εξετάσεως της γυάλινης σφαίρας του μέλλοντος από κάποιους. Υπομονή.
ΥΣ. Φυσικά είναι διαφορετικό να μιρλάζεις συνεχώς και διαφορετικό να λες ότι χρειαζόμαστε βαρβάτο δεκάρι, που και εγώ το πιστεύω και συμφωνώ με τον Τζος.
Ο Klein δε γκρινιάζει ρεBlack_White_Heart έγραψε:Μην το λες, 1-2 ειναι που μιρλιαζουνε. kleinΚαπετάνιος έγραψε:Αυτο που φοβαμαι στο τριετες πλανο ειναι αυτο που ξεκινησε ηδη. Εμας!

-
αχαχαχα i know ρε, kleinmein εσυ δεν εισαι σε αυτους που αναφερω!pgetsos έγραψε:Ο Klein δε γκρινιάζει ρεBlack_White_Heart έγραψε:Μην το λες, 1-2 ειναι που μιρλιαζουνε. kleinΚαπετάνιος έγραψε:Αυτο που φοβαμαι στο τριετες πλανο ειναι αυτο που ξεκινησε ηδη. Εμας!

Τα "θέλω" των φτασμένων - ηγετών παιχτών τα ξέρουμε;Fear of the dark έγραψε:Δεν έχει άδικο.pgetsos έγραψε:Όπως; Όνομα και...Τιμήace79grpaok έγραψε:Να έφερνε 3 παίκτης φτασμενους - ηγέτες ,έναν για κάθε γραμμή και όχι πειράματα που αν να βγουν.
Tα ονόματα τα έχει στην ατζέντα του ο Άρνεσεν και την τιμή για ένα αξιοπρεπές όνομα, την καλύπτει ο μεγιστάνας.
Στηρίζουμε την προσπάθεια της ομάδας, αλλά κρίνονται όλοι.
Με την τυφλή εμπιστοσύνη τα παλαμάκια και τα χάδια δεν βοηθάμε τον ΠΑΟΚ.
Για παράδειγμα, ξέρουμε αν ο Μπερμπάτοφ (που αναφέρεται εδώ συχνά), θέλει να έρθει να παίξει στην Ελλάδα ή προτιμάει να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή μήπως έρθει πρόταση από Αγγλία;
Ξέρουμε αν άλλα αξιοπρεπή ονόματα από την ατζέντα του Άρνεσεν δε θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα λόγω του χαμηλού επιπέδου και της αναξιοπιστίας του πρωταθλήματος μας, αλλά και λόγω της αστάθειας στη χώρα;
Ξέρουμε αν οι managers αυτών των παιχτών τους προτείνουν στον ΠΑΟΚ με υψηλότερη τιμή γιατί ξέρουν ότι ο μεγαλομέτοχος έχει χρήματα και θέλουν να μας πιάσουν κορόιδο;
Δηλαδή πρέπει σώνει και καλά όλοι όσοι δουλεύουν για την ομάδα, εν προκειμένω ο Άρνεσεν, να μην κάνουν καλά τη δουλειά τους και όλοι εμείς εδώ μέσα να ξέρουμε καλύτερα; Λίγο παράδοξο δεν είναι;
Ο Φρανκ θα μιλήσει και τότε, ΑΝ ΈΧΟΥΜΕ ΑΥΤΙΆ ΑΝΟΙΚΤΆ, θα καταλάβουμε πολλά
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Στάλθηκε από το SM-G920F μου